Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ay biz de aynı durumdayız geçenlerde ovulasyon günümdü üst üste boyuna ikişki of yaaa valla ben de çok sıkıldım eşlere de yazık ya of zorunlu olunca hiç bir çekiciliğimiz kalmıyoo ben de bu aralar çok sık birlikte olduğum için idrar yolunda yanma tuvalet sorunu oluşmaya başladı sonra geçiyo kendiliğinden ama valla neyse buna da şükürrr

next cim eskiden benim de kendiliinden geçerdi. son 1 yıldır çok kötü.... geçmiyor kendiliğinden ve 3-4 gün karın bel ağrısı yapıyor. taş gibi bi idrar kesem var maşallah nurtopu gibi.
dün eşim diyor ki çalışma var mı? ay dedim yok valla sıkıldım . o da diyor ki oh beee çok yorgunum:) yazık onlarada. sonra vicdan azabı yaptık yine çalıştık ama:))))))))

evet canım pazartesı sendromu yasadım rresmen
zor kalktım sabah..
ilşkı daha da tetıklıyor işte cnm
valla dıorum ya cnm okadar sıkıldık kıı
ee spermlerın de yenılenmedı gerekıo aslında haftada en azından 2 ilşki olack ama
diğer ovulasyona kadar hiç birlikte olmasak ancak özlıcez sanırım:))))
allahım duysun sesımızı görsün çaresizliğimizi cnm tez zamanda.. luteal faz dediğin gibi en fazla 16 dır
bu ay bakıcaz senınkı kaç:))))
Hayırlı aksamlar kızlar nbrsınız
2_3 gundur pek gıremedım
esımın amcası olmustu ne var ne yok

basın saolsun canımm
aynıyız bi gelişme yok ama
tez zamanda bı hamıle cıksın ıstıorum artık:)))

evet canım pazartesı sendromu yasadım rresmen
zor kalktım sabah..
ilşkı daha da tetıklıyor işte cnm
valla dıorum ya cnm okadar sıkıldık kıı
ee spermlerın de yenılenmedı gerekıo aslında haftada en azından 2 ilşki olack ama
diğer ovulasyona kadar hiç birlikte olmasak ancak özlıcez sanırım:))))
allahım duysun sesımızı görsün çaresizliğimizi cnm tez zamanda.. luteal faz dediğin gibi en fazla 16 dır
bu ay bakıcaz senınkı kaç:))))
Hayırlı aksamlar kızlar nbrsınız
2_3 gundur pek gıremedım
esımın amcası olmustu ne var ne yok

basın saolsun canımm
aynıyız bi gelişme yok ama
tez zamanda bı hamıle cıksın ıstıorum artık:)))

selam kızlar,
bu ay ovulasyon testi + preseed ile çalışalım dedik ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
sonrasında karın ağrısı idrar sıkıntısı aynen 3-4 gün sürüyor benim de.
ve işin kötüsü sabah akşam ovulasyon testiyle tam olarak 2. çizgiyi yakalayamadım bu ay. 16. gün sabahında silik bi şekilde çıktı. akşam ve ertesi sabah o bile çıkmadı. öncesinde de sabah akşam kaç gün takip ettim halbuki. sanırım kısmet olmayınca bişi ne kadar çalışsan da olmuyor(

merhabalarr şekerlerrr
nasılsınız bakalımm ıkızler atesıni merak edıorumm:)))
umutcum ateşim bu gece tamamen sapıttı. yani çiş konusu sapıtınca o da sapıttı. 1.30 gibi wc ye kalktım sonra tam hatırlamıyorum arada kalktım mı ama 4 gibi kalkacaktım ki kalkmadan öçtüm 36.5 idi. sonra bi daha kalktım :) sonra 6.20 gibi kalkmadan ölçtüm 36,8 olmuş. dün 4 le 6 aynı çıkmıştı. bugün çok kalktım ve 4 den sonra pek uyumadım ondan fırlamış. yani 36.5 u dikkate alıp şimdi ff e işlicem .

benim artık yukarda da yazdığım gibi çiş konusu abarttı. cuma ronya nın önerdiği bi prof tan randevu aldım. çünkü benim durum uzun süre ilişki olmadan da rahatsızlık vermeye başladı. bi idrar yolumuza el attırmamıştık onun da bekareti gidecek sonunda........erkek olmak varmış .......hayat güneşim beline sırtına da vuruyor mu ağrın o 3-4 günde yoksa sadece mesane civarın mı ağrıyor.?

genelde mesane civarı ama bi karın şişliği olayım var o da ayrı dert. adet öncesi şişersin ya hani 1-2 kg artış olur vücut davul gibi gerilir öle oldum. acaba preseedden mi,
benim garip vücudumun tepkisi mi anlayamadım canım.
gerçekten en iyisi bi doktora gitmek sanırım.

canım valla o şişlik sanırım düzgün idrar yapamamaktan, bende de oluyor. ve idrar torbamın üstü taş kesiliyor. ağrı bi yandan.....preseed den olmaz diye düşündüm ama.

hayatgüneşim
LH pik halinde 6 saat kalıyor
o saatlere denk gelırse test pozıtıf cıkıo ama diğer zamanlaarda
silik cıkıo
onun ıcın ateşini ölçüp onunla kesınleştırebılrısın ovulasyonu

canım saat 4 cok erken ama ölçmek için
gercek ateşin 36.8 de olabilir cunku 2.5 saat var arada
bende kalkıorum gece wcye hemende uyuyamıosun tbaiki
ama senın yumos çatladı 13te:)
gıttımı kocişin

umutcum 6 saat pik yapıyo demişsin yaa. ben ovulasyon testinde 2 gün üst üste baya koyu çizgi yakalamıştım. çatlamıyo mu ki benimki:) arızaya bağlayıverdim bak 2 dakkada:))))))))))
canım saat 4 cok erken ama ölçmek için
gercek ateşin 36.8 de olabilir cunku 2.5 saat var arada
bende kalkıorum gece wcye hemende uyuyamıosun tbaiki
ama senın yumos çatladı 13te:)
gıttımı kocişin

hımm o zaman bence ateşim 36,7 o 0.1 lik artış uyuyamadığım için çok döndüm yatakta kabus gördüm diye.
kociş bugün de gitmedi yarın gider sanırım. ama bende çalışacak hal yok zaten çatladı da bence........

Son düzenleme:

kusum mutlaka aynı koyulukta değildir
o ıkı gun koyu cıkan testelr
ben yan yana koyuyordum oyle anlıodum
bıde 4 saat çişi tutmakla da alakalı
ne kadar cok tutarsan 4 sate yaklasırsa pike yakında okadar koyu verıo
yani çatladı senın yumoş hem bak bugun epey de artmıs ateşin 6 bıle erken bı saat
ben 7.30 da ölçuodum sabahcıyım sımdı 6.30 olcak mecbur
çalışma artık gerek yok tatlım yeterınce değerlendırmıssınız bence.))))9

azazil hoşgeldin cnm napıosun

Canim napiyim valla bakiniyorum sizler napiyosunuz diye belki guzel haber alirim ya da yeni bisey ogrenirim diye :))

Bir bucuk ay once evlenen arkadasim bir aylik hamileymis.... Hep cok sevinirdim, yine sevindim ama ilk kez biraz da olsa kiskandim :))) bir de kiz benimle cok samimiydi, bugun sanki cocugu olanlar kervanina katilmis gibi hep cocuk sahibi bayanlarla konustu, aralarinda sakalastilar falan bi tuhaf hissediyorum... Art niyeti yok biliyorum ama darisi basina derken bile bi igneleme i acima hissediyorum... esimle konusurken de agzimdan kacirdim nezihe hamileymis dedim, bana bir bakisi vardi ki... Resmen icim acidi, ona da kiyamiyorum, Cok uzuluyorum, Allah'im bize de bir mucize gonderse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…