- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.601
canım nasılda aklında tutmuşsun yaa. Malesef dün regli oldum. O kadar umutlanmıştımki bu cihaza ve jele resmen çöktüm. Dün çok ağladım bugünde bir arkadaşımın negatifini aldık gene çok ağladım. Hep neden diye sordum cevabının olmadığını bildiğim halde.
Sabır sabır bakalım nereye kadar.
Kendime iyi bir yer bulup gitmek istiyorum. Kafamda bugüne kadar yaptırmadığım genetik testi yaptırmak var ama ben işin içinden çıkmadım bugün araştırma yaptım. Sanırım bir doktorun yönlendirmesi daha doğru olacak. Çünkü herkesin yaptırdığı farklı.
Ya, ne diyosun.... Basimiz sag olsun artik beddua bile edesim gelmiyo... Yine kimlerin ocagina ates dustu acaba Allah kalanlarina sabir versin...
Haberleri seyredemez hale geldim ya dayanamiyorum artik..
Jel ve ovulasyon bende de ise yaramadi gecen ay maalesef, ama denemeye devam etcem, 0 morfolojiyle mucize yasayanlar var, Rabbim bizlere de nasip etse...
canım nasılda aklında tutmuşsun yaa. Malesef dün regli oldum. O kadar umutlanmıştımki bu cihaza ve jele resmen çöktüm. Dün çok ağladım bugünde bir arkadaşımın negatifini aldık gene çok ağladım. Hep neden diye sordum cevabının olmadığını bildiğim halde.
Sabır sabır bakalım nereye kadar.
Kendime iyi bir yer bulup gitmek istiyorum. Kafamda bugüne kadar yaptırmadığım genetik testi yaptırmak var ama ben işin içinden çıkmadım bugün araştırma yaptım. Sanırım bir doktorun yönlendirmesi daha doğru olacak. Çünkü herkesin yaptırdığı farklı.
Ay canım inşallah senden güzel haberler gelir. Bak düzenlide çalışmışsın bravo sana valla.
Geçen eşime topiğimizi anlattım normal yolla herkez devam ediyor diye ama hala hamile kalan yok falan dedim. Onunda morali bozuldu demekki olmuyor işte bak tüple bile olmazken nasıl normal olsun diye(( Gün geçtikçe dahada insan karamsar oluyor galiba...
cnm şehrın merkezınde oldu ya dusun artıkk
evımızden gözuktu roketatarlar..
ne dıyımkı canım bız anne olalım dıye yırtınıoz
buyutup bu yasa getıren anneleri dusun ne haldedırler
sureklı ambulanslar gelıp gıdıo
hasteneye gidip kana fılan ıhtıyac varmı soralım dedık
dısarı cıkamadık azazılım..
Evet cok haklisin, kolay mi bir evlat dogurup buyutup sonra da kahpece sehit edilmesine dayanmak... Allahim sabirlar ver yarabbim... Kardesim askerken hep yuregim agzimdaydi, ben asil o zaman idrak edebildim caninin parcasinin sehit edilme ihtimali var, cok zordu, bizimki sukur geldi dondu evine ama ya donemeyenler... Dag gibi aslan gibi evlatlarimiz kara topraga gidiyor, dayanamiyorum artik ya... Allah sizlere de sabir versin canim belli ki cok zor sartlar altindasiniz, cok dikkat edin kendinize... Allah butun milletimizin sizin de yardimcisi olsun...
kıslar 5 dakıka once hemen dıbımızdekı mahallede
2 polısımızı şehıt ettı serefsızler dahasıda gelrımı bılmıorum psu kurmus kahpeler
haınce kahpece... de dıyımkı yorumsuzum
öz yurdumuzda garibiz artk....
İnanmıyorum yaaa valla tek bir kelime bile söylemeiyorum. haberleri izlerken boğazım düğümleniyor. Allah bildiği yapsın ne diyim artık. Pislikler yaaa((
canım allah herseyın hayırlısını versın
bır gun mutlaka olacaktır alalhın ıznıyle..
verip de almasın sonra o cok acıdır emınım
var kıs hamılmız ayseurl var hem erkek hem kadın faktörüydü hem de
bak onu aanlat esıne moral olsun canımm
canım tabikide denemeye devam ama insan nedense umutlanıyor işte. İnşallah bu ay olur neden olmasın bir mucizede bizi bulur..
kuzum bende bakmıodum bakamıodum bılee
ama gözumuzun onunde oldu bak..
gencler toplanmıs sehıtler ölmez dıolar yaa gel de dayan..
canım hazel82 vardı o 8.ayında kaldı doğal yollatatlım ayşeciğimi biliyorum ama bu topikten önce diye biliyorum ben o yüzden öyle yazdım.
Neyse umarım sıra bizlere gelir. Şİmdi güzel haberi senden bekliyoz..
bende bazen oyle dusunuorum amaUmutlanmamak mumkun mu ah sen ne diyosun, ben resmen yikildim adetim gelince nasil umutlanmissam artik... bi de 5 gun erken geldi, her seyden korkuyorum artik bi de... Niye erken geldi diye tasalara dustum falan...tek duam Rabbim hepimizi kurtarsin bu kaygilardan. Ama benim bi tarafim kirildi biliyo musun godes, hani ikiz de bebegim olsa su yasadiklarimdan sonra hep buruk gezcem, her kolayca hamile kalani gorunce yine ayni uzuntulere gark olcam sanki... Ya tovbe buyuk konusmayayim da Rabbim beni, bizi de boyle siniyo dmek ki...
offf offf haber kanallarına bakıyom ama göremedim henüz. Valla bitsin artık bu kötü günler. Yazacağım çok şey var ama burda dile getiremiyorum. en iyi konuşmamak............
Umutlanmamak mumkun mu ah sen ne diyosun, ben resmen yikildim adetim gelince nasil umutlanmissam artik... bi de 5 gun erken geldi, her seyden korkuyorum artik bi de... Niye erken geldi diye tasalara dustum falan...tek duam Rabbim hepimizi kurtarsin bu kaygilardan. Ama benim bi tarafim kirildi biliyo musun godes, hani ikiz de bebegim olsa su yasadiklarimdan sonra hep buruk gezcem, her kolayca hamile kalani gorunce yine ayni uzuntulere gark olcam sanki... Ya tovbe buyuk konusmayayim da Rabbim beni, bizi de boyle siniyo dmek ki...
günaydın kızlarr
benim kırmızılar geldi, preseed jel bu ay işe yaramadı, bakalım gelecek ay yarayacakmıı? yumurtlama testindende zaten sonuç alamamıştımm, yumurtlama sorunum yok tahlillerime göree, neden yakalayamadım hala düşünüyorum bulamıyorum:97: tam 29 günde oldum reglimi......
günaydın kızlarr
benim kırmızılar geldi, preseed jel bu ay işe yaramadı, bakalım gelecek ay yarayacakmıı? yumurtlama testindende zaten sonuç alamamıştımm, yumurtlama sorunum yok tahlillerime göree, neden yakalayamadım hala düşünüyorum bulamıyorum:97: tam 29 günde oldum reglimi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?