- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.841
Allah senden razı olsun o garip hayvancılıklara gösterdiğin merhametin karşılığını göreceğinden eminim ben, bana da Rabbim belki de bu yüzden gönderdi mucizesini, darısı başına..canım onu verirsen vicdanın seni rahat bırakmaz ve depresyona girersin ve bebeğe de sana da kediye de kötülük olur bu. İnsanlar malesef ülkemizde hayvana kıymet vermediğinden öyle saçmalarlar.hayvan bakan çatlaktır vb. onun yerini hiç bişey tutamaz. bebekle kıyasla demiyorum elbette herşeyin yeri ayrı. arkadaşım köpekle birlikte yatırıyor bebeğini ve 13 yııldan sonra kaç tüpten sonra doğal gelen bir bebek hsg sonrası oldu. ama ne köpeği attı ne de yaşam tarzını değştirdi. hiç bir sağlık sorunu da yaşamadılar. allaha emanet olun . aklına hiç kötü bişey getirme. zavallı hayvanlar napsınlar sokaklarda onları düşünen yok . ve senin kedin de başka bir evde seni ne kadar özler bir düşün. insanları boşver sen dr unu dinle. insanoğlu bencil ve acımasız. ben yemek artıklarımı çööpe atamam mesela bir kap suyla artıkları çöpün yanına koyarım bir gri oğlanım var arada gelir yer:))))))
kız ben bakıyorum 2. el bir usg cihazı ayarlarsam şöyle bir ücra yerde burdan tanıştığım birkaç arkadaşla ortak açıcam çakma tüp bebek merkezini sen de ortak ol bana :))))ay bırde ilişkı esnasında kadın da orgazm olursa rahımden cok daha hızlı gecıo spermler ben her ay oyle uyguluodum aslında
ama baktım makalelere aynı anda değil kadın 3-4 dakıka sonra olması daha iyiymiş
cunku aynı anda yada kadın daha once olursa coğunun kasılmasıyla dısarı cıkması kuvvetle muhtemelmiş
ayy ben artık ustlısansımı yapcamm bu konudaa yaa
alırlarmıkı benı:)))
günaydın bacılar nasılsınızzzz
günaydın canım baksana sabah kimse yok bu kızlar akşamcı akşamcı
Ayşecim merhabalarray sağol canım yaaa her duyan aaa at o kediyi zarar verir yok toksoplazma yok bebeği tırmalar diye diye üzüyor beni.. tamam hadi kediyi verdim diyelim onu vermenin üzüntüsü beni mahveder o zaman daha yazık değil mi bebeğime..
tamam asla evlatla kıyas olmaz ama o garip de benim elime geldiğinde avuç içi kadardı.. inan sütten kesilene kadar geceleri kalktım süt ısıttım sulandırıp içirdim, koynumda uyuttum ben onu şimdi nasıl veririm..
ayy ben sarısın ve renkli gözlu sevmıorum yaa
esım de oyle evet ama o ıstisna:))))))))
canım benım eşim kecıboynuzu tozuyla karıstırıp yıyıo
ustune su içio..evıcapı alın ama hemen cnm yaa önemli o
bız haftada 1 balık yıyoruz oyle bır alıskanlığınız yoksa omega3 al sen de esınde cnm:)))))
bende sevmem sarışın vallahi ama kara yağız da sevmem. tek tercihim kumrallar. Eşim gibireklam arasında bakayım bı dedım bende bıtmedı daha
ay ben hep yağuz delüğanlı severdim buyuk konusa konusa
renkli gözlü oldu neysekı kumral ordan yırrttık:)))
3-4 dakika sonra mı? yahu makine değiliz yaaa nasıl olcak bu iş? benim zaten o konuda sorunum var. ama süper ihtisas yapmana az kalmış bir jani bir sen bir de kris:))))))ay bırde ilişkı esnasında kadın da orgazm olursa rahımden cok daha hızlı gecıo spermler ben her ay oyle uyguluodum aslında
ama baktım makalelere aynı anda değil kadın 3-4 dakıka sonra olması daha iyiymiş
cunku aynı anda yada kadın daha once olursa coğunun kasılmasıyla dısarı cıkması kuvvetle muhtemelmiş
ayy ben artık ustlısansımı yapcamm bu konudaa yaa
alırlarmıkı benı:)))
tüp bebek merkezinde bende halkla ilişkiler vb bi yerde çalışabilirim.ön görüşmeleri yaparım. dr. ikizler5:))))) arkadaşların yanında ben bile prof um ama:) Ayşecim allah senden de razı olsun zavallıcığa aile olmuşsun.amin inşallah darısı başıma olur....ben karşılık bekleyerek yapmıyorum asla.... kıyamıyorum sadece....Allah senden razı olsun o garip hayvancılıklara gösterdiğin merhametin karşılığını göreceğinden eminim ben, bana da Rabbim belki de bu yüzden gönderdi mucizesini, darısı başına..
kız ben bakıyorum 2. el bir usg cihazı ayarlarsam şöyle bir ücra yerde burdan tanıştığım birkaç arkadaşla ortak açıcam çakma tüp bebek merkezini sen de ortak ol bana :))))
hilbay canımcım ben sabahçıyım öğlen geliyorum eve ama kimse olmuyo. net alsana eve sende ama dizi günleri yine kimse olmuyo burda da onu söyliyimselam kızlar
bizim evde netimiz yok diye niye böyle akşamları sohbet sohbet..
oluyor mu...
biz sabahları burda konuşacak birini bulamıyoruz.
neyse ben şimdi çıkıyorum herkese selamlar...
nextcim bende izmir deyim aralık ocak gibi tüpe başlıyacağım. sen nerde yaptırmayı düşünüyosun.ben kent diye karar verdim ama yine de bi soru işareti var......... ameliyat olmuşsun geçmiş olsun sorun neydi sende hatırlayamadım. daha önce sorduysam kusura bakma balık hafızalı oldum ben 1-2 yıldır.canım olacak oldu mu ileri hızlı ileri yavaş yerinde yavaş :) fark etmiyo tüp bebek bölümünde 40 yaşımın mucizesi diye bi başlık okudum şaka gibi olacaksa oluyo okumanı tavsiye ederim. canım benim eşim göz dr. izmirde özelde çalışıyo biz bu tedaviler için istifa ettik küçük bi yerde uğraşması zor oluyo diye sizin aileler izmirde galiba bizim öyel bi şansımız olmadığından bu şekilde kara verdik ben 2 adet beklicem sonra artık ameliyatımı yapan dr gidicem geçenlerde de gittiydim erken daha demişti bakalım inş. bu arada yine kendiliğinden gelir bebişim ve bu sefer tamamlanır.
next senide bekliyoruz akşamları........günaydın canım baksana sabah kimse yok bu kızlar akşamcı akşamcı
hoşgeldin yetercim sen nasılsın bakalım gece gelsene bi ceeee diyip kaçıyosun........günaydın bacılar nasılsınızzzz
nbr canlarrrımmmm
bakalım bız haftasonu yoğuzz:)))))
görüşürüzz dönüşte topiği boşlamayınn
öptümm sizi:))))
hayvan severlerin olduğu bi topikte olduğuma çok ama çok sevindim . kimse önyargılı değil ne şahane.........ayşe cim kedini hiç gönderme canım bak yabancılara kedi köpek bebek hep beraber yaşıyolar hem bebek için duygusal gelişimi açısından uzmanlarevde hayvan beslemeyi öneriyorlar. ben de bu zamana kadar kedi çok besledim evde ve anneannemin bahçesinde babam da kurt köpeği besliyordu iş yerinde. sonra öğrenciyken su kaplumbağası besledim evimizde de kuş vardı evlenince de kuş aldım ama miyom ameliyatına gittiğim gün kuşum evden kaçmışşş çok üzüldüm şimdi bi hayvanım yok ama tuvalet eğitimi sorunu olmasa eve köpek istiyorum şu seren serengilinkinden
Ayşecim merhabalarryazdıklarına kayıtsız kalamadım lütfen verme kedini.benimde bir kedim var aşıkım ben onaaaaaaaaa herşeyim benim inan her tüp denemmede benimle birlikte üzükldü.her seferinde burnundan sivilceler çıkardı güzel bebeğimm öyle hiskli hayvanlarr benim görümce ing de ve kedileri var burda bende var kvaldede var şu an burdalar ve çocuk 5 aylık hiçbi sorun yok.aşıları atlama dışkısını temizleme,tüyü çok ise kırptır.kediler insan gibidir baştanm esirgenme bebeği kontrollü olarak bakmasına izin ver alışacaktır dur yapma vs. dersen kıskanır.şimdi bu 3 kedide yeğenime alışık hiç bi sorun yok.görümcemin görümcesi ise ikizlere hamiş ing de tüp bebekle onların evde 2 kedisi var bunlar heppp hurafeedir şu olur bu olur kıskanmaması ise çok basit sizin elinizdee
selam kızlarr uzun zamandır gelemiyorumhepinizi öperimmm iyi haberlerinizi bekliyorummm
sağolun valla zaten vermeye niyetim yok ama birileri de destek olunca ben de moral buluyorum.. kediden önce de uzun yıllar köpeğim vardı benim sonra hazin bir şeklide öldüayşe cim kedini hiç gönderme canım bak yabancılara kedi köpek bebek hep beraber yaşıyolar hem bebek için duygusal gelişimi açısından uzmanlarevde hayvan beslemeyi öneriyorlar. ben de bu zamana kadar kedi çok besledim evde ve anneannemin bahçesinde babam da kurt köpeği besliyordu iş yerinde. sonra öğrenciyken su kaplumbağası besledim evimizde de kuş vardı evlenince de kuş aldım ama miyom ameliyatına gittiğim gün kuşum evden kaçmışşş çok üzüldüm şimdi bi hayvanım yok ama tuvalet eğitimi sorunu olmasa eve köpek istiyorum şu seren serengilinkinden
oyy yerim senin kedini.. yok canım hiç vermeye niyetim yok zaten evde hayvanla büyüyen çocukta alerjik hastalıklar bile az görülüyormuş.. biz 3 ayda bir olan iğnelerini bile ayda bire çıkarttık, hiç tuvalet temizliği yapmıyorum eşim yapıyor inşallah kıskanma sorunu da yaşamazsak oğluşum zeytinimle kızçem elif birlikte büyürler :))Ayşecim merhabalarryazdıklarına kayıtsız kalamadım lütfen verme kedini.benimde bir kedim var aşıkım ben onaaaaaaaaa herşeyim benim inan her tüp denemmede benimle birlikte üzükldü.her seferinde burnundan sivilceler çıkardı güzel bebeğimm öyle hiskli hayvanlarr benim görümce ing de ve kedileri var burda bende var kvaldede var şu an burdalar ve çocuk 5 aylık hiçbi sorun yok.aşıları atlama dışkısını temizleme,tüyü çok ise kırptır.kediler insan gibidir baştanm esirgenme bebeği kontrollü olarak bakmasına izin ver alışacaktır dur yapma vs. dersen kıskanır.şimdi bu 3 kedide yeğenime alışık hiç bi sorun yok.görümcemin görümcesi ise ikizlere hamiş ing de tüp bebekle onların evde 2 kedisi var bunlar heppp hurafeedir şu olur bu olur kıskanmaması ise çok basit sizin elinizdee
selam kızlarr uzun zamandır gelemiyorumhepinizi öperimmm iyi haberlerinizi bekliyorummm
oooh kadro tamam açıyoruz kızlar kliniği paraya para demiycez artıktüp bebek merkezinde bende halkla ilişkiler vb bi yerde çalışabilirim.ön görüşmeleri yaparım. dr. ikizler5:))))) arkadaşların yanında ben bile prof um ama:) Ayşecim allah senden de razı olsun zavallıcığa aile olmuşsun.amin inşallah darısı başıma olur....ben karşılık bekleyerek yapmıyorum asla.... kıyamıyorum sadece....
.
ikizlercim birden inşallah ikizin olur demek geldi içimden.demek sen de izmirdesin ben narlıderedeyim sen nerdesin canım amma ortak noktalarımız varmış eğitimcisin sen de herhalde ben öğlenciyim sabahları hep açıyorum akşam eşim gelinceye karar mesela gelmek üzere hızlı hızlı yazıyorum kızıyo bana delirdin sen iyice diyo napıyım burası bende alışkanlık oldu . orgazm konusu çok komikmiş ilişki bitince nasıl orgazm olacaksakyapmadığımız uygulama kalmadı ama bu tuhaf geldi bana.tüp meselesine gelince beni ameliyat eden dr prof bülent gülekli ameliyat sebebim miyom miyom diye girdim yapışıklık ve endo gibi bişi çıktı bir sene poldu ameliyat olalı işte son denemelerim vakit kaybetmeyek diyo eşim ben kararsızım doğaldan biraz daha deneyelim mi yoksa faydasız zaman kaybı mı olur bilemedim ay eşim geldi devam edecem sonra
ikizlercim birden inşallah ikizin olur demek geldi içimden.demek sen de izmirdesin ben narlıderedeyim sen nerdesin canım amma ortak noktalarımız varmış eğitimcisin sen de herhalde ben öğlenciyim sabahları hep açıyorum akşam eşim gelinceye karar mesela gelmek üzere hızlı hızlı yazıyorum kızıyo bana delirdin sen iyice diyo napıyım burası bende alışkanlık oldu . orgazm konusu çok komikmiş ilişki bitince nasıl orgazm olacaksakyapmadığımız uygulama kalmadı ama bu tuhaf geldi bana.tüp meselesine gelince beni ameliyat eden dr prof bülent gülekli ameliyat sebebim miyom miyom diye girdim yapışıklık ve endo gibi bişi çıktı bir sene poldu ameliyat olalı işte son denemelerim vakit kaybetmeyek diyo eşim ben kararsızım doğaldan biraz daha deneyelim mi yoksa faydasız zaman kaybı mı olur bilemedim ay eşim geldi devam edecem sonra
nextcim yaaa okurken çok güldüm aynen eşim gelince bende hemen sayfayı gizliyorum napıyon bu kadar girme, benimle ilgilen diyor. ama bende de alışkanlık oldu diyebilirim face den sonra buraya dadandım:)))))
biz sizin tam karşınızdayız arada bi körfez var sadece o kadar. evt bende öğrtmenim ve sabahçıyım bu yıl.ayy inşanllah içinden geçen olur tabi zor bi şey ikiz bebek ama yaş 32 olunca olabilir yani isteyebilirim.bi daha uğraşmam. benim ananem 4 doğum 8 bebek dünyaya getirmiş..... ben birini bile yapamıyom hiç mi benzemez insan beeeee:))))) ama hiç bi çocuğunda ve torununda çıkmadı şimdiye kadar belki yediği içtiğindendir:)))))
senin yaşın kaç canım acele etmen gerekiyosa bekleme tabiki. eşinin de yaşı önemli yani baba olma yaşı erken olsa daha iyi olur...ve bende endo dan şüpheleniyorum dr um da şüphe duydu biraz ama bunu bilmenin de bi yolu yokmuş işte laparaskopi dışında heralde.işte bende aralık ocağa kadar zaman verdim kendime oldu oldu olmadı başlıcaz sanırım.neyse konuşuruz yine (senden eşinin olmadığı bi zamanda) haber bekliyorum
derincim canım nasılsın
sağolun valla zaten vermeye niyetim yok ama birileri de destek olunca ben de moral buluyorum.. kediden önce de uzun yıllar köpeğim vardı benim sonra hazin bir şeklide öldü( ama ikisine de bakmış biri olarak köpek çok daha zor daha büyük sorumluluk diyebilirim..
oyy yerim senin kedini.. yok canım hiç vermeye niyetim yok zaten evde hayvanla büyüyen çocukta alerjik hastalıklar bile az görülüyormuş.. biz 3 ayda bir olan iğnelerini bile ayda bire çıkarttık, hiç tuvalet temizliği yapmıyorum eşim yapıyor inşallah kıskanma sorunu da yaşamazsak oğluşum zeytinimle kızçem elif birlikte büyürler :))
bu arada dün pearflower vardı ya asuman o seni sordu derin geliyor mu topiğe diye yok dedim ne zamandır gelmedi, galiba sizin onla sorunlarınız benzermiş bak şimdi o hamile bugün keselerini gördü 5,5 haftalık ikitane kuzucuk.. darısı başına sana da moral olsun..
oooh kadro tamam açıyoruz kızlar kliniği paraya para demiycez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?