- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.921
ayyy aman öldüm ben misafirler çocuklu olunca erken gitti. aman ne yaramazlar fenalık geldi yediğimden içtiğimden anlamadım vallahii.ben balığı pişirme torbasına koyuyorum genelde hiç kokmuyor çok da lezzetli oluyor. bir hafta dışarda yiyiyorsak bir hafta evde yapıyorum daha sağlıklı diye dengelemeye çalışıyorum işte.aynı şeyi bende eşime söyledim bugün ben pazar, kipa yaptım evde çalıştım derle topla ufak temizlik işleri ee salata, meze. o bi tek alışverişin bi kısmını yaptı..vur dedin mi de öldürüyor midye karides levrek barbun hepsini bir almış...:)) içecek ekmek vb falan da o aldı ama geri kalan herşeyi ben yaptım. hatta söylendim biraz önce etrafı toplarken. yazık 5 e kadar çalıştı 8 de kalktı kıyamıyorumda aslında ama yine de istiyorum ki o da mutfağa girsin biraz daha paylaşsın işleri ben söylemeden yapsın.çöpü falan döktü kokacak diye aslında çalışmadı da değil de ben daha çok yardımcı olsun istiyorum. işte nextcim elinden her iş gelirse her iş üstüne kalır.kurda sormuşlar ensen neden kalın diye her işimi kendim yaptığım için demiş. işte bi de öğretmeniz yaa boş vakit de var. böyle oluyo malesef. hep bebek mi konuşcaz biraz da kocalarımızı çekiştirelim.
bana bırak bu çocuk işlerini sesi çok sık duyuluyor biliyor musun. aman keyfine bak napcan kocaman bi sorumluluğu diyorum bazen:)böyle aylarca uğraşmak harbiden çok zor. millet ilk ayda kalıyo deli oluyorum.ama evet bazen üreme içgüdüsüyle bi bebeğe sahip olmayı da çok istiyorum.kucağımda yattığını ilk doğduğu anı düşününce kesinlikle vazgeçme diyorum.ama sen de lütfen bahtsızlık olarak düşünme hayırsızmış ki öyle olmuş de. ben böyle teselli ediyorum bazen de.
bu arada kent te bana yumoş takibi için gereksiz masraf ve emek dedi:))))) ama ben başka bi dr a gidiyorum şimdi ocağa kadar takip yaptırcam ona. israel aruh u da gereksizse tüp önermez diyorlar.benim kuzen de orda dr bilmem artık bi etkisi olur mu bize olan bakışında.
preseed i bende ekim de alacağım belki işe yarar bi de onu deneyelim. sizde sperm sorunu var mı ki? sadece sulu olması çözüyo mu sorunu.bir de benim eşim haftada 3-4 gün dışarda oluyo 1 sene daha böyle olcak en az. biz ovulasyonu yakalıcaz diye havada 4 takla atıyoz. bütün şanssızlıklar beni de buluyo anlıcağın.nişanlıyken hergün burdaydı evlendik 5 ay korunduk yine burdaydı. bebek yapcaz 3 ay sonra iş değiştirdi. hooop ovulasyon gümeeee ama çoğunlukla yumurtlamayı yakaladık . ovulasyon testi ateş derken pek kaçırmadık aslında.yada bana öyle geliyo
aslında ısrar etmeyip vazgeçip kendi haline bıraksak en azında 3-4 ay belki olur . sende olmuş 1 kez tekrar neden olmasın. ben hiç hamile kalmadım yani bu bile çok sinir bozucu belki de hiç olmıcak.bende de kafa gidip geliyo işte sağlıklı değil artık:))))))))))))))) eşim alkol alıca uyudu ben de kaçıyorum duş alıp yatıcam . görüşürüz xoxoxo
sekerlerr slmm
bız cuma gunu test verdikk
spermıyogramda yıne ileri hızlımız %0
ılerı yavas %28
yanıı doğal yolla zor kıslar
20 mılyon sperm var 1 mlde ama
ılerı gıden olmayınca cok zor
%0 olup doğal gebe olan da var ama
baktım hep sayılar yuksek
100 mılyon 90 mılyon fılan bızım sayıda
sınırda zaten
sırf esımın ıcı rahat etsın dıye 3 ay daha doğal dener donra en azından aşılamaya geçerım
ileri hareketlımız olsaydı umudum olurdu ama ılerı yavaslar da gbelık başlatır evet ama
3 yılmı 5 yıl mı 5 ay mı sonra..okadar ne vaktım ne de sabrım var
zaten bızım ılerı hızlımız hep %0 cıkıodu
amelıyat sayıyı yukselttı ama hızda yıne sıkıntı var
eşim benı dınleyıp hemen amelıyattan sonra klomen tarzı bısey baslasa
emınım daha ıyı olacaktı nerdeyse 5 ay oldu amelıyata
amelıyatı apan dr onermıo dıye kullanmıo
adam aladağdan serın yaa olur sızın coocuğunuz dio
bızde bılıoz olacağınıda kaç yıl sonra..somut adımlar atmak lazım
trental verıp yolladı
eşim benı dınlese hersey daha hızlı olacak ama bakalım burnunun dıkıne gıtmeye devam edıo
bu konuda ne zararı varsa klomenın..
benım umudum yok sekerlerım doğal yolla 3 ay beklıcem umudum 3 aydan sonra başlıcak
benden haberler bole sızden nbrr bakalımm:)))))))
evet canım benımde canım sıkıldı
ama somut adımlar atılmamasına kızıorum ben
yoksa bız bu sayıları hiç görmedık zaten en cok gördüğümüz 11 mılyondu
ben ne kadar sukretsem azdır demekki ameliyat işe yaramıs ama
hareket ıcın de bısıler yapmak lazım
yaa adam sigarayı bile bıraktı hakkını yıyemem bı cok sey yıyıp ıcıo
kaan hoca klomen önermıstı ınat eettı onu kullanmıo doktora sordu ameliyatımızı yapan
oda gerek yok dedi
yasımızı sordu ben dedım 29 olcam
aa dıo ben sızı 24 fılan sanıodumozaman haklısınız acele etmekte dedi
ozaman somut adım at bana trental verıp yollama arkadasım
yanı okadar örnek okuttum klomene başlayıp kendılığınden gebe kalanları
bız dna kırıklığına da baktırmadık ama varsa bıle
zaten tedavısı klomen yada muadılı nolvadexle oluo
hanı sayı cok artmasa bıle dnası ve kalıtesı artıo
kısacası ıkızlerım,ben aetık cok yoruldum
eğer bi, işe bas koyuosan herseyınle koyarsın
yok ben sunu yapmam bunu yapmam dıye bısey yok
ateş fılanda ölçmeyi dusunmuorum hiçbişey yapmıcam
madem oyleymıs ben nıye kendımı kasayımkı zaten bu sekılde
hareketın düzeldiği yok 5 aydır yaptıklarımız yetmıo demekki yetmıcek de..
oyle gunlerıme fılan da dıkkat etmıcem ilişkıden soğuduk artık ben yarıyıla kadar
sadece eşimin içi rahat etsin diye beklıcem
sonrada kendımce bıldiğim somut adımları atarımueterınce vakıt kaybettık zaten
benım ılk tedavıye başladığımızda 16 yumurtam olmusru 150 puregonla.
son denemde 225 le 10 oldu her yıl benım aleyhıme her ay aslında..rezerv acısından
ama bunu dusununen yok tabikii
doktorumm olur sızın olur dıo doğal yolla olmuo kardesım
sayısız vaka okudum burda 14 mılyomlada kalan var ama ılerı hızlısı %40
bızım yajlasık 5 mılyon spermımız ılerı doğru gıdebılıo oda yavasça
ben haybeye vakıt kaybetmeyı hiç mi hiç sevmıorum
ama kaybedıorum kaybedıcem maalesef canımm
ama rahatladım bılıomusun ohh yaydım kendımı
yok su gun ılşkı mısafır kabul etme, arkadasına gitme, o gun ypk 2 saat yat bunların hiçbirini yapmıcam
sayılı gun gecer gider ama iş bilmez doktora ıananıp guvenen doktor kocama cok kızgınım
hem de cok 5 aydır o adamı dınledın noolduu..bı kez olsun su kaan hocayı dınelsen ölürmüsün
bır dokun bın ah işit ıkızlercim benden :))))
haaa regl oldumm zaten sancım var canım burnumda
merdaneyle gırısesım var eşime.)))))))
gelecegin guzel anne adaylariii opuyorum kiizlar sizi..cikiyorum ben ; iyi aksamlar size..insallah seneye bizde buraya bebislerin nasil buyudugunu yazacaz; aldigimizi kiyafetleri gosterecez...
tebrizli semsin bir lafi var..isin Allaha kalmissa oldu bil..bizimde isimiz kurban oldugum Allaha emanet..o zaman olacakk insalah...tekrar optum kizlar..grs uzere..dualarda bulusalim insallahh
ay amaaan benim cumts gelen misafirinde çocuğu vardı çocuk yeni temizlenen camlarıma hep el izi yaptı anası da kızım vurma camlara diyo ama yarım ağız of işin yoksa bi de camdaki lekeleri temizle. bana 15 günde bir temizlikçi geliyo daha çarşamba geldiydi evin her yeri o akşam kırık oldu sinir oldum ya
demek yumoş takibi yaptırcaksın çok iyi bizim bi tanıdığın da bi tüpü tıkalıymış bi kızları vardı ilkokulda kadın 40 lı yaşlarda bayadır korunmuyolarmış kadın geçenlerde hamileydi şimdi doğüourmuş sana katılıyorum olur çocuk ama 3 yıl ama 3ay sonra işte yaş 20lerde olmayınca zaman kısıtlı olunca tedavi şart oluyo ama umudun dedği gibi bazı dr çok geniş oluyo stresi yaşayan o değil ya bizde sperm sorunu yok gibi bişi sayı hareket iyi ama hormonda testesteron azmıymış neymiş eşim testesteron kullandı bakalım dün bitmiş hormon verecek tamam mı devam mı diye
sağol canııım Allah güzel dualarını misliyle san döndürsün inşallah...umarım bizim koca kafaların umutları bizi de utandırır.......jani en az 2-3 ay daha gelmez sanırım. bende herkese dua ediyorum burdan bugün sana ayşeye next e ettim hep . inşallah dualarımız bir an önce kabul olur. düşüne düşüne kafayı bozdum
bende şans da yok............
burda biri viola mı ne bi ilaç söylemişti bitkisel sen de demiştin yumurta sorunları için diye neydi onun adı denemediğim bişey kalmasın :))))
sağol canııım Allah güzel dualarını misliyle san döndürsün inşallah...
viola ben dedim ama yumurta kalitesi için o sizde erkek değil miydi sorun???
bir söz de ben yazayım çok bunalımlı bir günümde mesaj olarak gelmişti de çok ağlamıştım..
üzülme der mevlana, bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir...
sormaa kusumm aynen dediğim gibi şimdi nolvadex siparişi vermişvalla bu kocalar kendilerine gelince kıl kıpırdatmak istemiyo ama bize gelince onu da yap bunu da yap eşin klomeni neden kullanmıyo sen olsan kullanırdın aslında onlarda çok istiyo ama yapıları biraz değişik işte benim kocamın hormonda sorun varmış değer biraz düşük bunu 1 senedir biliyo daha yeni ilaç kullandı ama gel böle beklemeyek tüp yapak diyo sanki kolay bişi bi de daha önce 1 kere yaptık olmadı ben krizimi aylarca atlatamadım
aman canım anneler de babalar da bi garip bize gelenlerin çocukları evi duman ediyo, anne babaları yalandan laf ediyolar ama çocukların umru değil.çocuk da biliyo gerçekten kızmadıklarını anne babanın da umru değil çünkü. çocuklarına laf geçiremiyolar daha bu yaşta
okul hayatları çok kötü olacak, onları kötü şeyler bekliyor daha. ha bire karşılık verme, alay etme, hiç kimseyi takmıyolar. büyük konuşmayayım ama benim çocuğum misafirlikte öyle davranamaz. davranırsa da gününü görür. bence doğrusu da bu. çocukları at ananeye her yere yalnız gidiyolar, sonrada çocuklar böyle sapıtıyo. ikiside ilk ayında hamile kalmış ama çocukları umurlarında değil. adetten doğurmuşlar işte bi tane . biz de burda kahrolalım çocuk çocuk diye....
aslında çok seviyorum arkadaşları burda dedikodu yapmış gibi oldum ama çocuk konusunda çok yetersiz ve başarısızlar malesef bu da bi gerçek.çocuk merkezli değiller. neyseki atlattım bende bi şekilde yemek işini.
ayrıca bitmek bilmeyen idrar sorunum için 15 gün sonra sistometri çekilecek.bugün işeme testi yaptırdım. bakalım inşallah bişey bulabilirler tüp bebeğe kadar çözülsün şu sorun nolur dua edin artık dayancak gücüm kalmadı.
bugün yine dışarda 5 kez wc ye girdim arkasından 3-4 kez evde, ama hala sürekli idrarım var ve çok az miktarda yapabiliyorum.
tüm gece yine ağrıdan kıvrandım sürekli rüyamda wc ye gittim .3 kez de kalktım . belim sırtım ağrıyor artık gece boyu.
sinirden oturup baya bi ağladım dr dan gelince
dr umun da dr eşi trafik kazasında felçli kalmış tekerlekli sandalyede.adamada üzüldüm bugün yine
bu sorun yüzünden sanırım depresyona gircem . lütfen benim için sizde dua edin.
umutcum evicap ı biz 400 ıu alıyoruz çok mu? siz kaç kullanıyorsunuz? solgar ın da omega 3 ünü alacağım sipariş verdim. bir de keçi boy. tozu böceklenmiş kavanoza koymuştum bir açtım böcekler top gibi yuvarlanıyo içinde. eşim onu poşetten içti bir kaç kez böcekli böcekli:))))))))))) belki onlar da işe yarar.:)) bir aktardan aldığımda sanki kakao gibi böyle incecik toz şeklinde onu da gerçek değil diye kullanmadık hiç öylesini gördünüz mü?
haa aklama geldi kula da yunus emre nin türbesi varmış gökçeören de çocuğu olmayanlar gidiyomuş. bizim bi komşu ordan bi taş kaldırcan altından çıkan böceği yicen demişler o da yapmış. 9 yıl sonra 1 çocuğu olmuş adı emre başka da olmamış. ya denk geldi ya da psikolojik . şimdi benim koca da böcek yedi yaa aklıma ordan geldi:))))))9
gececek cnm allahın ıznıyle bı yerden başldın artık tedaviye
bende midm ıcın çektırcem endoskopi yeıden geçmiş mi dıye bakılcak
ama daha ıyı cok sukur 2 ay once bende oturup ağlıodum bulantıdan
hiç geçmeyecek gibi gelıodu ama gecıo senınkı de gececcek
doktoruna bende uzuldum cnm ama bk hepımızın ımtıhanı farklı işte allah drun eşinede o ımtıhanı
yazmıs cok yıpratma kendını yapabıleceğimniz en gusel sey dua etmek olur onun ıcın cnm
bende kistim ıcın 3. gunu gıtcem reglı gel demıstı bıtmıoo cnm cürüdükk heralde ama valla artık
koyverdım gitti napim doğum kontrol hapı vercek kuculmemmıs yada gitmmeişse
koruncaz gene ahahahaha valla guleceğim gelıo su halaaleırmıze kıss ağlanacak haldeyız hee:))))))
evıcap 400 kullanıoz bızde cnm
hız ıcın trantal ekledı sevgılı doktorumuz, kaan hocada klomen demişti o yan etkı yapıo dıye nolvadex
sipariş etmiş kociş..
canım bızım basımızada geldı ev kapalı kalmıstı tatıle gıttığımızde dediğin gıbı böceklenmiş
sıcaktan oluo ıstersen bı kaç hafta daha dolapta sakla..suan bızım dısarda bışey olmuo ama...
:)))))demek böcek yıyecen demiş, hurafe onlar yaa olurmu oyle sey:))
bızımde hazır aldığımız oyle toz gıbıydi kakao gıbıydı bız köyden alıp tane seklındeyken değirmene götürüup öğüttük:))))))daha tane tane oluyor o şekilde..
adam böcüklü böcüklü yedi demk bişey olmaz proteın proteın:)))
cnm proxeedi daha cok öneririm sayıyı nerdeyse ıkıye katlamıs bı cok kişide
sen direk tüplemi başlayacaksın aşılamaylamı cnm
vallahi de billahi de ağlanacak haldeyiz. dr da diyo şu sorununu halledelim bırak şimdi bebeği. adam haklı. kendimi toparlayamıyom daha bebek yapayım. 23-24 de taş gibiyken yapamadık şimdi de böle sorun üstüne sorun.
kistler kaybolmuştur bence onlar ilaçdan oldu sonuçta normale dönmüştür.dediğin gibi herkesin imtahanı farklı allah beterinden saklasın daha kötü dertler vermesin. ama şu an oturup sinirden bi şişe şarap içesim var hem mesanemi de hissetmem ne güzel:) gel de içek umut bacaım netx sen de gel katıl biseeeee:)
eşim de böcük yedi ya bu ay gebe kalcam bende:)))))) hurafe tabi şekerim ben ordan dem vurdum. ama psikolojik olarak o tür yerlere gidip dua etmek belki insana umut verir o taraftan bakıyorum ben olaya.
proxseed i başlıcaz da onu hafta içi başka bi yerden sipariş edicem. evikap+ proxseed+ omega3 + keçi tozu+ badem fındık vb. çok mu yüklenmiş olurum adama kız sonra bi yerine zarar vermesin.
kayınpedrim kendi çektirmiş teneli görünüyodu işte o kurtlanmış. hazır aktardan aldığım ince toz kakao gibi ama kokusu keçi tozu gibi yine.canım bize aşılama gereksizmiş. çünkü tüpün biri kapalı diğeri açık bile olsa geçirilen enfeksiyondan o da zarar görmüş olabilirmiş. yani yumurtanın tüpe kadar geldiğine ihtimel vermiyo tüpçü amca.spermleri versek nolcakki diyor? ee öle deyince de aşılama masrafını boşa yaparım gibi geliyo bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?