- 3 Haziran 2010
- 152
- 8
- 318
- Konu Sahibi _nazBALIM_
-
ev eşyalar enfes de şugarlık eksik aksesuarların yok renksiz bir ev olmuş yatak odana abajur salona zıt canlı renklerde bir iki süs eşyası patlamayı saglar derim kendimce
evin çok güzel .maşallah canım...ya beyaz koltuk ,,beyaz mobilya,,, bende istiyorum ama koltuklar da korkum var..kirrrrrrrrrrrrrlenir diesen memnunmusun???????
teşekkürler:))inanın sevseydim ne aksesuarlar alırdım ama işte zevk meselesi olanı bile çok geliyo bana düşünün yani:)))salonuma zıt renkli aksesuar koysaydım ilk göze onlar çarpcaktı ne gerek var genele bakmak daha çok keyif veriyor bana:)))belki zamanla düşüncelerim değişebilir ve dediklerinizi yapabilirimde...
eviniz çokk güzell.allah huzur içinde oturmakk nasip etsinn.beim evimde de şu an tadilat varr.üst kata birleşipp dublex yapıcazz.eğer biliyorsanız duvar boyası ve parkelerinizin renk ve markasını yazarsanızz sevinirimm.bir de kapılarınız krem mi fildişi mi??ben akçaağaç parke ,kesekağıdı boya ,beyaz kapı düşünüyorum ama markaya göre renkler çok değişkenn
güle güle otur gayet şık ve hoşşş...mutfak masa ve sandalyelerine bayıldım nerden aldın?
hele mutfagin tam hayalimdeki mutfak genis genis, vede ayri bi dolab odasi cok iyi dusunmussunuz.
Resimdeki bayan sensin sanirimsende evi gbi hossun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?