Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

canım senn yazdğın bu şeyleri sürekli bende uyguluyorum ama galiba nasip işi
Allahım vermeyince olmuyor işte

canım evet yumutlamaya çok takılıyoruz cidden onu sürekli bende yapıyorum
belkide bu yüzden olmuyor
bu ay adet olana kadar çalışmalara devam edey,im bari
bu arada eşindede sendede bişey çıkmamasına çok sevindim
hayırlı bebişler

tabi canım gel aramıza ne demek
batını yazki listeye ekleyeim senide
canım ovu testi eczanede var ancak pahalı biraz
netten al gitti gidiyor diye site varya bilirsin oradan alıyorum ben çok uygun oluyor

tamam canım bat:22 ekım daha cooookkkk var maalesef 35 gunde bir oldugum için:) pekı gg den kac gunde gelıyor canım ben istanbuldayım yanı bugun sipariş versem yarın elıme gecermı..

cuma günleri bir vakit varmışki o vakitte ne dua edersen et kesin kabul oluyormuş
ama peygamberinmiz o vaktin hangi aralık olduğunu söylemek istememişki her vakit dua edilsin diye
ancak alimler o vakitin sela ile cuma namazı bitimi arası olduğunu düşünmüşler
bugün cuma o vakiti kaçırmayalım dua edelim

tamam canım bat:22 ekım daha cooookkkk var maalesef 35 gunde bir oldugum için:) pekı gg den kac gunde gelıyor canım ben istanbuldayım yanı bugun sipariş versem yarın elıme gecermı..

canım bilemiycem ne kadar zamanda gelir
ama çok sürmez
satıcıyla konuş bi istersen
msj at
ona göre sipariş ver
çoklu kutulardan alki sana daha ucuza gelsin canım

Bu güzel bi haber canım. Ne güzel takipte olacaksın. Tez zamanda müjdeli haberini bekliyoruz inşAllah.

birde bişey daha sorucam kızlar aranızda yada yakınınızda dostinex kullanan oldumu?yanı bu ılacı kullanırken korunmak sartmı?bikaç kişi korunmamıs ve hamıle kalmıs sorun olmamıs ama doktorum bana korun dedi?baska bı doktorda korunma hamıle kalırsan hemen bana gel dedı hangısıne ınanacagımı sasırdım doğrusu..

Ben kullandim ve korundum dusulk tehlikesi olabiloyprmus canim

Benim iki ay once 53 cikti parlodel kullandim bir faydasi olmadi tekrar adetin 3, gunu baktirdim 40 cikti bu ayda dostinex kullandim dun tekrar baktirdin 5 e dusmus cok sukur insallah cikmaz benim adetlerde oyle duzensizlik olmuyor ama hayirlisi bakalim

insallah cıkmaz canım ınsallah benım daha 3 hafta var ılacın bıtmesıne adetın3, gun gidip tekrar test yaptırcam ınsallah benımde hemen duserde bır an once baslarım calısmalara..

İstanbulda canım ama hastane değil kendi muayenehanesine gittim adı zeynep geçnçler

Biz geldikkkkk...

Bebişimizin kalp atışını gördük çok şükür. Kesmiz 2 hafta önce gittiğimizde 4+2 çıkmıştı. Bugün 6+2 diye bekliyordum. Kese 7+5 çıktı. Bebişimizde 7+1 Çıktı. Çok şükür. Annecim ben iyiyim bu defa korkma der gibi kocaman olmuş. Karından ultrason ile gördük. Kalp atışını gördk ancak sesini dinletmedi. Dokuya zarar veriyormyş doopler öyle dedi. Bizde dinlemek için ısrar etmedik. 15 gün sonra randevumuz var. Şimdi onu beklemeye devam.

hadi hayırlısı canım
uyarı işe yaramış hemen yazdın burayada
napıyım merak etmşiştim ama
çok güzel bir hamilelik geçireceksin canım sakın endişelenme

HARIKA BİR HABER BU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…