- 20 Ocak 2010
- 47.350
- 176.458
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi meredithgrey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sehpanın üstüne koydum çıkmasın diye kuruyana kadar gidemedi kabuklar kuruduktan sonra büyük bir zevkle gözüme bakarak onları aşağı attıEşimin calisma masasi icin portakal kabugu denemistim.Devamli adami rahatsiz ediyordu bir kac kabul koydum ama onlarin ustunden gecip yine yapacagini yapiyor. Portakal kabuguyla kaplama yaparsam anca işe yarar.
![]()
Mama değişikliği yapmıştık evet ama bu denli etkileyeceğini düşünmemiştim. Kristal kumu araştıracağım canım. Ve hiçbiri kısır değil ama birkaç aya kisirlastiracagim, biri bebek zaten daha . Teşekkür ederim :)Kristal kum kullanabilirsiniz ..
Mama değişikliği koku yapar .
Kısır değillerse olur .
Yaş mama ekstra kokutuyor .
Sindirim problemleri varsa o da yapar ,kakalari kontrol etmek lazım .
Şu sıralar en çok gördüğüm şey kaka![]()
Karbonatı da ilk kez duydum , deneyeceğim. Çok teşekkür ederim :)Yaz girdi gireli bizimki de koku yapıyor. Karbonat serpiyorum ben. Az da olsa faydası oluyor.
tırnak kesmek için kolay bir yöntem var mı eşyalara zarar vermiyor ama oynarken benim elim çizik içinde kalıyorBenimki bi koltuk kenarını yapmak istiyor onuda her seferinde durduruyorum ve tırnakları kesili olduğundan bi sorun yaşamiyorummasaya zaten çikması yasak ama çıksaydıda benim masam çizilemez çünkü 10 yildır kullaniyorum nerdeyse hiç çizilmedi izde olmadı gecen ben yanlışlıkla çizdim kedişim masum
![]()
pelet denediniz mi ben çok memnun kaldım koku yapmıyorKarbonatı da ilk kez duydum , deneyeceğim. Çok teşekkür ederim :)
Hills kullanıyorum ben maşallahı var kokunun .Mama değişikliği yapmıştık evet ama bu denli etkileyeceğini düşünmemiştim. Kristal kumu araştıracağım canım. Ve hiçbiri kısır değil ama birkaç aya kisirlastiracagim, biri bebek zaten daha . Teşekkür ederim :)
Bunu ufakken alıstırmak lazım benimki de hoslanmiyor ama bende de çekiniyor alıp kucağima kesiyorum hırlıyor da hatta ama kesiyorum genetırnak kesmek için kolay bir yöntem var mı eşyalara zarar vermiyor ama oynarken benim elim çizik içinde kalıyor
Ben her tırnak kesimi sonrası ödül maması veriyorum. Tırnakları keserken de ödül mamasını gösteriyorum. Onun aşkıyla sakin duruyorlar.tırnak kesmek için kolay bir yöntem var mı eşyalara zarar vermiyor ama oynarken benim elim çizik içinde kalıyor
Veteriner :))) her zaman evden çıkarmak mümkün olmuyor tabii o zaman veteriner gibi çok sıkmadan enseden tutuyorum eşim kesiyo .tırnak kesmek için kolay bir yöntem var mı eşyalara zarar vermiyor ama oynarken benim elim çizik içinde kalıyor
Benim eskiden kokardı ama simdi şu topaklanan ince kumlardan kullaniyorum sabun kokulu hiç koku olmuyor bide yapinca alıyorum düzenli tabi benim kum balkonda hepYorumlar çok tatlışu an 3 kedim var. Karakterleri başka başka. İki tanesi tırmalama tahtası kullaniyor, biri ise halıyı
Kızlar konudan çok alakasız olacak da. Kedi kumum kokuyor şu sıra. Evde 2 tuvalet kabı var , günde iki kez temizleniyor ama neden kokuyor bulamadım çare. Bu yaza kadar da böyle bir şey yaşamadım halbuki
veteriner kısmı çok zor geliyor o box koymak bile işkence kan ter içinde kalıyorum. eşim tutuyor ben kesmeye çalışıyorum ama ikimizese yetebiliyor maşallahVeteriner :))) her zaman evden çıkarmak mümkün olmuyor tabii o zaman veteriner gibi çok sıkmadan enseden tutuyorum eşim kesiyo .
Küçükleri havlu ile kundakliyoruz kıpırdayamiyorlar .
En büyük tekir var onu kendi haline bıraktık çünkü canlı canlı dogruyormusuz gibi ortalığı ayağa kaldırıyor
küçükken ben yoktum hayatlarında kocayı alınca kediler paket olarak yanında geldi ödül maması yazmışlar onu deneyeceğim inşallah işe yararBunu ufakken alıstırmak lazım benimki de hoslanmiyor ama bende de çekiniyor alıp kucağima kesiyorum hırlıyor da hatta ama kesiyorum gene![]()
Denemedim, bir araştırayım :)pelet denediniz mi ben çok memnun kaldım koku yapmıyor
Ben proplan kullanıyorum ama kokuyor yine de :) karbonatı deneyeceğim , balkona koyma şansım yok malesef banyoda :)Hills kullanıyorum ben maşallahı var kokunun .
Proplan da o kadar olmuyor ama proplan almak da ben istemiyorum .
Karbonat biraz etkili oluyor koku giderici tozlar var ama onları kullanmak istemiyorum soluyorlar diye .balkona koyduk etrafı telli olunca havadar havadar miciyorlar :)))
diğer kumlar gibi kısa sürede gitmiyor 20lt aldım ve uzun zamandır kullanıyorumDenemedim, bir araştırayım :)
Doğrudur canım, biz 10lt yi bir haftada değiştiriyoruz maalesef kokudandiğer kumlar gibi kısa sürede gitmiyor 20lt aldım ve uzun zamandır kullanıyorum