Tüm sıkıntılar geçsin, Meleklerimiz artık bizimle olsun diye sabırla bekleyenler...

Kızlar Trt1 de Anne Elimi Tutsana diye bir program var hiç izledinizmi bilmiyorum. Ben geçen hafta ilk kez izledim. Düşükler hakkında konuştular, Kadık doğum uzmanı düşükleri değerlendirdi. Psikolog da annenin duygularını değerlendirdi. Güzel bir programdı. Programda konuşan kadın doğum doktoru bu hafta Çarşamba günü 21:30 - 22:30 arası Programın Facebook grubunda online olarak sorulara cevap verecekmiş. Grup üzerinden duyurusunu yaptılar. Belki soru sormak isteyen olabilir diye sizlerede duyurmak istedim. Programın adıyla facede aratırsanız bulabilirsiniz.

canım çok güzel ve anlaşılır proğramlar yapıyorlar cidden bazen
iyi olmuş paylaştığın merak ettim vaktim olursa izlerim

sağol canım bende biraz hastayım düğünü kaynımlar yaptı ama biz yorulduk en çok nedense
bitti nihayet yakında resim paylaşıcam bakarsın canım

canım yorulursun tabi aradA koşturmuşsundur paylaş bakalım

Son düzenleme:
kızlar benıde aranıza alırmısınız... bende bebiş istiorum ama olmuyoo.. su basbelası prolaktin yuzunden ama emınım kı bu ay düşücek ve ben calısmalara devam edeceğim.. birde bu ovulasyon testlerini nerden alabılırız? eczanede satılırmı bunlar?

Canim eczanede pahali oluyor netten al gitti gidiyor da var biz oradan aldik se in prolaktinin kac ki bende iki aydir bu hormon yuzunden ilac ictim cok sukur bu ay dusmus tedaviye baslayacagiz

Canlar,

Sayfayı sürekli takip ediyorum. Yeni adet tarihini yazan oldukça listeyi güncelliyorum. Umarım gözden kaçırdıklarım olmuyodur.
Ben şuanlık Cumartesi gün ki kalp atışı randevumu bekliyorum. Bazen çok sık giremiyorum.

Topiği ben açtım ama hepimizin topiği. İlk başlarda ne güzel konuşuyorduk. Şimdi kimseden çıt çıkmıyor.

Anlatın bakalım çalışmalar nasıl gidiyor ? Ekstra denemeye başladığınız yöntemler varmı ? Sizden haberleri bekliyorum.

Ben biraz kendi sürecimi anlatayım.

İlk gebeliğim öncesinde hiçbir rahatsızlığım yoktu çok şükür. Yada o zamana kadar hiç kadın doğum doktoruna gitmediğim için haberdar değildim :)

Hamile kalıp sonrasında kürtaj olduktan 1 ay sonra muayenede yumurtalığımda kist oluştuğunu öğrendim. Aslında birçok bayanda, birçok kez olan basit bir kistmiş. Ve çoğu zaman bayanlar farkına bile varmadan adet kanamasıyla atılırmış. Ama gelinde bunu bana anlatın. Zaten bebeğimi kaybettim bir de üstüne bu kistler diye kendimi yedim bitirdim. Kist oluştuğunu öğrenmemin ardından 10 gün sonra kistlerimin kaybolmaya yaklaştığını öğrendim ve o süreçte öylece bitmiş oldu çok şükür.

Bu arada ilk gebeliğimden itibaren kullanmaya devam ettiğim tek ilaç Folik plus tı.

Kürtaj sonrası bekleme süreciydi, kistlerdi derken haziran, temmuz ve ağustos ayları öylece geçti. 13 ağustosta son adetimle birlikte artık tam gaz çalışmalara başladık.

Bu arada her iki hamileliğimde de o ay adet sonrası ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmiştim.

Ateş ölçme yöntemi, akıntı yöntemi gibi yöntemlerde var deniyor ama ben bu yöntemleri pek beceremedim. Çünkü biz bayanların çok zaman akıntısı olabiliyor ve bundan yumurtlamayı takip etmemiz zor olabiliyor.

Ekstra hiçbirşey yapmadım, bitkisel ilaç yada kürler uygulamadım.

- Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi
- Adet bitiminde başlayn gün aşırı ilişki
- Testin koyu gösterdiği günlerde kesinlikle ilişki
- İlişki sonrası yarım saat kadar kalkmadan yatmak ve sonrasında duş almak

dikkat ettiğim şeyler bunlardı.

Hadi kızlar benden şimdilik bu kadar. Başka yöntemler uygulayanlar varsa yazsınlar. Bu ay topiğimizde hamiş patlaması bekliyorum inşAllah. Rabbim hepinize hamilelik duygusunu nasip etsin inşAllah, banada doktordan hayırlı haberlar almayı nasip etsin inşAllah.

Dualarımdasınız, Dualarınızda olayımmm...

ben de detaylı bilgi almak ve rahatlamak için devletten vazgeçip özelde muayene olmaya karar verdim 2 gün önce doktora gittim şahane bir kadındı o kadar bilgili ki 1 saat boyunca benimle ilgilendi beni dinledi yaptırdığım tüm testleri gösterdim.Eşimde spermiyogram yaptırdı sonuçları gayet güzel çıktı.193 milyn sperm doktor oldukça iyi dedi.Beni de bir sürü muayene etti ve dediki hiç bir kistik durum yok yumurta rezervin çok iyi rahmin ters değil şekli oldukça iyi ikiz taşıyacak kadar büyük rahim ağzın da normal bebek olmaması için hiç bir nedenimiz yok dedi uzun süre doğum kontrol ilacı kullandığım için yumurta kalitemin düşmüş olabileceğinden bahsetti hiç bir tedevi uygulamayacağız dedi bu ay adet olursan 9. gün bana gel yumurtana bakacağım dedi başarı elde edemezsem diğer ay adetinin daha erken olmasını sağlayacak birşeyler deneyeceğim( 36 günde bir görüyorum) benden kaçmaz ben seni gebe bırakacağım dedi :) ayrıca düzenli olduktan sonra 40 gün de bir bile olsan bu bizim için sorun değil dedi.Bir de beni çok şaşırtan bir şey daha ekledi.Sen yumurtlama gününe takılıp kalmışsın biz kadınlar çok özel varlıklarız bir ayımız diğerini tutmaz bazen yumurtlma bile olmaz yumurtlama oldu diye illa 14 gün sonra adet başlayacak diye bir şey yok içerdeki hastasını davet etti bak bu arkadaş bu ay adetine 3 gün kala yumurtladı ama 6 gün sonra da adet gördü dedi yumurtası küçükken çatladı falan dedi sen yumurtlamaya takılma adetten sonra gün aşırı ilişki ile deneyin en güzeli bu dedi.Neyse çok uzatmayayım durumlar böyle

Canim eczanede pahali oluyor netten al gitti gidiyor da var biz oradan aldik se in prolaktinin kac ki bende iki aydir bu hormon yuzunden ilac ictim cok sukur bu ay dusmus tedaviye baslayacagiz

canım 26,6 cıktı cok değil dedı doktor ama adetlerımı cok etkıledı 35-40 günde bir adet oluyorum tamamen bundan kaynaklanıyo dedı. dostinex verdı haftada 2 gun tam alıcam ilacı umarım gecerde bır an once calısmalara baslayabılırım. senın kactı canım prolaktin yuksekmı..

insallah canım hayırlısı olsun umarım bır an once alırsın bebegını kucagına bu bahsettıgın doktor ıstanbulda mı acaba cokk merak ettım doğrusu doktorunu istanbuldaysa bana hastanenın adını soylermısın?

tabi canım gel aramıza ne demek
batını yazki listeye ekleyeim senide
canım ovu testi eczanede var ancak pahalı biraz
netten al gitti gidiyor diye site varya bilirsin oradan alıyorum ben çok uygun oluyor

canım hadi kontrolden sonra güzel haberler bekliyorum senden
ekstra bişey yapmıyorum ben canım ya bu ara hiç
nedense canımda istemiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…