- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.961
Günaydııııııııııın Tatlım
Profil resmini anlayamadım :44::44::44:
6 gunluk rahme yenı tutunmuş bir embrıyo canım:)))))))))
eh yüksek gibi hala tehlikeli sulardayım bu kadar yersen olacağı buduuur :)))
sağolun dualarınız için ama yok öyle topiğin kızı topikte herkesin kendi kızı olsun ki pabucu dama atılsın benim zillinin..
kıyamam yaa insanın neresi acıyorsa canı orada tabi.. allah şifa versin canım.
:))))))))) hiç güleceğim yoktu ay sen çok yaşa.. bursada da bir hamam varmış orada bir delikten mi ne çıkan börtü böceği yiyormuş insancıklar.. umut dünyası işte güler misin ağlar mısın...
ayşecim mesajı ben kaçırmışım .violayı sen mi söylemiştin? yumurtlamayı mı artırıyor acaba? bizde erkek sorunu yok sayılır yani aman aman 80- 90 milyon değil spermimiz ama yeterli deniyor. ama bir yerde sorunlu çıktı. o yüzden biz yine de önlem olsun diye vitamin kullanıyoruz. sorun aslında bende. tek tüp tıkalı açık tüpte normalden biraz daha az folikül gelişiyor. enfeksiyonum var geçmiyor. yani bence benden dolayı olmuyor diye düşünüyorum ama hiç de belli olmuyor bu işler belki spermlerde yumurtayı buldu giremedi belki buluşamadılar bile... aman işte ne bilim düşün düşün alim olcam big bang e kadar gitcem yakında.......preseed deniycem bir de.sağol canııım Allah güzel dualarını misliyle san döndürsün inşallah...
viola ben dedim ama yumurta kalitesi için o sizde erkek değil miydi sorun???
bir söz de ben yazayım çok bunalımlı bir günümde mesaj olarak gelmişti de çok ağlamıştım..
üzülme der mevlana, bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir...
ikizlerrrrr yakaladım seni sobeeee
yavv next kocalar yüzünden sobe bile yapamıyoz. bende kızcak diye bi girip bi çıkıyom:)kaçırmışım seni ikizleeer
benim mesane eskiden normaldi de sonradan küçüldü heralde yada beynim yanlış komut veriyo o dan kendini küçük sanıyo şapşal......şu an otobüs yolculuğu yapmam heralde imkansızdır. arabayla bile eşime hadi hadi dur yoksa ağaç altına yapcam baskısı yapıyorum 3 saatlik yolda bile.....bişey olmaz canım allahın ıznıyle sen yınede dıkkat et
ay benım kocamında mesanesı doğuştan bıraz kucukmus hiç dayanamaz
çişine 3 saatlık yola gıderız 5 kere mola verırız:)))
ayy annem ben bıra hele hiç içemıorum kokuo cok kötüü
hele rakıı abuu kıss eşek çişi gibi :))))))
bıde anneannem alkoliçersenız 40 gun gıtmez kanınızdan
kafır olarak ölursunuz alımallah derdi bırazda ondan sanırım suclu hıssederdım hep:)))))
ben zaten başından beri hep diyetisyenle idare ediyorum yoksa hiç kilo almadan nasıl gelirdim bu haftaya kadar..ayşecim diyet falan vermedi mi dr tansiyon için. dikkat et fazla yeme oburrrr gebişşşş seni:)
bu hamama gidip böcekleri zehirleyek kız ayşeee yazık bari böcek yemesin insancıklar.........kocaları falan zorla yediriyodur belki:)
ayşecim mesajı ben kaçırmışım .violayı sen mi söylemiştin? yumurtlamayı mı artırıyor acaba? bizde erkek sorunu yok sayılır yani aman aman 80- 90 milyon değil spermimiz ama yeterli deniyor. ama bir yerde sorunlu çıktı. o yüzden biz yine de önlem olsun diye vitamin kullanıyoruz. sorun aslında bende. tek tüp tıkalı açık tüpte normalden biraz daha az folikül gelişiyor. enfeksiyonum var geçmiyor. yani bence benden dolayı olmuyor diye düşünüyorum ama hiç de belli olmuyor bu işler belki spermlerde yumurtayı buldu giremedi belki buluşamadılar bile... aman işte ne bilim düşün düşün alim olcam big bang e kadar gitcem yakında.......preseed deniycem bir de.
aaa ne bılıosun
ayşecim mesajı ben kaçırmışım .violayı sen mi söylemiştin? yumurtlamayı mı artırıyor acaba? bizde erkek sorunu yok sayılır yani aman aman 80- 90 milyon değil spermimiz ama yeterli deniyor. ama bir yerde sorunlu çıktı. o yüzden biz yine de önlem olsun diye vitamin kullanıyoruz. sorun aslında bende. tek tüp tıkalı açık tüpte normalden biraz daha az folikül gelişiyor. enfeksiyonum var geçmiyor. yani bence benden dolayı olmuyor diye düşünüyorum ama hiç de belli olmuyor bu işler belki spermlerde yumurtayı buldu giremedi belki buluşamadılar bile... aman işte ne bilim düşün düşün alim olcam big bang e kadar gitcem yakında.......preseed deniycem bir de.
yavv next kocalar yüzünden sobe bile yapamıyoz. bende kızcak diye bi girip bi çıkıyom:)
benim mesane eskiden normaldi de sonradan küçüldü heralde yada beynim yanlış komut veriyo o dan kendini küçük sanıyo şapşal......şu an otobüs yolculuğu yapmam heralde imkansızdır. arabayla bile eşime hadi hadi dur yoksa ağaç altına yapcam baskısı yapıyorum 3 saatlik yolda bile.....
Ayy gerçekten mi bende civcive benzetmiştim
nasılsınız kızlar
aaa ne bılıosun
atesın cok gusel yukselmıss
sabıtlenmiş gayet ıyı gıdıo 27.gun hala dusmezse
umutlanırız canım hadı bakalım:)))
canım bı an once sısteskopiyı yaptır cnm
ben endoskopıden korktum uzadıkça uzadı tedavı
veyanlış ılaç kullanmıs oldum meğer refluymus
senınde ne olduğu kesın anlasılır ve bı an once ıyılesme suresın baslar
cnm sıkma canını..
ben zaten başından beri hep diyetisyenle idare ediyorum yoksa hiç kilo almadan nasıl gelirdim bu haftaya kadar..
yesinler yaa bak bütün çinliler uzak doğulular yiyor gayet sağlamlar vardır onda da bir fayda :)))
bana benziyor durumun o zaman ben de rezerv çok azalmıştı eşimde de sayı değil ama hız ve morfoloji sorunluydu, eşim sağolsun sigarayı azaltmayı bile kabul etmedi ben kendim çabaladım soğan kürü yaptım sonra da bu violayı kullandım bir de bal-çörekotu tarçın kullandım. o beşinci demesinde ikizlere hamile kalan arkadaşım da son tedavisinden 2 ay önce başladı violaya transfere kadar kullandı, tedavi sırasında ilaçlarla beraber de bal-çöreeotu tarçın kullandı. istersen bir dene
ıyıyız canım sen nasılsın
neler yapıosunn bakalımm
amelıyattan sonra spermıyogram baktırdınız mı hiç
umutcum ben gebe kalırsam eğer bunu kesinlikle adetten önce anlarım hiç şüphem yok buna. herkesten de özür dilerim anlamazsam o kadar yani... o yüzden bu ateş tablosu isterse 37 lere çıkıp hiç düşmesin ben yok diyorsam yoktur:))))))) ateşin neden yüksek olduğunu da söyliyim sana faranjitli ilkokul öğretmeni boğazı yüzünden
aslında evet ben bile çok bekledim bu konuda. sisteskopi değil sistometri yapcakmış öncelikle onun verilerine göre karar vercek heralde sistoskopi yapıp yapmayacağına. bakalım bekleyip görcez.
ayşecim daha çok sana benzemek istiyorumdoğal yoldan bi kız bebiş yapmak istiyorum mümkünse:)))))morfoloji kaçtı , hız nasıldı eşinde? bu viola ya bande mi başlasam ??? zararı olur mu diye korkarım ben biraz ama:18::18:. eczanelerde satılıyor mu? internetten mi almıştın?
gelecek ay 5 i bi yerde yapsam iyi olacak preseed, soğan, viola, bal-çörek-tarçın başka ne vardı. bunların hepsi de aynı ayda yapılmaz ki ama
umut sonunda sobeeeeee
sağol canımdr has ile uğraşıyorummm :26::26:dün eşim için adanadaydık bu günde kız kardeşim çin tüp bebeğe başladı kardeşimm dua edin olurmu inşşşşşş
canım son gittiğimizde dr konuştum (endokrin dr )bir spermiyoğram verelimmi dedimmm:26::26::26::26: hormonlar çok karışıkk aldığınız sonuç bağlayıcı olmaz biraz daha bekleyin dediii:44::44::44: bekliyoruzzz:18::18::18:
ayy allah kızkardesıne de sanada bızede hayrlı sağlıklı evatalr versın
bugunku haberlerı ızledınızmı batmandakı kadın 4 kızdan sonra oğlan istemıs
5. oğlan ama kadere bak öksüz kaldı yavrucak kardeslerı öldü baba yogun bakımda
allah hayırlısını versın canımm bı gun olacak bunca duaya rabbım kayıtsız kalmayacak
başkenttemı başladı bu arada bulent bey hala başkenttemı
amin kuzum amin inşşşş rabbim hepimiz güldürsünnnn
evet canımmm gördüm haberi
canım evet kız kardeşim başkentte başladı sebebpsiz infertilite olduğu için adanada en iyi yer başken dedii olcaksa her yerde olur başka şehirlere gidemem dedi (çalışıyor ) ve başladı bu gün ikinci kontrolü vardııı he şey yolund adedi dr inşşşş he rşey yolund ailerler
canım evet bülnt bey başkentte
aynen sesler anında keçi sesine döndü 2 hafta dolmadan. next in eşi tam despot o zor sobeler bizi:)))) ayy inş inş kız olsun bizim olsun .....okadar emınım dıosun yanii:)))))
bendede var faranjit valla olmayan varmı acaba drs boyunca
ben konusuorum ben sorup kendım cvplıorum
cok kötu burdakı ögrencıler koyden gelıo hiç ingılozce gormemısler
kıtaplar ağır kalıo ama napalım :)))
travestı gıbnı cıkıo sesimiz coğunlukla:)
ahahaha
ayy ınsallah canımm allah sana doğal yoldan hayırlı ve sağlıklı bı kız versın ozaman
bende cok sevıorum kız coocukalrına bayılıorum esımde oyle:))))))
aynen sesler anında keçi sesine döndü 2 hafta dolmadan. next in eşi tam despot o zor sobeler bizi:)))) ayy inş inş kız olsun bizim olsun .....
benim çocuklar da aynı valla kalem tutmadan geliolar bomboş kafalar hiç evde işlenmemiş. tın tın. canım çıkıyo. çok fena gecekondu ordaki çocuklar daha iyidir emin ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?