Bu apartman kaç katlı ki 4 amca,kuzenler,kayınpederin ve siz yaşıyacaksınız,yeni bir kat çıkmışlar çocuk sayısı çoğaldıkça kat mı çıkıyorlar.Arkadaşlar iyi akşamlar. Sözlümün dediğiyle bugün şok geçirdim. Yaza düğünümüz var kısmetse. Ev işini de aramızda halletmiştik ama sevgili kayınpederim sorun çıkarttı, biz kiraya çıkmayı düşünüyorduk normalde . Babası demiş ki sözlüme evin üstüne yeni çıktığımız kata siz yerleşeceksiniz başka evi unutun eviniz hazır kiraya çıkmakta noluyor vs gibisinden laflar etmiş... Oldu!!!!!! Ben istemiyorum , apartmanda maşallah tüm sülalesi var 4 tane amcası o apartmanda, evli kuzenleri ,ailesi , ben bir çatı altında yaşamak istemiyorum onlarla, ailesini geçtim amcalarıyla kuzenleriyle iç içe yaşamak istemiyorum . Bunu da çok net söyledim sözlüme, o da babasından biraz korkuyor. Ses çıkaramıyor, napcağımı bilmiyorum kararsızım diyor. Babasına karşı geleceğini zannetmiyorum , sizce ben mi konuşayım babasıyla ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum, çıkmam gerek, telefondan takip edeceğim. Yorumları da geldiğimde yazarım şimdi çıkıyorum.
Yorumlar beğenilmiyor derken ?????? Siz burda benim ilişkimi sonlandırmam gerektiğini söylüyosunuz , napayım ben bu cevaba karşılık olarak alkışlayayım mı hemen gidip ayrılayım mı ? Misal düğün meselesinde babasının dediği olmuyor yukarki yorumumda belirtmiştim , sözlüm bu konuda cevabını vermişti babasına ,babası ne derse ağzının içine bakan bir tip değil .
işaretlediğim yerleri okyunca daha da bi üzüldüm adınıza. düğün bir aksamlık yapılır gider ,ama oturacagın ev öyle mi?mühüm olan bu konu bence...Bende buraya sizlerin yorumlarını almak için konu açtım,ayrıl diyenlere de tepkimi gösterdim. İyilik düşünmek mi oluyor bu ? Hemen ayrıl , ne kolay ayrılmak.. Babası kendi bildiğini okuyor, kimsenin sözüne bakmaz, babasını tanımıyorsunuz bilmiyorsunuz, yorum yapmak kolay iş... Sözlümü de babasını da tanıyan benim.. Babası öyle dediğiniz şeylere de karışmaz, bir ev meselesine karışıyor, düğün konusu açılınca babası salon düğününden söz ederken sözlüm de tepkisini koymuştu havuzbaşı istiyoruz diye,yani babasının her dediğine he diyen biri değildir.
Bizimkiler sabahi beklemdilerKesinlikle.Çift anahtar yapıp gerdek sabahı eve dalanları okuduk burada. :)
Bizimkiler sabahi beklemdiler
Tövbeler tövbesi.
eee bizden ne istiyorsun canım dövseydin bizi bariBende buraya sizlerin yorumlarını almak için konu açtım,ayrıl diyenlere de tepkimi gösterdim. İyilik düşünmek mi oluyor bu ? Hemen ayrıl , ne kolay ayrılmak.. Babası kendi bildiğini okuyor, kimsenin sözüne bakmaz, babasını tanımıyorsunuz bilmiyorsunuz, yorum yapmak kolay iş... Sözlümü de babasını da tanıyan benim.. Babası öyle dediğiniz şeylere de karışmaz, bir ev meselesine karışıyor, düğün konusu açılınca babası salon düğününden söz ederken sözlüm de tepkisini koymuştu havuzbaşı istiyoruz diye,yani babasının her dediğine he diyen biri değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?