- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.621
canım yumurta catlamadan önce vucut ısısı düşük oluyorselam kızlar...
ya bu yumurta takibi için ateş ölçme olayını hala anlamadım. çatlamadan önce ateş mi yükseliyor, çatladıktan sonra mı yükseliyor...
ben malumunuz yeni adet bitti çalışmalar başlayacak.... klomen kullanıyorum cuma doktora gidip büyüyüp büyümediğine bakacağız..
kızlar içimizde şu an tüp bebek deneyen yok demi.. hepimiz doğal yoldan bekliyoruz.. inşallah ayşe gibi bizimde mucizemiz gelir...
Hilbaycim, vucut isisini ben de anlayamadim bi turlu ben sana galenik ovulasyon testini tavsiye ederim, beni yaniltmadi/:)) haaa, gebelik olusmadi cunku sperm sorunumuz var ama net olarak hangi gun yumurtladigimi biliyorum test sayesinde. Fiyati da 20-25 arasi biseydi, icinden 5 tane test cikiyor, idrarla normal sekilde yapiyosun, cok rahat kullaniliyor, ben gecen ay 3 taneyle isimi hallttim ama garanti olsun diye 1 tane daha kullandim, hic gerek bile yokmus, testin ustunde zaten aciklamalar var, adet gumunden sonra ne zaman testi yapman gerektigi ayrintili anlatilmis. Ben memnun kaldim...keske gebelik de olussa da daha gonul rahatligiyla tavsiye edebilsem...
Aynen ikizlercim ben de snin gibi diyorum, esim benim bu ovulasyon testlerine falan hic aldiris etmiyor ben de ona ben meryem ana miyim diyorum:))) esim sperm sorunlerindan dolayi hic aldiris etmiyor inanmiyor bizim dogal gebelik yasayacagimiza...
selam kızlar ben geldim dün bakamadım pek. kötü şeyler olmuş.
umutcum öncelikle geçmiş olsun sana. şehitlerin ailelerini düşünmek bile isetmiyorum. haber izleyemez olduk yine. nasıl bir acıdır yaşamayan bilemez herhalde.bazen diyorum her şehidin ........................... söylemiyeceğim siteden atılmayayım şimdi.sadece allah belalarını versin.
konu ateş ölçmeye kaymış. bende umutbizimolsun geçen ay söyleyince ateş ölçme topiğine takılır oldum. fertility friend denen sitede grafik yapıyorum.
umutcum eğer grafiği okuyabiliyorsan aşağıya linkini koyayım bak bakalım. istersen gün gün de yazarım alt alta.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
burda zaten ateş değerlerim görünüyo sen biliyosundur bu siteyi.
sanırım ben dün yumurtladım. bugünkü yükselmenin sebebi 5-7 arası uyuyamamamdan da olabilir. belki yarın yine düşük çıkar. ama yükselirse demekki dün çatlamış diye düşündüm.. çünkü en düşük salı günü çıkmış.tabi bu yöntem ne kadar doğru onu bilemicem. eşimde dünden beri yok yine cumaya kadar bu ay yumoşu yine kaçırdık zaten biz(((((((((((( en azından ben yöntemi öğreneyim diye yapıyorum işte kendi kendime:))))))) meryem ana da değilim ki zaten sorunluyum. off offffffff
Sagolasin canim. Cok da guzel anlatmissin, ama iste ben yumurtladigimi yumurtalik agrimdan ve garanti olsun diye de testten anlayabiliyorum:))) vucut isim dogru cikmiyor, bi de yataktan 6 da kalkiyorun bi telasla cogu zaman unutuyorum da:)))
evet aynı yorumu yapmışız. Ronya da çatlamamış gibi geldi dedi ama bakalım yarın biraz belli olur.seni ateş topiğinde sobeledim haberin olsun:)canım saol aynen dediğin gibi içimizdn cok sey gecıoda ancak bukadarını yazabılıoz...
tablona baktım canımm buyuk ıhtımal dün çatlamış ama yarında yukselme devam ederse kesın dıyebılırız
zaten bı kaç gun sonra ff çizgiiyi de çeker...ama ff nın çizgiyi cekmesını bekelrsen geç kalabılıosun bu ay ölçtüğüne ıyı etmişsin canım kendını tanırsın kk ya gelemediğin zaman kendın bıle yorumlarsın:)
ben yumurtlamadn sonra 3 gun ölçuorum sonra regl gunume bakıorum düşmüş mü dıye yoksa stres oluo hergun ölçmek:)
mrb arkadaşlarrrrrrrr
bu aralar biraz yoğun ve de yorgunum yazamadım girip okuyup çıktım konu ateş ölçme yöntemi olmuş:94: ben geçen adet olduğumda tüp bebe dr gittiydim dr a yumoş takibi yap dedim adam yapmam gereksiz stres onlar dedi, ki doğal bi gebelik yakalamış olduğumuzu biliyo ben de dedim ki geçen ay ovulasyon testi aldım yumoşu buldum çalıştım ama olmadı dedim dr çok güzel yanıtladıi hiç kimse işine koşarak gitmez iş haline getirme isteyerek sevişin dedi bakalım ben bu ay bunu uygulamaya çalışıyorum ama öyle bilinçli olduk ki bi gün bi gün yapıyoz bi gün yapmıyoz mesela yapmamız gereken günse çok yorgun olsak da yapıyoz offff offfff aklımızdan bi çıksa olcak bu iş
evet aynı yorumu yapmışız. Ronya da çatlamamış gibi geldi dedi ama bakalım yarın biraz belli olur.seni ateş topiğinde sobeledim haberin olsun:)
next cim evet bende dr gibi düşünmeye başladım. eşim zaten öyle düşünüyordu ama görevden de kaçmıyordu genelde içi ,çini yemesin diye. benim tüp bebe dr u da yumurta takibi yapmadı.gereksiz masrafmış. tüp bebe deyip geçti. hadi aklımızdan çıkaralım herkes işine gücüne baksın. kk da ff de yasak olsun dicem ama burası çok eğlenceli:))) stres giderici..........
mrb arkadaşlarrrrrrrr
bu aralar biraz yoğun ve de yorgunum yazamadım girip okuyup çıktım konu ateş ölçme yöntemi olmuş:94: ben geçen adet olduğumda tüp bebe dr gittiydim dr a yumoş takibi yap dedim adam yapmam gereksiz stres onlar dedi, ki doğal bi gebelik yakalamış olduğumuzu biliyo ben de dedim ki geçen ay ovulasyon testi aldım yumoşu buldum çalıştım ama olmadı dedim dr çok güzel yanıtladıi hiç kimse işine koşarak gitmez iş haline getirme isteyerek sevişin dedi bakalım ben bu ay bunu uygulamaya çalışıyorum ama öyle bilinçli olduk ki bi gün bi gün yapıyoz bi gün yapmıyoz mesela yapmamız gereken günse çok yorgun olsak da yapıyoz offff offfff aklımızdan bi çıksa olcak bu iş
canımm ateş topiği benım kk ıle tanıstığımda uzun sure gırdığım bı topikte
julıa,nevetna,mıranda ronya,hılal,welcome,lovelı hep bırlıkte hamile kalmaya çalısyorduk
bı ben kaldımm diğerlerı bebklerını kollarına ladı coktan yada gebeler maaşşallah
arada bakarım oyle ateş topiğine...
canım dediğim gibi yarınkı ateşin cok önemli eğer yukselıs devam etmezse çatlamıs dıyemeyız bakalım bende son bı yarın da ölçucem bırakıorum sonra regl gunune kadar:)))
o stres ısıne cok da ınannamıorum bazen cnm yaa olacağı varsa mutlaka oluo
ya dusunsene yanlış bi örnek belkı am tecavuze ugrayn kadınların %80i gebe kalıomus
onlar hayatlarındakı travmayı yasıolar he o anda hem sonrasında...
bıde stres yapmayalım dıye stres oluyoruz ben koyverdım gıttı
olacağı varsa ben streslı olsam da olur dıorum:)))
hehehe işte buldumdemek ki hamile kalma korkusu bebek yaptırıyor........ eşlerimize söliyek bize tecavüz etme numarası yapsın.....:)))
şaka bi yana bende aynı düşünüyorum fizyolojik olarak mümkün olsa olur(((((
benim kizim tup bebek. simdi 2. yi normal deniyoruz. 3 ay oldu tik yok 4 ay daha deneyecegiz bakalim. bu arada bir arkadasim fertiliteyle ilgili bir web sitesi hazirliyor. heyecanla onu bekliyorum, kendisi dogal yolla gebelik konusunda uzman bir arkadastir. insallah yakinda site acilirsa burdan reklamini da yaparim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?