Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

hayırlı cumalar hanımlar..
Bu o kadar güzel bir haber ki allahım mutlulugunu daım etsın ınsallah
umud etmek gibisi var mı :)

nbr kıslar
yarın akşama çaya mısafırım var
hem yapımı kolay hem göz dolduracak
bı menu soyleyın kıslar ona gore esımın iş csında alısverıs yapıcaz
hadi göreyım bakalım kımler becerikli:))

onu dusundum de
canımm yaa aksam ıcın ağır olur gıbı geldi
3-4 çeşit yapcam
patetes salatası yapim dedim
başkada bişi gelmıo aklıma.))))

ben patatesi haşlayıp püre yapıyorum içine 1 tane salatalık rendeliyorum kabuklu sarımsaklı yoğurtla karıştırıyorum süper oluyor...
bir de yeşil mercimek salatası yapıyorum haşlayıp taze soğan maydanoz salatalık turşusu ceviz nar ekşisiyle karıştırıyorum çok güzel oluyor o da hem çok faydalı..

vayy aysee kıs sendd ne cevherler varmıss
dur o patatesli oyle yapatyım
evet ksılar tatlılar:))))

öncelikle bu ateş tablom.

http://www.fertilityfriend.com/home/372918

Umut bu yumoş şey nerdeeeeeeeee? iki tane mi var yoksa:)))))))

İkincisi sütlü tatlı yapmak istersen süper bi tarifim var ama çilek bulursan 2 kat güzel olur( üstüne) . bulamazsan tarçın ceviz vb.veya vişne püresi de olur.

istersen güzel bi alman pastası tarifimde var. kelepçeli kalıbın varsa ama......

Son düzenleme:
hepinize selam arkadaslar..insallah hepimize en kisa zamanda ve cani gonulden diliyorumki dogal yoldan annelik nasip olsun...

aysemm hayatim sende gercekten ne tarifler varmis ya:))0 siteye bende bakiyorum surekli gercekten cok guzel tarifleri..bu arada senin kizcende buyumus olemi; kiloda almaya baslamais; yerim onu ben yaaa..insallah asumuza nasil sanas getiridiyse hepimize sans getirecek...

umudum canimmm..nasilsin guzel yurekli arkadasim..ameliyattan sonra test yaptiracaktiniz sanirim...varmi bir degisiklik..ama ben sizden gercekten cokk umitliyim ...sizedn cok cok dusuk sayiyla hamis kalan var..ama iste Rabbim ol desin yeterki...bizede malesef igneler ise yaramadi...dun asunun olayiyla oyle gaza geldimki hemen tupe baslamak istedim bende.ama iste tup bebekte mucize degil...daha once denedim olmayincada olmuyo...insallah cani gonulden yurerkten diliyorumki Rabbim herkese hepimize bu yold augras veren herkese anne olmayi nasip etsin....

hepinize sevgiler kizlar:)))

ay üşenmesem tarif çok elimden de gelir ama tembellik yüzünden ölcem bigün :))
kızım büyümüş bugün nedense çok ağır geldi karnım bu saat oldu ama çok zorlandım inşallah bugüne özgüdür yoksa ilerleyen aylarda nasıl gelip giderim işe bilmiyorum..
sen hele Allahın izniyle bir başla tedavine bak göreceksin nasıl yardım edecek Rabbim sana..

ayy kusumm valla çatlamamıs dahaa
dedım ya babasını beklıo bence
preseedın varmıı mutlaka çalısın esın bugun gelıodu sanırım bak bugun düşüş olmus bıraz bugun çatlayacak olabılır
aslında ilk kez evımde mısafır edıcem eşimin iş arkadası ve eşi..hiç yapmadığım bişey yapmasam mı dıorum
bı nde rezıl olmak var:)
yarın sabahtan başlayım da ıyı olmazsa duzeolme sansım olun:)))
canım çilek bulamam kucuk bı ilçedeyiz
sütlü tatlının tarifini alayım canım :))

canım benimm dün okadar garip oldum ki özelden msjına yazacaktım okudum şimdi ama burdan yazayım da diğer arkadaslarım da okusun..benım mıdem cok kötüydü 2 aydır fılan ilaç kullanıodum ilaçlarım bitti
dun doktora gıttım..dr bey dedım bişey farkettim ovulasyon olduktan sonra midem bulantılaım
pat dıye kesılıo dedim sonr regl olunca yenıden başlıo yumurtam çatlayan kadar dedım..
o da deıkı progesteron mıde kapaklarını onarıomus kapakları sıkıomuş
eğer dedı gebe olsanız mesela mıdenız tamamen iyileşir dedi gebelık boyunca vucut bebeğe yönelir
reflu ve gastrit iyileşir mideye saldırmaz dedi
yaa okadar üzüldüm ki..hamıle kalamıorum diye..
allahım dedim benım midmde hiç sorun yokken tüp bebek stresinden kulllndığım ilaçlardan
yani bebeğim için uğrasırken midemde sorun cıktı
bebeğimi gönder de şifa versin anneciğine dedim:)9
bı yandan mutlu oldum bıyandan olurmu ne zaman olur kımbılır dedım
diğer ay yenıden endoskopi çekıilcek keske gelse de o dertten kurtarsa yavrumm
inşallah canım aynı sekılde bende hep umutluyum senden gecenlerde bı gelmiştin topiğe
dedim hamıleyım yazacak heralde:))))
canım haftaya gidioz kontrole ödüm kopuo valla
bakalım nolcak ızmırdeyken yaptırdığımız teste bıraz artmıs gınıydı
ama testosteron epey düşüktü o yenıden yapılca bakalım
cnm eğer tedavıden bı sonuç alamıosanız mecbur tüp bebek bende yaza kadar
zaman verdim kdnıme olmazsa bende başlıcam geldın de tüpede razıyım cnm
çok öptümm duygulu arkadasım :))))

merhaba kızlar,
işyerinde aradan aradan okudum yazdıklarınız...
kim 10 yıldan sonra menopoz sonrası hamile kalan arkadaş?tebrik ediyorum. zihni sinir doktorunuzu da merak ediyorum:)))

merhaba kızlar,
işyerinde aradan aradan okudum yazdıklarınız...
kim 10 yıldan sonra menopoz sonrası hamile kalan arkadaş?tebrik ediyorum. zihni sinir doktorunuzu da merak ediyorum:)))

yok tatlım aradan okuyunca laf değişmiş tabi :))) benim bir arkadaşım 10 küsür yıldır uğraşıyor 5. denemesinde pozitif aldı ama menapoza falan girmemişti sadece doktor onu bir iğneyle 3 aylığına kimyasal olarak menapoza soktu sonrasında kısa protokolle 5. denemeyi yaptılar ve şükür tuttu.. zihni sinir doktor da benim doktorum benim üzerimde de epey deneysel çalışmalar yapmıştı :)) ama sonuç doğal gebelik oldu bursada doktorumuz prof.osman develioğlu

çok sevindim arkadaşına ayşe,
allah bize de kısmet etsin şölee kocaman harflerle hamileyim yazmayı,demeyi:)))

hiç bu kadar geçe kalmazdı ama korkuyom ya hiç çatlamazsa bu ay geçen ay 26 günde oldum belki ondan gecikti bu yumyum.kociş bu gece geç de olsa gelecek yaşasın .preseed yok malesef. ve vajinal krem kullanıyodum dün bitti hala içerde kalıntıları var.ama dr çalış yinede dedi yaa.
birde ben de antibiyotik kullanıyorum yaa acayip yorgunluk, ödem halsizlik yapıyor sorma . 14:30 da uyumuşum galiba... yeni kalkabildim sürüne sürüne. hamile olunca böle olunuyosa çok zor nasıl işe gidilir bilmem. aman bebiş gelsinde bi şekilde hallederiz biz...........
sütlü tatlının kötü olma şansı yok da alman pastasını kalıbın yoksa çıkarırken kırabilirsin aslında o da çok kolay ve çok gösterişli bişey.

Brüksel Muhallebisi:
1 kg süt
3 fincan toz şeker ( normal türk kahvesi fincanı)
2 fincan un (dolu dolu olsun yoksa kıvamı tutmaz)
1 paket vanilya

tüm malzemeleri tencereye koy orta ateşte!! (çok açma) kaynayana kadar karıştır. 2-3 dakika dibi tutmadan pişir. sonra mutlaka blendırdan geçir. pürüzsüz olsun. Islak borcama tatlıyı dök. biraz soğuyunca buzdolabına koy.
Spatulayla çıkarır küçük tatlı tabaklarına ters koyarsın.üzerine isteğe göre tarçın , kakao, ceviz , fındık kırığı, hindistan cevizi vb. ama baharda çilek sosu ile yapmanı öneririm muhteşem oluyo misafirlerim hep tarifini alırlar.

çilekle yaparsan baharda diye yazayım yinede. tarif defterin varsa yazarsın sende:) çileği toz şekerle blendırdan geçirip buzluğa koyuyosun.hafif buzlanınca sertleşmeden tatlının üzerine servis ederken koyuyosun.asıl numara çilekte yani ama diğer türlüde kolay ve lezzetli bir çeşit olur sana.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…