- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.721
Günaydın ayçiçekleri.
nerdesiniz bakalım.
yetercim geçmiş olsun benimde çok ağrırı anlarım halinden. kafamı duvarlara vururum desem yalan olmaz.
işte sapıtık tablom da böyle.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
13 ünde çatlatmışım gibi duruyor. son iki gün yine 6 da 5 de wc ye kalkıldığı için yanıltıcı olabilir. bıktım bu çişten.........
umutcum misafirlerle geceniz nasıldı? herşey yolunda gitti mi ? öptüm seni........
Ayyy hayir olsun ikizler kurban oldugum Allah bana ruyasini bile gostermiyo:))))
umutcum taf ölçümlerin geçersiz diyor uyku bölünüyo diye. boşuna ölçüyorum belkide. bu ay yine boş geçer benim((( bu kadar az ilişkiyle olmaz . aman sanki çoğuyla oldu da :)))))
Ya sorma ben de bi haber okudum kadin 55 yasinda ilk cocugu 4 yasindayken ölmus, ikincisi 25 yasindayken ölmus baska cocugu olmamis, iki uc sene once kadin kanser olmus, kullandigi ilaclardan tekrar adet gormeye baslamis ve 55 yasinda dogal yoldan gebe kalmis, saglikli bi oglu olmus, baba da 60 yasinda ve oglan 1 yasina gelmis, Allahim her seyin hayirlisini versin... Kocaelinde olmus bu olay...
Canisi ovulasyonla alakali sana bisey soylemistim ama tekrardan soyliyim belki gormediysen,.. İnsaallah ama insaallah hamis kalmissindir ama kalmadiysan da bi dahaki ovulasyon doneminde akintina cok dikkat et, akintinin durumu cok onemli... Ben doktorda yumurta takibi yaparken kendisinden ogrendim, yumurta beyazi gibi kivamda seffaf ve uzayan akinti yumurtanin catladigini gosterir... :))) test pozitif cikiyo ama yumurta catlamis mi bunu soylemiyoben akintidan anliyom catladigini...
Anladim tatlim ama umutsuz olma yine de, hic belli olmaz bu isler:)) kimbilir belik sen yaniliyosun, belki de oldu, olmayacak diye dusunmemeye calis... Ya benim esim ne dedi biliyo musun? Dedi ki ben hep tup bebek bolumune takiliyomusum, anca tuple olacak psikolojisine girmisim o yuzden olmuyomus, halbuki gebe kalanlar hamileler bolumunu okumam lazimmis... Yani olumlu dusunmem lazimmis, kimbilir belki de haklidir... Hadi olumlu dusunelim, o zaman da iyice manyak olcam)) cunku sorun sperm sayisi ve morfoloji:))) Allahim hayirlisiyla kucagimizi doldursun insaallah ))
morfoloji normal yapıdaki spermlerin oranıyla alakalı bir test bildiğim kadarıyla kruger e göre 10 bizim ama standartı 14 olması gerekiyor.doktorların yorumu evt şekl bozukluğu var ama az :)teşekkürederim ilgine :)diğer yazdığım yere detaylı mesaj yazdım bu arada :)bir orası bir burası gittim geldimCanim, ben ordan gordum cevap da yazdim, evet dualarimdasin cunku hissediyorum ki iki asilamadan sonra seni de mikro yapcaklar ve de o da negatif olursa benle ayni seyleri yasiycaksin, insaallah olumlu sonuclar alirsin preseedle... Canim ben spermiogrami tam anlayamiyorum daha sekil bozuklugu morfoloji ayni sey mi onu bile tam bilemiyorum ama ayni seyse bu konuda seni uyarmak istedim...burda cok bilgili tecrubeli arkadaslar var. Bu topikte ben bir suru seyler ogrendim, gerci daha faydasini goremedim ama cok umutluyum... Allah gonlumuzden umudu almasin, yarabbim dedigin gibi yar ve yardimcimiz olsun...
Anladim tatlim ama umutsuz olma yine de, hic belli olmaz bu isler:)) kimbilir belik sen yaniliyosun, belki de oldu, olmayacak diye dusunmemeye calis... Ya benim esim ne dedi biliyo musun? Dedi ki ben hep tup bebek bolumune takiliyomusum, anca tuple olacak psikolojisine girmisim o yuzden olmuyomus, halbuki gebe kalanlar hamileler bolumunu okumam lazimmis... Yani olumlu dusunmem lazimmis, kimbilir belki de haklidir... Hadi olumlu dusunelim, o zaman da iyice manyak olcam)) cunku sorun sperm sayisi ve morfoloji:))) Allahim hayirlisiyla kucagimizi doldursun insaallah ))
umutcum taf ölçümlerin geçersiz diyor uyku bölünüyo diye. boşuna ölçüyorum belkide. bu ay yine boş geçer benim((( bu kadar az ilişkiyle olmaz . aman sanki çoğuyla oldu da :)))))
azazilcim ben eşinin dediğini yaptım
ama ınan o daha kötü oluyor
hepsi hamıle baktığım bi topiin herkes göbüş resımlerını
bebeklerının usg fotolarını aldıkları cıcılerı koyuo
odalar yapmsıalr kapı susları yapmışlar
ama sen okadar eğretı duruosunkı orda
ne konusacaksın kı kımse dınlemek bıle ıstemez ınfertılıteyı senın acıalrını
benı acılarımı..bak dıkkat et hamıle kalanlar bırer bırer kayboluo ortadan
girmıolar bıle eskı gırdıklerı sıteelrı bı kacı hariç
onun ıcın bende baktım boyle bı topik açtım hepımız doğal yolla denıoz
en azından olan arkadaslar var allah buyuk canım:))))
evet cnm cok kötü bi durum ya elektrıklerçok doğru diyorsun kuzummm
kızlar bu gün bizim elektirikler kesikti alahım teknoloji ne kadar güzel bir şeymiş bir kez daha anladımmakşam olmadı yaaaaa pc yok tv yok radyo elektirikli süpürge çalışmıyor vsvs sinir oldum yafffffffff
Aynen kizlar, oralara takilsam kafayi yerim:))) erkek kardesimin karisi gecen sene dogum yapti, alisverise beraber ciktik... Ban hep kizim olsun isterdim, oglan bebek icin alisveris yaptik, salak gibi ben oglan istemiyodum ki diye kendimi avutuyodum...eve aglaya aglaya geldim. Takilamam oralara, orqlar mutlu kadinlari daha mutlu , mutsuzlari daha mutsuz yapiyor... Allah herkesin evladini bagislsin, hepsine saglik versin ama bizi anca biz anlariz... Ne cektigimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?