- Konu Sahibi buse67zeynep
-
tercihim takastan yana ama gerçekten uygun olursa alabiliride
elinde spor trenkot,çeşit ,çeşit şallar spor ayakkabılar ,ve uzun çizme olanlar topuksuz tercihim resim eklerse sevinirim
şallarda marka aramıyorum sadece naylon olmasın günlük kullandığımız şallardan arıyorum uygun fiyatlı lütfen
birde uygun fiyatlı tablet satmak isteyenler resim bekliyorum samsung tercihim ama diğer markalarda hoşuma giderse olabilir
trenkot 46 spor ayakkabı 38 39 olabilir
canım kaç beden tunik istiyosun acaba
canım inşallah uygun bişeyler bulabilirsin Buse zeynepciğim.Mutlukız nasıl oldu anlamadım ama seninle bir türlü mesajlaşamadık hep bi sorun çıktı
yoksa alcaklarımvardı şimdi başka arkadaştan aldım inşallah ürünlerin kalırsa senden de alırım güzeller çünkü:)
canım inşallah uygun bişeyler bulabilirsin Buse zeynepciğim.Mutlukız nasıl oldu anlamadım ama seninle bir türlü mesajlaşamadık hep bi sorun çıktı
yoksa alcaklarımvardı şimdi başka arkadaştan aldım inşallah ürünlerin kalırsa senden de alırım güzeller çünkü:)
inş canım ya ramazanda tatile gidiyoruz ve bende hiç hazırlık yok yani sevemedim birtürlü şu yolculukları
elinde spor trenkot,çeşit ,çeşit şallar spor ayakkabılar ,ve uzun çizme olanlar topuksuz tercihim resim eklerse sevinirim
şallarda marka aramıyorum sadece naylon olmasın günlük kullandığımız şallardan arıyorum uygun fiyatlı lütfen
birde uygun fiyatlı tablet satmak isteyenler resim bekliyorum samsung tercihim ama diğer markalarda hoşuma giderse olabilir
trenkot 46 spor ayakkabı 38 39 olabilir
canım bende bunlar var
Eki Görüntüle 1155869 Eki Görüntüle 1155870 Eki Görüntüle 1155875 Eki Görüntüle 1155876 Eki Görüntüle 1155877 Eki Görüntüle 1155878 Eki Görüntüle 1155881 Eki Görüntüle 1155883 Eki Görüntüle 1155884 Eki Görüntüle 1155885 Eki Görüntüle 1155886 Eki Görüntüle 1155887 Eki Görüntüle 1155888 Eki Görüntüle 1155889 Eki Görüntüle 1155890 Eki Görüntüle 1155890 Eki Görüntüle 1155891 Eki Görüntüle 1155892 Eki Görüntüle 1155875
posta kutun dolu lastikli elbiseyi beğendim ama bedenimle ayak numaram senden küçük kaldı sen yinede bi bak konuma belki gözüne çarpan birşey olur
Canım seyahat ne güzel ama ramazanda zor olmaz mı?Hazırlanırsın sen canım boşuna stres yapma balım
Merhaba
Bunların bedenleri nedir ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Okudum cok guldum...karpuz degilde bir gri ximbali canta varda birde gri baska bir canta onlar nerdeydi ve duruyormu canim.talibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?