- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #2.981
bı ara benımkıde cok karısıodu
hatta ogrnmıs bnıckımı okuyomus demek oyle dusunuosun fılan dıodu
homurdanıodu fılan ama artık bişey demıo
dıorum ya doktora bıle sıkayet bettı kk ya gırıo
ordan ne duyuosa bana yaptırmaya calısıo dıyee:))))9
ayy tatlım cin gıbı ben yazrken arkadanmı bktı yazdıklarımdanmı anladı naaptıysa:))bende nick imi yanlış söyledim bakmasın diye
mrb kızlar eskiyi okuyayım dedim internet gitti zaten koca yolda gelmek üzere bugün biraz alış veriş yaptım ben hiç fondeten sürmezdim bi tane aldıydım düğün dernek olunca sürüyodum ama hep özenirim pürüzsüz cilt gibi görünen fondetenli yüzlere işte krem gibi pudra gibi olanlardan aldım bakalım kullanacak mıyım. sabah genelde giriyodum kk ne apartmandan annem yaşında bi komşu geldi sabah kahvesine gelme diyemedim nezamandır söylüyodu 11.30 dan 12.00 ye kadar üzerimi giyip hazırlanıyorum kadına da öyle dedim aman bi geldi kafam ağrıdı gitmek bilmedi sonra aa saat gelmiş canım sen git üstünü giy ben salonda beklerim demez mi dumur oldum çüş yani nası yaa insan gitmez mi bi de ilk defa geliyo neyse kadınla bir çıktık ne dinlenebildim ne de kk ne girebildim ne de doğru dürüst hazırlandım kadın yüzünden güne kötü başladım. ay umutcum beni de eşim dr şikayet ediyor hep diyoki hep internette kadınlar kulübümü ne var orada kendi gibi ay geldi
bende seni yakaladım diye mesaj attım orada sana
meğer ava giden avlanırmış:))))
ayy tatlım cin gıbı ben yazrken arkadanmı bktı yazdıklarımdanmı anladı naaptıysa:))
bende soylemedım güya:)))))))
ilahii nextcim cok hoşsun cumlen de yarım kalmış ya cok guldum:))))
benımde kayınvalıdeler ızmırde geldıkçe ikizler sen bı bulusalım ancak iner dılımızın şişi:)))))))))9
bende çok güldüm ayy geldi deyip kopmuş next:)
o gebelik beliritlerini ben hep okuyorum değişik şeyler çıkıyo o topikte
yoksa ben bu ay gebiş değilim yani belirti falan aramıyorum ama yine de allahtna ümit kesilmez. nasıl belirti vercek vücut onu da bilmiyom ki hahh şöle oldu böle oldu desemm
ama belli olmaz hep aynı belirti yapmayabilir hcg. bende mesela bu ay yine hiç bi belirti yok .kendimi dinlersem onlarca bulabilirim. dedim ya ateşim de faranjitten. ben bi gün hamile kalsam belirtileri de ondan bundan diye görmem zaten . olumsuz bakıyorum yaa belki ondan. ama böle midem falan bulanırsa bilemem tabi
aman yaaa 6. 30 da kalkıyorum yaa hemen uykum geliyo. yavaş yavaş yatağa konayım ben. tükkanı açık bırakmayın gariii hadi bakem öpüyorum sizi ayşecim kızına iyi bak fazla yeme tansiyonu kafaya takma. umut sende bebek rüyaları gör ben yine 2-3 gündür ha bire bebek ve düşük falan görüyorum hayır olsun xoxoxo
inşallah be güzelim sonumuz benzesin :)) eşimde sayı 40 milyon civarıydı morfoloji %2 hereketli de %5 gibi bişeydi.. doktor sırf bu hareket meselesi şansını %50 düşürüyor demişti üstüne benim dertleri ekledi doğal gebelik için 2 ayda 1 %3 şansın var demişti..umutcum ben gebe kalırsam eğer bunu kesinlikle adetten önce anlarım hiç şüphem yok buna. herkesten de özür dilerim anlamazsam o kadar yani... o yüzden bu ateş tablosu isterse 37 lere çıkıp hiç düşmesin ben yok diyorsam yoktur:))))))) ateşin neden yüksek olduğunu da söyliyim sana faranjitli ilkokul öğretmeni boğazı yüzünden
aslında evet ben bile çok bekledim bu konuda. sisteskopi değil sistometri yapcakmış öncelikle onun verilerine göre karar vercek heralde sistoskopi yapıp yapmayacağına. bakalım bekleyip görcez.
ayşecim daha çok sana benzemek istiyorumdoğal yoldan bi kız bebiş yapmak istiyorum mümkünse:)))))morfoloji kaçtı , hız nasıldı eşinde? bu viola ya bande mi başlasam ??? zararı olur mu diye korkarım ben biraz ama:18::18:. eczanelerde satılıyor mu? internetten mi almıştın?
gelecek ay 5 i bi yerde yapsam iyi olacak preseed, soğan, viola, bal-çörek-tarçın başka ne vardı. bunların hepsi de aynı ayda yapılmaz ki ama
okadar emınım dıosun yanii:)))))
bendede var faranjit valla olmayan varmı acaba drs boyunca
ben konusuorum ben sorup kendım cvplıorum
cok kötu burdakı ögrencıler koyden gelıo hiç ingılozce gormemısler
kıtaplar ağır kalıo ama napalım :)))
travestı gıbnı cıkıo sesimiz coğunlukla:)
ahahaha
ayy ınsallah canımm allah sana doğal yoldan hayırlı ve sağlıklı bı kız versın ozaman
bende cok sevıorum kız coocukalrına bayılıorum esımde oyle:))))))
inşallah be güzelim sonumuz benzesin :)) eşimde sayı 40 milyon civarıydı morfoloji %2 hereketli de %5 gibi bişeydi.. doktor sırf bu hareket meselesi şansını %50 düşürüyor demişti üstüne benim dertleri ekledi doğal gebelik için 2 ayda 1 %3 şansın var demişti..
hamile olduğumu ben de anladım sanki ama salak gibi ümitlenmek istemedim ki daha çok üzüntü olmasın sonradan.. herkese de söylüyorum bende gecikme var belirtilerim var diye kimse de yakıştırıp da bir test yaptır demedi bana((
ALLAH gönlünüze göre versin cicim..
hep aynı işte salak gibi kalmamak için ümitlenmiyoruz sen nasıl anlamıştın çok severim gebelik hikayelerini:)
ayy tatlım cin gıbı ben yazrken arkadanmı bktı yazdıklarımdanmı anladı naaptıysa:))
bende soylemedım güya:)))))))
ilahii nextcim cok hoşsun cumlen de yarım kalmış ya cok guldum:))))
benımde kayınvalıdeler ızmırde geldıkçe ikizler sen bı bulusalım ancak iner dılımızın şişi:)))))))))9
Herkese selam arkadaslar soyle bir ugrayip selam vereyim dedim... Bu aralar pek bakamiyorum yogunluktan...
tabıı cnm hep o diğer sıkk var zatenn
yaa dıorum bellı de olmaz belkı de var:)))))
hatta brnım regllerım once kahve yada pembe lekeyle başlar sonra akşama doğru sokulur
ben her dafsında hiç usanmadan onu yerleşme kanamsı zannederım umutla beklerım:))
umut edebılmek de gusel değilmi ama ya o omudumuz o olmasaydı:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?