- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.641
evet aynı yorumu yapmışız. Ronya da çatlamamış gibi geldi dedi ama bakalım yarın biraz belli olur.seni ateş topiğinde sobeledim haberin olsun:)
next cim evet bende dr gibi düşünmeye başladım. eşim zaten öyle düşünüyordu ama görevden de kaçmıyordu genelde içi ,çini yemesin diye. benim tüp bebe dr u da yumurta takibi yapmadı.gereksiz masrafmış. tüp bebe deyip geçti. hadi aklımızdan çıkaralım herkes işine gücüne baksın. kk da ff de yasak olsun dicem ama burası çok eğlenceli:))) stres giderici..........
günaydınnn kızlar nasılsınız
canımm ateş topiği benım kk ıle tanıstığımda uzun sure gırdığım bı topikte
julıa,nevetna,mıranda ronya,hılal,welcome,lovelı hep bırlıkte hamile kalmaya çalısyorduk
bı ben kaldımm diğerlerı bebklerını kollarına ladı coktan yada gebeler maaşşallah
arada bakarım oyle ateş topiğine...
canım dediğim gibi yarınkı ateşin cok önemli eğer yukselıs devam etmezse çatlamıs dıyemeyız bakalım bende son bı yarın da ölçucem bırakıorum sonra regl gunune kadar:)))
o stres ısıne cok da ınannamıorum bazen cnm yaa olacağı varsa mutlaka oluo
ya dusunsene yanlış bi örnek belkı am tecavuze ugrayn kadınların %80i gebe kalıomus
onlar hayatlarındakı travmayı yasıolar he o anda hem sonrasında...
bıde stres yapmayalım dıye stres oluyoruz ben koyverdım gıttı
olacağı varsa ben streslı olsam da olur dıorum:)))
Kızlar size şarkı armağan ediyorum
Dailymotion - mazhar alanson-benim hala umudum var - Müzik Kanalı
iyidir canım ya ne olsun birazdan hazırlanıp okula gidicem ama kulüpten çıkamıyorum bir türlü:82:
Hilbaycim, vucut isisini ben de anlayamadim bi turlu ben sana galenik ovulasyon testini tavsiye ederim, beni yaniltmadi/:)) haaa, gebelik olusmadi cunku sperm sorunumuz var ama net olarak hangi gun yumurtladigimi biliyorum test sayesinde. Fiyati da 20-25 arasi biseydi, icinden 5 tane test cikiyor, idrarla normal sekilde yapiyosun, cok rahat kullaniliyor, ben gecen ay 3 taneyle isimi hallttim ama garanti olsun diye 1 tane daha kullandim, hic gerek bile yokmus, testin ustunde zaten aciklamalar var, adet gumunden sonra ne zaman testi yapman gerektigi ayrintili anlatilmis. Ben memnun kaldim...keske gebelik de olussa da daha gonul rahatligiyla tavsiye edebilsem...
canım yumurta catlamadan önce vucut ısısı düşük oluyor
tam yumurtanın çatlayacğı gun dahada düşer bazı kadınlarda
ama bende o düşüş olmuo
sonrada bazı kadınlara yavas yavaş bazı kadınlarda bırden ısı artar ve regl gununune kdar devam eder
regl gunude yenıden yumurta çatlamadan önceki ateşe düşer
mesela
36.2
363.
36.2
36.2
36.0
36.6
36.7
36.8
36.8
gibi bak 36.0 da düşüp sonra gıderek artmış o gun artık kacıncı gunse o gun çatlamıs yumurta
anlatabıldım mı ya karısık mı oldu
canım çok sağol. sana da bayağı yazdırıyoruz. dünkü yazılarınızı okuyunca senin hemşehrim olduğunu anladım... benim doğduğum topraklarda yaşıyorsun herhalde... tarhanaaaaaaaaaa
ateşini beklıyorum şekerr merakla:)))))))sorun neydi sizde ? sorun sendeyse doğumdan sonra bi düzelme olabilir belki? bol şans......
Kızlar size şarkı armağan ediyorum
Dailymotion - mazhar alanson-benim hala umudum var - Müzik Kanalı
gunaydınn cnm nelr yapıosun bakalımm:))))günaydınnn kızlar nasılsınız
ikizler cim kk kulübüne yazmasam bile girmeden yapamıyorum bebe işine gelince aklımdan zaten hiç çıkmıyo çıkması da mümkün değil ama asıl dedmk istediğim hani sanki rutin değil de kendimiz istekliymiş gibi çalışmak ortamı ona göre hazırlamak falan belki o zaman daha iyi olur ben bu ay pek ortam hazırlayamıyorum evde misafirler var ama umut devam ediyo yine de. ben ovulasyon günümü tahmin edebiliyorum bel ağrısı ve sivilce oluyo bi de tatlı istiyo canım aynı regli belirtisi ama preseed denemeyi düşünüyorum önümüzdeki ay. sen kullandın mı daha önce etkili diyolar bakalım denemeyi düşünüyorum
preseed ben de alıcam cnm regl olayım o gun sipariş edıcemewt yaaaaaa o tecavüz örneği beni gıcık ediyo düşün ne derece manyak oldum tecavüze uğrayan garibanı bile kıskanır oldumhamiş konuşunda komiğim gerçekten oysa şükretcek ne çok şeyimiz var şu hayatta
azazil sağol canım. ya ben bu zaten ateş ölçme işini beceremeyeceğim herhalde... siz kaç yıllık evliydiniz canım. birde yumurtlama problemi olanlarda da bu test işe yarayor mu acaba. yani bana her halükarda 14.günü mü işaret edecek yoksa gerçekten yumurtam büyüyüp çatladığını mı işaret edecek.
canım yumurta catlamadan önce vucut ısısı düşük oluyor
tam yumurtanın çatlayacğı gun dahada düşer bazı kadınlarda
ama bende o düşüş olmuo
sonrada bazı kadınlara yavas yavaş bazı kadınlarda bırden ısı artar ve regl gununune kdar devam eder
regl gunude yenıden yumurta çatlamadan önceki ateşe düşer
mesela
36.2
363.
36.2
36.2
36.0
36.6
36.7
36.8
36.8
gibi bak 36.0 da düşüp sonra gıderek artmış o gun artık kacıncı gunse o gun çatlamıs yumurta
anlatabıldım mı ya karısık mı oldu
canım çok sağol. sana da bayağı yazdırıyoruz. dünkü yazılarınızı okuyunca senin hemşehrim olduğunu anladım... benim doğduğum topraklarda yaşıyorsun herhalde... tarhanaaaaaaaaaa
rica ederim canım faydası oluosa:)evet cnm orda görev yapıoz ama adanalıyım ben
yınede hemserı sayılırız:)akdenız ıkısı de :))
next canım erkekler için sorun yok onlar zaten çoğu zaman istekli onun canına minnet.sadece biz ilk ayımızda üst üste 9 gün çalışmıştık şimdi acayip gülüyorumikizler cim kk kulübüne yazmasam bile girmeden yapamıyorum bebe işine gelince aklımdan zaten hiç çıkmıyo çıkması da mümkün değil ama asıl dedmk istediğim hani sanki rutin değil de kendimiz istekliymiş gibi çalışmak ortamı ona göre hazırlamak falan belki o zaman daha iyi olur ben bu ay pek ortam hazırlayamıyorum evde misafirler var ama umut devam ediyo yine de. ben ovulasyon günümü tahmin edebiliyorum bel ağrısı ve sivilce oluyo bi de tatlı istiyo canım aynı regli belirtisi ama preseed denemeyi düşünüyorum önümüzdeki ay. sen kullandın mı daha önce etkili diyolar bakalım denemeyi düşünüyorum
next canım erkekler için sorun yok onlar zaten çoğu zaman istekli onun canına minnet.sadece biz ilk ayımızda üst üste 9 gün çalışmıştık şimdi acayip gülüyorumbi tek o zaman görev gibi sıkılmıştı benimki yazık. ama biz öyle değiliz.biz biraz görev gibi yapıyoruz malesef.ama dediğin gibi sivilce bel ağrısı bende de oluyo bazen göğüslerim taa o günden başlıyo şişmeye.ki buna göre dün çatlattım gibi. ama ateş de bi garip.ben preseed kullanmadım hiç ama bende bu ay sipariş versem iyi olacak.
tupbaby şarkını dinledim teşekkürler çok güzel..........
umutcum bu da bugünkü tablom galiba çatlamadı yada ne bilim işte :S:S:S
taf da demişki henüz çatlamamış . 36,5 in üstüne çıktığında çatlamış olacak.umarım cuma yada c.tesi çatlar çünkü eşim cuma gelcek.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar size güzel bir haber vereyim de moraliniz düzelsin, benim burada tanıştığım şimdi her fırsatta görüştüğüm bir can dostum var
10 yıldan fazladır uğraşıyor ameliyat, aşılama,5 tüp bebek denemesi sonunda bugün hamile olduğunu öğrendik :))) tamam doğal yolla olmadı ama olsun bir sürü doktor hatta amerikan hastanesi bile boşuna uğraşma ya vazgeç yada kıbrıstan yumurta al demişlerdi çook ama çok umutsuzdu, bizim zihni sinir doktorumuz ona acayip acayip tedaviler uyguladı geçici olarak menapoza soktu sonunda da o menapozdan onu hamile olarak çıkarttııı :)))
darısı hepinizin başına kızlar, ümidiniz hiç bitmesin olur mu??
tatlım evet en azından çatladığına dair bır yukselış yok
ayy tatlım babasını mı beklıo acaba senın yaramz cuma gelecek demiştin:))))))))))
yarın bakalım artıs olursa bugun çatladı dıyebılrız:))))))))))
aysecımm cooookk sevındım cnm
ben asuyu hhatırlamıorumm ama sen hep bahsedıodun
ordan bılıodum tabıkı hep umut var
cok cok tebrık edıorum konusursan soyle allh sağlıcakla kucağına almayıda nasıp etsın:))))))))
tatlım evet en azından çatladığına dair bır yukselış yok
ayy tatlım babasını mı beklıo acaba senın yaramz cuma gelecek demiştin:))))))))))
yarın bakalım artıs olursa bugun çatladı dıyebılrız:))))))))))
sorun neydi sizde ? sorun sendeyse doğumdan sonra bi düzelme olabilir belki? bol şans......
günaydın kızlarrrr hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?