Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

yok kusum gecıkmedı daha yumyim akıllı cıktı bak nasıl bekledi gördünmü:))))
benım genelde 27-28 oluo ama bazen 27 olduğu ay diğer ay 30 olabılıo
bı ay dah erken diğer ay daha geç olabılıo:))
tamam canım menuyu belırledim
1.pizza(herkes beğenıo garantı olsun dedım)
2.patetes salatası
3. yaş pasta( pasta kekı alıp suslicem kolay olsun dıye:)
4. senın bruksel muhallebisi:)
bu aksamdan tatlıları yapıp bitireyim hatta başliim şimdi:)
tarif için teşekkür ederim ttalım:))

bi ara pizzayı nasıl yaptığını anlatırsın hamurunu kendin mi yapıyosun mesela vb.....

evet cnm hamurunu da kendım yapıorum
gözkararı un koyuorum yaklasık 750 gr kadar
ınstant ya da yaş maya ile 1 çay kasığı şekeri karıstırıp kenarda bekletıoeum
o şişiooo bayagğı sonra eklıorum una..ve unun tamamanını ılık süt ile mayalıorum.. yaklasık 40 dakıka beklıo ve pizzayı pişereceğim tepsiyi yağlayıp hemen alıorum ona orda beklıo..
sonra 40 dakının ardından sen ııce şiştiğini anlıosun zaten yayıorum onu tepsiye ve ustune 2-3 adet domates rendelıorum aceleyse salça da yeterlı oluo..
malzemelrı sen belırle salam sosıs bıber dometes zeytın mantar vs..
pişmeye 2-3 dakıka kala rendelediğim kaşarı eklıorum
güzel oluo benım esım bıraz kalın sevıo sen daha ınce yapmak ıstersen ununu azaltabılırsın cnm:)

Ay ne güzel ya topiğimizin havası değişmiş azcuk. Hep bebekmi konuşcaz yahu :))))
Bu arada benimde bugün misafirim vardı. KK dan tanıştığım bir arkadaşım 10 aylık bebişiyle bana geldi.
Ben kısır, kıymalı ve peynilir gül böreği, elmalı tarçınlı kek, american salatası ve çerkez tavuğu yaptım. Üstünede tatlı tavukgöğsü ama üstene bildiğin çokonatı kırıyorsun ve kesip rulo yapıyorsun servsi yaparken....
umutcum sanada kolay gelsin canımcım.

evet cnm yaa valla ıyı oldu
her konuda konusabılıruz ne güzel:))
aslında bende kısırı daha guzel yapıorum ama aksam cok uygun olmaz dıye dusundum
patets salatasına karar verdim.))
ikizlercim senın tarif yarına akldı cunku blendırı bulamdım
yardımcım nereye koymus bılemedım yarın gelecek nasılsa bulur dedım:)))
yaş pastamı yaptım susledım ama:)

ohh gerçekten güzel olmuş bebek bebek diye kafayı yedik hepimiz oysa geçliğimizin baharındayız ağlayıp duruyoruz ay neyse ben de brüksel muhallebisini denicem hoşuma gitti hem kolay hem sağlıklı hem de lezizzzzz

bugun sende olmak ısterdım godes :))))))
afıyet olsun canımmmmmm

herkese günaydın ,
esracım sanada tabiki

godes te olmayı bende isterdim doğrusu o ne çeşit öyle... maşallah çok hamaratmış

next afiyet olsun canım muhallebiden bizim yerimize de ye.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yımırtam çatladı mı dün acaba. bu tablo bi türlü yükselmedi.kocam da eşil verilen antibiyotik tedavisini aksatmış bayaa bi kızdım. bozuştuk bu yüzden

Son düzenleme:

ayy kusum dünü değerlendirip öyle kızsaydın:)))
canım yatarken buldum blendrı ve yapıp yattım ama
uykuluyum sanırım 3 fıncan un koymusum:))))))
ama guzel oldu epey koyu oldu bıcakla kesılıp servıs edılcek kadar:))))
yumurtan eğer yarın 36.5 filan olursa çatlamıstır diyebılırız
ama dunu boş geçmeemişsınızdır umarım ozaman tam yakalamıs olursunuz:))))

evet cnm cok cabuk olduu
yaş pastaya bıle daah cok ugrastım
hem tadıda cok gusel oluo:)))))

slm arkadaşlar uzun zamandır giremiyodum inşallah hepiniz iyisinizdir benimde adetlerim çok erken olmaya başladı korkuyorum acaba menopozamı giriyom dr.gitmeye korkuyom inşallah öyledeyildir

bozuşma bu sabah saatlerinde oldu. işe giderken ilaç saati ben vereyim diye pc çantasından ilaç koyduğum kutuyu çıkardım. 4 tane kalması lazımdı bi baktım 7 tane. tabi çıldırdım. inatla unutmadım içtim 1 kez unuttum sen fazla koymuşsundur diyor:)))))güya kendi kutumdan karıştırmışım:)))) yani dün geceyi değerlendirdik tabi ama içimde hiç bi umut yok nedense bugün yine idrar yapamama sorunu oluştu sabah ondan canım sıkıldı. bana sistoskopi göründü artık kaçış yok. adet olmayı bekleyeceğim sonra bebek yoksa doğru üroloğa.

3 fincan unla biraz unlu olur. un kokusu yoksa idare eder. ama 2 fincanla daha güzel olur tabi:)
Bugün çalışıyorum Evde olup dinlenmek vardı şimdi

Umutcum misafirler kaçta gelecekler
tupbaby hoşgeldin nasılsın. uğramıyorsun artık pek. sen hemşireydin galiba. c.tesi çalışmak zor gerçekten kolay gelsin sana.
slmmmmmm kızlarrrrrrrrrr

yeter hoşgeldin. nasılsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…