- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.561
hmmm adımı duydum hemen geldim :))) naber kızlar nasılsınız? topikte gebeniz de var artık değil mi??? ne güzel herkese sıra gelecek zaten allahın izniyle..
bizden sual edecek olursanız iyiyiz çok şükür minik kızımın kız olduğu yüzde yüz kesin artık :))) ayrıntılı us yapıldı çok şükür sağlam miniğim.. bir deeee esas haber şu: hareketlerini hissediyoruuuuuum!!!!! ve hep diyorum ki rabbim sen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip et.. siz de bize dua edin olur mu kızım sağlıkla gelsin
öptüm siziiii
ayy maaşallahh canım benimm yaahmmm adımı duydum hemen geldim :))) naber kızlar nasılsınız? topikte gebeniz de var artık değil mi??? ne güzel herkese sıra gelecek zaten allahın izniyle..
bizden sual edecek olursanız iyiyiz çok şükür minik kızımın kız olduğu yüzde yüz kesin artık :))) ayrıntılı us yapıldı çok şükür sağlam miniğim.. bir deeee esas haber şu: hareketlerini hissediyoruuuuuum!!!!! ve hep diyorum ki rabbim sen arkadaşlarıma da tez zamanda nasip et.. siz de bize dua edin olur mu kızım sağlıkla gelsin
öptüm siziiii
evet izmirdeyim canım sen de izmirde misin? eşimin yeni sonuçları var onu yazayım canım ama yarın yazayım şimdi evde maç izliyo valla çaktırmadan yazıyom o da beni manyak ilan ettigirme şu kadınlar kulubune diyo ben dinlemiyorum yine de giriyorum o da biliyo ege ünv yaptırmadık başka bi yerde yaptırmış bakınca yazayım canım
yetercim çok geçmiş olsun eşine..Rabbim acil şifasını versin inş. bizimde 17 eylül 5 sene bitecek...hakkımızda hayırlısı...daha zamanı var diyorum kendi kendime Rabbim daha yazmamış demekki diyorum...
burda o motıveyi vericez bırbırımıze ınsallh cnm
bu arada ızmırdemısın sen cnm
tatlım unuturmuyum da yaz boyu kımse gelmedi
topiğe doğru duzgun, geldım yazdım kımse yok
bu kez de sen benı zıyarete gelmişsin:)))))
bıde kızlarla burdan görüşüoz ya yeter ayse nazemır gelişme oldukça yazıolar
sen de gel arada kuzum ben yetişemıorum kociş dakıları sayıo resmen
nette olduğun sürelerin:)umutbızımolsunu kk dan atsınlar dıo:))
amiiiin.. belki bana kızarsınız şimdi ama inan hamile kalmakla bitmiyormuş hergün yeni bir heyecan, yeni endişeler ah bir de sağlıkla şu kalan 4 ayımı tamamlayabilsem...hoşgeldin...iyi olmanız çok güzel..Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin canım...
sana da merhaba canım.. gerçekten çok tarifsiz bir duygu allahım hepinize yaşatsın en kısa zamanda...Ayse_URL mrb canım seni hatırladım maaşllah bebiş senle demek sen de beni hatırlarsın belki ben mavioje erkek inf. ve varikosel sonrası hamile kalanlar topiğindenbu arada Allah kızını kucaklamayı nasip etsin çok güzel bi duygu hareketlerini hissetmek
ay yok annem yaaa daha göbeğim yok yani halimi biliyorsun zaten hamilelikten önce koca bir göbeğim vardı onun içine sığıyor şimdilik kuzucuğum :)))) ama gören 8 aylık sanabilir bugün yine de bebekle alakası yok o kadar çok yedim o kadar çok yedim ki birazdan infilak edebilirimayy maaşallahh canım benimm yaa
allhım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
karnında cıkmıstır şimdi gerine gerine gez cnm valla
keyfini çıkar:)))))
haklısın valla kusum bende topiği bıre dusureyım barı dedimmcanım ben yetişemiyorum topiclere kızdan arada bi giriyom çıkıyorum hemen benim hem kociş hem bebiş ikiside beni bekliyo :)))))))))))
amiiiin.. belki bana kızarsınız şimdi ama inan hamile kalmakla bitmiyormuş hergün yeni bir heyecan, yeni endişeler ah bir de sağlıkla şu kalan 4 ayımı tamamlayabilsem...
sana da merhaba canım.. gerçekten çok tarifsiz bir duygu allahım hepinize yaşatsın en kısa zamanda...
ay yok annem yaaa daha göbeğim yok yani halimi biliyorsun zaten hamilelikten önce koca bir göbeğim vardı onun içine sığıyor şimdilik kuzucuğum :)))) ama gören 8 aylık sanabilir bugün yine de bebekle alakası yok o kadar çok yedim o kadar çok yedim ki birazdan infilak edebilirim
sağol canım allah razı olsunn
biizmde 18 eylülde 7 bitiyor 8 e giriyoruz ama hala yalnızız bu gün (köyede )okul müdürü geldi 2006 2007 doğumlu çocuk varsa kayıt yapacağız diyeee bizde evlendiğimizde bebişlerimiz olsaydı okullu olacaklardı
Canim benim, uzme kendini artik nolur, valla bak, bazen kendi derdimi bile unutup senin icin uzuluyorum... İnsaallah kendimden bile cok istiyorum unsaallah tez zmznda Rabbim versin kurban oldugum...
hayırlı uğurlu olsun kuşunuz uğur getirsin:))))nbrr canlaeımmm
kus aldık bız adını tatlım koydukk
asıme dıorum babası yemını edn mı oda dıo evet verdım annesı
evcılık oynuoz oyle.))))))sızden nbr
hilbaycım evet sorun tüplerim ve bitmeyen vajinit midir nedir 'nonspesifik infeksiyonum ' ama şimdi tedavi oluyoz ikimizde.eşiminde öle bol bol spermi yok bi 25 milyon bi 36 bi 14 falan çıkıyo. morfoloji de çok iyi değil.bende kasım-aralık gibi tüp bebek düşünüyorum. malum kendiliğinden de olmama ihti mali yüksek.. Allah sana da tedavinde hayırlar nasip etsin. doğru doktor ile karşılaştırsın. doğru çözümler bulsun inşalaaaah. sende galiba sorun tüplerinle mi ilgili yanlış anlamadıysam
umutcum kendini iyi hissedebilirsin. zaten ben %100 tüp bile deseler ki ona yakın bişey dediler hsg sonrası 4 ay beklemeden yaptırmayacaktım. sayende şimdi dr kontrolünde bekleyeceğim. çok teşekkür ederim.haa bir de dr dediki ilişkiye gir 1-2 saat içinde gel vajina sıvına bakalım spermler canlı mı , var mı yok mu diye çok komik .... bizim için çok zor ama eşim bi şekilde gündüz evde olursa yapmayı düşünüyorum.canım benım cok sevındım senın adına
bıraz normal dene takip yaptır derken sana
acaba zaman kaybettirirmiyim diye dusunmustum ama
şimdi cok sevındım canımm ya en azından için rahat
bence senden de güzel haberler uzak değil:))))
next canım üzme kendini hep aynı şey oluyor. bende dün facebook ta bi baktım 9 ay önce evlenen arkadaşımın kucağında bebek... inanamadım önce...başkasınındır sandım...ama yine golmüş yine gooolllkızlar güzel msajlarınız için sağ olun umutbizimolsun mesajın çok hoşuma gitti yine olacak demişsin ah hepimizin desteğe ihtiyacı var bir söz motive edebilirken bir söz bütün günümüze mal oluyor çok zor durumlarımız hepimizin belli yaşı ve evlilik süresi var insanlar ister istemaz soruyor ben de 5 yıllık evliyim dolu dolu hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti ama atlatacaz zor da olsa uzun da sürse olacak inş. hepinizi kucaklıyorum
cnm bi de varıkosel ameliyatından sonrakı spermıyogram sonuçlarını yazarmısın
ege univ. mi yaptırıosunuz spermıyogranları..
canım baktım sonuçlara eşim ege doğumevi art. hast. yaptırmış 72 milyon total sperm diyo
orada ne kadar ücret ödemiş sorar mısın eşine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?