- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.661
günaydın yetercim erkenciyiz biz bugün
hayırlı cumalar hanımlar..kızlar size güzel bir haber vereyim de moraliniz düzelsin, benim burada tanıştığım şimdi her fırsatta görüştüğüm bir can dostum var
10 yıldan fazladır uğraşıyor ameliyat, aşılama,5 tüp bebek denemesi sonunda bugün hamile olduğunu öğrendik :))) tamam doğal yolla olmadı ama olsun bir sürü doktor hatta amerikan hastanesi bile boşuna uğraşma ya vazgeç yada kıbrıstan yumurta al demişlerdi çook ama çok umutsuzdu, bizim zihni sinir doktorumuz ona acayip acayip tedaviler uyguladı geçici olarak menapoza soktu sonunda da o menapozdan onu hamile olarak çıkarttııı :)))
darısı hepinizin başına kızlar, ümidiniz hiç bitmesin olur mu??
hayırlı cumalar hanımlar..
Bu o kadar güzel bir haber ki allahım mutlulugunu daım etsın ınsallah
umud etmek gibisi var mı :)
darısı en tez zamanda hayırla sağlıkla hepinizin başına :)))
nbr kıslar
yarın akşama çaya mısafırım var
hem yapımı kolay hem göz dolduracak
bı menu soyleyın kıslar ona gore esımın iş csında alısverıs yapıcaz
hadi göreyım bakalım kımler becerikli:))
kısır yap kısır yaaaaaap
onu dusundum de
canımm yaa aksam ıcın ağır olur gıbı geldi
3-4 çeşit yapcam
patetes salatası yapim dedim
başkada bişi gelmıo aklıma.))))
ben patatesi haşlayıp püre yapıyorum içine 1 tane salatalık rendeliyorum kabuklu sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum süper oluyor...
bir de yeşil mercimek salatası yapıyorum haşlayıp taze soğan maydanoz salatalık turşusu ceviz nar ekşisiyle karıştırıyorum çok güzel oluyor o da hem çok faydalı..
vayy aysee kıs sendd ne cevherler varmıss
dur o patatesli oyle yapatyım
evet ksılar tatlılar:))))
portakal ağacı diye bir site var biliyor musun oraya baksana çok güzel ve her zaman tutan tarifler var..
hepinize selam arkadaslar..insallah hepimize en kisa zamanda ve cani gonulden diliyorumki dogal yoldan annelik nasip olsun...
aysemm hayatim sende gercekten ne tarifler varmis ya:))0 siteye bende bakiyorum surekli gercekten cok guzel tarifleri..bu arada senin kizcende buyumus olemi; kiloda almaya baslamais; yerim onu ben yaaa..insallah asumuza nasil sanas getiridiyse hepimize sans getirecek...
umudum canimmm..nasilsin guzel yurekli arkadasim..ameliyattan sonra test yaptiracaktiniz sanirim...varmi bir degisiklik..ama ben sizden gercekten cokk umitliyim ...sizedn cok cok dusuk sayiyla hamis kalan var..ama iste Rabbim ol desin yeterki...bizede malesef igneler ise yaramadi...dun asunun olayiyla oyle gaza geldimki hemen tupe baslamak istedim bende.ama iste tup bebekte mucize degil...daha once denedim olmayincada olmuyo...insallah cani gonulden yurerkten diliyorumki Rabbim herkese hepimize bu yold augras veren herkese anne olmayi nasip etsin....
hepinize sevgiler kizlar:)))
öncelikle bu ateş tablom.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Umut bu yumoş şey nerdeeeeeeeee? iki tane mi var yoksa:)))))))
İkincisi sütlü tatlı yapmak istersen süper bi tarifim var ama çilek bulursan 2 kat güzel olur( üstüne) . bulamazsan tarçın ceviz vb.veya vişne püresi de olur.
istersen güzel bi alman pastası tarifimde var. kelepçeli kalıbın varsa ama......
hepinize selam arkadaslar..insallah hepimize en kisa zamanda ve cani gonulden diliyorumki dogal yoldan annelik nasip olsun...
aysemm hayatim sende gercekten ne tarifler varmis ya:))0 siteye bende bakiyorum surekli gercekten cok guzel tarifleri..bu arada senin kizcende buyumus olemi; kiloda almaya baslamais; yerim onu ben yaaa..insallah asumuza nasil sanas getiridiyse hepimize sans getirecek...
umudum canimmm..nasilsin guzel yurekli arkadasim..ameliyattan sonra test yaptiracaktiniz sanirim...varmi bir degisiklik..ama ben sizden gercekten cokk umitliyim ...sizedn cok cok dusuk sayiyla hamis kalan var..ama iste Rabbim ol desin yeterki...bizede malesef igneler ise yaramadi...dun asunun olayiyla oyle gaza geldimki hemen tupe baslamak istedim bende.ama iste tup bebekte mucize degil...daha once denedim olmayincada olmuyo...insallah cani gonulden yurerkten diliyorumki Rabbim herkese hepimize bu yold augras veren herkese anne olmayi nasip etsin....
hepinize sevgiler kizlar:)))
merhaba kızlar,
işyerinde aradan aradan okudum yazdıklarınız...
kim 10 yıldan sonra menopoz sonrası hamile kalan arkadaş?tebrik ediyorum. zihni sinir doktorunuzu da merak ediyorum:)))
yok tatlım aradan okuyunca laf değişmiş tabi :))) benim bir arkadaşım 10 küsür yıldır uğraşıyor 5. denemesinde pozitif aldı ama menapoza falan girmemişti sadece doktor onu bir iğneyle 3 aylığına kimyasal olarak menapoza soktu sonrasında kısa protokolle 5. denemeyi yaptılar ve şükür tuttu.. zihni sinir doktor da benim doktorum benim üzerimde de epey deneysel çalışmalar yapmıştı :)) ama sonuç doğal gebelik oldubursada doktorumuz prof.osman develioğlu
ayy kusumm valla çatlamamıs dahaa
dedım ya babasını beklıo bence
preseedın varmıı mutlaka çalısın esın bugun gelıodu sanırım bak bugun düşüş olmus bıraz bugun çatlayacak olabılır
aslında ilk kez evımde mısafır edıcem eşimin iş arkadası ve eşi..hiç yapmadığım bişey yapmasam mı dıorum
bı nde rezıl olmak var:)
yarın sabahtan başlayım da ıyı olmazsa duzeolme sansım olun:)))
canım çilek bulamam kucuk bı ilçedeyiz
sütlü tatlının tarifini alayım canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?