- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.681
hiç bu kadar geçe kalmazdı ama korkuyom ya hiç çatlamazsa bu aygeçen ay 26 günde oldum belki ondan gecikti bu yumyum.kociş bu gece geç de olsa gelecek yaşasın .preseed yok malesef. ve vajinal krem kullanıyodum dün bitti hala içerde kalıntıları var.ama dr çalış yinede dedi yaa.
birde ben de antibiyotik kullanıyorum yaa acayip yorgunluk, ödem halsizlik yapıyor sorma . 14:30 da uyumuşum galiba... yeni kalkabildim sürüne sürüne. hamile olunca böle olunuyosa çok zor nasıl işe gidilir bilmem. aman bebiş gelsinde bi şekilde hallederiz biz...........
sütlü tatlının kötü olma şansı yok da alman pastasını kalıbın yoksa çıkarırken kırabilirsin aslında o da çok kolay ve çok gösterişli bişey.
Brüksel Muhallebisi:
1 kg süt
3 fincan toz şeker ( normal türk kahvesi fincanı)
2 fincan un (dolu dolu olsun yoksa kıvamı tutmaz)
1 paket vanilya
tüm malzemeleri tencereye koy orta ateşte!! (çok açma) kaynayana kadar karıştır. 2-3 dakika dibi tutmadan pişir. sonra mutlaka blendırdan geçir. pürüzsüz olsun. Islak borcama tatlıyı dök. biraz soğuyunca buzdolabına koy.
Spatulayla çıkarır küçük tatlı tabaklarına ters koyarsın.üzerine isteğe göre tarçın , kakao, ceviz , fındık kırığı, hindistan cevizi vb. ama baharda çilek sosu ile yapmanı öneririm muhteşem oluyo misafirlerim hep tarifini alırlar.
çilekle yaparsan baharda diye yazayım yinede. tarif defterin varsa yazarsın sende:) çileği toz şekerle blendırdan geçirip buzluğa koyuyosun.hafif buzlanınca sertleşmeden tatlının üzerine servis ederken koyuyosun.asıl numara çilekte yani ama diğer türlüde kolay ve lezzetli bir çeşit olur sana.....
bi ara pizzayı nasıl yaptığını anlatırsın hamurunu kendin mi yapıyosun mesela vb.....
Ay ne güzel ya topiğimizin havası değişmiş azcuk. Hep bebekmi konuşcaz yahu :))))
Bu arada benimde bugün misafirim vardı. KK dan tanıştığım bir arkadaşım 10 aylık bebişiyle bana geldi.
Ben kısır, kıymalı ve peynilir gül böreği, elmalı tarçınlı kek, american salatası ve çerkez tavuğu yaptım. Üstünede tatlı tavukgöğsü ama üstene bildiğin çokonatı kırıyorsun ve kesip rulo yapıyorsun servsi yaparken....
umutcum sanada kolay gelsin canımcım.
evet cnm yaa valla ıyı oldu
her konuda konusabılıruz ne güzel:))
aslında bende kısırı daha guzel yapıorum ama aksam cok uygun olmaz dıye dusundum
patets salatasına karar verdim.))
ikizlercim senın tarif yarına akldı cunku blendırı bulamdım
yardımcım nereye koymus bılemedım yarın gelecek nasılsa bulur dedım:)))
yaş pastamı yaptım susledım ama:)
Ay ne güzel ya topiğimizin havası değişmiş azcuk. Hep bebekmi konuşcaz yahu :))))
Bu arada benimde bugün misafirim vardı. KK dan tanıştığım bir arkadaşım 10 aylık bebişiyle bana geldi.
Ben kısır, kıymalı ve peynilir gül böreği, elmalı tarçınlı kek, american salatası ve çerkez tavuğu yaptım. Üstünede tatlı tavukgöğsü ama üstene bildiğin çokonatı kırıyorsun ve kesip rulo yapıyorsun servsi yaparken....
umutcum sanada kolay gelsin canımcım.
herkese günaydın ,
esracım sanada tabiki
godes te olmayı bende isterdim doğrusu o ne çeşit öyle... maşallah çok hamaratmış
next afiyet olsun canım muhallebiden bizim yerimize de ye.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yımırtam çatladı mı dün acaba. bu tablo bi türlü yükselmedi.kocam da eşil verilen antibiyotik tedavisini aksatmış bayaa bi kızdım. bozuştuk bu yüzden
ohh gerçekten güzel olmuş bebek bebek diye kafayı yedik hepimiz oysa geçliğimizin baharındayız ağlayıp duruyoruz ay neyse ben de brüksel muhallebisini denicem hoşuma gitti hem kolay hem sağlıklı hem de lezizzzzz
hayırlı gecler olsun hepınıze
ve hayırlı sabahlrrrr
slmmmmmm kızlarrrrrrrrrr
Bugün çalışıyorumEvde olup dinlenmek vardı şimdi
Umutcum misafirler kaçta gelecekler
akşam gelcekler kusum şimdi kadın temızlık yapıo
bende 5 gibi başlıcam tuzlululara:)))))))
Ohh ohhhhakşam güzel güzel yemekler var desene
Bizimde bugün öğle yemeğimizde kısır ve börek var
bozuşma bu sabah saatlerinde oldu. işe giderken ilaç saati ben vereyim diye pc çantasından ilaç koyduğum kutuyu çıkardım. 4 tane kalması lazımdı bi baktım 7 tane. tabi çıldırdım. inatla unutmadım içtim 1 kez unuttum sen fazla koymuşsundur diyor:)))))güya kendi kutumdan karıştırmışım:)))) yani dün geceyi değerlendirdik tabi ama içimde hiç bi umut yok nedense bugünayy kusum dünü değerlendirip öyle kızsaydın:)))
canım yatarken buldum blendrı ve yapıp yattım ama
uykuluyum sanırım 3 fıncan un koymusum:))))))
ama guzel oldu epey koyu oldu bıcakla kesılıp servıs edılcek kadar:))))
yumurtan eğer yarın 36.5 filan olursa çatlamıstır diyebılırız
ama dunu boş geçmeemişsınızdır umarım ozaman tam yakalamıs olursunuz:))))
tupbaby hoşgeldin nasılsın. uğramıyorsun artık pek. sen hemşireydin galiba. c.tesi çalışmak zor gerçekten kolay gelsin sana.Bugün çalışıyorumEvde olup dinlenmek vardı şimdi
Umutcum misafirler kaçta gelecekler
slmmmmmm kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?