Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sevındım ozaman canım:))))))
bu arada hepsını öldürüomu kendı sıvın ona bakcaklar sanırım mutlaka yapın cnm ya öğle arası fılan yokmu:)))))
sendemı ızmırdesın sen nerde yapıosun cnm spermıyogramları

bu arada kıslar janınesle haberlerştık
morali çok kötüydü
hepınıze cok selamı var
suan cok dualrınıza ıhtıyacı var onun ıcın de dua edın olurmu..

benim enfeksiyon kesin öldürüyodur :18::18::18::18: eşim çogunlukla şehir dışında hatta 3-4 gün gelmediği oluyor. ovulasyon var mesela bu hafta yarın gidecek cumaya kadar yok. napcaz bilmiyorum bari çarşamba gelse off offffffffffffffff öğle arasını da burada olduğu bi gün belki yapabiliriz iyi fikir:))
bu arada kıslar janınesle haberlerştık
morali çok kötüydü
hepınıze cok selamı var
suan cok dualrınıza ıhtıyacı var onun ıcın de dua edın olurmu..
janiyle bende haberleştim bugün. nete ulaşmıs sonunda.... ama evet moraller kötüymüş.
size dur durak yok desene artık hamile kalınca 9 ay dinleniriz. bu kadar uğraştık di mi.......bu pıhtılaşma sorunuda ne demek sende nasıl ortaya çıktı. ve neden baktırma gereği duydun ki?umarım adette kist kaybolur. ama yumurtan nerde:)

biz kentte yaptırıyoruz. bi kez de smynra da yaptırdık berbat sonucu onlar verdi nasıl bir bakış açısıysa artık:)

Son düzenleme:

canım valla yaptırmadık ne varsa yaptıayım dedım 2 tüp neden tutmadı diye
bı kez daha yapmtırmıstık orda proteın s normaldi
baska bı tanesı bıraz dusuktu sımdı o normal proteın s bı kaç tık eksık
eşim sıkıntı değil okadarcık eksık olması dedı ama ben doktorumla görüşmeden içim rahat etmıcek:))
bız bı ege unıv. androloji bölumunde yaptırdık ama elle yazılmıs sekılde verdıler genelde oylemı yapıolar bı sorayım dedım:))
canım preseed kullansana ozaman o bazık hale getırıo asıdık olan vagınayı
ozaman öldürmuoda hem spermı:)))))
ıkı ıhtımal var bu ay yumrtam ya erken catladı 12.gun gıbı yada hiç olusmadı ama rahım kalınlaşması var dedı dr buyuk ıhtımal erken çatladı:))))

Son düzenleme:

protein s önemli canım mutlaka dr sor mesela ben bi daha hamile olduğumda inş. kan sulandırıcı iğnelerle hamileliğimi geçirecem şimdi hergün asprin içiyorum benim değer161 çıkmıştı önlem amaçlı dedi dr
bi de tekrar baktım spermiyogramda 72milyon/ml yazıyı ama total başka bişi yzmıyo ileri hızlı %30 baya düzelmiş ameliyat öncesi hıç yoktu total sperm 5 milyondu ama morfoloji berbattı şükür bugünlerimize ama bu sefer bende endometriozis var ameliyat oldum bakalım umut var nasip ederse Allahım olur hepimiz için umut var şimdi 60 yaşındakiler anne oluyo kızlar olacak olacak bizim bebeklerimiz de kıymetli olacak

şekerler merhaba bakalım
benım dun ateşim bı tık yukselmıstı bugun bı tık daha yukseldı
sanırım çatlamıs yumurtamm tükanı kapatıım artıkın canım çıktı yahu:))
bu arada ksılar godes ve soway nerelerde bugunlerde regl gunlerıydı noldu acep:))))

cnm 60 zaten alt sınır sen 61 olmasına ragmen önerıosa dr benımkı 57 kesın önerir
ne derse kullanırız napalım ama benım ılk yaptırdığım testte gayet ıyıydı proteın s
ılerı hızlını süper cnm valla sen yumurtlama gunlerını kaçırma allahın ıznıyle olacak u iş:)))))

hııı canı çıkmışmış istemem yan cebime koy :)))))

hııı canı çıkmışmış istemem yan cebime koy :)))))

ayy yok kuzum yaa valla öldüm yaa şaçlar uzun her gun hergun duş
valla düşünüyorum en cok kısır ve dolma severım onları bıle hergun yıyemem ya:)))
artık dun dedım çatlamadıysa da napalım dedım cok yoruldum yapmayalım
eşim bu kez olmaz dedı bakalım hayırlısı bı gun hamıle akalırsm en cok bu çalışmalardan kurtulucam ıcın
sevıncem:)))))))
senden nbr kusum oynuomu elif meryem hanım:)))

Valla biz elimizi eteğimizi çektik gerçi sakıncası yok diyor doktor ama eşim yanaşmıyor ne olur ne olmaz diye, benim de canıma minnet :))) yaaa kısır istedi canım
oynuyor ama öyle dışardan elini koyunca hissedeceğin gibi değil böyle içerde baloncuklar var gibi çok tuhaf bir his :))

Ayy ne güzell :)) bence hamileliğin en güzel zamanı hareketleri hissettiğinde başlıyor
Küçükken sadece usg girince bebeğin iyi olduğunu anlayabiliyorsun

ayy kusum yaa hiç dusunemeım gördunmu:)topikte hamıle var halbukı:)
ay ben sana yapardım kusum gusel yaparım da dur alatmıım dah cok cekemsın canın
kayıo gıbı fılan dıodu arkadaslar ama cok gusel bı hıstır kusum allahım esırgesın mucıze kusunu:)))
Bende geldim bende :))

hoşgeldınn canımmm doktorları bıtırdıler baştan başlattılar bugunde ona dalmısım:))))

Ayy ne güzell :)) bence hamileliğin en güzel zamanı hareketleri hissettiğinde başlıyor
Küçükken sadece usg girince bebeğin iyi olduğunu anlayabiliyorsun
Evet içim de rahat etti biraz en azından oynayınca hala yaşadığını biliyorum kafayı yemiştim çünkü ya öldüyse diye..
olsun canııım zor bişey değil akşama yapar yerim olmazsa :)))

Evet içim de rahat etti biraz en azından oynayınca hala yaşadığını biliyorum kafayı yemiştim çünkü ya öldüyse diye..

olsun canııım zor bişey değil akşama yapar yerim olmazsa :)))

ıyı ozaman canımm
valla ben hamıle olsam kafayı yerım yada eve bı ultrason alırız sonunda heralde
yada alalhım bı sabır verır belkı de:)))

ıyı ozaman canımm
valla ben hamıle olsam kafayı yerım yada eve bı ultrason alırız sonunda heralde
yada alalhım bı sabır verır belkı de:)))

ben yemediysem sen de yemezsin merak etme :)) benim gibi yaparsın 2 doktora gidersin böylece her hafta görmüş olursun.. el doppleri diye bişey var kalp atışlarını duymak içinmiş çok heves ettim ben ama eşim kızdı delirdin sen diye zaten doktor da önermedi gereksiz stres kaynağı zaten ölecek olsa onu aldığında ölmeyecek mi dedi almadım ben de..

kıslar 5 dakıka once hemen dıbımızdekı mahallede
2 polısımızı şehıt ettı serefsızler dahasıda gelrımı bılmıorum psu kurmus kahpeler
haınce kahpece... de dıyımkı yorumsuzum
öz yurdumuzda garibiz artk....

canım nasılda aklında tutmuşsun yaa. Malesef dün regli oldum. O kadar umutlanmıştımki bu cihaza ve jele resmen çöktüm. Dün çok ağladım bugünde bir arkadaşımın negatifini aldık gene çok ağladım. Hep neden diye sordum cevabının olmadığını bildiğim halde.
Sabır sabır bakalım nereye kadar.
Kendime iyi bir yer bulup gitmek istiyorum. Kafamda bugüne kadar yaptırmadığım genetik testi yaptırmak var ama ben işin içinden çıkmadım bugün araştırma yaptım. Sanırım bir doktorun yönlendirmesi daha doğru olacak. Çünkü herkesin yaptırdığı farklı.
Ay canım inşallah senden güzel haberler gelir. Bak düzenlide çalışmışsın bravo sana valla.
Geçen eşime topiğimizi anlattım normal yolla herkez devam ediyor diye ama hala hamile kalan yok falan dedim. Onunda morali bozuldu demekki olmuyor işte bak tüple bile olmazken nasıl normal olsun diye (( Gün geçtikçe dahada insan karamsar oluyor galiba...

Son düzenleme:

Ya, ne diyosun.... Basimiz sag olsun artik beddua bile edesim gelmiyo... Yine kimlerin ocagina ates dustu acaba Allah kalanlarina sabir versin...

Haberleri seyredemez hale geldim ya dayanamiyorum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…