Kendi babamdan pay biçiyorum,ortalık savaş alanına döner.
Karşı tarafın dayatması var çünkü.
Doğru doğru, konu sahibinin işi zor. Zaten eve karışan, akşam yemeklerine, kahvaltılara da karışır. Çocuk olunca ona müdahale eder. Çalışmasına, eve girip çıkmasına, dışarı çıkmasına her şeye laf eder. Bunlar kendi kurallarına göre yaşayacak birini istiyorlar zaten. Rahat vermezler.
Kesinlikle.Çift anahtar yapıp gerdek sabahı eve dalanları okuduk burada. :)
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sözlümün dediğiyle bugün şok geçirdim. Yaza düğünümüz var kısmetse. Ev işini de aramızda halletmiştik ama sevgili kayınpederim sorun çıkarttı, biz kiraya çıkmayı düşünüyorduk normalde . Babası demiş ki sözlüme evin üstüne yeni çıktığımız kata siz yerleşeceksiniz başka evi unutun eviniz hazır kiraya çıkmakta noluyor vs gibisinden laflar etmiş... Oldu!!!!!! Ben istemiyorum , apartmanda maşallah tüm sülalesi var 4 tane amcası o apartmanda, evli kuzenleri ,ailesi , ben bir çatı altında yaşamak istemiyorum onlarla, ailesini geçtim amcalarıyla kuzenleriyle iç içe yaşamak istemiyorum . Bunu da çok net söyledim sözlüme, o da babasından biraz korkuyor. Ses çıkaramıyor, napcağımı bilmiyorum kararsızım diyor. Babasına karşı geleceğini zannetmiyorum , sizce ben mi konuşayım babasıyla ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, çıkmam gerek, telefondan takip edeceğim. Yorumları da geldiğimde yazarım şimdi çıkıyorum.
Maşallah ne apartmanmış, hakikaten tüm sülale bir arada!
Sadece kv ile aynı binada oturmak bile sakıncalıyken bir de amcalar kuzenler...
Asla tavsiye etmem! Birlikte oturan gördüğüm tüm örneklerde fırsatını bulup bu binadan nasıl kaçsam diye düşünüyor hep.
Benim abim içinde geçerli. Annemle aynı binada oturmaları iyi bir şey değil.
Kv ile aynı sokak, çok yakın olmak bile sakıncalı gerçekten.
Benim eltim öyleydi. İki tarafa da çok zor oldu. Sonunda eltim bir bahaneyle kaçtı, bir daha da kimse döndüremez oraya:)
Çok yüz göz olunuyor, istesen de istemesen de. Gelen giden bitmez evine. Kv nin komşusu arkadaşı çoksa hele yandın!!
Ne yap et vazgeçir sözlünü. Gerekirse kiraya çık. Huzurdan önemli değil para.
2 mesaj üstte bir yorum yapmıştım keşke okusaydın , sevgilim hiç pısırık değildir beni de ezdirmez laf söyletmez. Bunu yazdım yukarıda.sakınnn ama sakınnnn kabul etme...
sevgilin de çok pısırık..
çok ezdirck gibi seni...
Ben karışmıcam gerekirse babam devreye girecekSen ailesiyle yüz göz olma.
Nişanlın ailesi ile konuşmalı.
Kararından da kesinlikle dönme.
Aynen katılıyorum ,ben nolursa olsun o evde oturmayacağım bunu da sözlüme kesin ve net olarak söyledim zaten. 1 günlük dava değil ömürlük bu ..Sakın ve sakın diyorum kişiler kanatsız melek bile olsa bi arada olmuyor .Kavganızı, gezmenizi, alışverşinizi vs vs.. hep haberdar olacaklar ve istem dışı baskı hissedeceksin.Ben kv aynı apartmanda oturuyorum ne yazık ki ben de senin gibi ikilemde kalmıştım ama aptal olmayı seçtim sırf eşim de mutlu olsun diye ama çok pişmanım şimdi alt yapı hazırlamaya çalışıyorum ayrılmak için ki çok zor gözüküyor.Baba evinde daha özgür oluyorsun o kadar söyliyim :)
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sözlümün dediğiyle bugün şok geçirdim. Yaza düğünümüz var kısmetse. Ev işini de aramızda halletmiştik ama sevgili kayınpederim sorun çıkarttı, biz kiraya çıkmayı düşünüyorduk normalde . Babası demiş ki sözlüme evin üstüne yeni çıktığımız kata siz yerleşeceksiniz başka evi unutun eviniz hazır kiraya çıkmakta noluyor vs gibisinden laflar etmiş... Oldu!!!!!! Ben istemiyorum , apartmanda maşallah tüm sülalesi var 4 tane amcası o apartmanda, evli kuzenleri ,ailesi , ben bir çatı altında yaşamak istemiyorum onlarla, ailesini geçtim amcalarıyla kuzenleriyle iç içe yaşamak istemiyorum . Bunu da çok net söyledim sözlüme, o da babasından biraz korkuyor. Ses çıkaramıyor, napcağımı bilmiyorum kararsızım diyor. Babasına karşı geleceğini zannetmiyorum , sizce ben mi konuşayım babasıyla ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, çıkmam gerek, telefondan takip edeceğim. Yorumları da geldiğimde yazarım şimdi çıkıyorum.
Vallahi kızlar ayrıl demesi sizin için ne kolay, şu ayrıl diyenlerin sevgilileriyle/eşleriyle nasıl geçindiğini merak ediyorum , burada da okuduğum konularda görüyorum hemen ayrıl ayrıl ayrıl ..... Ben size ayrılayım mı diye sormadım , sözlüm çok şükür pısırık değil . Ama aile bağları kuvvetli. Aile sözü dinler. Babasıyla da aslında arası pek iyi değil babası yüzünden ,her şeye muhalefet çünkü, biraz da babasından korku var, ben şahsi fikrim olarak karşı geleceğini zannetmiyorum dedim, o da orada oturmak istemiyor biliyorum ,elbette konuşur ama lafını geçiremeyeceğini iyi biliyorum ,babasını tanıyorum çünkü. Yoksa sözlüm asla bana laf getirmez,laf söyletmez, hep yanımdadır.Konumuz bu değil. Bakalım bir konuşsun büyük ihtimalle demiyorum kesinlikle babası kararını değiştirmeyeceği için devreye benim babam girer,ben konuşayım diyordum da haklısınız babamın konuşması daha uygun olur , aileme de söylemedim henüz zaten. Yeni daireyi kiraya verme meselesine de gelince apartman aile apartmanı olduğu için kiraya verme gibi düşünceleri olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?