- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.861
ayşecimm çokkkkkkkkkk sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaazeytinn elife yaren olurrr annessiiiii:)))asumann anam hamiş tüple dimi Allahh devamınıı versinn sağlıklaaa maşallahh yaaaa:)Ayşecim giremiyorum artık ne biliym 3 kere denedim tüp bebek biri zaten biliosun aylarca süründürdü var mı yok mu diye:Sdüştü düşmedi diye sonuncuda olmadı nasip bende şimdi yüksek lisansa başladım canım :)kendimi okula vurdum bakalım nolacak ben doktoramı vermeden gelse sıpa iyi olurr:) 3 tane frigom var ama cesaretim yok denemeyee şu aralarr:Sbilmiyorum hiç ama bu arada ovulasyon aleti preseed ve özel vitaminler geldi ingilteredennn:)eşimin kardeşii getirdii canım benimm önünüzdeki ay onları deniycem tüpe kadar böle olur olur belli olmazz senin kızçe naıl bakalımm ne kadar oldduu
akşam bi daha giremedim zaten kızıyo bi de yazdığımı görse hepten kızacak :90: aa demek tam karsımdasın keşke yakın olsaydık sen daha önce tüp yaptırdın mı bi de sizde problem neydi anneannene de pes diyorum biz bir tane bile bulamadık ikiz zor ama benim şimdi bi arkadaşım ikiz erkeklerine hamile doğumu da yaklaştı ben de ondan özendim nasılsa kardeş isticez Allahım sağlıklı vercekse kabulümüz hatta eşim ikiz istiyo ama tüp yapsak bizim dr kesin tek koyar senin kent hastanesinde mi drun oranın tüp bebek bölümü de mi var yoksa dışardan muayenesine gitdeceğin dr oraylamı anlaşmalı mesela ben bülent hocaya gidicem takibi o yapacak sonra nereyle anlaşmalıysa o merkezde opu falan olacak sanırım böyle daha bi masraflı olacak ama göze alıcaz yeter ki sağlıkla gebe kalayım sağlıkla kucağıma alayım. yaşım 30 eşim 32 şimdiye kadar hep acele ettik ama bişi elde edemedik benim eşim çok aceleci benim de ondan kalır bi yanım yok bizim iş tencere yuvarlanmış kapağuını bulmuş meselesi .endo meselesine gelince benim endonun belirtisi yoktu mesela ağrısızdır adetleri mama öncesinde kahverngi lekelenmem olur miyom için ameliyat oldum yapışıklık ve çikolata kistine benzer bişiler. amaaan yazdıklarım silinmiş offfff neyse toparlayayım ben 18.30 gibi burda olurum canım gelirsen konuşuruz öptüm
Arkadaşlar merhaba ben ankaradan katılıyorum aranıza ağustos ayında tüp bebek tedavisi yaptırdım sonrası pozıtıftı bebeğimin kalp atışlarınıda duydum 8+3 günlükdü muayeneye gittiğimde kalp atışı durmuştu ve kürtaj oldum 15 gün önce. Bu tedavi beni çok yıprattı o yüzden biraz ara vermek ve doğal yollardan denemek istedim preesed jel ve ovulasyon testı alacağım eşimede istanbul eczanesi var ankarada oldukça ünlü ordan karışım yaptırdım umarım hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucağımıza bu arada benim eşimde morfolojı sorunu var morfolofı 0 bunun düzeltilir bi yanı varmı bilmiyorum
hoşgeldin canım,
yaşadıkların çok üzücü geçmiş olsun mu desem ne desem bilemedim. Inşallah doğal yolla olur.burda hep beraber uğraşıyoruz .....iyi haberler alıcaz inşallah...........
Evet canım yakın olsaydık infertilite günü yapardık seninle :) benim hiç tüp denemem yok, tek tuba kapanmış diğeri açık ama açık olanda normalden biraz daha az folikül gelişiyor tüm şansızlıklar bi arada. bir de geçmeyen vajinitim var yıllardır. bizim daha 11 ay falan oldu deneme ama tüp öneriyor kent.ananemin 5 çocuğu var hayatta. 2 si doğup 1 saat sonra ölmüşler. biri de düşmüş ama sonra bi bakmış düşükten sonra hala bebek var:)))))
canım kent in tüp bebek ünitesi var. İsrael aruh var başında. başarı oranı yüksek deniyor. dr u da pek övüyolar.hem dr hem embriyolog ha bire yurt dışı kongre eğitim vb gidip geliyor. paracı diyen de var tabi....senin masrafın ne kadar olacak acaba bana 5500 ü rahat bulur diyolar. ama erkek infertilitesi varsa kent e güvenmeyin herkese tüp öneriyolar diyenler de var. ama bu kadın infertilitesi için de geçerli olabilir çünkü sonuçta tek tüpüm açık ve yumurta var ve çatlıyor.. neden doğal olmasın.kafam karışık ama daha fazlada beklemek istemiyorum. bu 3 ay oldu oldu olmadı başlıcaz sanırım. tabi tüp de garanti değil % 50. ilk denemede olmazsa o hayal kırıklığını yaşamaktan korktuğum için geciktirme eğilimindeyim. çünkü 2. deneme yapmak benim kişilik yapım için çok zor. hemen umutsuzluğa kapılıyorum çünkü..benim eşimin yaşı da çok 38 nerdeyse.adetlerim de hep kahverengi, kahve telvesi gibi ve az oluyor . seninde öyle miydi bu bi belirti mi bilmiyorum dr ısrarla sordu da...canım 6.30 da olamadım ama yarın müsait olursan gündüz bana özelden mesaj at saatini ben bakarım ara ara....hem senin dr u anlatırsın kimdir nedir diye.. öpüyorum..... görüşmek üzere
Arkadaşlar merhaba ben ankaradan katılıyorum aranıza ağustos ayında tüp bebek tedavisi yaptırdım sonrası pozıtıftı bebeğimin kalp atışlarınıda duydum 8+3 günlükdü muayeneye gittiğimde kalp atışı durmuştu ve kürtaj oldum 15 gün önce. Bu tedavi beni çok yıprattı o yüzden biraz ara vermek ve doğal yollardan denemek istedim preesed jel ve ovulasyon testı alacağım eşimede istanbul eczanesi var ankarada oldukça ünlü ordan karışım yaptırdım umarım hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucağımıza bu arada benim eşimde morfolojı sorunu var morfolofı 0 bunun düzeltilir bi yanı varmı bilmiyorum
mrb ilayda seni hatırladım maalesef bebeğimi kaybettim topiğinden ben de kaybedenlerdenim 2. Tüp bebek denemesine giderken doğal yolla olan bebeğimin 5 aylıkken kalbi durdu hala ara ara krize girip şaatlerce ağlıyorum ama inşallah bu sefer kucağımıza alırız ben şimdi olsun diye değil kucağıma alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun diye dua ediyorum zor günler yaşıyoruz burada birbirimize destek olacak sevincimizi paylaşacağımız günlere doğru gideceğiz inşallah
mrb ilayda seni hatırladım maalesef bebeğimi kaybettim topiğinden ben de kaybedenlerdenim 2. Tüp bebek denemesine giderken doğal yolla olan bebeğimin 5 aylıkken kalbi durdu hala ara ara krize girip şaatlerce ağlıyorum ama inşallah bu sefer kucağımıza alırız ben şimdi olsun diye değil kucağıma alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun diye dua ediyorum zor günler yaşıyoruz burada birbirimize destek olacak sevincimizi paylaşacağımız günlere doğru gideceğiz inşallah
mrb canım ben de 6.30 da olamadım okuldan çıktım agoraya gideyim biraz alış veriş yapayım kendime ödül vereyim dedimtam agoraya yöneldim tel çaldı bi baktım eşim aboooo eve gelmiş olacak iş değil planlar alt üst oldu ben alış veriş yapacak eve gelip kk açacaktım ne alış veriş ne kk ikisi de yalan oldu:78: bugün akşama rakı balığa misafirim olacak biraz daha geçsin kipaya gidip salata malzemelri alıcam üşeniyorum ama napıyım eşim işe gitti ben de hemen kk açtım işte.demek tüp denemedin daha çok güç bişi değil sadece emeği çok bi de sonuç alamadın mı tam bir yıkım tabi bu benim hissettiklerim ben de senin gibiyim tüp yaptım 3embriyo kondu sonuç negatif oldu sinirimden 1 sene tedavi olmadım çok ısrarcı olamıyorum yaptığım sonuç vermeyince bi yılgınlık sürecim oluyo bakalım bana da zor geliyo şu tüp işleri bu ay olmazsa preseed denicem. israel aruhu duydum hatta burdan bi arkadaşım ona iki defa tüp yaptırdı paracı olduğunu o da söylüyordu şu an hamile, kızın yaşı 36 falan maşallah çok mutlular darısı bize. benim bülent hoca kendisi de tüp bebekle baba olan biri ve ben onu sevdim tüp ne kadara mal olacak hiç bilmiyorum ama ben dr güveniyorum. adettim kahve telvesi gibiydi ve 2 gün sürüyordu ameliyat sonrası şimdi 4 gün sürüyo lekelenme yine var ama daha az bu bir belirti mi endo için bilmiyorum bakalım ne zaman şurada karşılaşacağız ara ara girecem bugün yine yazarım
canım akşam heberlerde izledim 15 yıl sonra kadın tedaviyle ikizlere hamile kalmış doğumunada bişi kalmamış ankaraya kontrole gelmiş dönüşte kaz a yapmışlar adamcağız rahmetli olmuş kadın şuanda eşinin öldüğünü bile bilmiyomuş ve bebeklerde annede sağlıklıymış ama gel görkü 15 yıl adam bebek hasreti çekmiş sonuça 1 ay kala vefat etmiş o yüzden yatıp kalkıp diyorumki allahım hayırlısı ile sağlıklı sıhatlı bir evlatda bana nasip et isteyen herkese nasip et çünkü elde edip kaybetmek çok zor helede senin açından dahada zor ama biz kadınlar güçlüyüz ianancımızı hiç kaybetmeyeceğiz bak insanlar yıllar yıllar sonra sahip olabiliyor bazen ama ben inanıyorum umudumu hiç kaybetmiyorum allah yar ve yardımcımız olsun
dün doktoruma gittim kızım iyi ama benim tansiyonum yüksek çıktı ben daha önce bu tansiyon yüzünden 2 kürtaj geçirdim çok korkuyorum kızlar şimdilik takip ediyoruz düşmezse ilaç kullanıcam ama ya o zaman da düşmezse.. bebeğim dah çok küçük yaşayamaz ki.. nolur bana dua edin..
amanın kocan basmış seni desene:) bende o saatte forumdaydım bi arkadaşımla buluştum o sırada da eşim beni forumda bastı:) bizi takip etmiş deli:) kıskançlık mı yaptı ne artık bilemedim:)))))))) ve sabah 11 de platesim vardı kalkamadım malesef. vee yataktaan kalkar kalkmaz eşim aradı 11. 30 gibi akşama 2 aile misafir var. apar topar işe koyuldum aynen kipa veya pazar bişeyler yapmam lazım. tatlı falan da olsa fena olmaz.ama acaba bende balıkla yemeğe mi alsam bayadır yemeğe almak istiyodum onları aradan çıkar aslında....
demek 36 yaşında israel beyle hamile kaldı arkadaşın. ne güzel darısı başımıza ama hep söylüyorum dua ederken hayırlısıyla deyin diye ....bülent hoca nerede çalışıyor özel mi bi hastanede mi?
senin yaşadıkların çok zormuş canım yaaaa allah bir dahakini kucağına versin ömür boyu acısını göstermesin inşallah....ilaydacım sende hep dualarınızı tam edin . benim çok yakın akrabam 13 yaşında çocuğunu gözünün önünde kaybetti. ve ilkine kardeş olsun diye yapmıştı.antidepresanla yaşıyo ama ruh gibi....... yani her zaman tam ve hayırlısını söylemek gerekiyor.şimdi okuldan bi arkadaşın da 10 aylık bebeği var ve yoğun bakımda 20 gündür. pek de umut yokmuş.bir de 4. ayda hamile kalmıştı o ilk dört ay kendini yedi neden olmuyo diye.dr dr gezdi vallahi 3 ayda bile.yani kendini teselli et diye söylüyorum. gözlerinin içine bakıp emziriyodu geçen ay, bu ay ölecek diyorlar.......
olcak hayırlısıyla . ama bende senin gibi çok umutsuzluğa kapılanlardanım. şimdiden '' tüp yapsamda bakalım olacak mı'' diye hep kötü tarafını görüp erteliyorum. doğal olmuyo diye hiç olmıcak diye korkuyorum. inancım kayboldu biraz. eski heycanım kalmadı. kafamda sorun haline geldi. hamile çocuklu kadın görmek istemiyorum hamile haberleri duymak istemiyorum...............bende vakit bulabilirsem bakarım öpüyorum ..........
ay canım bu arada 2 denemene hazırlanırken gebe kalmadan yaptığın özel bişi varmıydı bu arada sen ağlama güçlü ol senin yaşadığın seyi yaşadığım için az çok biliyorum neler hissettiğini birini veren rabbim göreceksin diğerinide verecektir o çok büyük alnımıza yazdığı kadere sual olmaz
dün doktoruma gittim kızım iyi ama benim tansiyonum yüksek çıktı ben daha önce bu tansiyon yüzünden 2 kürtaj geçirdim çok korkuyorum kızlar şimdilik takip ediyoruz düşmezse ilaç kullanıcam ama ya o zaman da düşmezse.. bebeğim dah çok küçük yaşayamaz ki.. nolur bana dua edin..
ayşecim korkma canımmm
sana bugün içinde aklıma geldikçe dua edicem. hiç bişey olmıcak kızına...........
ayşecim öncelikle geçmiş olsun canım tansiyon işi biraz ciddi sürekli kontrol et tansiyonunu gerekirse ilaca başlar sağlıkla sürdürürsün gebeliğini dualarım seninle Allah bebeğinin acısını göstermesin
Rabbim bebeğini korusun canım.Üzme kendini stress yapma her şeyi bilen O...öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?