- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.941
aman canım anneler de babalar da bi garip bize gelenlerin çocukları evi duman ediyo, anne babaları yalandan laf ediyolar ama çocukların umru değil.çocuk da biliyo gerçekten kızmadıklarını anne babanın da umru değil çünkü. çocuklarına laf geçiremiyolar daha bu yaşta
okul hayatları çok kötü olacak, onları kötü şeyler bekliyor daha. ha bire karşılık verme, alay etme, hiç kimseyi takmıyolar. büyük konuşmayayım ama benim çocuğum misafirlikte öyle davranamaz. davranırsa da gününü görür. bence doğrusu da bu. çocukları at ananeye her yere yalnız gidiyolar, sonrada çocuklar böyle sapıtıyo. ikiside ilk ayında hamile kalmış ama çocukları umurlarında değil. adetten doğurmuşlar işte bi tane . biz de burda kahrolalım çocuk çocuk diye....
aslında çok seviyorum arkadaşları burda dedikodu yapmış gibi oldum ama çocuk konusunda çok yetersiz ve başarısızlar malesef bu da bi gerçek.çocuk merkezli değiller. neyseki atlattım bende bi şekilde yemek işini.
umutcum benim koca gelince sakladım kk yı ondan yazamadım sanaabuuu kıss vallla kocişleri de satarız ohhh dıomusum:)))
annem ben hiç içemıorum hee bı kırmızı sarap içmişliğim var oda3-5 yudumda uyutuo beni:))))
ysani benden hiç ii masa arkadası olmaz next belki dayanıklıdır haa bu arada sarabın %50sıde
vişne suyu olduğu halde oyle oluo:))))))
okey o zaman ben takviyeyi basıyorum kocişe........olurmu olur valla aysenın oyle oldu yaa yumurta gelişmıo dedıler tüpün için
doğal yolla verdı rabbım katından:))hiç belli olmaz
yok yok yuklenmiş olmazsın tam 3 ay cok gusel beslemiş olursınuz
bu arad senınde geçmiş olur enfeksıyon hersey gusel olacak ınsallah:))))
inşallah inşallah herşey güzel olacak olmalı......bende yazayım bi söz:)
Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde sakın pes etme, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır...
yeterim uğraşıp duruyoz vallahi sağlık problemleri .allah beterinden saklasın sen nasılsın bakalım bugün?fıstıklr nasılsınız gününüz nasıl geçti
ya ben o ilk ayında hamile klanlara gıcık olduğum kadar kimseye olmuyorum
ayrıca bitmek bilmeyen idrar sorunum için 15 gün sonra sistometri çekilecek.bugün işeme testi yaptırdım. bakalım inşallah bişey bulabilirler tüp bebeğe kadar çözülsün şu sorun nolur dua edin artık dayancak gücüm kalmadı.
bugün yine dışarda 5 kez wc ye girdim arkasından 3-4 kez evde, ama hala sürekli idrarım var ve çok az miktarda yapabiliyorum.
tüm gece yine ağrıdan kıvrandım sürekli rüyamda wc ye gittim .3 kez de kalktım . belim sırtım ağrıyor artık gece boyu.
sinirden oturup baya bi ağladım dr dan gelince
dr umun da dr eşi trafik kazasında felçli kalmış tekerlekli sandalyede.adamada üzüldüm bugün yine
bu sorun yüzünden sanırım depresyona gircem . lütfen benim için sizde dua edin.
eh yüksek gibi hala tehlikeli sulardayım bu kadar yersen olacağı buduuur :)))aysem nbrsin canımmm
tansıyonun noldu arada cıkabılır oylee merak etme
duarımızla güçverıyoruz bız mınık kızına ve sana
o bütün topiğin kızı:))))))
kıyamam yaa insanın neresi acıyorsa canı orada tabi.. allah şifa versin canım.ayrıca bitmek bilmeyen idrar sorunum için 15 gün sonra sistometri çekilecek.bugün işeme testi yaptırdım. bakalım inşallah bişey bulabilirler tüp bebeğe kadar çözülsün şu sorun nolur dua edin artık dayancak gücüm kalmadı.
bugün yine dışarda 5 kez wc ye girdim arkasından 3-4 kez evde, ama hala sürekli idrarım var ve çok az miktarda yapabiliyorum.
tüm gece yine ağrıdan kıvrandım sürekli rüyamda wc ye gittim .3 kez de kalktım . belim sırtım ağrıyor artık gece boyu.
sinirden oturup baya bi ağladım dr dan gelince
dr umun da dr eşi trafik kazasında felçli kalmış tekerlekli sandalyede.adamada üzüldüm bugün yine
bu sorun yüzünden sanırım depresyona gircem . lütfen benim için sizde dua edin.
umutcum evicap ı biz 400 ıu alıyoruz çok mu? siz kaç kullanıyorsunuz? solgar ın da omega 3 ünü alacağım sipariş verdim. bir de keçi boy. tozu böceklenmiş kavanoza koymuştum bir açtım böcekler top gibi yuvarlanıyo içinde. eşim onu poşetten içti bir kaç kez böcekli böcekli:))))))))))) belki onlar da işe yarar.:)) bir aktardan aldığımda sanki kakao gibi böyle incecik toz şeklinde onu da gerçek değil diye kullanmadık hiç öylesini gördünüz mü?
haa aklama geldi kula da yunus emre nin türbesi varmış gökçeören de çocuğu olmayanlar gidiyomuş. bizim bi komşu ordan bi taş kaldırcan altından çıkan böceği yicen demişler o da yapmış. 9 yıl sonra 1 çocuğu olmuş adı emre başka da olmamış. ya denk geldi ya da psikolojik . şimdi benim koca da böcek yedi yaa aklıma ordan geldi:))))))9
canım benim ya bende de idrar yolu enf. olmuştu geçenlerde Allahtan evdeydim gün boyu çiş çiş hemde azıcık bi de yanma neyse ki benim hemen geçti bi de bende bi ara idrar kaçırma olmuştu ameliyattan sonra çok korktuydum eyvah dedim bu dr miyomu alcam diye beni sidikli mi yaptı acep diye idrar eğilince bi damla kaçıyodu meğer yine enfeksiyonmuş niye beni bulur bilmem hergün donumu değiştiririm temizliğe çok önem veririm evlendiğimin ilk yılında da manyak bi mantar olduydum zati yeni evliyiz sex hayatımız yewrle bir olduydudr üzüldüm bunlar dert değil bak hepsi geldi geçti
canım benim ya bende de idrar yolu enf. olmuştu geçenlerde Allahtan evdeydim gün boyu çiş çiş hemde azıcık bi de yanma neyse ki benim hemen geçti bi de bende bi ara idrar kaçırma olmuştu ameliyattan sonra çok korktuydum eyvah dedim bu dr miyomu alcam diye beni sidikli mi yaptı acep diye idrar eğilince bi damla kaçıyodu meğer yine enfeksiyonmuş niye beni bulur bilmem hergün donumu değiştiririm temizliğe çok önem veririm evlendiğimin ilk yılında da manyak bi mantar olduydum zati yeni evliyiz sex hayatımız yewrle bir olduydudr üzüldüm bunlar dert değil bak hepsi geldi geçti
vallahi de billahi de ağlanacak haldeyiz. dr da diyo şu sorununu halledelim bırak şimdi bebeği. adam haklı. kendimi toparlayamıyom daha bebek yapayım. 23-24 de taş gibiyken yapamadık şimdi de böle sorun üstüne sorun.
kistler kaybolmuştur bence onlar ilaçdan oldu sonuçta normale dönmüştür.dediğin gibi herkesin imtahanı farklı allah beterinden saklasın daha kötü dertler vermesin. ama şu an oturup sinirden bi şişe şarap içesim var hem mesanemi de hissetmem ne güzel:) gel de içek umut bacaım netx sen de gel katıl biseeeee:)
vallahi de billahi de ağlanacak haldeyiz. dr da diyo şu sorununu halledelim bırak şimdi bebeği. adam haklı. kendimi toparlayamıyom daha bebek yapayım. 23-24 de taş gibiyken yapamadık şimdi de böle sorun üstüne sorun.
kistler kaybolmuştur bence onlar ilaçdan oldu sonuçta normale dönmüştür.dediğin gibi herkesin imtahanı farklı allah beterinden saklasın daha kötü dertler vermesin. ama şu an oturup sinirden bi şişe şarap içesim var hem mesanemi de hissetmem ne güzel:) gel de içek umut bacaım netx sen de gel katıl biseeeee:)
abuuu kıss vallla kocişleri de satarız ohhh dıomusum:)))
annem ben hiç içemıorum hee bı kırmızı sarap içmişliğim var oda3-5 yudumda uyutuo beni:))))
ysani benden hiç ii masa arkadası olmaz next belki dayanıklıdır haa bu arada sarabın %50sıde
vişne suyu olduğu halde oyle oluo:))))))
bu sabah ben de kalktım çok sıkışmışım tuvalete giderken öksürdüm fışşşş kaçırıverdim6 ay dolmadan böyleysem 8. 9. aylarda şarşar gezerim diye korktum..
umutcum benim koca gelince sakladım kk yı ondan yazamadım sana
aman benim de içeceğim 1 hadi bilemedin 2 kadeh . aynen bende uyuyorum. ama işte sinirden içesim geldi:))))
okey o zaman ben takviyeyi basıyorum kocişe........
inşallah inşallah herşey güzel olacak olmalı......
yeterim uğraşıp duruyoz vallahi sağlık problemleri .allah beterinden saklasın sen nasılsın bakalım bugün?
ol nextciğim ol haklısın bi de çocuklarının kıymetini bilse o gıcıklar:) benim tüm sülale ilk atışta kalıyo bi ben desem yalan olmaz( annem 6 ay arayla hamile kalıyomuş doğumdan sonra tık gebiş.....
umuuuuttt,
kociş ilaca başlıyo ya kutlarım seni. unutmuştum yazmayı.bravooooooooo:81::81:
bişey olmaz canım allahın ıznıyle sen yınede dıkkat eteh yüksek gibi hala tehlikeli sulardayım bu kadar yersen olacağı buduuur :)))
sağolun dualarınız için ama yok öyle topiğin kızı topikte herkesin kendi kızı olsun ki pabucu dama atılsın benim zillinin..
kıyamam yaa insanın neresi acıyorsa canı orada tabi.. allah şifa versin canım.
:))))))))) hiç güleceğim yoktu ay sen çok yaşa.. bursada da bir hamam varmış orada bir delikten mi ne çıkan börtü böceği yiyormuş insancıklar.. umut dünyası işte güler misin ağlar mısın...
ben biracıyım biraya gel biraya:)
bişey olmaz canım allahın ıznıyle sen yınede dıkkat eteh yüksek gibi hala tehlikeli sulardayım bu kadar yersen olacağı buduuur :)))
sağolun dualarınız için ama yok öyle topiğin kızı topikte herkesin kendi kızı olsun ki pabucu dama atılsın benim zillinin..
kıyamam yaa insanın neresi acıyorsa canı orada tabi.. allah şifa versin canım.
:))))))))) hiç güleceğim yoktu ay sen çok yaşa.. bursada da bir hamam varmış orada bir delikten mi ne çıkan börtü böceği yiyormuş insancıklar.. umut dünyası işte güler misin ağlar mısın...
ben biracıyım biraya gel biraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?