- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.821
ıyı o zaman cnm
bı sure sonra o da alısır akıllı hayvanlar
bızımde papağanımız var bız eve gelınce kapıdan gırer gırmez
çıldırıo resmen:)))))tuylerını sevmıorum dokuluo ama napalım
bızde onla avunuoz işte:)))))))
vay anam siz neler bilyosunuz böyle yaaa.. üreme uzmanı olmuşsunuz.. Allah emeklerinizi zayi etmesin inşallah..
ya kızlar bir de benim aklıma şey geldi hem ben hem de şu 5. denemde hamile kalan arkadaşım viola diye bir bitkisel ilaç var ya onu kullandık düzenli olarak ben 1 kutu bile bitermeden hamile kaldım o da ancak 1,5-2 kutu kullandı. burada başkalarını da okumuştum violadan fayda gören..
ay öyle deme yaa insan çok alışıyor bağlanıyor.. benim evi bir görsen heryer tüy içinde ben de mok içinde badem kadın
sorma canım valla keske bılmek zorunda kalmasaydık ama
ıncik cıncık herseyı öğrendık:))))
canım o yumurta kalıtesı ıcın değilmi
bıze faydası olarmı acep bızım ılerı spermımız %0
sayı ıyıde morfolojıde ıyı
ılerı yavaslarımız%70 kaplumbağa hıızynan ulaşırlarmı acep:))))))
egeli diye sen rahat mı sandın erkeklerini kuzum. benim eşim doğma büyüme izmir ama ondada var. tabi küçük yer olunca haklı adam napsın!!ama araba konusu kötüymüş onu ikna et bence. işe nasıl gidiyosun dicem ama yürüyüş mesafesindedir büyük ihtimal...ayy cnm ben bıde cd var cok gusel spor yaptırıo
cok kucuk kaları bıle çalıstırıo ma gel gör ki ben cok üşengecim başlayamıorum bıle
evde alet de var bıraz havalar soğusun da ınsallah dıorum:))))
ay sorma cnm yaa bı egeli olarak bu kadar kıskanç olacağını dusunmuodum
ama arabayı bıle vermıo bana yaa bakıolaemıs ben kulllanırken:)))))
bu 26 dan 20 ye neden düşürdün onu anlamadım tüplerde derken?ayy aynını bende dıorum 26 ayda 26 yumurta gıttı haybeye bıde tüplerde
topalm 20 yumurta ah ah:))))
sen su enfeksıyonu tedavı olsun sonra ayda bır bıle gıtsen
konrole yumurtayı takıp ederız ben oyle yapcam
10. gun gıtcem yeter:))))))
ayşecim sana mutlaka dr un anlatmıştır ama kedilerin kakasından toksoplazma denen bi hastalık bulaşabiliyo ama sen daha önce geçirdiysen seni etkilemiyor. testin pozitif miydi? yani kedinin sana bi zararı olmuyor o zaman. zaten ev kedisi tertemiz ohhh mis gibi öp kokla okşa.. eşim istemiyor yoksa bende alcam bi tane.....hem bebişinle çok güzel iletişim kurcak bak gör:)bübüyor çok şükür vücuduma salgılattığı hormonlar de beni böyle dengesiz bir deliye çevirdi :)))
kedi için iki doktorum da bişey olmaz diyor garibim hala atlamaya çalışıyor da karnıma kucağıma pek yüz bulamıyor artık.. şimdilik idare ediyoruz bebek olunca da vermeye niyetim yok ama büyük konuşamam idare edemezsem kedi yolcuuuuu..
vay anam siz neler bilyosunuz böyle yaaa.. üreme uzmanı olmuşsunuz.. Allah emeklerinizi zayi etmesin inşallah..
ya kızlar bir de benim aklıma şey geldi hem ben hem de şu 5. denemde hamile kalan arkadaşım viola diye bir bitkisel ilaç var ya onu kullandık düzenli olarak ben 1 kutu bile bitermeden hamile kaldım o da ancak 1,5-2 kutu kullandı. burada başkalarını da okumuştum violadan fayda gören..
ayy benım psıkolojık burnum kasınıo
hep tuylere bağlı olarak:)
tatlılar kız tabıkı dusunsene ben yanındayım eşım gelıo odaya
on adelı oluo bu kez bı cırpınıo yazık
bayağı buyuk korkumuzdan dısarı cıkaramadık henuz kanatlarını kasecek eşim
ondan sonra cıkarcaz bıraz:)
egeli diye sen rahat mı sandın erkeklerini kuzum. benim eşim doğma büyüme izmir ama ondada var. tabi küçük yer olunca haklı adam napsın!!ama araba konusu kötüymüş onu ikna et bence. işe nasıl gidiyosun dicem ama yürüyüş mesafesindedir büyük ihtimal...
bu 26 dan 20 ye neden düşürdün onu anlamadım tüplerde derken?
ayşecim sana mutlaka dr un anlatmıştır ama kedilerin kakasından toksoplazma denen bi hastalık bulaşabiliyo ama sen daha önce geçirdiysen seni etkilemiyor. testin pozitif miydi? yani kedinin sana bi zararı olmuyor o zaman. zaten ev kedisi tertemiz ohhh mis gibi öp kokla okşa.. eşim istemiyor yoksa bende alcam bi tane.....hem bebişinle çok güzel iletişim kurcak bak gör:)
umut bu ilaç bize yaramaz mı diyosun sen şimdi.(((((
egeli diye sen rahat mı sandın erkeklerini kuzum. benim eşim doğma büyüme izmir ama ondada var. tabi küçük yer olunca haklı adam napsın!!ama araba konusu kötüymüş onu ikna et bence. işe nasıl gidiyosun dicem ama yürüyüş mesafesindedir büyük ihtimal...
bu 26 dan 20 ye neden düşürdün onu anlamadım tüplerde derken?
ayşecim sana mutlaka dr un anlatmıştır ama kedilerin kakasından toksoplazma denen bi hastalık bulaşabiliyo ama sen daha önce geçirdiysen seni etkilemiyor. testin pozitif miydi? yani kedinin sana bi zararı olmuyor o zaman. zaten ev kedisi tertemiz ohhh mis gibi öp kokla okşa.. eşim istemiyor yoksa bende alcam bi tane.....hem bebişinle çok güzel iletişim kurcak bak gör:)
umut bu ilaç bize yaramaz mı diyosun sen şimdi.(((((
ben koca koca kangalları var babamın onlarla boğuşurum kedi köpek hiç korkmam da kuştan deli gibi korkuyorum :))) muhabbet kuşundan falan acayip tırsıyorum papağanı düşünemiyorum bile :))
ayşecim bende kedilerle yata kalka büyüdüm inan...... evimizde vardı hep. kışın soğukta eve alınır baharda bırakılırdı yavru kediler. annemin hala var kedisi ama bende negatifim kahretsinki... dışardan salata bile yeme diyomuş dr . gidip hayvan barınağında kalcam geçirim diye:)))))))) sen o zaman hiç aklına getirme kediciğin ve bebişinle mutlu mutlu büyü:))ay sorma ben zaten her ay baktırıyorum toksoplazma ben de negatif zavallı kediden kan aldırdık istanbula gönderdik kedi pozitif çıktı ama veteriner ve doktorun ortak görüşü 3 yıldır ben negatif o pozitifken bana geçmemişse bundan sonra geçmezmiş, kedi akut hasta değilmiş de bağışıkmış sadece.. Allaha emanet işte..
canımm 26 her ay benım spontan yumurtladığım
20 de ıkı tup beebk tedavısınde de benden toplanan:))))))
yok kusum yaa yumurta sorunu olanlarda işe yarıo
kalıte acısından rezerrv azlığı yasayanlarda fılan
ayy işe servisle gıdıorum ben kullanırken camı acıp adamlara pis pis bakıo
kımse bakmasın dıye ahahahahah:)))))
ayşecim bende kedilerle yata kalka büyüdüm inan...... evimizde vardı hep. kışın soğukta eve alınır baharda bırakılırdı yavru kediler. annemin hala var kedisi ama bende negatifim kahretsinki... dışardan salata bile yeme diyomuş dr . gidip hayvan barınağında kalcam geçirim diye:)))))))) sen o zaman hiç aklına getirme kediciğin ve bebişinle mutlu mutlu büyü:))
20 tane de tüp de gelişti öyle mi çokmuş bayaaaaaa
ama benim koca da bazen onu yapıyor. gece alkol alırsa nadiren yanımda oturmak zorunda kalıyor yaaaa . o zaman kılıbık mı hissediyo bilmem ama sağdan soldan herkeslere bi bakışattığını hissediyorum ben. acaba kıskançlık faktörü de mi var:)))))) normalde aman yanımda oturmasın zaten işime burnunu sokuyo:))
ayşecim bende kedilerle yata kalka büyüdüm inan...... evimizde vardı hep. kışın soğukta eve alınır baharda bırakılırdı yavru kediler. annemin hala var kedisi ama bende negatifim kahretsinki... dışardan salata bile yeme diyomuş dr . gidip hayvan barınağında kalcam geçirim diye:)))))))) sen o zaman hiç aklına getirme kediciğin ve bebişinle mutlu mutlu büyü:))
evet evet karısı kullanıyo diyolar sanki yaa:))))))) bizdede 2 araba var. bazen biz iki araba mecbur olup bi yerlerden gelirsek o zaman ben onu atlatıyom arka arkaya gitmeyelim diye. sen de öyle yaparsın :)))canım ılk denemde 10 ıkıncıde 10 olmak uzere toplam 20
ayy yoksa tek deneme de olsa ohhs olurdum:))))
ayy bence kendılerını kötü hıssedıolar
kadın yanında oturuo kadına kullandırtıo dıye:))))
kendı arabamı alcam ınsallah ozaman da önden konvoyla gelıomuss
ahahahahha
ay sağol canım yaaa her duyan aaa at o kediyi zarar verir yok toksoplazma yok bebeği tırmalar diye diye üzüyor beni.. tamam hadi kediyi verdim diyelim onu vermenin üzüntüsü beni mahveder o zaman daha yazık değil mi bebeğime..
tamam asla evlatla kıyas olmaz ama o garip de benim elime geldiğinde avuç içi kadardı.. inan sütten kesilene kadar geceleri kalktım süt ısıttım sulandırıp içirdim, koynumda uyuttum ben onu şimdi nasıl veririm..
KUZEY-GÜNEY kızlar :)))))))))))
yakışıklıları kaçırıyomusun aman tanrım ...............
ya bu arada siyah üzüm çekirdeği tozunu nasıl kullancaz. bende eşimde biraz kullanalım diyorum. evicapımızıda alamadık...
sizi sülümancılar .........hadi bu gece kapanış benden. bol bebekli rüyalaaaaaarrrrrrrrr..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?