Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

slm kıslarrr nasıl gecıo pzar burasıı cok sıcakk yaa valla
bunaldımmm yuzumu yıkadım yokk sıcak hala:)))))
ayy gebelık ateşlerı bassın inşallah:))))))
burası da yanıyor yarın napcaz bilmiyorum vallahi... alışverişe gittik gelince şöyle bi vileda yaptım mutfak banyolar ve koridoru saçlarımdan ter damlıyo o kadar yani. klima çalıştırıyoruz hala.

aman bencede olacağı varsa olur herşeyi bırakıp hamile kalmak istemiyo ayana yatcam vallahi:) bi arkadaşım 2 yıldır korunmuyodu çok istiyodu ama hiç çaktırmaz. hamile kaldı geçen aylarda hemde 34 yaşında nerdeyse. demez mi süpriz oldu ben seneye düşünüyodum hahahaha. hiç çaktırmıyom sanıyo dayanamadım dedim 2 yıldır neden korunmuyodun ya istemiyosan diye...bende o ayağa yatcam belki vücududa kandırırım. millet cin cin ben heryerde konuşim lak lak....

bu arada benim yiğenler büyüdükçe üst baş koltuk, puset oyuncak ne varsa bana geliyo hesapta bende yapcam yaa. ev doldu taştı bebek yok. yani bugün doğsa herşeyim hazır o derece. acayip sinir oluyom hepsini atıveresim geliyo bazen... ilk aylar ortada duruyodu bir iki miniş ayakkabı baktım olmuyo herşeyi kaldırdım görünmeyenbi yerlere hatta açıp bakmıyom bile yeni gelenlere. atın da diyemiyorum çok yeni herşey zaten 1-2 ay giycek sonra yeni alsam bile atacam ne gerek var ekonomi yapim diyorum. işte canlar durum böyle. millet acıyo artık bize...

Son düzenleme:
ayy sorma cnm
bende o ayaga yatıorum sımdı
güyaa mayısta planlaıorumm
ozaman kalırsam subatta doğacak doğum ıznını full kullancam coocuk ııce buyumus
olcak duyda ınanmaaa:))))))))
mayısa kadar rahatım sonra nolcek bılmıorum:))))))

ayy aynen öyle bendede 5 kardes hepsının coocuğu oldu buyudu bıtırdıler
coocuk faslını ablam ıkı bavul getırmıss
valla verdım ben hepsını nerde saklıım eşimın aldığımbı bebek ayakkabaısı var bana hedıye
nısanlıykenden daha..onu bıle gorunce tuhaf oluorum napim ayakkabı eskıdı bebe yok daha:))))))
bende zumre plan fılan bakıorum yaa sıkıcııı:))))))

kızlar bu gün bizim evlilik yıl dönümüzdü 7. bitti 8 . yıla girdikkk

ayy buldum zumre yıllık plan ve kulup çalışması
şükür vereyim de kurtulayım
öptümmm siziiiii:)))))))))))))
hadi gözün aydın benimde bi tek kulüp kaldı.

canım mutluluklar nice 8 yıllara inşallah sağlıkla mutlulukla.............. allah bize de göstersin 8 leri 18 leri..........

Son düzenleme:
hadi gözün aydın benimde bi tek kulüp kaldı.

canım mutluluklar nice 8 yıllara inşallah sağlıkla mutlulukla.............. allah bize de göstersin 8 leri 18 leri..........

sağol canım bebeklermizle birlikte inşşşş

merhabalar
ben 35 yasinda,15 yillik evliyim ve yurt disinda yasiyorum
bu topik tam banaa gore artik..))

kisaca durumumu soyle ozetleyim,ben 6 defa klomen tedavisi,6 ay ultrasyonla yumurta takipi,6 defa asilama en sonda tup bebek yapildi
allaha sukur 1.denemede tuttu. simdu 15 aylik bi oglum var.
simdi bi kardes daha istiyorum,agustos ayinda 2.tup bebek denememi yaptim fakat sonuc negatif ve ardindan sebebi bilinmeyen asiri kanamam oldu
nerdeyse 1 litreye yakin kan kaybetmisim..

sanirim kullandigim hormon ignelerinden oldu,yani sonuc olarak biraz ara vermek istiyorum vucutum kendini toparlasin
ve bu arada dogal yolla deneyim dedim ( allah buyuk,umutlar bizler icin )
bu hafta ovulasyon testi yaptim ve adetimin 15.gunu positifi net bi sekilde gordum..
ama esim 15.gun evde degildi,sabah geldi bizde 16.gunu oglen calisma yaptik...ben merakli melehat 16.gunu yine ovulasyon testi yaptim ama bu defa negatifti( ben cleabrature kullandigim icin gulen yuz cikmadi )
sizce sansim nedir?
ha birde adetimin 11.gunude iliski olmustu.

bi turlu anlamiyorum
cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

yeter canim evlilik yil donumun kutlu olsun..ve insallah bebissiz gecen son senen olsun..diliyoirumki seneye Rabbim cifter cifter versin.. insallahhh

umutcumm ha ah o reflu gastrittrn bendede var..nasil hemde kivrandiriyo beni...ilac tedavisini..her stres oldugum zaman tekrarettigi icin ; ilac kullanmiyorum..ustune ustelik birde inanilmaz adet sancim var benim her ay. doktor cocugun olursa adet sancin gececek demisti bana..ah bi gelse yavrusum nelerden kurtaracak beni....adet sancimi geciren tek ilac aprol port..oda hemen gecirmiyo tabi..ama malum o ilac mideyide mafediyo helede bende zaten mide sancilari varken...of yani yok yokkk..yinede cok sukur bugunumuze..

hepinize selamlar ve sevgiler kizlar..diliyprum hepimizin kucaklari bebis dolsun...

Son düzenleme:

aalah daha nice mutlu uzun ömürler geçirmenizi nasip etsin bebem :)) kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşallah

sağolun kızlarrrrr inşşşşşşşşşşşş canlarım rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşşş

selam kızlar,

umutcum nerelerdesin. gelemedin daha işten:) ateşimi dün gece 4 de wc ye kalkmadan ölçtüm. sonra 6 gibi yine ölçtüm ikisi de 36, 5 di. bak ff naptı tablomu. kesik çizince emin olamıyor di mi? neden acaba? 13 de çatlamış gibi diyor. belkide hiç çatlamadı.

http://www.fertilityfriend.com/home/372918

Son düzenleme:

geeldimmmmm
canım aynen benım gıbı dusunmuş
yarında aynı sekılde devam ederse çizgiyi netleştırır sanırım
senıde tanımıo ya ff ılkkez gırıosun değerleri
garantici davranıo..
ama bence 13. gun çatladı ve sız o gunu değerlendirdiniz:)

yeterr yıldönümünüz
kutlu olsun canımm
bu yıl canınıza bı can daha katsın inşallah:))))))
minecan hoşgeldinn
15. gun pik yapmıssa 36 saat sonra catlar 16.gun gece gibi:)))
sizde değerlendırmısınız zaten
umarım olmustur..
umut canımm ikimizde eğer hamile kalırsak
geçeçcekmiş reflü gastrit
doktorum hamile kal dedi ne kadar kolay dedım soylemesı
her ay uğrasıoz ama yok napalım işte:))9
bugun ruyamda bana hep bebek konusunda laf sokup uzen bı arkadası
gördüm görüşmuorum 1.5 yıldır.. aayy dıorum ordaa karnımıı şişireyim de hamile
sansın benii:))))
ne dıyeyım umudum ağlayımmı guleyım mı bılemedım uyanınca
ovulasyon gunlerınde canımız ıstemsede ust uste ilşki oluo
ve daha sonrasında 1 hafta ilşki milişki yok
bazen uzuluorum ilşkiden soğuyoruz boylelıkle
bazen hamıle kalayımda su çalışmalardan kurtulayım dıorum
allah yardımcımız olsun cnm napayım
sukredıorum herseye ragmen:)
aalah daha nice mutlu uzun ömürler geçirmenizi nasip etsin bebem :)) kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşallah

ilk iş günü nasıldı bakalım . çok zor geldi değil mi( 3 saattir uyuyorum ben:))))

ben en fazla 29 günde oluyorum. 30 da olduğum hiç olmadı mesela. 29-14 dersek en geç 15 de çatlamış olur. 29-16 dersek de 13 de çatlamış oluyor. bu kadar geçe kalması pek normal değil . eğer bu 14 ve 16 dpo sayıları asla değişmeyen bi kuralsa...

artık çalışma yapacak sabrım da gücüm de kalmadı. 3 gün üst üste yeter. ayrıca bu sefer ilişikiyle mi alakalı bilmiyorum idrar sıkıntısı tavan yaptı. wc ye bel kasık ağrısıyla gidip yarım çay bardağından az işeyip yine ağrıyla çıkmak psikolojimi bozdu. çok açık oldu ama kusura bakmayın. bu durumu halletmeden hamile kalmamam lazım . ama belki doğum bunun için de bi iyileştirici olur öyle diyorlar yaa . temizliyor vücudu. senin de mide sorunların geçer tamamen.

canım bende yıllardır adet ağrısından çekiyorum . genelde 1 ağrı kesici hiç bi işe yaramaz 2 tane aynı anda içerim. dolorex e geçtim 1 yıldır. ama 2 tane aynı anda. ama hsg den sonra biraz azaldı ağrım ilginçtir. bu iki gündür bende de gastrit başladı nedenini çözemedim. bende strese girdim heralde. ama allahtan eskisi gibi şiddetli ve uzun sürmüyo 2-3 gün yoklayıp geçiyo. uzun süre aç kalmayıp sık sık atıştırın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…