Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Ayse_URL mrb canım seni hatırladım maaşllah bebiş senle demek sen de beni hatırlarsın belki ben mavioje erkek inf. ve varikosel sonrası hamile kalanlar topiğinden bu arada Allah kızını kucaklamayı nasip etsin çok güzel bi duygu hareketlerini hissetmek

ayy maaşallahh canım benimm yaa
allhım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
karnında cıkmıstır şimdi gerine gerine gez cnm valla
keyfini çıkar:)))))

tamam cnm aynen benım eşim
gırıp bı kaç cvp yazıp cıkıorum hemen
dıkılıo basıma bende bu topiği açtım bı cok topkte arkadasım vardı
burda toplanalım dedım an azından buraya gırım sadece ancak takıp edıorum:)))
ben ızmırde değilim cnm hayınvalıdemler orda yazın bı ara ordaydık
ıkizler de izmir de sanırım

sağol canım allah razı olsunn

biizmde 18 eylülde 7 bitiyor 8 e giriyoruz ama hala yalnızız bu gün (köyede )okul müdürü geldi 2006 2007 doğumlu çocuk varsa kayıt yapacağız diyeee bizde evlendiğimizde bebişlerimiz olsaydı okullu olacaklardı

canım ben yetişemiyorum topiclere kızdan arada bi giriyom çıkıyorum hemen benim hem kociş hem bebiş ikiside beni bekliyo :)))))))))))

hoşgeldin...iyi olmanız çok güzel..Rabbim sağlıkla kucağına da almak nasip etsin canım...
amiiiin.. belki bana kızarsınız şimdi ama inan hamile kalmakla bitmiyormuş hergün yeni bir heyecan, yeni endişeler ah bir de sağlıkla şu kalan 4 ayımı tamamlayabilsem...
sana da merhaba canım.. gerçekten çok tarifsiz bir duygu allahım hepinize yaşatsın en kısa zamanda...
ayy maaşallahh canım benimm yaa
allhım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
karnında cıkmıstır şimdi gerine gerine gez cnm valla
keyfini çıkar:)))))
ay yok annem yaaa daha göbeğim yok yani halimi biliyorsun zaten hamilelikten önce koca bir göbeğim vardı onun içine sığıyor şimdilik kuzucuğum :)))) ama gören 8 aylık sanabilir bugün yine de bebekle alakası yok o kadar çok yedim o kadar çok yedim ki birazdan infilak edebilirim

canım ben yetişemiyorum topiclere kızdan arada bi giriyom çıkıyorum hemen benim hem kociş hem bebiş ikiside beni bekliyo :)))))))))))
haklısın valla kusum bende topiği bıre dusureyım barı dedimm
zaten bı gun coocuk olsa naparım bılmıorum etek carsafa dolanır herahalde bende:))
yıne ıyı yetısıosun kusum:))

ayy canımm yaa sukurler olsunn
orda ıyı olsun daa artık rısklı zamanalrı gecirdin
cok sukur bı bakmıssın doğuma gidıomussun:)))))
elif meryem bıze de sans getirsın mayıs kusun:))))

Son düzenleme:

Canim benim, uzme kendini artik nolur, valla bak, bazen kendi derdimi bile unutup senin icin uzuluyorum... İnsaallah kendimden bile cok istiyorum unsaallah tez zmznda Rabbim versin kurban oldugum...

Canim benim, uzme kendini artik nolur, valla bak, bazen kendi derdimi bile unutup senin icin uzuluyorum... İnsaallah kendimden bile cok istiyorum unsaallah tez zmznda Rabbim versin kurban oldugum...

canım üzülmemek mümkün değil ama artık canım eskisi kadar yanmıyorrr alışıyoruz zamanla bununla yaşamaya
sağol teşekür ederim iyi dileklerine ama ne olur sizde üzülmeyinnn

nbrr canlaeımmm
kus aldık bız adını tatlım koydukk
asıme dıorum babası yemını edn mı oda dıo evet verdım annesı
evcılık oynuoz oyle.))))))sızden nbr

nbrr canlaeımmm
kus aldık bız adını tatlım koydukk
asıme dıorum babası yemını edn mı oda dıo evet verdım annesı
evcılık oynuoz oyle.))))))sızden nbr
hayırlı uğurlu olsun kuşunuz uğur getirsin:))))
hilbaycım evet sorun tüplerim ve bitmeyen vajinit midir nedir 'nonspesifik infeksiyonum ' ama şimdi tedavi oluyoz ikimizde.eşiminde öle bol bol spermi yok bi 25 milyon bi 36 bi 14 falan çıkıyo. morfoloji de çok iyi değil.
umutcum kendini iyi hissedebilirsin. zaten ben %100 tüp bile deseler ki ona yakın bişey dediler hsg sonrası 4 ay beklemeden yaptırmayacaktım. sayende şimdi dr kontrolünde bekleyeceğim. çok teşekkür ederim.haa bir de dr dediki ilişkiye gir 1-2 saat içinde gel vajina sıvına bakalım spermler canlı mı , var mı yok mu diye çok komik .... bizim için çok zor ama eşim bi şekilde gündüz evde olursa yapmayı düşünüyorum.
next canım üzme kendini hep aynı şey oluyor. bende dün facebook ta bi baktım 9 ay önce evlenen arkadaşımın kucağında bebek... inanamadım önce...başkasınındır sandım...ama yine golmüş yine gooolll

Son düzenleme:
next canım üzme kendini hep aynı şey oluyor. bende dün facebook ta bi baktım 9 ay önce evlenen arkadaşımın kucağında bebek... inanamadım önce...başkasınındır sandım...ama yine golmüş yine gooolll[/QUOTE]

çok trajı komik yaaa belki 3. ye yetişiriz başbakan 3 diyo ya şaka bi yana moral bozmak yok olacak olacaaak bi gün olacakk

nbr kıslarr
bede bugun doktora gittim 14. günümdü helak olduk çalışmaktan
dedım gıdeyım çatlamıssa duralım artık:)))
sok oldum yaa 4 cmlik bi folıkül kistim olusmus ne ara olustu bılmıorum
gecen ay ucakla seyahat ettikk heyecanmı yaptım ondannmı çatlamayıp kıstlestı nolldu
anlamadım..bu aykı foliküle gelınce gözükmuü buyuk ıhtımalle çatlamış
tam kesın bısı de demedı dr ılk kez gıttın bu doktora..
rahımde kalınlaşma var ama kesın çatlamıstır dıyemem sız yınede ilşkıye gırın dedı
sağolun dedım:)))))
regl 3. gunu gıtcekmısım kist gitmemısse doğum kont. hapı vercekmişş
tadından yenmıo dımı haberlerim durun daha bıtmedı ege unıv. kan vermıstım
kan pıhtılşaması ıcın
bı cok faktöre bakıldı proteın s olan 157 cıkmıs 160 alt sınır
bı bak tık farkedıomu bılmıorum diğerlerı normal aralıklarda hep
bakalım haftaya tüp beebk doktorumla görüşcem
benden boyle sekerler:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…