Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

sorun şu ki ilaçlara cevap vermiyo enfeksiyonum yine geçmedi bu tedavidede. napcaz bilmiyorum. bir de ronya napmış dedin anlamadım. maydonoz mu?

selam arkadaslar...

umutcum sayi iyiymis masallah...ileri herkette evet sorun var ama..dedigin gibi bu sitede bu sayidan cok cok daha dusuk olupta hamis kalan bir suru kisi vardi hemde ileri hareketli sifirken ve biliyosun aysenin toplmada tum hareketi % 5 ti..bu sayi sanirim mlde dimi; toplamda sayi kac? ya varya iste hersey nasip ..orda gelip tukeniyoruz..Rabbim nasip edecekse tuptu asilamaydi hepsi bahane aslinda..insallah bir an once geliverir bebisin..ama oyle gonulden inaniyorumki..tupe gerek kalmayacak insallah...

jani soğandan bi sorun yaşamıştı ya kist mi ne yapmış onda onun için yapmadım ama anası nı satim onu da yapcam....:))))))

ınsallah umudum yaa valla ben cok okudum da cnm
ılerı hareketı 0 olupda kalnalrı hep sayıları yuksek
mesela ceymı vardı mlde 100 mılyon kris var 95 mılyonmus mlde
ne bıleyım dediğim gıbı yıne cok sukur dıorum bı bu sayıyı gormedık hiç bu gune kadar
ama yeterli gelmıo kullandıklarımız benım okuyup yukarda bahsettiğim kısılerde klomen kullanıp kaldıalr
hep bızım fsh de 5 zaten alt sınıra yakın ust sınır 19..yanı hiç bı sakınca yok kullanmamızda..
ınsallah gusel kalplı arkadasım evet mlde 20 mlyon
amelıyattan once bıle ılerı yavasımız hep %60 fılandı
hareket kötü olmus keçiboynuzu tozuna ragmen:)
ama buna şükürler olsun cnm dediğin gibi kısmetten oteye bısey yok...

jani soğandan bi sorun yaşamıştı ya kist mi ne yapmış onda onun için yapmadım ama anası nı satim onu da yapcam....:))))))

aa yok yok benım kıstı erıtmıstı
ama ben suan yapamıorum refluden dolayı soğan yasak:))))
yok kusum yaa bısey yapmaz ıncır kurunu duymustum kıst yaptığını ama soğanı ılk duydum:))

bıde ıkzıler varya benım tupten 3 tane kıst kalmıstı
o ay hiçnişey takmadım kafama bıraz yurudum fılan bıde dedımkı
gececek gececek dedım hep erıyecek
dedım yalandan kım ölmuş erımezsede napalım
ama dra gıttım ucude erımıstı:))))
sende gececk bu enfeksıyon de yaoarken bu kurlerı
o ay hiç takma kafana bakalım nolcak:)

inciri de ekliyorum 5 oldu yöntem. preseed,viola,soğan, maydonoz, incir:)))))))))yalnız başbayayız bugece yine gelen giden yok ):

canim benim yaa..dedigin gibi nasip...yani dusun bir cok kisi var; onlarind ayazdiklarini okuyorum kimisi sadece 2 milyonla kalmis; hatta azo olup hamis kalan var..iste Rabbim old esin yeterki..klomen bize ters etki yapmisti canim..ama dedigin gibi krise ve o topikta bir cok kisiye baya yaradigini bende okudum...ameliyattan 1 sene sonrada cok cok iyi sonuclar var...yani sayi bu kadar yukselmisse insallah harekette yukselecek canim benim..bazi kurler bazi insanlarda ters etki yapiyo yada hic yaramiyo..sabir canim benim..ama hani bunu laf olsun diye yazmiyorum..canim sisin durumunuz kotu degil ve ben senin dogal yoldan gebe kalacagina cok gonulden inaniyorum..bak kime inandiysam hep tuttu..cinsiyetlerini bile bildim:)))) ya bazen esler boyle malesef..kafalarinin dikine gidiyolar..ama sonra duusununce ; biz icimizde ne firtinalar yasiyoruz kimbilir onlar neler yasiyor...

2 gun once bir haber okudum..defelarca tup bebek tedavisi goren bir cift vardi..kadin 46 erkek 52 yasinda..ve son unda ankarada bir merkezde gebe kaldi kadin..konntrole giderken adam vefat etti)..kadin ve bebislere birsey olmadi..ustelik ikiz bebek hemde...Konyadaydi sanirim...kurban oldugum Rabbim insallah hayirlisiyla nasip etsin...insallah esimiz biz ve bebislerimizle guzel bir aile olmayi nasip etsin...

Son düzenleme:

aynen canım dediğin gibi ınan varıkosel topiğinde okadar sayısı değerlerı gusel
arkaadslar var kalamamsıalr aylardır yıllardır
olmayınca olmuo canım ıstee..
bazen dıorumkı ben anne olmaya layık görmuomu rabbım dıorum
mucızesını gondermıo bana dıorum
en cok uzulduğun konu bu aslındaa bı gun bende gebe kalsam alahım dualrımı kabul ettı
demkkı katında kötı bı ınsan değilmişim diceem ve o an ancak ınanıcam kötü bır ınsan olmadığıma..
yoksa hep yargılıorum kendımı..bılıorum yanlış dusunduğumu..yoksa hz muhammed de butun coocukları kendınden once olerek ımtıhan edılmıs evlatlarıyla..sabretmemı ıstıo rabbım dıorum
ama seytan sanırımdıokı ıyı olsan kabul ederdı allah dualrını dıo
benden razı olmuomu acaba dıorum bırınımı uzdum ahınımı aldım dıorum bazen
ama sonunda allah sevdiğini sınarmıs dıorum napayım umudum
temız kalplı arkadasım hep bastan berı doğal yolla dıosun bana
ınsallah benımkınıde bılırsın
bende dıorum sana olacak dıye hep umarım bırbrıımızın ıcıne doğuyordur
yontemı hiç fatletmez kuzum yeterkı kucağıma layım sağlıcakla babasıda olsun
basımızda sağlıcakla değilmi:))))))ne kadarda kızsam cok sevıorum onu ben.)

valla cnm sırasıyla güzelce yap allah bırını vesıle kılsın
ınasallah haret cok gusel sızın hadı ılk su enfeksıyonu hallet
sonra sırasıyla yap sonrada gelsın bebişler:))))))

canim benimmm guzel dualarin icin cani gobulden yurekten aminnn..insallah hepimize nasip olur...

aynen bende esime soylenirim soylenirim:))) sonra cok uzuluyorum..sonucta oda nasil uzuluyo...bende cok seviyorumm tontiskomuuu:))))

canim o duygulari bende hissediyorum biliyomusun; Allhim beni layik gormuyomu diye nasil hayiflaniyorum..annelik o kadar ozelki; ben bu kadar kotumuiyum diyorum...ve Rabbim dualarimi kabul etmiyormu diyorum..ama soylede bir durum varki..hz Ayseninde hic cocugu olmamis....ama inanoglu iste durduramiyoruzki hislerimizi..bazen cok melankolige baglarim..yanlizmi olecem; yanlizmi kalacam diye..kurban oldugum Rabbim alnimiza yazmistir insallah anne olmayi...eger yazmamissada dularimiz kaderimizie degistirir ve insallah anne oluruz...

valla cnm sırasıyla güzelce yap allah bırını vesıle kılsın
ınasallah haret cok gusel sızın hadı ılk su enfeksıyonu hallet
sonra sırasıyla yap sonrada gelsın bebişler:))))))

bende aynen kimlerin ahını aldım diye düşünüp duruyorum öğrencilerin mi şunun mu bunun mu? allahın sevmediği kuluyum demekki diyorum . ama ne desem boş. ama umut varya bizim okulda bi kadın 1 senede hamişle kalmış geçen anlattı da sperm sayısı 90 milyon ve herşey normalmiş. demekki denk gelmiyor işte.

inş inş gelecek bebişler.....kucağımıza konacak mırıl mırıl uyuyacaklar koynumuzda:)))))

gelecegin guzel anne adaylariii opuyorum kiizlar sizi..cikiyorum ben ; iyi aksamlar size..insallah seneye bizde buraya bebislerin nasil buyudugunu yazacaz; aldigimizi kiyafetleri gosterecez...

tebrizli semsin bir lafi var..isin Allaha kalmissa oldu bil..bizimde isimiz kurban oldugum Allaha emanet..o zaman olacakk insalah...tekrar optum kizlar..grs uzere..dualarda bulusalim insallahh

ınsalah cnm ınsallahh
butun dualara amınn amın amınn dıorumm
bı gun olacak bılıorum ama sabretmek zor gelıo ıstee bıde belırsızlık tabii
dualarımıza devam cnm yasımız cok geç değil en azından sperm var yumurta var
her gun yenılıkler cıkıo tüp bebkte
hıç farketmez ne yolla olursa olsun umudum sağlıvakla ve hayırla olsunda.))

ayy ınsallah göbüşleri tokuşturcaz ınsallah
daha olcuseceğız kımınkı saha buyuk
kımde çatlak var kımde selülit olmus:))))
uykusuzluktan şıkayet etcez daha
abuu adamlar düz duvar olcek :)))
bı klayım 9 ay yok valla:)))))

kızlar iyi akşamalar ne güzel sohbet etmişsiniz
canlar ya biliyorsunuz sıksık yazıyorum ya bende doğal yoldan geleceğine inanmıyorum:18::18::18::18: bizim sıpanın hatta artık tedaviyle bile geleceğine pek emin değilim ......
belkide yaşayacalarımdan korkuyorummmmm:18::18::18: allah büyük diyorum allahtan umut kesilmez diyorummmm belkide o mucizelerden bir tanesi benide bulur diyorum sonra durumumuza bakıyorum:44::44: bende kaliteli yumoş yok:18::18: (nasıl oluyor onuda anlamış değilim hormon değerlerim iyi amh iyi her şey iyi ama yumoşlar kalitesiz )eşimde en son sayı 10 milyondu (bunun üzerinden çok ağır bir ameliyat geçirdi)ileri har %3:18: morfoloji 0 :18:bu şekilde mümkün değilmiş gibi geliyor bana ama bilmiyorummm artık korkuyorum okadar çok şey yaşadımki devleten 1 ahkımda daha var tüp bebekte :44:ama bunu kulanıp kulanmamakta kararsızımmm:44::44::44::44:rabbim çıkış yolu versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…