Tümüyle evimiz...

ev eşyalar enfes de şugarlık eksik aksesuarların yok renksiz bir ev olmuş yatak odana abajur salona zıt canlı renklerde bir iki süs eşyası patlamayı saglar derim kendimce

teşekkürler:))inanın sevseydim ne aksesuarlar alırdım ama işte zevk meselesi olanı bile çok geliyo bana düşünün yani:)))salonuma zıt renkli aksesuar koysaydım ilk göze onlar çarpcaktı ne gerek var genele bakmak daha çok keyif veriyor bana:)))belki zamanla düşüncelerim değişebilir ve dediklerinizi yapabilirimde...

evin çok güzel .maşallah canım...ya beyaz koltuk ,,beyaz mobilya,,, bende istiyorum ama koltuklar da korkum var..kirrrrrrrrrrrrrlenir die sen memnunmusun???????

ben fazlasıyla memnunum ama tercih meselesi ben titiz biriyim o yüzden gözealdım bunları ve iyikide almışım:))

aynı fikirdeyim seninle benimde salonum siyah beyaz başka hiçbir renk yok bende sevmiyorum

eviniz çokk güzell.allah huzur içinde oturmakk nasip etsinn.beim evimde de şu an tadilat varr.üst kata birleşipp dublex yapıcazz.eğer biliyorsanız duvar boyası ve parkelerinizin renk ve markasını yazarsanızz sevinirimm.bir de kapılarınız krem mi fildişi mi??ben akçaağaç parke ,kesekağıdı boya ,beyaz kapı düşünüyorum ama markaya göre renkler çok değişkenn

teşekkürler öncelikle:) dublex ev gerçekten çok kullanışlı...parkelerimin rengini umuttum ama en açık renkleri seçtim hala varmı bilmiyorum çok tercih edilmediği için kaldırılma ihtimali vardı çünkü...duvar boyalarımızında markalarını hatırlamıyorum ama rengi lületaşı,kumru ve kum beji kullanıldı...markalardan bu isimleri bulabilirsiniz....kapılarımız fildişi sanırsam adokapıdan kapı modellerine bakabilirsiniz...beyaz kapıyı aslında pek tavsiye etmem ama tercih sizin...şimdiden sizede kolay gelsin:)))

çok ferah ve iç açıcı bir ev.ben de hoşlanmıyorum gereksiz aksesuarlardan pek.o yüzden tam benim zevkim.güle güle oturun

beyazlara bayıldım ya ben de salonuma beyaz koltuklar ve siyah yemek odası düşünüyorum. evin çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…