tebrik ederim canım inş değerlerin yükselir seni haziranda tüp bebek topiğinden hatırlıyorum bende haziranda tüp bebek yolculuğuna çıkanlardandım ama maalesef umutla çıktığım yolculuk hüsranla son buldu
bugun degerimi aldımm çok şükür katlamısss 68 olmuss...umarimmm böylee katlaya katlaya gideerrrrrrrrrrrrrrr
hadi hadi masallah bakalımhaberdar et burdan bende galıba bayramdan sonraya kaldım asılam ıcın
ben 2 defa asılama oldum canim....tedavii için fazlaa bekleeemee bianönce bakk caresinee
banada ordakı kadınlar sen daha yenı evlısın napıcankı gelmıssın buraya bak bıze dıyolar ama napabılırım bnmde yas gecıyo 2 senede az degılkı
inşallah yavrularımıza kavusuruz tez ve hayırlı zamanda bende artık dayanamıyorum doktor daha detaylı spermogram ıstedı ancak esım hıc doktora gıdesım yok randevu almıstım yarına ıptal ettırdı ben soyleyene kadarda alma dedı bakalım ne zaman gıtcek kecılerıolurmuu öylee seyy ben 2 yıllk evliyken hamile kalmıstım bilee.....amaaa bakk 4 senelik oldum tekrar hamileyim..demek istedigim bendee aman erken diye düsünseydimm gec kalmıs olcaktımm...zamanın neler gösterdigii belli degill.....hamile kalsakk bile doguramıyabiliyoruzz...bu benim 3.hamileiligm meselaa ama hala süphe içinde bakıyorum...zaman geeçmeden yaptır asılamanıı........
muzicemin 68 olan degeriiii 217 olmuss
cokk şükürr degerimm 600 olmusssssss
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 600 olan degerimm 3 gün sonra 3003 olmusss maslalah subanallah
maşallah subhanallah belkıde ıkızdır degerın cok guzel masallah
ilk günden beriiii beni yanlızz bırakmadin........cokk teşşekür ederim dilerim allahtann seninde kucagini boş koymasin......yarin ilk randevum var doktor sadece keseyi görebiliriz dediiii
Allahım bu mubarek cuma gununde dualarımız kabul etsın Rabbim hayırlı saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bızede nasıp eder bende 1-2 aya kadar asılama yada tup bebk tedavısıne baslıcam Allahım ınsallah onlara gerek bırakmaz.takipteyim haberdar et gelısmelerden umut verelım bırbırımıze
aminn.................sükürr keseyiiii gördükk haftaya bebeyi görcekmisiz inş....5 hFTALIK gebeymişim....sanada gerek kalmadan bu AY duyarim inşş haberinii
sayfayiiii takip eden varsa diye yazıyorum belkii mucizemii merak eder.....erkekk evladim oluyomusssssss
Canııım, uzun süredir zaman ayırıp da giremiyordum siteye, hayırlı haberlerin gelmiş tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senin de güzel bir hikayen olmuş bak. ben 34. haftamdayım. kızım olucak 1 ay sonrasında. allah, isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?