- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.581
canım baktım sonuçlara eşim ege doğumevi art. hast. yaptırmış 72 milyon total sperm diyo
hayırlı uğurlu olsun kuşunuz uğur getirsin:))))
hilbaycım evet sorun tüplerim ve bitmeyen vajinit midir nedir 'nonspesifik infeksiyonum ' ama şimdi tedavi oluyoz ikimizde.eşiminde öle bol bol spermi yok bi 25 milyon bi 36 bi 14 falan çıkıyo. morfoloji de çok iyi değil.
umutcum kendini iyi hissedebilirsin. zaten ben %100 tüp bile deseler ki ona yakın bişey dediler hsg sonrası 4 ay beklemeden yaptırmayacaktım. sayende şimdi dr kontrolünde bekleyeceğim. çok teşekkür ederim.haa bir de dr dediki ilişkiye gir 1-2 saat içinde gel vajina sıvına bakalım spermler canlı mı , var mı yok mu diye çok komik .... bizim için çok zor ama eşim bi şekilde gündüz evde olursa yapmayı düşünüyorum.
next canım üzme kendini hep aynı şey oluyor. bende dün facebook ta bi baktım 9 ay önce evlenen arkadaşımın kucağında bebek... inanamadım önce...başkasınındır sandım...ama yine golmüş yine gooolll
benim enfeksiyon kesin öldürüyodur :18::18::18::18: eşim çogunlukla şehir dışında hatta 3-4 gün gelmediği oluyor. ovulasyon var mesela bu hafta yarın gidecek cumaya kadar yok. napcaz bilmiyorum bari çarşamba gelse off offffffffffffffff öğle arasını da burada olduğu bi gün belki yapabiliriz iyi fikir:))sevındım ozaman canım:))))))
bu arada hepsını öldürüomu kendı sıvın ona bakcaklar sanırım mutlaka yapın cnm ya öğle arası fılan yokmu:)))))
sendemı ızmırdesın sen nerde yapıosun cnm spermıyogramları
janiyle bende haberleştim bugün. nete ulaşmıs sonunda.... ama evet moraller kötüymüş.bu arada kıslar janınesle haberlerştık
morali çok kötüydü
hepınıze cok selamı var
suan cok dualrınıza ıhtıyacı var onun ıcın de dua edın olurmu..
size dur durak yok desene artık hamile kalınca 9 ay dinleniriz. bu kadar uğraştık di mi.......bu pıhtılaşma sorunuda ne demek sende nasıl ortaya çıktı. ve neden baktırma gereği duydun ki?umarım adette kist kaybolur. ama yumurtan nerde:)nbr kıslarr
bede bugun doktora gittim 14. günümdü helak olduk çalışmaktan
dedım gıdeyım çatlamıssa duralım artık:)))
sok oldum yaa 4 cmlik bi folıkül kistim olusmus ne ara olustu bılmıorum
gecen ay ucakla seyahat ettikk heyecanmı yaptım ondannmı çatlamayıp kıstlestı nolldu
anlamadım..bu aykı foliküle gelınce gözükmuü buyuk ıhtımalle çatlamış
tam kesın bısı de demedı dr ılk kez gıttın bu doktora..
rahımde kalınlaşma var ama kesın çatlamıstır dıyemem sız yınede ilşkıye gırın dedı
sağolun dedım:)))))
regl 3. gunu gıtcekmısım kist gitmemısse doğum kont. hapı vercekmişş
tadından yenmıo dımı haberlerim durun daha bıtmedı ege unıv. kan vermıstım
kan pıhtılşaması ıcın
bı cok faktöre bakıldı proteın s olan 157 cıkmıs 160 alt sınır
bı bak tık farkedıomu bılmıorum diğerlerı normal aralıklarda hep
bakalım haftaya tüp beebk doktorumla görüşcem
benden boyle sekerler:)))))
benim enfeksiyon kesin öldürüyodur :18::18::18::18: eşim çogunlukla şehir dışında hatta 3-4 gün gelmediği oluyor. ovulasyon var mesela bu hafta yarın gidecek cumaya kadar yok. napcaz bilmiyorum bari çarşamba gelse off offffffffffffffff öğle arasını da burada olduğu bi gün belki yapabiliriz iyi fikir:))
janiyle bende haberleştim bugün. nete ulaşmıs sonunda.... ama evet moraller kötüymüş.
size dur durak yok desene artık hamile kalınca 9 ay dinleniriz. bu kadar uğraştık di mi.......bu pıhtılaşma sorunuda ne demek sende nasıl ortaya çıktı. ve neden baktırma gereği duydun ki?umarım adette kist kaybolur. ama yumurtan nerde:)
biz kentte yaptırıyoruz. bi kez de smynra da yaptırdık berbat sonucu onlar verdi nasıl bir bakış açısıysa artık:)
canım valla yaptırmadık ne varsa yaptıayım dedım 2 tüp neden tutmadı diye
bı kez daha yapmtırmıstık orda proteın s normaldi
baska bı tanesı bıraz dusuktu sımdı o normal proteın s bı kaç tık eksık
eşim sıkıntı değil okadarcık eksık olması dedı ama ben doktorumla görüşmeden içim rahat etmıcek:))
bız bı ege unıv. androloji bölumunde yaptırdık ama elle yazılmıs sekılde verdıler genelde oylemı yapıolar bı sorayım dedım:))
canım preseed kullansana ozaman o bazık hale getırıo asıdık olan vagınayı
ozaman öldürmuoda hem spermı:)))))
ıkı ıhtımal var bu ay yumrtam ya erken catladı 12.gun gıbı yada hiç olusmadı ama rahım kalınlaşması var dedı dr buyuk ıhtımal erken çatladı:))))
protein s önemli canım mutlaka dr sor mesela ben bi daha hamile olduğumda inş. kan sulandırıcı iğnelerle hamileliğimi geçirecem şimdi hergün asprin içiyorum benim değer161 çıkmıştı önlem amaçlı dedi dr
bi de tekrar baktım spermiyogramda 72milyon/ml yazıyı ama total başka bişi yzmıyo ileri hızlı %30 baya düzelmiş ameliyat öncesi hıç yoktu total sperm 5 milyondu ama morfoloji berbattı şükür bugünlerimize ama bu sefer bende endometriozis var ameliyat oldum bakalım umut var nasip ederse Allahım olur hepimiz için umut var şimdi 60 yaşındakiler anne oluyo kızlar olacak olacak bizim bebeklerimiz de kıymetli olacak
şekerler merhaba bakalım
benım dun ateşim bı tık yukselmıstı bugun bı tık daha yukseldı
sanırım çatlamıs yumurtamm tükanı kapatıım artıkın canım çıktı yahu:))
bu arada ksılar godes ve soway nerelerde bugunlerde regl gunlerıydı noldu acep:))))
hııı canı çıkmışmış istemem yan cebime koy :)))))
ayy yok kuzum yaa valla öldüm yaa şaçlar uzun her gun hergun duş
valla düşünüyorum en cok kısır ve dolma severım onları bıle hergun yıyemem ya:)))
artık dun dedım çatlamadıysa da napalım dedım cok yoruldum yapmayalım
eşim bu kez olmaz dedı bakalım hayırlısı bı gun hamıle akalırsm en cok bu çalışmalardan kurtulucam ıcın
sevıncem:)))))))
senden nbr kusum oynuomu elif meryem hanım:)))
Valla biz elimizi eteğimizi çektik gerçi sakıncası yok diyor doktor ama eşim yanaşmıyor ne olur ne olmaz diye, benim de canıma minnet :))) yaaa kısır istedi canım
oynuyor ama öyle dışardan elini koyunca hissedeceğin gibi değil böyle içerde baloncuklar var gibi çok tuhaf bir his :))
ayy kusum yaa hiç dusunemeım gördunmu:)topikte hamıle var halbukı:)Valla biz elimizi eteğimizi çektik gerçi sakıncası yok diyor doktor ama eşim yanaşmıyor ne olur ne olmaz diye, benim de canıma minnet :))) yaaa kısır istedi canım
oynuyor ama öyle dışardan elini koyunca hissedeceğin gibi değil böyle içerde baloncuklar var gibi çok tuhaf bir his :))
Bende geldim bende :))
Evet içim de rahat etti biraz en azından oynayınca hala yaşadığını biliyorum kafayı yemiştim çünkü ya öldüyse diye..Ayy ne güzell :)) bence hamileliğin en güzel zamanı hareketleri hissettiğinde başlıyor
Küçükken sadece usg girince bebeğin iyi olduğunu anlayabiliyorsun
olsun canııım zor bişey değil akşama yapar yerim olmazsa :)))ayy kusum yaa hiç dusunemeım gördunmu:)topikte hamıle var halbukı:)
ay ben sana yapardım kusum gusel yaparım da dur alatmıım dah cok cekemsın canın
kayıo gıbı fılan dıodu arkadaslar ama cok gusel bı hıstır kusum allahım esırgesın mucıze kusunu:)))
hoşgeldınn canımmm doktorları bıtırdıler baştan başlattılar bugunde ona dalmısım:))))
Evet içim de rahat etti biraz en azından oynayınca hala yaşadığını biliyorum kafayı yemiştim çünkü ya öldüyse diye..
olsun canııım zor bişey değil akşama yapar yerim olmazsa :)))
ıyı ozaman canımm
valla ben hamıle olsam kafayı yerım yada eve bı ultrason alırız sonunda heralde
yada alalhım bı sabır verır belkı de:)))
şekerler merhaba bakalım
benım dun ateşim bı tık yukselmıstı bugun bı tık daha yukseldı
sanırım çatlamıs yumurtamm tükanı kapatıım artıkın canım çıktı yahu:))
bu arada ksılar godes ve soway nerelerde bugunlerde regl gunlerıydı noldu acep:))))
kıslar 5 dakıka once hemen dıbımızdekı mahallede
2 polısımızı şehıt ettı serefsızler dahasıda gelrımı bılmıorum psu kurmus kahpeler
haınce kahpece... de dıyımkı yorumsuzum
öz yurdumuzda garibiz artk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?