- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.881
ewt bu aralar kocalar baskında seninki de fenaymış desene:) demek sende de misafir var ben hazırlıklarımı tamamladım balığı dışardan söylüyoruz biz bana balık yapmak zor geliyo ne bileyim ev çok kokuyo çocuk olsun o zaman evde yaparım diyorum.
bülent hoca 9 eylül ün anabilim dalı başkanı alsancakta muayenesi var israel aruhun da alsancaktaymış muayenesi bak bakalım bi araştır ikisi de iyi bülent hoca pek paracı değildir lüzum görmediği zaman yapmaz mesela ben geçen adetimle ona gittim yumoş takibi yapın dedim gereksiz stres yapan şeylere gerek yok dedi aşılam ya da tüp yaparız 2 ay daha doğal dene dedi ben de dinledim başka bi dr daha var doğum takibimi yapıyordu o dünden razı eşimle aynı yerdeler gelsin yumoş takibi klomen vs yapalım bişiler diyomuş ben oraya gitmek istemiyorum o ekranda hep bebeğimi gördüm boş ekrana bakmak yorar beni bu ay ovulasyonumu geçtik kafamıza göre 2 güne bir düzenli çalıştık bakalım olmazsa bi de preseed kullanayım diyorum eşim testesteron alıyo spermlerinin kıvamının biraz daha sulu olması lazımmış pressed o istenen sıvıyı yakalar belki ne bileyi,m denicem işte
arkadaşının bebeğine çok üzüldüm inşallah bişi olmaz çok zor hele 13 yaşındaki offff Allahım yardım etsin sabır versin sonuçta beterin beteri var bana kalsa içimden bi ses bırak şu çocuk işlerini diyo ben sabırsız bi insanım emek harcamak başkalarının zevkle yaptığı şey için çabalamak ağrıma gidiyo yakasım geliyo tüm gemileri ama öbür yanım inatla vazgeçmiyo üreme iç güdüsü galiba bi de bütün arkadaşlarım hamiş aralarında tüp yapan da var ama benden kötüsünü yaşayan yok bu kadar üst üste gelen bahtsızlık acaba ısrar etmesek mi dedirtiyo offf bak içim karardı gene neyse.....
bizim termosifon bozuldu birazdan servis gelecek bakalım neymiş derdi bu arada hala kocam gelmedi sinir yaaa her işi ben hallediyorum şu evde erkekmiyim kadın mıyım anlamadım
ayyy aman öldüm ben misafirler çocuklu olunca erken gitti. aman ne yaramazlar fenalık geldi yediğimden içtiğimden anlamadım vallahii.ben balığı pişirme torbasına koyuyorum genelde hiç kokmuyor çok da lezzetli oluyor. bir hafta dışarda yiyiyorsak bir hafta evde yapıyorum daha sağlıklı diye dengelemeye çalışıyorum işte.aynı şeyi bende eşime söyledim bugün ben pazar, kipa yaptım evde çalıştım derle topla ufak temizlik işleri ee salata, meze. o bi tek alışverişin bi kısmını yaptı..vur dedin mi de öldürüyor midye karides levrek barbun hepsini bir almış...:)) içecek ekmek vb falan da o aldı ama geri kalan herşeyi ben yaptım. hatta söylendim biraz önce etrafı toplarken. yazık 5 e kadar çalıştı 8 de kalktı kıyamıyorumda aslında ama yine de istiyorum ki o da mutfağa girsin biraz daha paylaşsın işleri ben söylemeden yapsın.çöpü falan döktü kokacak diye aslında çalışmadı da değil de ben daha çok yardımcı olsun istiyorum. işte nextcim elinden her iş gelirse her iş üstüne kalır.kurda sormuşlar ensen neden kalın diye her işimi kendim yaptığım için demiş. işte bi de öğretmeniz yaa boş vakit de var. böyle oluyo malesef. hep bebek mi konuşcaz biraz da kocalarımızı çekiştirelim.
bana bırak bu çocuk işlerini sesi çok sık duyuluyor biliyor musun. aman keyfine bak napcan kocaman bi sorumluluğu diyorum bazen:)böyle aylarca uğraşmak harbiden çok zor. millet ilk ayda kalıyo deli oluyorum.ama evet bazen üreme içgüdüsüyle bi bebeğe sahip olmayı da çok istiyorum.kucağımda yattığını ilk doğduğu anı düşününce kesinlikle vazgeçme diyorum.ama sen de lütfen bahtsızlık olarak düşünme hayırsızmış ki öyle olmuş de. ben böyle teselli ediyorum bazen de.
bu arada kent te bana yumoş takibi için gereksiz masraf ve emek dedi:))))) ama ben başka bi dr a gidiyorum şimdi ocağa kadar takip yaptırcam ona. israel aruh u da gereksizse tüp önermez diyorlar.benim kuzen de orda dr bilmem artık bi etkisi olur mu bize olan bakışında.
preseed i bende ekim de alacağım belki işe yarar bi de onu deneyelim. sizde sperm sorunu var mı ki? sadece sulu olması çözüyo mu sorunu.bir de benim eşim haftada 3-4 gün dışarda oluyo 1 sene daha böyle olcak en az. biz ovulasyonu yakalıcaz diye havada 4 takla atıyoz. bütün şanssızlıklar beni de buluyo anlıcağın.nişanlıyken hergün burdaydı evlendik 5 ay korunduk yine burdaydı. bebek yapcaz 3 ay sonra iş değiştirdi. hooop ovulasyon gümeeee ama çoğunlukla yumurtlamayı yakaladık . ovulasyon testi ateş derken pek kaçırmadık aslında.yada bana öyle geliyo
aslında ısrar etmeyip vazgeçip kendi haline bıraksak en azında 3-4 ay belki olur . sende olmuş 1 kez tekrar neden olmasın. ben hiç hamile kalmadım yani bu bile çok sinir bozucu belki de hiç olmıcak.bende de kafa gidip geliyo işte sağlıklı değil artık:))))))))))))))) eşim alkol alıca uyudu ben de kaçıyorum duş alıp yatıcam . görüşürüz xoxoxo
Son düzenleme: