- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.761
ilk iş günü nasıldı bakalım . çok zor geldi değil mi( 3 saattir uyuyorum ben:))))
ben en fazla 29 günde oluyorum. 30 da olduğum hiç olmadı mesela. 29-14 dersek en geç 15 de çatlamış olur. 29-16 dersek de 13 de çatlamış oluyor. bu kadar geçe kalması pek normal değil . eğer bu 14 ve 16 dpo sayıları asla değişmeyen bi kuralsa...
artık çalışma yapacak sabrım da gücüm de kalmadı. 3 gün üst üste yeter. ayrıca bu sefer ilişikiyle mi alakalı bilmiyorum idrar sıkıntısı tavan yaptı. wc ye bel kasık ağrısıyla gidip yarım çay bardağından az işeyip yine ağrıyla çıkmak psikolojimi bozdu. çok açık oldu ama kusura bakmayın. bu durumu halletmeden hamile kalmamam lazım . ama belki doğum bunun için de bi iyileştirici olur öyle diyorlar yaa . temizliyor vücudu. senin de mide sorunların geçer tamamen.
ay biz de aynı durumdayız geçenlerde ovulasyon günümdü üst üste boyuna ikişki of yaaa valla ben de çok sıkıldım eşlere de yazık ya of zorunlu olunca hiç bir çekiciliğimiz kalmıyoo ben de bu aralar çok sık birlikte olduğum için idrar yolunda yanma tuvalet sorunu oluşmaya başladı sonra geçiyo kendiliğinden ama valla neyse buna da şükürrr
evet canım pazartesı sendromu yasadım rresmenilk iş günü nasıldı bakalım . çok zor geldi değil mi( 3 saattir uyuyorum ben:))))
ben en fazla 29 günde oluyorum. 30 da olduğum hiç olmadı mesela. 29-14 dersek en geç 15 de çatlamış olur. 29-16 dersek de 13 de çatlamış oluyor. bu kadar geçe kalması pek normal değil . eğer bu 14 ve 16 dpo sayıları asla değişmeyen bi kuralsa...
artık çalışma yapacak sabrım da gücüm de kalmadı. 3 gün üst üste yeter. ayrıca bu sefer ilişikiyle mi alakalı bilmiyorum idrar sıkıntısı tavan yaptı. wc ye bel kasık ağrısıyla gidip yarım çay bardağından az işeyip yine ağrıyla çıkmak psikolojimi bozdu. çok açık oldu ama kusura bakmayın. bu durumu halletmeden hamile kalmamam lazım . ama belki doğum bunun için de bi iyileştirici olur öyle diyorlar yaa . temizliyor vücudu. senin de mide sorunların geçer tamamen.
Hayırlı aksamlar kızlar nbrsınız
2_3 gundur pek gıremedım
esımın amcası olmustu ne var ne yok
evet canım pazartesı sendromu yasadım rresmenilk iş günü nasıldı bakalım . çok zor geldi değil mi( 3 saattir uyuyorum ben:))))
Hayırlı aksamlar kızlar nbrsınız
2_3 gundur pek gıremedım
esımın amcası olmustu ne var ne yok
umutcum ateşim bu gece tamamen sapıttı. yani çiş konusu sapıtınca o da sapıttı. 1.30 gibi wc ye kalktım sonra tam hatırlamıyorum arada kalktım mı ama 4 gibi kalkacaktım ki kalkmadan öçtüm 36.5 idi. sonra bi daha kalktım :) sonra 6.20 gibi kalkmadan ölçtüm 36,8 olmuş. dün 4 le 6 aynı çıkmıştı. bugün çok kalktım ve 4 den sonra pek uyumadım ondan fırlamış. yani 36.5 u dikkate alıp şimdi ff e işlicem .merhabalarr şekerlerrr
nasılsınız bakalımm ıkızler atesıni merak edıorumm:)))
selam kızlar,
bu ay ovulasyon testi + preseed ile çalışalım dedik ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
sonrasında karın ağrısı idrar sıkıntısı aynen 3-4 gün sürüyor benim de.
ve işin kötüsü sabah akşam ovulasyon testiyle tam olarak 2. çizgiyi yakalayamadım bu ay. 16. gün sabahında silik bi şekilde çıktı. akşam ve ertesi sabah o bile çıkmadı. öncesinde de sabah akşam kaç gün takip ettim halbuki. sanırım kısmet olmayınca bişi ne kadar çalışsan da olmuyor(
genelde mesane civarı ama bi karın şişliği olayım var o da ayrı dert. adet öncesi şişersin ya hani 1-2 kg artış olur vücut davul gibi gerilir öle oldum. acaba preseedden mi,
benim garip vücudumun tepkisi mi anlayamadım canım.
gerçekten en iyisi bi doktora gitmek sanırım.
selam kızlar,
bu ay ovulasyon testi + preseed ile çalışalım dedik ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
sonrasında karın ağrısı idrar sıkıntısı aynen 3-4 gün sürüyor benim de.
ve işin kötüsü sabah akşam ovulasyon testiyle tam olarak 2. çizgiyi yakalayamadım bu ay. 16. gün sabahında silik bi şekilde çıktı. akşam ve ertesi sabah o bile çıkmadı. öncesinde de sabah akşam kaç gün takip ettim halbuki. sanırım kısmet olmayınca bişi ne kadar çalışsan da olmuyor(
umutcum ateşim bu gece tamamen sapıttı. yani çiş konusu sapıtınca o da sapıttı. 1.30 gibi wc ye kalktım sonra tam hatırlamıyorum arada kalktım mı ama 4 gibi kalkacaktım ki kalkmadan öçtüm 36.5 idi. sonra bi daha kalktım :) sonra 6.20 gibi kalkmadan ölçtüm 36,8 olmuş. dün 4 le 6 aynı çıkmıştı. bugün çok kalktım ve 4 den sonra pek uyumadım ondan fırlamış. yani 36.5 u dikkate alıp şimdi ff e işlicem .
benim artık yukarda da yazdığım gibi çiş konusu abarttı. cuma ronya nın önerdiği bi prof tan randevu aldım. çünkü benim durum uzun süre ilişki olmadan da rahatsızlık vermeye başladı. bi idrar yolumuza el attırmamıştık onun da bekareti gidecek sonunda........erkek olmak varmış .......hayat güneşim beline sırtına da vuruyor mu ağrın o 3-4 günde yoksa sadece mesane civarın mı ağrıyor.?
umutcum 6 saat pik yapıyo demişsin yaa. ben ovulasyon testinde 2 gün üst üste baya koyu çizgi yakalamıştım. çatlamıyo mu ki benimki:) arızaya bağlayıverdim bak 2 dakkada:))))))))))hayatgüneşim
LH pik halinde 6 saat kalıyor
o saatlere denk gelırse test pozıtıf cıkıo ama diğer zamanlaarda
silik cıkıo
onun ıcın ateşini ölçüp onunla kesınleştırebılrısın ovulasyonu
canım saat 4 cok erken ama ölçmek için
gercek ateşin 36.8 de olabilir cunku 2.5 saat var arada
bende kalkıorum gece wcye hemende uyuyamıosun tbaiki
ama senın yumos çatladı 13te:)
gıttımı kocişin
umutcum 6 saat pik yapıyo demişsin yaa. ben ovulasyon testinde 2 gün üst üste baya koyu çizgi yakalamıştım. çatlamıyo mu ki benimki:) arızaya bağlayıverdim bak 2 dakkada:))))))))))
hımm o zaman bence ateşim 36,7 o 0.1 lik artış uyuyamadığım için çok döndüm yatakta kabus gördüm diye.
kociş bugün de gitmedi yarın gider sanırım. ama bende çalışacak hal yok zaten çatladı da bence........
azazil hoşgeldin cnm napıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?