- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.741
burası da yanıyor yarın napcaz bilmiyorum vallahi... alışverişe gittik gelince şöyle bi vileda yaptım mutfak banyolar ve koridoru saçlarımdan ter damlıyo o kadar yani. klima çalıştırıyoruz hala.slm kıslarrr nasıl gecıo pzar burasıı cok sıcakk yaa valla
bunaldımmm yuzumu yıkadım yokk sıcak hala:)))))
ayy gebelık ateşlerı bassın inşallah:))))))
canımm yanii 2 saat bile geçse benım aynı ortalamada oluo ateşim ya da ben kendımı
tanıorum artık ondan sanırım..
cnm ölçümlerın geçersiz bile olsa senın zaten 27 28 gunde bir oluo yani zaten en son ıhtımalle
14.gun çatlar bu durumda..benım gecen gun 36.8 cıktı ateşim ama baktım 1 saat geçmiş
her zamankı satten 1 dereceyi çıkarrtım hemen 36.7 dir dedım ama kesın dıyemıoruz
belkı o saatte de 36.8di
normalde sabah her 1 saat 0.1 dereclık artış oluo
olacağı varsa olur cnm yaa
aysenın ayda 1 olmus ilşki ve yumurtanın olup olmadığından da emın
değil ovulasyonu hiç takıp etmıodu zaten
ama oldu bak 22 hafatlık hemde suan:))
ayy sorma cnmburası da yanıyor yarın napcaz bilmiyorum vallahi... alışverişe gittik gelince şöyle bi vileda yaptım mutfak banyolar ve koridoru saçlarımdan ter damlıyo o kadar yani. klima çalıştırıyoruz hala.
aman bencede olacağı varsa olur herşeyi bırakıp hamile kalmak istemiyo ayana yatcam vallahi:) bi arkadaşım 2 yıldır korunmuyodu çok istiyodu ama hiç çaktırmaz. hamile kaldı geçen aylarda hemde 34 yaşında nerdeyse. demez mi süpriz oldu ben seneye düşünüyodum hahahaha. hiç çaktırmıyom sanıyo dayanamadım dedim 2 yıldır neden korunmuyodun ya istemiyosan diye...bende o ayağa yatcam belki vücududa kandırırım. millet cin cin ben heryerde konuşim lak lak....
bu arada benim yiğenler büyüdükçe üst baş koltuk, puset oyuncak ne varsa bana geliyo hesapta bende yapcam yaa. ev doldu taştı bebek yok. yani bugün doğsa herşeyim hazır o derece. acayip sinir oluyom hepsini atıveresim geliyo bazen... ilk aylar ortada duruyodu bir iki miniş ayakkabı baktım olmuyo herşeyi kaldırdım görünmeyenbi yerlere hatta açıp bakmıyom bile yeni gelenlere. atın da diyemiyorum çok yeni herşey zaten 1-2 ay giycek sonra yeni alsam bile atacam ne gerek var ekonomi yapim diyorum. işte canlar durum böyle. millet acıyo artık bize...
hadi gözün aydın benimde bi tek kulüp kaldı.ayy buldum zumre yıllık plan ve kulup çalışması
şükür vereyim de kurtulayım
öptümmm siziiiii:)))))))))))))
kızlar bu gün bizim evlilik yıl dönümüzdü 7. bitti 8 . yıla girdikkk
hadi gözün aydın benimde bi tek kulüp kaldı.
canım mutluluklar nice 8 yıllara inşallah sağlıkla mutlulukla.............. allah bize de göstersin 8 leri 18 leri..........
kızlar bu gün bizim evlilik yıl dönümüzdü 7. bitti 8 . yıla girdikkk
yeter canim evlilik yil donumun kutlu olsun..ve insallah bebissiz gecen son senen olsun..diliyoirumki seneye Rabbim cifter cifter versin.. insallahhh
umutcumm ha ah o reflu gastrittrn bendede var..nasil hemde kivrandiriyo beni...ilac tedavisini..her stres oldugum zaman tekrarettigi icin ; ilac kullanmiyorum..ustune ustelik birde inanilmaz adet sancim var benim her ay. doktor cocugun olursa adet sancin gececek demisti bana..ah bi gelse yavrusum nelerden kurtaracak beni....adet sancimi geciren tek ilac aprol port..oda hemen gecirmiyo tabi..ama malum o ilac mideyide mafediyo helede bende zaten mide sancilari varken...of yani yok yokkk..yinede cok sukur bugunumuze..
hepinize selamlar ve sevgiler kizlar..diliyprum hepimizin kucaklari bebis dolsun...
aalah daha nice mutlu uzun ömürler geçirmenizi nasip etsin bebem:)) kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşallah
selam kızlar,
umutcum nerelerdesin. gelemedin daha işten:) ateşimi dün gece 4 de wc ye kalkmadan ölçtüm. sonra 6 gibi yine ölçtüm ikisi de 36, 5 di. bak ff naptı tablomu. kesik çizince emin olamıyor di mi? neden acaba? 13 de çatlamış gibi diyor. belkide hiç çatlamadı.
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yeterr yıldönümünüzkızlar bu gün bizim evlilik yıl dönümüzdü 7. bitti 8 . yıla girdikkk
minecan hoşgeldinnmerhabalar
ben 35 yasinda,15 yillik evliyim ve yurt disinda yasiyorum
bu topik tam banaa gore artik..))
kisaca durumumu soyle ozetleyim,ben 6 defa klomen tedavisi,6 ay ultrasyonla yumurta takipi,6 defa asilama en sonda tup bebek yapildi
allaha sukur 1.denemede tuttu. simdu 15 aylik bi oglum var.
simdi bi kardes daha istiyorum,agustos ayinda 2.tup bebek denememi yaptim fakat sonuc negatif ve ardindan sebebi bilinmeyen asiri kanamam oldu
nerdeyse 1 litreye yakin kan kaybetmisim..
sanirim kullandigim hormon ignelerinden oldu,yani sonuc olarak biraz ara vermek istiyorum vucutum kendini toparlasin
ve bu arada dogal yolla deneyim dedim ( allah buyuk,umutlar bizler icin )
bu hafta ovulasyon testi yaptim ve adetimin 15.gunu positifi net bi sekilde gordum..
ama esim 15.gun evde degildi,sabah geldi bizde 16.gunu oglen calisma yaptik...ben merakli melehat 16.gunu yine ovulasyon testi yaptim ama bu defa negatifti( ben cleabrature kullandigim icin gulen yuz cikmadi )
sizce sansim nedir?
ha birde adetimin 11.gunude iliski olmustu.
bi turlu anlamiyorum
cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim
umut canımm ikimizde eğer hamile kalırsakyeter canim evlilik yil donumun kutlu olsun..ve insallah bebissiz gecen son senen olsun..diliyoirumki seneye Rabbim cifter cifter versin.. insallahhh
umutcumm ha ah o reflu gastrittrn bendede var..nasil hemde kivrandiriyo beni...ilac tedavisini..her stres oldugum zaman tekrarettigi icin ; ilac kullanmiyorum..ustune ustelik birde inanilmaz adet sancim var benim her ay. doktor cocugun olursa adet sancin gececek demisti bana..ah bi gelse yavrusum nelerden kurtaracak beni....adet sancimi geciren tek ilac aprol port..oda hemen gecirmiyo tabi..ama malum o ilac mideyide mafediyo helede bende zaten mide sancilari varken...of yani yok yokkk..yinede cok sukur bugunumuze..
hepinize selamlar ve sevgiler kizlar..diliyprum hepimizin kucaklari bebis dolsun...
aalah daha nice mutlu uzun ömürler geçirmenizi nasip etsin bebem:)) kucaklarınızı bebeklerle doldursun inşallah
kızlar bu gün bizim evlilik yıl dönümüzdü 7. Bitti 8 . Yıla girdikkk [sıze=3][/sıze]
ilk iş günü nasıldı bakalım . çok zor geldi değil migeeldimmmmm
canım aynen benım gıbı dusunmuş
yarında aynı sekılde devam ederse çizgiyi netleştırır sanırım
senıde tanımıo ya ff ılkkez gırıosun değerleri
garantici davranıo..
ama bence 13. gun çatladı ve sız o gunu değerlendirdiniz:)
yeter canim evlilik yil donumun kutlu olsun..ve insallah bebissiz gecen son senen olsun..diliyoirumki seneye Rabbim cifter cifter versin.. insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?