tunik ,şallar ,spor ayakkabı ve tablet

buse67zeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.963
101
163
İstanbul
elinde spor trenkot,çeşit ,çeşit şallar spor ayakkabılar ,ve uzun çizme olanlar topuksuz tercihim resim eklerse sevinirim
şallarda marka aramıyorum sadece naylon olmasın günlük kullandığımız şallardan arıyorum uygun fiyatlı lütfen

birde uygun fiyatlı tablet satmak isteyenler resim bekliyorum samsung tercihim ama diğer markalarda hoşuma giderse olabilir

trenkot 46 spor ayakkabı 38 39 olabilir

canım bende bunlar var

Eki Görüntüle 1155869

canım kaç beden tunik istiyosun acaba

canım inşallah uygun bişeyler bulabilirsin Buse zeynepciğim.Mutlukız nasıl oldu anlamadım ama seninle bir türlü mesajlaşamadık hep bi sorun çıktı
yoksa alcaklarımvardı şimdi başka arkadaştan aldım inşallah ürünlerin kalırsa senden de alırım güzeller çünkü:)

Son düzenleyen: Moderatör:

canım özeline yazdım...

ayrıca elbisenin üstüne giymeye rahat kot ceket ,yada narçiceği veye lacivertrenk ceket arıyorum şallar düz renk pembe mavi gibi renkler

inş canım ya ramazanda tatile gidiyoruz ve bende hiç hazırlık yok yani sevemedim birtürlü şu yolculukları

Merhaba benim konumda var bir kaç şey beğenirseniz yardımcı olurum ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

posta kutun dolu lastikli elbiseyi beğendim ama bedenimle ayak numaram senden küçük kaldı sen yinede bi bak konuma belki gözüne çarpan birşey olur

Canım seyahat ne güzel ama ramazanda zor olmaz mı?Hazırlanırsın sen canım boşuna stres yapma balım

canım ancak ramazanda tatile çıkabiliyoruz hazırlık telaşem pek yokta yol telaşesi var işte...her sene nazlana nazlana gidiyodum emme bu sene çil çil karpuzlarımı toplamaya goşa goşa gidiverecem gari ....

kızzzz hep senmi bana soracan bikerede ben soram ürünlerimden alana karpuz kampanyasımı başlatsam ne yapsam diyive hele

Okudum cok guldum...karpuz degilde bir gri ximbali canta varda birde gri baska bir canta onlar nerdeydi ve duruyormu canim.talibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…