Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kızlar bişey kaçırmamışım neyse başka gün randevulaşalım harbiden. kocişle bozuşmadık barıştık.:))) bu arada bende 3 gün spora gidiyorum yoga-plates sırf hamile kalmayı kolyalaştırıyo diye....... yoksa hayatta popişi kaldırıp gitmezdim.ama kas yapıyo iyi de oldu. kocam da hamile kalırsan karnın göbeğin sarkmasın diyor biraza ondan gidiyorum..
ama umutcum o bebek rüyaları sana çıkcak gibi hissediyorum. :))))))))

Son düzenleme:

ayy hadı sevındım kusmeyın kusmeyınn:)
ayy ebnde gıtmek ıstıorumda yok burda ya
mahrumıyet bölgesi
yuruyus yapım dıorum kocam kıskanıo:)))
ama evde kurek çekme aletı var hadibende gaza geldim
reglımle buırlıkte başliim:)))

ayy canımm bende cok ısterdım kocişle spora gıtmek ama
amliyat oldu benım kuzu 4 ay once 6 aya kadar spor yasak azcık göbüş oldu onda da:)))
senın esınde mı dr benımkı de:)
aslında hamıle olunca da plates fılan yapmak lazım

orası neresi Ayşecim,
ona da uğrayalım, eksik olmasın.
beykozu geçince anadolu kavağına giden yolda tatlım biraz uzak ama değer doğrusu hem de çoook güzel bir yer ben kalkıp sırf onun için gittim ta bursadan kabul olunca da hemen yine gidip şeker dağıttım, kısmet olup da bebeğimi kucağıma alırsam ilk fırsatta onu da götürücem..
kızım benim yoruyor teyzesi bugünlerde özellikle bu hafta çalışmak çok zor geliyor ((

İnşallah uğramak kısmet olur canım,
bi daha ki tüp denemesi brüksel tüp de olucak muhtemelen. ankaradan hayır gelmedi, bize istanbul yolları görünüyor nasılsa.

benim kocişte de göbek var biz de yeni başladık işte spora ameliyat olduğu zaman yaşağı vardı ama çok zaman geçti üstünden demek kocanın ameliyatı 4 ay önceydi hadi bakalım haberini yakında alırız inş. güzel ameliyat olunca hemen düzeliyo bu arada benim koca da dr. siz zorunlu hizmete mi gittiniz canım biz zorunludan yeni döndük sayılır bir yıl oldu

selam hanımlarr ben hala beklemedeyimm adet olmadım bugün 13. gün
5. gun kan vermıstım negatıftı 7. gün ultrasonda baktılar bişi yok sadece kalınlık 11.7 ydı
walla nolcak bilmiyorum kocamda bi an ümitlndı hala olmayınca ne zmandır cok duzenlıydı gunlerım bend eümitlendım aslında
dra gidiyım dıyorum yok yok diyo :)) bekleyelım bıraz daha dıyo :))
bakalım hakkımzda hayırlısı
neden olmasın gelıyo aklıma ama bişeyde cıkmadı olsa cıkardı yada doktor kalınlıkla alakalı belkı gec döllenmedir falan derdi dıyorum
karısık hersey bende yanı :)aksamdan berı olmayan agrım basladı kırmızı kart yicem galıba :)

Son düzenleme:

canım mahrumiyet olmasa da gidesin gelmez emin ol:) ben yıllardır düşünüyodum ilk kez gittim dedim ya o da bebişin hatrına. ama salonun genişse ebru şallı (kendisinden pek haz etmem ama) CD leri baya işe yarıyormuş. kendin yapabilirsin. ben 6 say kadar tv8 de cris vardı kanadalı onla çalıştım her sabah evde....... hem evden çıkmadan hem de çok sağlam spor yaptım. çok da faydasını gördüm hala da görüyorum kaslarım çabucak toparlanıyor...selülit varsa da işe yarıyo çok. ben o sorunu aştım allahtan.
eeee senin gibi çıtır öyle küçük bi yerde spor yaparsa tabi kıskanır eşin.dikkat çekersin.

bu arada lütfen bebek duası ederken hayırlısını dileyin. bi tanıdığımın bebişi daha 9 aylık ama yoğun bakımda haftalardır. galiba yaşatamıcaklar....(((

melocum öncelikle hoşgeldin
kafanı takmazsan adetin belki gelebilir.vücudun gebe olduğunu düşündüğün için daha da kastırıyor olabilir. pko mu vardı sende? tabi inşallah bebek bi yerlerde saklanıyodur:)) hayırlı haberlerini bekliyoruz. olmazsa da üzülme diğer aya hep beraber inşallah............

merhaba tatlımm valla dün de bence 36.7 fılandı
işledınmı ff ye..
çatladı çatladı cnm dedım yaa değerlendırdınız de
ınsallah bu ay açık taraftan yumurta gelmiştir..
ama bak kalıtelı yumurtluosun demkkı epey yukselttın atesi
progesteron ıyı yani.)))))))

ayy tatlımm allah soyletıodur ınsallah
ama benım ruyalar pek bana cıkmaz
genelde başkalarınınınkı malum oluo bana:))))))
oy oy buyuo annesı
senden vıtamın alıo yoracak tabii:))
kedı ıcın bısey dıomu karnına fılan atlıodu yaramaz cunku
naaptınız gercii osmancık bısey olmaz dıodu:))))
ınsallah canım bakalım yaa
ileri hızlımız hala %0
ılerı yavaslar iş yaparsa olacak ınsallah
bızde yaptık mecburi hızmetı cnm
sımdı aıle hekımı eşim 30 bınlık bı ilçedeyiz marasta:)
sızın ızmıre yettımı puanınız:)

ınsallah melocumm bebektir
ınsallah valla kıst fılan varmıymıs bazen o
uzatabılıo regli

daha önce 21. de bi kanda baktırmıştım progesterona yüksekti baya. dr iyi iyi gayet değerin demişti. anasını satyım yumurtalarım boşu boşuna çatlayıp ölüyor o tüpler yüzünden........((((((((

ff e işledim.

ayrıca benim rüyalar da bana çıkmaz ama belli olmaz bu işler

Son düzenleme:

ayy cnm ben bıde cd var cok gusel spor yaptırıo
cok kucuk kaları bıle çalıstırıo ma gel gör ki ben cok üşengecim başlayamıorum bıle
evde alet de var bıraz havalar soğusun da ınsallah dıorum:))))
ay sorma cnm yaa bı egeli olarak bu kadar kıskanç olacağını dusunmuodum
ama arabayı bıle vermıo bana yaa bakıolaemıs ben kulllanırken:)))))

ayy aynını bende dıorum 26 ayda 26 yumurta gıttı haybeye bıde tüplerde
topalm 20 yumurta ah ah:))))
sen su enfeksıyonu tedavı olsun sonra ayda bır bıle gıtsen
konrole yumurtayı takıp ederız ben oyle yapcam
10. gun gıtcem yeter:))))))

oy oy buyuo annesı
senden vıtamın alıo yoracak tabii:))
kedı ıcın bısey dıomu karnına fılan atlıodu yaramaz cunku
naaptınız gercii osmancık bısey olmaz dıodu:))))

bübüyor çok şükür vücuduma salgılattığı hormonlar de beni böyle dengesiz bir deliye çevirdi :)))
kedi için iki doktorum da bişey olmaz diyor garibim hala atlamaya çalışıyor da karnıma kucağıma pek yüz bulamıyor artık.. şimdilik idare ediyoruz bebek olunca da vermeye niyetim yok ama büyük konuşamam idare edemezsem kedi yolcuuuuu..

vay anam siz neler bilyosunuz böyle yaaa.. üreme uzmanı olmuşsunuz.. Allah emeklerinizi zayi etmesin inşallah..
ya kızlar bir de benim aklıma şey geldi hem ben hem de şu 5. denemde hamile kalan arkadaşım viola diye bir bitkisel ilaç var ya onu kullandık düzenli olarak ben 1 kutu bile bitermeden hamile kaldım o da ancak 1,5-2 kutu kullandı. burada başkalarını da okumuştum violadan fayda gören..

ıyı o zaman cnm
bı sure sonra o da alısır akıllı hayvanlar
bızımde papağanımız var bız eve gelınce kapıdan gırer gırmez
çıldırıo resmen:)))))tuylerını sevmıorum dokuluo ama napalım
bızde onla avunuoz işte:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…