Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ya ben o ilk ayında hamile klanlara gıcık olduğum kadar kimseye olmuyorum

umutcum benim koca gelince sakladım kk yı ondan yazamadım sana
aman benim de içeceğim 1 hadi bilemedin 2 kadeh . aynen bende uyuyorum. ama işte sinirden içesim geldi:))))
okey o zaman ben takviyeyi basıyorum kocişe........
inşallah inşallah herşey güzel olacak olmalı......
fıstıklr nasılsınız gününüz nasıl geçti
yeterim uğraşıp duruyoz vallahi sağlık problemleri .allah beterinden saklasın sen nasılsın bakalım bugün?
ya ben o ilk ayında hamile klanlara gıcık olduğum kadar kimseye olmuyorum

ol nextciğim ol haklısın bi de çocuklarının kıymetini bilse o gıcıklar:) benim tüm sülale ilk atışta kalıyo bi ben desem yalan olmaz( annem 6 ay arayla hamile kalıyomuş doğumdan sonra tık gebiş.....

Son düzenleme:
umuuuuttt,
kociş ilaca başlıyo ya kutlarım seni. unutmuştum yazmayı.bravooooooooo:81::81:

Son düzenleme:

canım benim ya bende de idrar yolu enf. olmuştu geçenlerde Allahtan evdeydim gün boyu çiş çiş hemde azıcık bi de yanma neyse ki benim hemen geçti bi de bende bi ara idrar kaçırma olmuştu ameliyattan sonra çok korktuydum eyvah dedim bu dr miyomu alcam diye beni sidikli mi yaptı acep diye idrar eğilince bi damla kaçıyodu meğer yine enfeksiyonmuş niye beni bulur bilmem hergün donumu değiştiririm temizliğe çok önem veririm evlendiğimin ilk yılında da manyak bi mantar olduydum zati yeni evliyiz sex hayatımız yewrle bir olduydu dr üzüldüm bunlar dert değil bak hepsi geldi geçti

aysem nbrsin canımmm
tansıyonun noldu arada cıkabılır oylee merak etme
duarımızla güçverıyoruz bız mınık kızına ve sana
o bütün topiğin kızı:))))))
eh yüksek gibi hala tehlikeli sulardayım bu kadar yersen olacağı buduuur :)))
sağolun dualarınız için ama yok öyle topiğin kızı topikte herkesin kendi kızı olsun ki pabucu dama atılsın benim zillinin..
kıyamam yaa insanın neresi acıyorsa canı orada tabi.. allah şifa versin canım.

:))))))))) hiç güleceğim yoktu ay sen çok yaşa.. bursada da bir hamam varmış orada bir delikten mi ne çıkan börtü böceği yiyormuş insancıklar.. umut dünyası işte güler misin ağlar mısın...

canım yaa benimki enfeksiyon değil hep temiz çıkıyor. mesanemde tıkanma mı daral ma mı var artık ortaya çıkcak. benim uzun zamandır böyle son 3-4 aydır felaket oldu. zaten 4-5 yıl bi mazisi var. mesanemi kendim kesip alacam yoksa ben. 3 güne bir atak yapıyo...

bu sabah ben de kalktım çok sıkışmışım tuvalete giderken öksürdüm fışşşş kaçırıverdim 6 ay dolmadan böyleysem 8. 9. aylarda şarşar gezerim diye korktum..

olur acayip gıcığım zaten bıkkınım şu bebe işinden içesim var aslında herkesin çocuğu olmasa geri kalmış olmasan çocuk mocuk istemiyorum

olur acayip gıcığım zaten bıkkınım şu bebe işinden içesim var aslında herkesin çocuğu olmasa geri kalmış olmasan çocuk mocuk istemiyorum

ben biracıyım biraya gel biraya:)

bu sabah ben de kalktım çok sıkışmışım tuvalete giderken öksürdüm fışşşş kaçırıverdim 6 ay dolmadan böyleysem 8. 9. aylarda şarşar gezerim diye korktum..

evet canım ya hamilelik zor oluyo öle şeyler bebe büyüdükçe mesaneyi zorluyo olsun zorlasın bebecik sağlıklı olsun da...

umuuuuttt,
kociş ilaca başlıyo ya kutlarım seni. unutmuştum yazmayı.bravooooooooo:81::81:

ayy öğrencıyken içerdı ev arkadaslarım bende kokudan sarhoş olurdum sarkılar zaten
kafayı buldururdu filan ne gunlerdii yaa efkar bastı valla
ahahah bugun bı ara orhan babadan dokturuodum hee
bana kaderriimiiiin bır oyunu mu buuu:)))))))
valla benım koca benı çileden çıkarıp oyle gelıo lafıma hiç ilaç milaç demedım kedısı dank etti:))))))
bıde doktora şıkayet ettı benı yaa esım yuzunden strese gırıorum kadınlar kulubune gırıp gırıp ordan duyduklarını
yaptırıo bana dedi:))))ahahahah rezıl oldum ayol dahada gıtmem o doktora.))))))))

bişey olmaz canım allahın ıznıyle sen yınede dıkkat et
ay benım kocamında mesanesı doğuştan bıraz kucukmus hiç dayanamaz
çişine 3 saatlık yola gıderız 5 kere mola verırız:)))

ayy annem ben bıra hele hiç içemıorum kokuo cok kötüü
hele rakıı abuu kıss eşek çişi gibi :))))))
bıde anneannem alkoliçersenız 40 gun gıtmez kanınızdan
kafır olarak ölursunuz alımallah derdi bırazda ondan sanırım suclu hıssederdım hep:)))))

bişey olmaz canım allahın ıznıyle sen yınede dıkkat et
ay benım kocamında mesanesı doğuştan bıraz kucukmus hiç dayanamaz
çişine 3 saatlık yola gıderız 5 kere mola verırız:)))

ayy annem ben bıra hele hiç içemıorum kokuo cok kötüü
hele rakıı abuu kıss eşek çişi gibi :))))))
bıde anneannem alkoliçersenız 40 gun gıtmez kanınızdan
kafır olarak ölursunuz alımallah derdi bırazda ondan sanırım suclu hıssederdım hep:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…