Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ikizler cim kk kulübüne yazmasam bile girmeden yapamıyorum bebe işine gelince aklımdan zaten hiç çıkmıyo çıkması da mümkün değil ama asıl dedmk istediğim hani sanki rutin değil de kendimiz istekliymiş gibi çalışmak ortamı ona göre hazırlamak falan belki o zaman daha iyi olur ben bu ay pek ortam hazırlayamıyorum evde misafirler var ama umut devam ediyo yine de. ben ovulasyon günümü tahmin edebiliyorum bel ağrısı ve sivilce oluyo bi de tatlı istiyo canım aynı regli belirtisi ama preseed denemeyi düşünüyorum önümüzdeki ay. sen kullandın mı daha önce etkili diyolar bakalım denemeyi düşünüyorum

ewt yaaaaaa o tecavüz örneği beni gıcık ediyo düşün ne derece manyak oldum tecavüze uğrayan garibanı bile kıskanır oldum hamiş konuşunda komiğim gerçekten oysa şükretcek ne çok şeyimiz var şu hayatta

azazil sağol canım. ya ben bu zaten ateş ölçme işini beceremeyeceğim herhalde... siz kaç yıllık evliydiniz canım. birde yumurtlama problemi olanlarda da bu test işe yarayor mu acaba. yani bana her halükarda 14.günü mü işaret edecek yoksa gerçekten yumurtam büyüyüp çatladığını mı işaret edecek.

günaydınnn kızlar nasılsınız
gunaydınn cnm nelr yapıosun bakalımm:))))

preseed ben de alıcam cnm regl olayım o gun sipariş edıcem
6 aydan fazla acık kalmaması gerekıo benım elıdmekının 8 ay olmjustur
kullanmadık bu ay hem ilşkıyı de kolaylastırıo
bı de erkekler acısından nasıol desem
daha cok zevk alıolar
ee kadında kuruluk problemı olmadığı için de kadın rahat oluyor stres daha az oluo
diğer faktörlerın yanın da:))))

next canım erkekler için sorun yok onlar zaten çoğu zaman istekli onun canına minnet.sadece biz ilk ayımızda üst üste 9 gün çalışmıştık şimdi acayip gülüyorum bi tek o zaman görev gibi sıkılmıştı benimki yazık. ama biz öyle değiliz.biz biraz görev gibi yapıyoruz malesef.ama dediğin gibi sivilce bel ağrısı bende de oluyo bazen göğüslerim taa o günden başlıyo şişmeye.ki buna göre dün çatlattım gibi. ama ateş de bi garip.ben preseed kullanmadım hiç ama bende bu ay sipariş versem iyi olacak.

tupbaby şarkını dinledim teşekkürler çok güzel..........

umutcum bu da bugünkü tablom galiba çatlamadı yada ne bilim işte :S:S:S
taf da demişki henüz çatlamamış . 36,5 in üstüne çıktığında çatlamış olacak.umarım cuma yada c.tesi çatlar çünkü eşim cuma gelcek.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
kızlar size güzel bir haber vereyim de moraliniz düzelsin, benim burada tanıştığım şimdi her fırsatta görüştüğüm bir can dostum var
10 yıldan fazladır uğraşıyor ameliyat, aşılama,5 tüp bebek denemesi sonunda bugün hamile olduğunu öğrendik :))) tamam doğal yolla olmadı ama olsun bir sürü doktor hatta amerikan hastanesi bile boşuna uğraşma ya vazgeç yada kıbrıstan yumurta al demişlerdi çook ama çok umutsuzdu, bizim zihni sinir doktorumuz ona acayip acayip tedaviler uyguladı geçici olarak menapoza soktu sonunda da o menapozdan onu hamile olarak çıkarttııı :)))
darısı hepinizin başına kızlar, ümidiniz hiç bitmesin olur mu??

tatlım evet en azından çatladığına dair bır yukselış yok
ayy tatlım babasını mı beklıo acaba senın yaramz cuma gelecek demiştin:))))))))))
yarın bakalım artıs olursa bugun çatladı dıyebılrız:))))))))))

aysecımm cooookk sevındım cnm
ben asuyu hhatırlamıorumm ama sen hep bahsedıodun
ordan bılıodum tabıkı hep umut var
cok cok tebrık edıorum konusursan soyle allh sağlıcakla kucağına almayıda nasıp etsın:))))))))

Umutcum, utana sikila yaziyom su an yumurtamin catladigini ben akintidan da anliyorum,,, bak adet gunumden sonra 11-12. Gunler kati beyaz putur putur bi akinti oluyo, sonra boyle saydam cig yumurta aki gibi parmaklarinin arasinda uzayan bi akinti oluyor, iste o salgidan yumurtamin catladigini anliyorum, yumurta takibi sirasinda da tam o akintinin oldugu gun doktorum yumurtamin catladigini soylemisti. Ben de anlamistim zaten akintimdanndeyince, bravo cok dikkatlisiniz dedi... Yani dikkatliyim ama tek tarafli olmuyor maalesef:)))

amin canım tabi iletirim güzel dileklerini
darısı tüm bekleyenlerin başına

Ne güzel hanımlar güzel haberler ohhh ne güzel.
Kızlar sizlerden Allah rızası için dua istiyorum birkaç gün içinde olacak olan adetimle tüpe başlıyorum.Nolur dualarınızı esirgemeyin benden , sağolun.

yarın artarsa bugün çatladı demek oluyor di mi? bugün babamız yok artmasın nolur artmasın. hele bide sağdan geliyosa yumiş hiç artmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…