- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
canım kimse yazmıyor yoksa her gün uğruyorum ben
Bu topik cok sessizlesmis kizlar nerdesiniz
selam kizlar nasilsiniz varmi guzel haberler listede insallah hamileler dolar tasar
selam kizlar nasilsiniz varmi guzel haberler listede insallah hamileler dolar tasar
Canim kimse girmiyor ki bilelimm suan yok hamilemiz bakalim kim verecek müjde yi
benim beklentim düştü valla kızlar bu 7.ayım adetime de 6 gün var daha ama 6 ay boyunca olmayınca hevesim kalmadı hayatın koşturmacasına kaptırdım kendimi.Hiç birşeyi takip etmiyorum artık ne göğsümdeki acıyı ne sızlama ne bişey... olursa olur olmasa da napayım Allah sabrını verir kendinize iyi bakın siz de üzmeyin kendinizi napalım 1 yılı doldurup hala kalamıyorsak gider tedavi oluruz.
benim beklentim düştü valla kızlar bu 7.ayım adetime de 6 gün var daha ama 6 ay boyunca olmayınca hevesim kalmadı hayatın koşturmacasına kaptırdım kendimi.Hiç birşeyi takip etmiyorum artık ne göğsümdeki acıyı ne sızlama ne bişey... olursa olur olmasa da napayım Allah sabrını verir kendinize iyi bakın siz de üzmeyin kendinizi napalım 1 yılı doldurup hala kalamıyorsak gider tedavi oluruz.
iyi hafta sonları kızlar
topiğimizi yalnız bırakmayalım ama ya nerede bu ahali
inci nerde gelsede topiğe azcık sahip çıksa
Gunaydin canim ...
kızlar ben sıkıntılı günler geçiriyorum o yüzden pek yazmak istemiyorum tüp bebek tedavim iptal edildi doğal olar sıkıntılıyım biraz bu günlerde
öylemi canım haberim olmadı hiç hayırdır inşallah neden tedavin iptal oldu merak ettim
sanırım gebeyim öyle seziyorum midem bulanıyor.pazartesi kandan test yapıcam haberi yazarım .eşim varsa aldır diyo ben nasıl kıyarım minicik bi bebeğe sırf ben yaşayayım diye onun hayatını nasıl silerim.nette okudum dikkatli rejimle kontrollerle doğurabilirim gbi görünüyor.3 ü doğurduysam inşallah sağlıklıca 4.de doğururum.dua edin kızlar
embiryo oluşmadı canım o yüzden
malesefki yumurtalık kistim varmış. ondan adet gecikmesi oluyormuş.4 cm olmuş.şimdi soğan suyu içiyorum.bide doğum kontrol hapı.çkilo almamö inşallah zaten tombişim.adam beni evden kovacak kapılara sıgmıycam yoksa :)
yumurtalık kistim var glairista doğum kontrol hapı verdi doktor iyi gelirmiş dedi.fakat endişem kilo aldırırmı enson çıkandan belki aldırmaz diye ümitleniyorum.kullanan varmı kızlarrrr? acil cevap :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?