Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ayyy aman öldüm ben misafirler çocuklu olunca erken gitti. aman ne yaramazlar fenalık geldi yediğimden içtiğimden anlamadım vallahii.ben balığı pişirme torbasına koyuyorum genelde hiç kokmuyor çok da lezzetli oluyor. bir hafta dışarda yiyiyorsak bir hafta evde yapıyorum daha sağlıklı diye dengelemeye çalışıyorum işte.aynı şeyi bende eşime söyledim bugün ben pazar, kipa yaptım evde çalıştım derle topla ufak temizlik işleri ee salata, meze. o bi tek alışverişin bi kısmını yaptı..vur dedin mi de öldürüyor midye karides levrek barbun hepsini bir almış...:)) içecek ekmek vb falan da o aldı ama geri kalan herşeyi ben yaptım. hatta söylendim biraz önce etrafı toplarken. yazık 5 e kadar çalıştı 8 de kalktı kıyamıyorumda aslında ama yine de istiyorum ki o da mutfağa girsin biraz daha paylaşsın işleri ben söylemeden yapsın.çöpü falan döktü kokacak diye aslında çalışmadı da değil de ben daha çok yardımcı olsun istiyorum. işte nextcim elinden her iş gelirse her iş üstüne kalır.kurda sormuşlar ensen neden kalın diye her işimi kendim yaptığım için demiş. işte bi de öğretmeniz yaa boş vakit de var. böyle oluyo malesef. hep bebek mi konuşcaz biraz da kocalarımızı çekiştirelim.

bana bırak bu çocuk işlerini sesi çok sık duyuluyor biliyor musun. aman keyfine bak napcan kocaman bi sorumluluğu diyorum bazen:)böyle aylarca uğraşmak harbiden çok zor. millet ilk ayda kalıyo deli oluyorum.ama evet bazen üreme içgüdüsüyle bi bebeğe sahip olmayı da çok istiyorum.kucağımda yattığını ilk doğduğu anı düşününce kesinlikle vazgeçme diyorum.ama sen de lütfen bahtsızlık olarak düşünme hayırsızmış ki öyle olmuş de. ben böyle teselli ediyorum bazen de.

bu arada kent te bana yumoş takibi için gereksiz masraf ve emek dedi:))))) ama ben başka bi dr a gidiyorum şimdi ocağa kadar takip yaptırcam ona. israel aruh u da gereksizse tüp önermez diyorlar.benim kuzen de orda dr bilmem artık bi etkisi olur mu bize olan bakışında.

preseed i bende ekim de alacağım belki işe yarar bi de onu deneyelim. sizde sperm sorunu var mı ki? sadece sulu olması çözüyo mu sorunu.bir de benim eşim haftada 3-4 gün dışarda oluyo 1 sene daha böyle olcak en az. biz ovulasyonu yakalıcaz diye havada 4 takla atıyoz. bütün şanssızlıklar beni de buluyo anlıcağın.nişanlıyken hergün burdaydı evlendik 5 ay korunduk yine burdaydı. bebek yapcaz 3 ay sonra iş değiştirdi. hooop ovulasyon gümeeee ama çoğunlukla yumurtlamayı yakaladık . ovulasyon testi ateş derken pek kaçırmadık aslında.yada bana öyle geliyo

aslında ısrar etmeyip vazgeçip kendi haline bıraksak en azında 3-4 ay belki olur . sende olmuş 1 kez tekrar neden olmasın. ben hiç hamile kalmadım yani bu bile çok sinir bozucu belki de hiç olmıcak.bende de kafa gidip geliyo işte sağlıklı değil artık:))))))))))))))) eşim alkol alıca uyudu ben de kaçıyorum duş alıp yatıcam . görüşürüz xoxoxo

Son düzenleme:

ayşem geçmiş olsun canımmmm ama sende iyi bilirsinki bu durum bir çok kadının başına geliyor dikat et yediklerine içtiklerine ve sürekli kontrol et tansiyonunu bebeğimm rabbime emanetsiniz dualrımız her zaman sizinlee

sekerlerr slmm
bız cuma gunu test verdikk
spermıyogramda yıne ileri hızlımız %0
ılerı yavas %28
yanıı doğal yolla zor kıslar
20 mılyon sperm var 1 mlde ama
ılerı gıden olmayınca cok zor
%0 olup doğal gebe olan da var ama
baktım hep sayılar yuksek
100 mılyon 90 mılyon fılan bızım sayıda
sınırda zaten
sırf esımın ıcı rahat etsın dıye 3 ay daha doğal dener donra en azından aşılamaya geçerım
ileri hareketlımız olsaydı umudum olurdu ama ılerı yavaslar da gbelık başlatır evet ama
3 yılmı 5 yıl mı 5 ay mı sonra..okadar ne vaktım ne de sabrım var
zaten bızım ılerı hızlımız hep %0 cıkıodu
amelıyat sayıyı yukselttı ama hızda yıne sıkıntı var
eşim benı dınleyıp hemen amelıyattan sonra klomen tarzı bısey baslasa
emınım daha ıyı olacaktı nerdeyse 5 ay oldu amelıyata
amelıyatı apan dr onermıo dıye kullanmıo
adam aladağdan serın yaa olur sızın coocuğunuz dio
bızde bılıoz olacağınıda kaç yıl sonra..somut adımlar atmak lazım
trental verıp yolladı
eşim benı dınlese hersey daha hızlı olacak ama bakalım burnunun dıkıne gıtmeye devam edıo
bu konuda ne zararı varsa klomenın..
benım umudum yok sekerlerım doğal yolla 3 ay beklıcem umudum 3 aydan sonra başlıcak
benden haberler bole sızden nbrr bakalımm:)))))))

özlettin kendini umutcum
hoşgeldin öncelikle. haberler canını sıkmış biraz ama farklı durumda değilim bende. artık doğal olamayacağına eminim de tüple de olcak gibi gelmiyor bana(( bugün sabah eşime hayattan hiç zevk almıyorum bu aralar dedim diye bana bozuldu üstüne bile alındı. bi daha duymiyim böle şeyler dedi. ama biliyorum ki bu umutsuzluk beni bitirdi. adete yakın yine gebe olmadığımı bilmek sinirlerimi bozuyor............ bugün herhalde dünyada hiç bişey beni mutlu edemez. elimde değil ağlayıp duruyorum((

sizin sperm hızını keçiboynuzu neden artırmıyor ki. onu hız için kullanıyoruz bildiğim kadarıyla.kolemen işe yarayacaksa başka bi dr a daha görünseniz belki o verir seninki de ikna olur. eşler bazen çok inatçı oluyo. .bizim ileri hızlımız % 30 larda ama hiç bi işe yaradığı yok.sayısı da 20 -30 milyonlarda gidip geliyor. şüpheli spermiyogramın şüphesinin azalması için bi kez daha yaptırmamız lazım aslında. gelde anlat benim koca kafaya.
aladağdan serin sanırım sizin oraya özgü bir deyim:) aladağlar çok soğuk olur gerçekten ordan gelmiş demekki:) dr olur diyomuş yaa çok gıcık bi durum.evet belki bizim de olur 6-7 yıl sonra belki 4 ay belki hiç ........el kol bağlı oturalım 21 yaşındayız ya sanki .........
ben de cuma dr a gittim.idrar sorunu için. prof beni asistanına salladı. özel muayene yasaklanmış yaa para alamayınca böyle olmuş işler. muayenehaneyi de kapatmış adam ki ben hastanede özel muayene olcam diye paramı cebime koyup gitmiştim. çok sinir oldum yaa anlatamam. yarın yine gidicem işeme hızıma, debisine bakıcaklar üniverstede. bakalım ona göre sistoskopi olucam .bari hiç olmazsa üniverste. asistanda yine hocasına danışır falan bari burda biraz takılim ben:)))))) sistoskopi için de 3-4 dakikalık anestezi veriolarmış allahtan.ama yarın için çok çekiniyorum yabancı bi adamın önünde nasıl idrarımı yaparım bi türlü aklım almıyor. eşime de spermiyogram günü verdiler buraya güvenebilirsiniz biz yıkamalı yapıyoruz falan dediler ama benimki ''gitmem ben benim spermlerim normal'' deyip geçti.... gıcık!
umutcum sanırım siz de bizde aralık gibi işe koyulcaz ... bakalım bu zamana kadar birbirimizi teselli ederiz napalım üzme kendini .... allah kalbimizi görecek bir gün....

Son düzenleme:

evet canım benımde canım sıkıldı
ama somut adımlar atılmamasına kızıorum ben
yoksa bız bu sayıları hiç görmedık zaten en cok gördüğümüz 11 mılyondu
ben ne kadar sukretsem azdır demekki ameliyat işe yaramıs ama
hareket ıcın de bısıler yapmak lazım
yaa adam sigarayı bile bıraktı hakkını yıyemem bı cok sey yıyıp ıcıo
kaan hoca klomen önermıstı ınat eettı onu kullanmıo doktora sordu ameliyatımızı yapan
oda gerek yok dedi
yasımızı sordu ben dedım 29 olcam
aa dıo ben sızı 24 fılan sanıodumozaman haklısınız acele etmekte dedi
ozaman somut adım at bana trental verıp yollama arkadasım
yanı okadar örnek okuttum klomene başlayıp kendılığınden gebe kalanları
bız dna kırıklığına da baktırmadık ama varsa bıle
zaten tedavısı klomen yada muadılı nolvadexle oluo
hanı sayı cok artmasa bıle dnası ve kalıtesı artıo
kısacası ıkızlerım,ben aetık cok yoruldum
eğer bi, işe bas koyuosan herseyınle koyarsın
yok ben sunu yapmam bunu yapmam dıye bısey yok
ateş fılanda ölçmeyi dusunmuorum hiçbişey yapmıcam
madem oyleymıs ben nıye kendımı kasayımkı zaten bu sekılde
hareketın düzeldiği yok 5 aydır yaptıklarımız yetmıo demekki yetmıcek de..
oyle gunlerıme fılan da dıkkat etmıcem ilişkıden soğuduk artık ben yarıyıla kadar
sadece eşimin içi rahat etsin diye beklıcem
sonrada kendımce bıldiğim somut adımları atarımueterınce vakıt kaybettık zaten
benım ılk tedavıye başladığımızda 16 yumurtam olmusru 150 puregonla.
son denemde 225 le 10 oldu her yıl benım aleyhıme her ay aslında..rezerv acısından
ama bunu dusununen yok tabikii
doktorumm olur sızın olur dıo doğal yolla olmuo kardesım
sayısız vaka okudum burda 14 mılyomlada kalan var ama ılerı hızlısı %40
bızım yajlasık 5 mılyon spermımız ılerı doğru gıdebılıo oda yavasça
ben haybeye vakıt kaybetmeyı hiç mi hiç sevmıorum
ama kaybedıorum kaybedıcem maalesef canımm
ama rahatladım bılıomusun ohh yaydım kendımı
yok su gun ılşkı mısafır kabul etme, arkadasına gitme, o gun ypk 2 saat yat bunların hiçbirini yapmıcam
sayılı gun gecer gider ama iş bilmez doktora ıananıp guvenen doktor kocama cok kızgınım
hem de cok 5 aydır o adamı dınledın noolduu..bı kez olsun su kaan hocayı dınelsen ölürmüsün
bır dokun bın ah işit ıkızlercim benden :))))
haaa regl oldumm zaten sancım var canım burnumda
merdaneyle gırısesım var eşime.)))))))

canım yaaaaa valla güldürdün beni ama çok da iyi anlıyorum seni. ne yapcağını bilememek insanı delirtiyor.şüphelerle belkilerle yaşamak çok zor.yani bilip de birisi engel olunca daha da beter. benim eşimde '' dr dr geziyomuşum da hastalık hastasıymışım da '' ona kalırsa otur oturduğun yerde 3-4 yıla olur belki . valla bana kalsan ben şimdiye 2-3 dr a daha gider durumumuzu netleştirirdim. bu kadarına bile söylenip duruyo... bende aynı moddayım umutsuzluğa kapıldım yaa ne olursa olsun umrumda değil diyorum ben idrar sıkıntımı çözim bana yeter bıktım vallahi. bu arada beni muayene eden asistanı araştırayım dedim netten ne buldum bak
benim dr u eşi , bi akşam hastaneye kendisini almaya geliyomuş 2 yıl önce.... (o da dr muş ünide) o sırada kamyonun lastiği patlamış arabaları biçip geçmiş. benim dr kazayı duyunca hemen çıkmış yardıma gitmiş (hastaneden bi sürü dr yardıma gitmiş ) çok fazla yaralı 4 ölü varmış . bir de bakmış eşi sıkışmış kalmış arabada. zorla çıkarmışlar 9 ay hastanede yatmış ama felçli kalmış kadıncağız hemde 1 çocukları varmış... adam zaten pek bi sakin bi değişik gelmişti bana varmış bir derdi bak. allah şükür sağlığımız yerinde, kocalarımız şaşkın olsada......

sen bir kaç gün sakinleş bi mantıklı düşün. ondan sonra daha net karar verirsin. ama rahatlamana da sevindim bu şekilde olsa bile. aslında dışardan çok basit sorununuz al kolemen i kullan cinsiyet değiştirmiyo ya bu ilaç...ama erkek işte bizim gibi düşünmez beyinleri farklı çalışıyo........

:))))))sorma cnmm vallaa yanı dıorum ya hakkını yıyemem herseyı yapıo
ben demeden ama bız 3. aydada verdiğimiz ılerı hızlı %0 dı halada oyle demmki yetmıo
kullandıklarımız ee zamanlada duzelmıo demkki
aa bıde doktor ne dıo 6. aydan sonra hala düzelme yoksa aşılamayla başlarız dıo
ben ayağı yere sağlam basssın sıterım doktorumun bu ne bı dıo olur merak etmeyın bı dıo
gencsınız bı dıo aaa haklısınız ama :))))))
yanı ıkızlercım ıkı ıkı daha 4 yaptığın bısyler ıse yaramıo yada yeterlı gelmıosa
bıseyler daha ılave edersın en aptal ınsan bıle bunu bılır kolomen görme bozujluğu yapmıstı
tamam onu kullanma muadılını kullan kardesım
zaten spermın yapımı 3 ay alıo yanı başladığın herseyın sonucunu gormek ıcın bı 3 ay heba edıosun
ne vardı doktor onerdiğinfe ben dediğimde başlasaydı
hiç şimdi demıorum naparsa yapsın valla artık yoruldum cocuk gubu lafıma gelır haklıymıssın der
ama iş işten geçer yada vakıt kaybedılmıs olur..
valla cnm 3 gun oldu sonucu öğreneli sakınleşmiş halım bu:))))
ben esımle el ele vermelıyım yaa sankı rakıbız ben dıyınce yapmıo
kendı kafası ıdrak ederde yapıo
bende salverdim artık
valla karnım oyle bı agrıo kii abuu:)))))
canım sende once kendı canına bak hallet su idrar olayını
valla once can gelıor ohhh sefam olsun bende rahatladım cook
napimm herseyı dusun ayarala maıl at ugras kafasına yatmıo dıye kullanmasın
proxeedı de kullanmıodu vıtamın o dıosu benım vıtamın eksıklığım yok dıo
benım kocam cıns canımm 2 yıl sonra proxeede lutfedıp tamam dedi artık kafası ne zaman basarsa
ozaman başlar klomenede ben kendımı hiç kasmıım yani:))))
ayy uzuldum asıstanada neler yasıo ınsanlar
bızımde annelerın komsusu kadın 4 yıldır coocuğu olmamaıs
eşiyle boşanmıslar adamıda cok sevıomus
onun başka bırıyle evlendiğini duyunca ıntıhar ettı kadın 24 yasında daha
cok uzuldumm sukur bın sukur halımıze

umutcum çok haklısında işte erkekler kadınların daha çok biliyo olmasını kabul edemiyolar sanırım. o psikolojiyi bilerek diretmeyeceksin ılımlı yaklaşacan. huyuna git canım. bi şekilde yapacaktır ama zaman önemli tabiki bizim için. bazen vallahi soruyorum allahıma ne günah işledim de beni böle zorluyo acaba diye? tövbe yarabbi o nun bildiği bişey vardır elbet. bazen üzüldüğün şeye sonradan ohh iyiki olmamış diyosun. işte bilmiyorum yaaa . ne enfeksiyonum geçiyo ne akıntım ne de eşimin spermleri hakkında kesin bi bilgim var. bu şekilde tüp yapsam nolur. biz beklemesek de tüpe mi başlasak bu ay senle acaba? sen aşılama yaptır ben tüp . sonra haziran sonu doğurup 3 aylık bebekle işe başlayalım hay allahım yaaaaaaa napsak ne etsek kafayı oynatıyorum hissediyorum . janiyi anlamaya başladım şimdi.

Son düzenleme:

:)))))janı demişken cok ozledım onla konusmayıda cnm yaa
valla gelse de bıraz muhabbet edebılsek dua edıorum aklıma geldıkçe
canımm valla dıyorumya esım cok umutlu doğal olacak dıyee
onun ıcın ben bıraz çile doldurayımm oda ınansın doğal yolla olmuo dıye ozaman
ancak başlarız ama ben soylemıstım değişiklık olmazsa yarıyıldan ıtıbaren 3 kez ust uste aşılama
ve yaza tüp:)))arada o ne yapıosa yapsınn ben takılıcam oyle cnm ne yapayım artık:))))

umarım bizim koca kafaların umutları bizi de utandırır.......jani en az 2-3 ay daha gelmez sanırım. bende herkese dua ediyorum burdan bugün sana ayşeye next e ettim hep . inşallah dualarımız bir an önce kabul olur. düşüne düşüne kafayı bozdum
bende şans da yok............

burda biri viola mı ne bi ilaç söylemişti bitkisel sen de demiştin yumurta sorunları için diye neydi onun adı denemediğim bişey kalmasın :))))

canım ben kendıme bı rota çizdim
artık eşim kendısı ve ıkımız ve bebeğimiz için ne yaparsa kendısı bılır
ama benım kafamda belırledım rahataldım
evet benı dınlese belkı doğal yolla olacak ama napayım
1.90 lık adamı evıre cevıre dövemem yaa:)))
bence sen de kafanda bı takcvım belırle rahatla
canımm aradada olursada hiç hayır demeyız:)))

gelgitlerim hiç bitmiyor. ocağa kadar kendimi tedavi ettireyim o na proxseed evicap üzüm çekirdeği balık fındık fıstık yedireyim. ve nolursa olsun ege deki spermyogramı yaptırmasını sağlayayım..... ocak start diyorum o zaman ben:))))))

hah bencede cnm
o zamana kadar da bı spermıyograma razı olur zaten
sende tedacı olmus olursun cnm sımdı su sekılde
enfeksıyon varken tüp yapılsada cok saglıklı olmaz
eveett oldu bak boylee en kotu karar bıle kararsızlıktan ıııdır:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…