Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

benim beklentim düştü valla kızlar bu 7.ayım adetime de 6 gün var daha ama 6 ay boyunca olmayınca hevesim kalmadı hayatın koşturmacasına kaptırdım kendimi.Hiç birşeyi takip etmiyorum artık ne göğsümdeki acıyı ne sızlama ne bişey... olursa olur olmasa da napayım Allah sabrını verir kendinize iyi bakın siz de üzmeyin kendinizi napalım 1 yılı doldurup hala kalamıyorsak gider tedavi oluruz.

haklısın canım aslında ama benim gibi 10. yılı olanlaın boşverme imkanı pek olmuyor
inşallah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlat nasip olur

Canim cok cabuk pes etmissin bak kiziyoruz ama pes etmek yok bizim de allahin izniyle olacak insallah

iyi hafta sonları kızlar
topiğimizi yalnız bırakmayalım ama ya nerede bu ahali
inci nerde gelsede topiğe azcık sahip çıksa

kızlar ben sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden pek yazmak istemiyorum tüp bebek tedavim iptal edildi doğal olar sıkıntılıyım biraz bu günlerde

malesefki yumurtalık kistim varmış. ondan adet gecikmesi oluyormuş.4 cm olmuş.şimdi soğan suyu içiyorum.bide doğum kontrol hapı.çkilo almamö inşallah zaten tombişim.adam beni evden kovacak kapılara sıgmıycam yoksa :)

yumurtalık kistim var glairista doğum kontrol hapı verdi doktor iyi gelirmiş dedi.fakat endişem kilo aldırırmı enson çıkandan belki aldırmaz diye ümitleniyorum.kullanan varmı kızlarrrr? acil cevap :)

canım kontrol haplarıyla ilgili bilgim yok kullanmadığımızdan
malum korunma yöntemleri bize çok uzak

senin için böylesi daha hayırlı olmuştur canım belki
hamile olsan belki hayatın sıkıntıya girecekti
Allahım olanları bağışlasın

Son düzenleme:
yumurtalık kistim var glairista doğum kontrol hapı verdi doktor iyi gelirmiş dedi.fakat endişem kilo aldırırmı enson çıkandan belki aldırmaz diye ümitleniyorum.kullanan varmı kızlarrrr? acil cevap :)

Canim benimde kistim vardi bende bir ay yasmin adli dkh kullandim ama kilo aldirmadi tabiki kistimede hic bir faydasi olmadi dokuz ay kistim benimlrydi ama bu ay doktorum kistin gitmis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…