Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Günaydın ayçiçekleri.
nerdesiniz bakalım.

yetercim geçmiş olsun benimde çok ağrırı anlarım halinden. kafamı duvarlara vururum desem yalan olmaz.

işte sapıtık tablom da böyle.

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

13 ünde çatlatmışım gibi duruyor. son iki gün yine 6 da 5 de wc ye kalkıldığı için yanıltıcı olabilir. bıktım bu çişten.........

umutcum misafirlerle geceniz nasıldı? herşey yolunda gitti mi ? öptüm seni........

Son düzenleme:

gunaydınn tatlımmm
evet 13. gun çatlamıs gözüküo canımm
akşam ıyıydı guzel geçtı cnm
begenıldı hepsı ama ben yoruldum tabikii:)))
ayy hadi kıslarr bı hamıle haberı ıstıorum bu topikten ya:)))))

inş. inş bi haber olsun artık. umutcum belki senden olur bu süper haber....
yorulmuşsundur tabi ama olsun atlatmışsın. geçen sene evlendik diye ayda 2 misafir ağırladım bıkmıştım artık hazırlıktan . kendimi çaycı gibi hissettiğim oldu zaman zaman...

ayrıca bu gün bebek rüyası gördüm.........

Son düzenleme:
Ayyy hayir olsun ikizler kurban oldugum Allah bana ruyasini bile gostermiyo:))))

canım ben çok kafaya takıyorum diye sık sık görüyorum uyanınca üzücü oluyor ama. bir de bugüne kadar gördüğüm rüyalar hep başkalarına çıktı. geçen bi arkadaşın 31 yaşında rahim ağzı kanseri oldu . hemen ameliyata aldılar. iyileşti ve diğer ay hamile kalmış bende yeni öğrendim...... artık kk daki herkese bunu yaşatsın allahım.......

umutcum taf ölçümlerin geçersiz diyor uyku bölünüyo diye. boşuna ölçüyorum belkide. bu ay yine boş geçer benim((( bu kadar az ilişkiyle olmaz . aman sanki çoğuyla oldu da :)))))

Ya sorma ben de bi haber okudum kadin 55 yasinda ilk cocugu 4 yasindayken ölmus, ikincisi 25 yasindayken ölmus baska cocugu olmamis, iki uc sene once kadin kanser olmus, kullandigi ilaclardan tekrar adet gormeye baslamis ve 55 yasinda dogal yoldan gebe kalmis, saglikli bi oglu olmus, baba da 60 yasinda ve oglan 1 yasina gelmis, Allahim her seyin hayirlisini versin... Kocaelinde olmus bu olay...

Canisi ovulasyonla alakali sana bisey soylemistim ama tekrardan soyliyim belki gormediysen,.. İnsaallah ama insaallah hamis kalmissindir ama kalmadiysan da bi dahaki ovulasyon doneminde akintina cok dikkat et, akintinin durumu cok onemli... Ben doktorda yumurta takibi yaparken kendisinden ogrendim, yumurta beyazi gibi kivamda seffaf ve uzayan akinti yumurtanin catladigini gosterir... :))) test pozitif cikiyo ama yumurta catlamis mi bunu soylemiyoben akintidan anliyom catladigini...

umutcum taf ölçümlerin geçersiz diyor uyku bölünüyo diye. boşuna ölçüyorum belkide. bu ay yine boş geçer benim((( bu kadar az ilişkiyle olmaz . aman sanki çoğuyla oldu da :)))))

Ya oyle deme bi kereden de olur olcagi varsa, azi cogu yok, bi tane yumos, bi tane sperm yeter, zaten gun asiri iliski de yetiyo, spermler canli kalabiliyo cunku icerde, yeter ki yumos catlak olsun da sizacak catlak bulsunlar ve rabbim " ol" desin... Ruyalar tersine cikar canim:))) insaallah hamissindir:)))

canım ben bu ay vajinal krem kullandım. o yüzden tüm gün krem aktı ve akıntımı göremedim. bir iki gün uzayan akıntı sanki vardı ama emin olamadım işte kremden dolayı.o da 10- 11 di galiba yani öyle ise kaçırdık !!

Son düzenleme:
Anladim tatlim ama umutsuz olma yine de, hic belli olmaz bu isler:)) kimbilir belik sen yaniliyosun, belki de oldu, olmayacak diye dusunmemeye calis... Ya benim esim ne dedi biliyo musun? Dedi ki ben hep tup bebek bolumune takiliyomusum, anca tuple olacak psikolojisine girmisim o yuzden olmuyomus, halbuki gebe kalanlar hamileler bolumunu okumam lazimmis... Yani olumlu dusunmem lazimmis, kimbilir belki de haklidir... Hadi olumlu dusunelim, o zaman da iyice manyak olcam)) cunku sorun sperm sayisi ve morfoloji:))) Allahim hayirlisiyla kucagimizi doldursun insaallah))

azazil ben sana bi cvp yadım ama özelden değil yollayamıyorum evt. bu 0 morfolojiyle ilgili bir konu açmışsın oraya yazdım cvp sana. dualarında olmak çok güzel sağolasın allah yar ve yardımcımız olsun ne diim sağolasın ama cevabımı bulup okursan sevinirim :)

Canim, ben ordan gordum cevap da yazdim, evet dualarimdasin cunku hissediyorum ki iki asilamadan sonra seni de mikro yapcaklar ve de o da negatif olursa benle ayni seyleri yasiycaksin, insaallah olumlu sonuclar alirsin preseedle... Canim ben spermiogrami tam anlayamiyorum daha sekil bozuklugu morfoloji ayni sey mi onu bile tam bilemiyorum ama ayni seyse bu konuda seni uyarmak istedim...burda cok bilgili tecrubeli arkadaslar var. Bu topikte ben bir suru seyler ogrendim, gerci daha faydasini goremedim ama cok umutluyum... Allah gonlumuzden umudu almasin, yarabbim dedigin gibi yar ve yardimcimiz olsun...

morfoloji normal yapıdaki spermlerin oranıyla alakalı bir test bildiğim kadarıyla kruger e göre 10 bizim ama standartı 14 olması gerekiyor.doktorların yorumu evt şekl bozukluğu var ama az :)teşekkürederim ilgine :)diğer yazdığım yere detaylı mesaj yazdım bu arada :)bir orası bir burası gittim geldim

belkide eşin haklıdır benim eşimdede aynı düşünceler var. ama ben bu aralar endometriozis olduğumu düşünmeye başladım. sürekli sistit şikayetim vardı. ve bugün mehmet öz ün bi yazısını okudum ciddi anlamda belirtiler benziyor. ben laparoskopi yaptırmayı düşünmeye başladım. dr umla görüşcem bu hafta.zatn tek tüüm de tıkalı hem onun durumuna bakarlar.

slm kıslarrr nasıl gecıo pzar burasıı cok sıcakk yaa valla
bunaldımmm yuzumu yıkadım yokk sıcak hala:)))))
ayy gebelık ateşlerı bassın inşallah:))))))

canımm yanii 2 saat bile geçse benım aynı ortalamada oluo ateşim ya da ben kendımı
tanıorum artık ondan sanırım..
cnm ölçümlerın geçersiz bile olsa senın zaten 27 28 gunde bir oluo yani zaten en son ıhtımalle
14.gun çatlar bu durumda..benım gecen gun 36.8 cıktı ateşim ama baktım 1 saat geçmiş
her zamankı satten 1 dereceyi çıkarrtım hemen 36.7 dir dedım ama kesın dıyemıoruz
belkı o saatte de 36.8di
normalde sabah her 1 saat 0.1 dereclık artış oluo
olacağı varsa olur cnm yaa
aysenın ayda 1 olmus ilşki ve yumurtanın olup olmadığından da emın
değil ovulasyonu hiç takıp etmıodu zaten
ama oldu bak 22 hafatlık hemde suan:))

azazilcim ben eşinin dediğini yaptım
ama ınan o daha kötü oluyor
hepsi hamıle baktığım bi topiin herkes göbüş resımlerını
bebeklerının usg fotolarını aldıkları cıcılerı koyuo
odalar yapmsıalr kapı susları yapmışlar
ama sen okadar eğretı duruosunkı orda
ne konusacaksın kı kımse dınlemek bıle ıstemez ınfertılıteyı senın acıalrını
benı acılarımı..bak dıkkat et hamıle kalanlar bırer bırer kayboluo ortadan
girmıolar bıle eskı gırdıklerı sıteelrı bı kacı hariç
onun ıcın bende baktım boyle bı topik açtım hepımız doğal yolla denıoz
en azından olan arkadaslar var allah buyuk canım:))))

çok doğru diyorsun kuzummm

kızlar bu gün bizim elektirikler kesikti alahım teknoloji ne kadar güzel bir şeymiş bir kez daha anladımm akşam olmadı yaaaaa pc yok tv yok radyo elektirikli süpürge çalışmıyor vsvs sinir oldum yafffffffff

Aynen kizlar, oralara takilsam kafayi yerim:))) erkek kardesimin karisi gecen sene dogum yapti, alisverise beraber ciktik... Ban hep kizim olsun isterdim, oglan bebek icin alisveris yaptik, salak gibi ben oglan istemiyodum ki diye kendimi avutuyodum...eve aglaya aglaya geldim. Takilamam oralara, orqlar mutlu kadinlari daha mutlu , mutsuzlari daha mutsuz yapiyor... Allah herkesin evladini bagislsin, hepsine saglik versin ama bizi anca biz anlariz... Ne cektigimizi...

evet cnm cok kötü bi durum ya elektrıkler
gıdınce hayat duruo resmen:))))

oyle cnmm yaa o topıklerden bırıne
tup bebek tedavınızı nere yaptırdınız bende ona gore
karar vercem dedım kımse cvp yazmadı:)))
ınsanın ağırına gidio cüzzamlımıyız biz tövbe yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…