Tümüyle evimiz...

Mükemmel mükemmel..Tam benim zevkim hayalimde tasarladığım gibi mutfağın salonun çok güzel olmuş..Gıldır gıcık yok ohh ferha ferah ayağına bir şey takılmadan temizle..beyaz evinden mutluluk,huzur eksik olmasın

her taraf bembeyaz çok güzel. eşyaların ve komple evin çok düzenli ve ferah. huzurla oturun.

Maşallah güzel olmuş herşeyiniz güle güle oturun. Tek eleştirim kullanışı çok zor olmayacak mı bu kadar beyazın? Bir arkadaş daha söylemiş cidden biraz mobilya showroomları gibi duruyor, ben evlerin daha yaşayan ev ruhu olan ev olmasını seviyorum şahsen. Ama yeni evliyseniz o da zamanla olur zaten.

baktıgım gelin ewlerinde en hosuma giden senin evin oldu canım,benı tarzımı yansıtması belkide mayısta düğünüm var ve benim ewim nasıl olucak cok merak ediyorum?

bayıldım ya bayıldım tek kelimeyle öldüm bittim yaa.maşallah güle güle oturun.mutluluk içerisinde inşallah.tamamen hayallerimdeki gibi.bembeyaz pırıl pırıl ışıl ışıl bir yuva.oğlan evinin baya eli açık olması ve insanın içine sindirmesi lazım bence.

evin çok güzel .maşallah canım...ya beyaz koltuk ,,beyaz mobilya,,, bende istiyorum ama koltuklar da korkum var..kirrrrrrrrrrrrrlenir die sen memnunmusun???????

iyi günlerde sağğlıkla mutlulukla otur canım, hoş hoş olmuş, yatak başlığını begendim nerden aldın? skıncası yoksa kaça aldınız?..........

kusura bakma yeni fark ettim babacığının ve abinin ellerine emeklerine sağlık

Son düzenleme:
zevkle döşenmiş çok ferah bir evin var cnm.
güle güle oturun...

çook çook beğendim canım herşeyiyle ..bembeyeaz sade gözü tırmalayan gereksiz ayrıntılar yok.. güle güle oturun..

ev eşyalar enfes de şugarlık eksik aksesuarların yok renksiz bir ev olmuş yatak odana abajur salona zıt canlı renklerde bir iki süs eşyası patlamayı saglar derim kendimce

Mutfagina bayildim sahane olmus gercekten. Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip eylesin insAllah...

mutfak harika!!! güle güle oturun çok ferah ve güzel allah nazarlardan saklasın
benim evim kira olduğu içn mutfağım istediğim gibi tezgah dolaplar vs... darısı başımıza artk

allah güle güle oturmayı nasip etsin canım harika ferah bir ev olmuş,acaba slonunda ki beyaz koltuklar deri ,kumaş mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…