- 25 Haziran 2016
- 7.509
- 13.342
- 248
- Konu Sahibi meredithgrey
Ev ortaminda zor olmuyor mu onu sordum.ahh keske bende korkmasaydim kedilerden cok isterdim bakmayi:)) Nasıl mı bakiyorum . 1 taneye nasıl bakiyorsam o şekilde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev ortaminda zor olmuyor mu onu sordum.ahh keske bende korkmasaydim kedilerden cok isterdim bakmayi:)) Nasıl mı bakiyorum . 1 taneye nasıl bakiyorsam o şekilde
Hep söylerim, kedi köpek beslemek hiç büyümeyecek bir çocuğu evlat edinmek gibidir. Hiçbir zaman zarar vermeyi bırakmayacaklar ve o tür çizilmez kırılmaz şeyler de ya her şeye uymuyor ya çok pahalı.
15 tane kediniz mi var. Hey maşallahSu sıralar bende sanicat kullaniyorum , uzun bir süre temiz mamadan aldım ama o da bozdu .. çam peleti diyorlar ama bilmiyorum bende nüfus çok 15 tane olunca uğraşması zor oluyor
:) evet . Teşekkürler15 tane kediniz mi var. Hey maşallah![]()
Benim de kızım öyledir yer, içer, yatar ama oğlanlar fena. Bir de dört numara geldi iyice delirdiler yeni enerji geldi :))))) Ama iyi olsunlar da oynasınlarBenim de 3 kedim var. Bir tanesi çok durgun yer içer yatar. Diğer ikisi biraz yaramazlık yapıyor ama sadece kendilerine.. Evde daha hiçbirşey çizmediler, kırıp dökmediler.. Evimiz bahçeli arada çıkıp gezip geliyorlar. Acaba o yüzden mi eşyalara zarar vermiyorlar.. Ablamın kedisi de öyle eve hiç zarar vermez. Demek ki bazı kediler baya uysal oluyor. Çoğu konuda şansızım ama kedi konusunda şansım tutmuş demek ki![]()
Zorlukları var tabii ama bunları bilerek sahiplendim hepsini ..Ev ortaminda zor olmuyor mu onu sordum.ahh keske bende korkmasaydim kedilerden cok isterdim bakmayi
Aynen hep iyi olsunlar inşallah . Sadece izlemek bile bende stres attırıyor. Bi de mıncıklayıp öpünce pamuk gibi oluyorum. İyi ki kediler var, hep olsunlar.Benim de kızım öyledir yer, içer, yatar ama oğlanlar fena. Bir de dört numara geldi iyice delirdiler yeni enerji geldi :))))) Ama iyi olsunlar da oynasınlar![]()
Ya ilkini sahiplendikten sonra birini çöp kenarında bulduk onu da aldık iki oldu .15 kedi mi? Allahım hayalimdeki ev.![]()
Tavsiyeniz olmayan konuya yorum yapmak neyin kafası :)))Sonuçta onların doğal yaşam alanı mobilyalı ev değil düşündüğünüzde evcil de olsa o bir hayvan o nedenle bizim kurduğumuz yapay düzene alışmasını bekleyemeyiz.. sizin için bir tavsiyem yok kedili evleri hiç sevmem arkadaşlarıma gitmem çünkü dediğiniz gibi ordan oraya zıplıyorlar ve dur diyemezsin aklı yok napsin o bu kadar biliyor o da haklı ...
Bizim ev hem çiçekli, hem kedili. Balkon çiçek bahçesi gibi ve yazın en çok vakit geçirdiği yer de orası, maaşallah şimdiye kadar sorun çıkmadı, sadece taze sarımsak yaprağını çim sanıp yemiş bir kere. Ama evde yırtmadık perde bırakmadı, tay tüyü koltukları da tırmalıyor ara sıra. Onun haricinde pek bişey devirip kırmıyor, sadece sinek gördüğü zaman tarzanlaşıyor. Hepsinin huyu ayrı işte ama çoğunlukla da kedi milleti pek engel tanımıyor, bunu anladık.Bunu bildiğimizden tüm evi onların zarar görmeyeceği şekilde döşedik biz de. Bazı evler var mesela hem kedili hem çiçekli, ben cesaret edemem buna asla. Mesele çiçeğe zarar vermeleri değil, toprak yediklerinde çok ciddi zarar görüyor narin bedenleri. Ama tabii kendi evimi de asgari düzende tutmak istiyorum. Yoksa başımızın üstünde yeri var dördünün de![]()
Siz ne güzel insanlarsınız, gözlerim doldu okurken.Ya ilkini sahiplendikten sonra birini çöp kenarında bulduk onu da aldık iki oldu .
3. Cu yu tekmeleyip sakat bırakmışlar öyle oldu.
4 . Caddede yaşıyordu ezilir diye aldım .
5 ve 6 çok hastaydı ölmek üzereydi kıyamadık 3 ay yatılı veterinerde kaldılar sonra kimse sahiplenmedi onları da aldık .
7. Kaza geçirmiş araba ezmis kimse oralı olmadı eşim bulmuş 5 ay veterinerde kaldı ayağı pilatinli mecbur kaldı sakat kedi kimse istemiyor .
8. Hamileydi apt.manin önünde yaşıyordu yine ona kıyamadım gel evde doğur bak çocuklarına dedim 3 tane doğurdu :)))
12. Yine arabaların önüne atliyordu ezilmesin gelsin ona da bir tabak mama veririz dedim.
13.14 anneleri ölmüş iki tekir yavrusuydu emmezlerse oleceklerdi ilanda gördüm dedim getirin bizim anne emzirsin .
15. Bir meslektasimin kedisi idi çok temas sever bir kedi olunca arkadaşım tahammül edemedi bir gün ona tekme attı ben gördüm ve eve getirdim ve evin en küçüğü oldu şimdilik bu kadar :))))
Yoo gayette akılları varSonuçta onların doğal yaşam alanı mobilyalı ev değil düşündüğünüzde evcil de olsa o bir hayvan o nedenle bizim kurduğumuz yapay düzene alışmasını bekleyemeyiz.. sizin için bir tavsiyem yok kedili evleri hiç sevmem arkadaşlarıma gitmem çünkü dediğiniz gibi ordan oraya zıplıyorlar ve dur diyemezsin aklı yok napsin o bu kadar biliyor o da haklı ...
Çok meraklıyım size gelmeye zaten.Tavsiyeniz olmayan konuya yorum yapmak neyin kafası :)))
Bizde sizin gibileri hiç sevmiyoruz nooolur bize gelmeyin olur mu ?
Zira o masum çocukları sevmeyen kapının eşiğinden giremez !!!
Ya ilkini sahiplendikten sonra birini çöp kenarında bulduk onu da aldık iki oldu .
3. Cu yu tekmeleyip sakat bırakmışlar öyle oldu.
4 . Caddede yaşıyordu ezilir diye aldım .
5 ve 6 çok hastaydı ölmek üzereydi kıyamadık 3 ay yatılı veterinerde kaldılar sonra kimse sahiplenmedi onları da aldık .
7. Kaza geçirmiş araba ezmis kimse oralı olmadı eşim bulmuş 5 ay veterinerde kaldı ayağı pilatinli mecbur kaldı sakat kedi kimse istemiyor .
8. Hamileydi apt.manin önünde yaşıyordu yine ona kıyamadım gel evde doğur bak çocuklarına dedim 3 tane doğurdu :)))
12. Yine arabaların önüne atliyordu ezilmesin gelsin ona da bir tabak mama veririz dedim.
13.14 anneleri ölmüş iki tekir yavrusuydu emmezlerse oleceklerdi ilanda gördüm dedim getirin bizim anne emzirsin .
15. Bir meslektasimin kedisi idi çok temas sever bir kedi olunca arkadaşım tahammül edemedi bir gün ona tekme attı ben gördüm ve eve getirdim ve evin en küçüğü oldu şimdilik bu kadar :))))
Sonuçta onların doğal yaşam alanı mobilyalı ev değil düşündüğünüzde evcil de olsa o bir hayvan o nedenle bizim kurduğumuz yapay düzene alışmasını bekleyemeyiz.. sizin için bir tavsiyem yok kedili evleri hiç sevmem arkadaşlarıma gitmem çünkü dediğiniz gibi ordan oraya zıplıyorlar ve dur diyemezsin aklı yok napsin o bu kadar biliyor o da haklı ...