• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm tadilatı boşa yaptık sanki.

Benim eskiden kokardı ama simdi şu topaklanan ince kumlardan kullaniyorum sabun kokulu hiç koku olmuyor bide yapinca alıyorum düzenli tabi benim kum balkonda hep
Aslında benimki de ince kum ve sabunlu falan da kullandım ama yok yine de o koku oluyor. Belki de üç tane olduğundan tam bilemiyorum:)

Kristal kum kullanabilirsiniz ..
Mama değişikliği koku yapar .
Kısır değillerse olur .
Yaş mama ekstra kokutuyor .
Sindirim problemleri varsa o da yapar ,kakalari kontrol etmek lazım .
Şu sıralar en çok gördüğüm şey kaka :olamaz:

Kristal uzun vadede çok zararlı diye ben bıraktım bentonite döndüm. Sanicat güzel bir kum tavsiye ederim onu.

Bizde tek kedi yapıyor bütün bunları.😂 Yeni aldığımız kanepelerin altını komple parçalamış içine girip yatmak için, ben oturmaya kıyamazken, ne yapacaksın evin yaramaz çocuğu işte, oturup ağlayasım geliyor bazen ama evlat işte kıyamıyoruz.😍

Aaa ares de yaptı o işi eski koltuğa ama buna yapmadı acıdı bize oğlum :D aynen içine girip yatıyordu eşşek 😂

Aslında benimki de ince kum ve sabunlu falan da kullandım ama yok yine de o koku oluyor. Belki de üç tane olduğundan tam bilemiyorum:)

Sıcaklardan olabilir bu yaz diğer senelere göre çok sıcak. Bizim de ufak ufak kokuuyor malesef.

Kristal uzun vadede çok zararlı diye ben bıraktım bentonite döndüm. Sanicat güzel bir kum tavsiye ederim onu.
Su sıralar bende sanicat kullaniyorum , uzun bir süre temiz mamadan aldım ama o da bozdu .. çam peleti diyorlar ama bilmiyorum bende nüfus çok 15 tane olunca uğraşması zor oluyor

kadife ve tay tüyü mobilyaya gelmiyolar bunu ben de tavsiye ederim. valla ben eve aldığımda eğittim açıkçası, masalara sehpalara falan asla çıkmaz. önüne kadar gelir oturur, hayır! komutuna uyuyo :D ama bazamın derisinin amel defterini kapattı :D koltuklara da kalın koltuk örtüleri örttük , tırnaklarını da düzenli kesiyorum. durum bu

15 kedim var evde ...
1.5 yıl önce aldığım koltukları değiştirdim yenisini aldım :))
Kadife kumaşı yirtamiyorlar ..
Aksesuar kullanmıyorum ..
Deri hiç bir esyam yok .
Ahşap a bişey yaptıklarını görmedim ..
Kilim gibi yıkanabilir halılar kullanıyorum .
Gerisi için de canları sağolsun , umrumda değil :))
15 mi nasil bakiyorsunuz hepsine

Koltukta aklınızda bulunsun tay tüyü ve kadifeye bulaşmıyorlar. Dokumadır, ketendir canına okuyorlar ama. Ben kadife ile en azından koltuğu kurtardım 😂
Bizimki tay tüyü. Örtü örtmüyordum başta. Baktım tırnak izleri var. İz kalmaz gibi duruyor. O günden beri hep örtüyorum 🤣

Back
X