Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Jel ve ovulasyon bende de ise yaramadi gecen ay maalesef, ama denemeye devam etcem, 0 morfolojiyle mucize yasayanlar var, Rabbim bizlere de nasip etse...

Ya, ne diyosun.... Basimiz sag olsun artik beddua bile edesim gelmiyo... Yine kimlerin ocagina ates dustu acaba Allah kalanlarina sabir versin...

Haberleri seyredemez hale geldim ya dayanamiyorum artik..

cnm şehrın merkezınde oldu ya dusun artıkk
evımızden gözuktu roketatarlar..
ne dıyımkı canım bız anne olalım dıye yırtınıoz
buyutup bu yasa getıren anneleri dusun ne haldedırler
sureklı ambulanslar gelıp gıdıo
hasteneye gidip kana fılan ıhtıyac varmı soralım dedık
dısarı cıkamadık azazılım..

canım allah herseyın hayırlısını versın
bır gun mutlaka olacaktır alalhın ıznıyle..
verip de almasın sonra o cok acıdır emınım
var kıs hamılmız ayseurl var hem erkek hem kadın faktörüydü hem de
bak onu aanlat esıne moral olsun canımm

Evet cok haklisin, kolay mi bir evlat dogurup buyutup sonra da kahpece sehit edilmesine dayanmak... Allahim sabirlar ver yarabbim... Kardesim askerken hep yuregim agzimdaydi, ben asil o zaman idrak edebildim caninin parcasinin sehit edilme ihtimali var, cok zordu, bizimki sukur geldi dondu evine ama ya donemeyenler... Dag gibi aslan gibi evlatlarimiz kara topraga gidiyor, dayanamiyorum artik ya... Allah sizlere de sabir versin canim belli ki cok zor sartlar altindasiniz, cok dikkat edin kendinize... Allah butun milletimizin sizin de yardimcisi olsun...

canım oylee sımdı eslerını dusundum
emınım trafıkte dıye pek endıselenmıolardı bıle
bıde maraştayız bız oyle terör sehrı filanda değil
çatışma devam edıo askerler gıtmiş peslerınden
dularımız onlarla olsunn..

İnanmıyorum yaaa valla tek bir kelime bile söylemeiyorum. haberleri izlerken boğazım düğümleniyor. Allah bildiği yapsın ne diyim artık. Pislikler yaaa ((

tatlım ayşeciğimi biliyorum ama bu topikten önce diye biliyorum ben o yüzden öyle yazdım.
Neyse umarım sıra bizlere gelir. Şİmdi güzel haberi senden bekliyoz..

canım tabikide denemeye devam ama insan nedense umutlanıyor işte. İnşallah bu ay olur neden olmasın bir mucizede bizi bulur..

Umutlanmamak mumkun mu ah sen ne diyosun, ben resmen yikildim adetim gelince nasil umutlanmissam artik... bi de 5 gun erken geldi, her seyden korkuyorum artik bi de... Niye erken geldi diye tasalara dustum falan...tek duam Rabbim hepimizi kurtarsin bu kaygilardan. Ama benim bi tarafim kirildi biliyo musun godes, hani ikiz de bebegim olsa su yasadiklarimdan sonra hep buruk gezcem, her kolayca hamile kalani gorunce yine ayni uzuntulere gark olcam sanki... Ya tovbe buyuk konusmayayim da Rabbim beni, bizi de boyle siniyo dmek ki...

kuzum bende bakmıodum bakamıodum bılee
ama gözumuzun onunde oldu bak..
gencler toplanmıs sehıtler ölmez dıolar yaa gel de dayan..

offf offf haber kanallarına bakıyom ama göremedim henüz. Valla bitsin artık bu kötü günler. Yazacağım çok şey var ama burda dile getiremiyorum. en iyi konuşmamak............

tatlım ayşeciğimi biliyorum ama bu topikten önce diye biliyorum ben o yüzden öyle yazdım.
Neyse umarım sıra bizlere gelir. Şİmdi güzel haberi senden bekliyoz..
canım hazel82 vardı o 8.ayında kaldı doğal yolla
diğer ay tüpe başlayacaktı artık
umarım cnm sağlıcakla kucağıma alacaksam dıorum hep
ayseciğim ılham verdı bana o hamıle akldı ben bu topiği açtım..
bende bazen oyle dusunuorum ama
okuorum hepsini unutuosunuz kucağınıza alınca dıo aynı seylerı yasayanalr
canımm bız de unutucaz bu gunlerı allahın ıznıyle..
offf offf haber kanallarına bakıyom ama göremedim henüz. Valla bitsin artık bu kötü günler. Yazacağım çok şey var ama burda dile getiremiyorum. en iyi konuşmamak............

doğru soyluosun cnm benimde hepsı ıcımde kaldı
ama hepımızın ıcınden gecenlerı bılıyoruz...
internette var ama tvde cnn turkte gördum

canım öyle deme inan bak bebeğini kucağını alınca eminimki bugünleri tabiki unutmayacağız ama canımız yanmayacak artık inan buna. Çünkü yıllardı beklediğin meleğin kucağında olacak belkide bunca yaşadığım şeye değer diyeceksin. Ben öyle düşünüyorum şahsen.
Canım evet insan herşeyden şüpelenir oldu valla. Bende kimsayasl gebelikten sonra 2 ay boyunca ayda 2 kere regli oluyordum çok şükür bu ay zamanında oldu. O yüzden seninde 5 gün erken olman konusunda kaygıların olabilri çok normal.

günaydın kızlarr

benim kırmızılar geldi, preseed jel bu ay işe yaramadı, bakalım gelecek ay yarayacakmıı? yumurtlama testindende zaten sonuç alamamıştımm, yumurtlama sorunum yok tahlillerime göree, neden yakalayamadım hala düşünüyorum bulamıyorum:97: tam 29 günde oldum reglimi......

hayırlısı olsun bebem
presedın yanında gelen ovulasyon testlerı ıse onların yanılma payı yok aslında
neden cıkmadıkı

cnm ateşinide ölç aynı saatte yataktan kalkmadan sabah dıl altından digital
ateş ölçerle..ozaman daha net konusuruz buradn yzarsan yorum yaparım ben
kendımın de bu ay soyle oldu mesela artık stesımı bıldığim ıcın 9.gun fıln başladım
10.gun 36.4
11.gün 36.4
12.gun 36.4
13.gun 36.5(40 dk saat geç olçtum)
14.gün 36.5
15.gün 36.6
16.gün 36.6(bugun)
atesıme göre 11 yada 12. gun çatlamıs gözukuo
14.gun gııtığımde doktora folıkul yok dedı yenıde çatlamamamıs bı kaç gun olmus dedi
yanı 12 yada 11 oluo ateşimde oyle dıodu zaten
ovulasyon testınde pık halınde 6 saat kalıo ben skoyulaşmaya basladığında bı sabah bı yatarken yapıodum
daha ıı yakalıosun ozaman:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…