- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.781
Canim napiyim valla bakiniyorum sizler napiyosunuz diye belki guzel haber alirim ya da yeni bisey ogrenirim diye :))
Bir bucuk ay once evlenen arkadasim bir aylik hamileymis.... Hep cok sevinirdim, yine sevindim ama ilk kez biraz da olsa kiskandim :))) bir de kiz benimle cok samimiydi, bugun sanki cocugu olanlar kervanina katilmis gibi hep cocuk sahibi bayanlarla konustu, aralarinda sakalastilar falan bi tuhaf hissediyorum... Art niyeti yok biliyorum ama darisi basina derken bile bi igneleme i acima hissediyorum... esimle konusurken de agzimdan kacirdim nezihe hamileymis dedim, bana bir bakisi vardi ki... Resmen icim acidi, ona da kiyamiyorum, Cok uzuluyorum, Allah'im bize de bir mucize gonderse...
Canim bu sene ramazan yaz tatiline denk geldi cok sukur namazimi kilabildim ama su anda anca kaza edebiliyorum o da maalesef her gun degil(( yapmaya calistigim birco sey var, istanbulda gitmedigim, ziyaret edip araci kilmadigim e vliya birakmadim... Daha zamani degil demek ki... Dedigin gibi imtihanimiz, Allah daha agirlariyla sinamasin isyan ettirmesin...
Canim bu sene ramazan yaz tatiline denk geldi cok sukur namazimi kilabildim ama su anda anca kaza edebiliyorum o da maalesef her gun degil(( yapmaya calistigim birco sey var, istanbulda gitmedigim, ziyaret edip araci kilmadigim e vliya birakmadim... Daha zamani degil demek ki... Dedigin gibi imtihanimiz, Allah daha agirlariyla sinamasin isyan ettirmesin...
hayatgüneşim
LH pik halinde 6 saat kalıyor
o saatlere denk gelırse test pozıtıf cıkıo ama diğer zamanlaarda
silik cıkıo
onun ıcın ateşini ölçüp onunla kesınleştırebılrısın ovulasyonu
Yuşa hazretlerine gittin mi? ben ona gitmemin üzerinden 1 ay geçmeden hamile kaldım ve orada bugüne kadar ne dilediysem oldu..
ay nasıl da damdam düşer gibi girdim lafa :)))
ateş ölçme işi beni strese sokuyor umutcuğum,
bi de benim vücudum hakkaten çok tepkisel hareket ediyor. geç yatınca farklı, erken kalkınca farklı. pek anlamlı değerler çıkmıyordu o nedenle vazgeçmiştim. bu ayda tutturamadıysak gelecek ay ovulasyon testlerini 6-8 saatte bir yapayım en iyisi. eşim internetten almış 100 adet:)) vur deyince öldürüyoruz. normal bir insan evladı 20 ay deneme yapar 100 le dedim. biz normal değiliz ki diyor:))
Yuşa hazretlerine gittin mi? ben ona gitmemin üzerinden 1 ay geçmeden hamile kaldım ve orada bugüne kadar ne dilediysem oldu..
ay nasıl da damdam düşer gibi girdim lafa :)))
tamam o zaman stres yokk
ondan uzak duruoz:)))
bende 10. gun başlıorum artınca ısım bırakıorum bende stres oluorum
ama bu 3 ay boyunca reglımın 10.gunu doktora gıdıcem
boyunutunu soyleyecek yumurtanın
gunde 1.5 ıle 2 mm buyuo folikül ona göre ayarlıcam
bakalım sırf ilşkı sayısı azalsın d,ye varya yoksa ateştende anlıorum
ama o yukselene kadar canım cıkıo:))
cnm bıraz koyulaşmaya başlayınca gunde 2 adet yap cok sıvı tyketme o saatlerde ve en az 3 saat mutlaka
tut çişini benı ov. testı gerıo dıye yapmıorum:)
doktor takibi çok daha iyi tabii.
çiş tutmayı denicem canım saol. valla bu bebeler ne kıymetli olacaklar bin takla attırıyorlar bize daha olmadan. bi de olduktan sonra ne hale geliriz acaba:)
inşallah güzel haberi paylaşırız kısa sürede.
kıslar hepınıze randevu verıroum
cunku karsılaşamıorum pek
aksam saat 8de osman başlamadan gelebılen gelsın bakalım
senlensın bıraz buralar:))))))
canım benim de dışarda olma ihtimalim var tabi kocamla kavga etmezsek gelince. ben kafayı taktım da bişeylere....
iyi fikir beebeğem de bizim bugün spor günümüz spor salonuna gidiyoz karı koca gelince okuruım artık yazılarınızı
kıslar hepınıze randevu verıroum
cunku karsılaşamıorum pek
aksam saat 8de osman başlamadan gelebılen gelsın bakalım
senlensın bıraz buralar:))))))
elektrik kesildi yinee osman başlaycak pc şarjı bitecekk
herkesın işi cıktıı bugun neyse
başka bı gün ayarlarız ınsalllah
umut kaçar:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?