- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi Evli_Mutlu_Huzurlu
-
evet canım ya ben kaç gün giremedim bu arada sadece 2 sayfa yazılmış
sen nasılsın canım bu arada neler yaptın
günaydınlarrr canlarrrr güzel bir haftamız olsun inşş
canım iyiyim sen nasılsın
Kızlar Trt1 de Anne Elimi Tutsana diye bir program var hiç izledinizmi bilmiyorum. Ben geçen hafta ilk kez izledim. Düşükler hakkında konuştular, Kadık doğum uzmanı düşükleri değerlendirdi. Psikolog da annenin duygularını değerlendirdi. Güzel bir programdı. Programda konuşan kadın doğum doktoru bu hafta Çarşamba günü 21:30 - 22:30 arası Programın Facebook grubunda online olarak sorulara cevap verecekmiş. Grup üzerinden duyurusunu yaptılar. Belki soru sormak isteyen olabilir diye sizlerede duyurmak istedim. Programın adıyla facede aratırsanız bulabilirsiniz.
sağol canım bende biraz hastayım düğünü kaynımlar yaptı ama biz yorulduk en çok nedense
bitti nihayet yakında resim paylaşıcam bakarsın canım
kızlar hala adet olmadım yarın randevum var bakalım inşallah değerim yükselmiştir. yada ben pisikolojik gecikiorum(((
canım merak ettim bende bizede hber etmeyi unutma sakkın
kızlar benıde aranıza alırmısınız... bende bebiş istiorum ama olmuyoo.. su basbelası prolaktin yuzunden ama emınım kı bu ay düşücek ve ben calısmalara devam edeceğim.. birde bu ovulasyon testlerini nerden alabılırız? eczanede satılırmı bunlar?
Canim eczanede pahali oluyor netten al gitti gidiyor da var biz oradan aldik se in prolaktinin kac ki bende iki aydir bu hormon yuzunden ilac ictim cok sukur bu ay dusmus tedaviye baslayacagiz
ben de detaylı bilgi almak ve rahatlamak için devletten vazgeçip özelde muayene olmaya karar verdim 2 gün önce doktora gittim şahane bir kadındı o kadar bilgili ki 1 saat boyunca benimle ilgilendi beni dinledi yaptırdığım tüm testleri gösterdim.Eşimde spermiyogram yaptırdı sonuçları gayet güzel çıktı.193 milyn sperm doktor oldukça iyi dedi.Beni de bir sürü muayene etti ve dediki hiç bir kistik durum yok yumurta rezervin çok iyi rahmin ters değil şekli oldukça iyi ikiz taşıyacak kadar büyük rahim ağzın da normal bebek olmaması için hiç bir nedenimiz yok dedi uzun süre doğum kontrol ilacı kullandığım için yumurta kalitemin düşmüş olabileceğinden bahsetti hiç bir tedevi uygulamayacağız dedi bu ay adet olursan 9. gün bana gel yumurtana bakacağım dedi başarı elde edemezsem diğer ay adetinin daha erken olmasını sağlayacak birşeyler deneyeceğim( 36 günde bir görüyorum) benden kaçmaz ben seni gebe bırakacağım dedi :) ayrıca düzenli olduktan sonra 40 gün de bir bile olsan bu bizim için sorun değil dedi.Bir de beni çok şaşırtan bir şey daha ekledi.Sen yumurtlama gününe takılıp kalmışsın biz kadınlar çok özel varlıklarız bir ayımız diğerini tutmaz bazen yumurtlma bile olmaz yumurtlama oldu diye illa 14 gün sonra adet başlayacak diye bir şey yok içerdeki hastasını davet etti bak bu arkadaş bu ay adetine 3 gün kala yumurtladı ama 6 gün sonra da adet gördü dedi yumurtası küçükken çatladı falan dedi sen yumurtlamaya takılma adetten sonra gün aşırı ilişki ile deneyin en güzeli bu dedi.Neyse çok uzatmayayım durumlar böyle
kızlar haberler kötü kan vermeye gittim eve geldim adet oldum umutlar gelecek aya kaldı çok üzgünüm
kızlar benıde aranıza alırmısınız... bende bebiş istiorum ama olmuyoo.. su basbelası prolaktin yuzunden ama emınım kı bu ay düşücek ve ben calısmalara devam edeceğim.. birde bu ovulasyon testlerini nerden alabılırız? eczanede satılırmı bunlar?
Canlar,
Sayfayı sürekli takip ediyorum. Yeni adet tarihini yazan oldukça listeyi güncelliyorum. Umarım gözden kaçırdıklarım olmuyodur.
Ben şuanlık Cumartesi gün ki kalp atışı randevumu bekliyorum. Bazen çok sık giremiyorum.
Topiği ben açtım ama hepimizin topiği. İlk başlarda ne güzel konuşuyorduk. Şimdi kimseden çıt çıkmıyor.
Anlatın bakalım çalışmalar nasıl gidiyor ? Ekstra denemeye başladığınız yöntemler varmı ? Sizden haberleri bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?