Tümüyle evimiz...

çk çok hş bi ev. tam benim tarz... ne eksik ne fazla...sizin de evinizde fazlalıklara yer yok.belli..sade ve şık. ben şimdi bi evlenseydim işte böyle bi ev yapardım heralde. ne konsol var ne gümüşlük.. hepsine düşmanım. halıya da düşmanım ben..yani fazlasına.herşeyiyle çok hoşuma gitti. güle güle oturun. gerçekten güzel döşemişsiniz.

Süper bir ev.
Salon tüllerin ve dolabın çok güzel.
Sanırım özel yaptırıldı, yapan usta da işinin ehliymiş belli :)
Çatı katı olduğunu tahmin ediyorum.
Banyodaki bombe tavandan.
Böyle geniş evleri şehrin içinde bulmak zor, şehrin daha uçlarında maalesef
Eğer bir sakıncası yoksa kaç m2 ve hangi semtte özeldende olsa cevaplarsanız memnun olurum.
Sevgiler...

mobilyalarımın hepsi babam ve abimin elinden çıktı...ünlülerdir kendileri işleriyle zaten... benimde şansım bu oldu:)evet çatı katımız var orda yatak odamız ve küçük bi barımız var...yok öyle şehirin uç köşesinde değil evimiz keşke olsaydı aslında:))

benim gibi düşünenler ne kadar fazla... gereksiz eşyaya hayır diyoruz hepberaber:)))valla kim ne derse desin umrumda bile olmadı çeyizimi bile öyle sereserpe sermedim sonrada 1 ay çeyiz toplayıp bunları da nereye koycam diye düşünmedim...ihtiyacım olan herşey var fazla tek birşeyim bile yok...olmadığı içinde çok çok mutluyum...

Sonradan baktım canım İstanbul dasın sanmıştım.
O nedenle öyle bir fikir oluştu bende.
Mobilya konusunda da çoooook şanslısın.
Gerçekten kalite ve iyi usta hemen belli ediyor kendini.

çok güzel sade gözü yormayan bir ev.ama inşallah ilk günkü gibi beyaz kalırçünkü temizliği çok zor canım yinede en önemlisi huzur gerisi boş...güle güle oturun

ooo çok şık bir ev:)gerçekten beğendim ama salonda birşeyler eksik gibime geldi..
belki şık bir ev için küçük yada fazla beyaz ağırlıklı...mesela bikaç bitki ekleyerek yeşil renkle
daha güzelleşebilir..ev düzeni ve temizliğine 100 puan:)
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin..

teşekkürler puanın için:))salonumdaki üniteye 106 ekran beyaz led tv gelicek o kadar...

güle güle sağlıkla ve huzurla oturun çok şanslısınız ki aileniz yapmış eşyaları bu arada banyo paspas takımımız aynı

Çok beğendim güle güle oturmanı tüm kalbimle dilerim. Bende bu aralar fazlasıyla ilgiliyim ve düşündüklermin gerçekleşmiş olduğu bir ev olarak seninkini gördüm. Çok sade ve şık. Hiç göz yormuyor. Böyle bir evde insanda yorgunluk falan kalmaz heralde. Çok zevklisin aman nazar değmesin

ben de çok beğendim temizlik açısından cesaret ister tabi biraz.güle güle oturun.
ben o tuğlalı kısmı merak ettim evin bir odasınımı öyle yaptırdınız keşke daha ayrıntılı çekseydiniz

eviniz gerçekten çok güzel mutlulukla sağlıkla oturun inşallah.bende şuan ev yaptırıyorum eğer mümkünse kaplarınızın rengini öğrenebilirmiyim

8 aydır yaşıyorum temizlik açısından çok zorlanmadım aslında hatta mobilyalarım çok detaylı olmadığı için hemen silinip işi bitiyor...mutfaktada herşey dolap içinde zaten tezgahım hep boş...tuğlalı yer bar fotoğraf ekleyemiyorum şu anda sorun var sanırsam orayı da eklicem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…