Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

bende nick imi yanlış söyledim bakmasın diye

mrb kızlar eskiyi okuyayım dedim internet gitti zaten koca yolda gelmek üzere bugün biraz alış veriş yaptım ben hiç fondeten sürmezdim bi tane aldıydım düğün dernek olunca sürüyodum ama hep özenirim pürüzsüz cilt gibi görünen fondetenli yüzlere işte krem gibi pudra gibi olanlardan aldım bakalım kullanacak mıyım. sabah genelde giriyodum kk ne apartmandan annem yaşında bi komşu geldi sabah kahvesine gelme diyemedim nezamandır söylüyodu 11.30 dan 12.00 ye kadar üzerimi giyip hazırlanıyorum kadına da öyle dedim aman bi geldi kafam ağrıdı gitmek bilmedi sonra aa saat gelmiş canım sen git üstünü giy ben salonda beklerim demez mi dumur oldum çüş yani nası yaa insan gitmez mi bi de ilk defa geliyo neyse kadınla bir çıktık ne dinlenebildim ne de kk ne girebildim ne de doğru dürüst hazırlandım kadın yüzünden güne kötü başladım. ay umutcum beni de eşim dr şikayet ediyor hep diyoki hep internette kadınlar kulübümü ne var orada kendi gibi ay geldi

bende nick imi yanlış söyledim bakmasın diye
ayy tatlım cin gıbı ben yazrken arkadanmı bktı yazdıklarımdanmı anladı naaptıysa:))
bende soylemedım güya:)))))))

ilahii nextcim cok hoşsun cumlen de yarım kalmış ya cok guldum:))))
benımde kayınvalıdeler ızmırde geldıkçe ikizler sen bı bulusalım ancak iner dılımızın şişi:)))))))))9

bende çok güldüm ayy geldi deyip kopmuş next:)
o gebelik beliritlerini ben hep okuyorum değişik şeyler çıkıyo o topikte
yoksa ben bu ay gebiş değilim yani belirti falan aramıyorum ama yine de allahtna ümit kesilmez. nasıl belirti vercek vücut onu da bilmiyom ki hahh şöle oldu böle oldu desemm

ay kendım geldım gozumun onune yaa
bende oyleydımm esımın geleceği saatlerde hemen cıkıverıırdım:)))))
canım ben bı gun hamıle kalırsam bene anlarım
cunku yumurta çatlatmak ıcın iğne verıolar ya tüp bebkte
işte onun ıcın hcg hormonu var yanı gebelık hormonu
o ıgneyı olduktan 2-3 sonra fılan bı kaç gun göğüs uçlarım sızlardı
yanı olursa yıne oyle bı belırtı olmalı bakıorum her ay yok o nsızı dıorum yıne yok b u ay:)))))))

ama belli olmaz hep aynı belirti yapmayabilir hcg. bende mesela bu ay yine hiç bi belirti yok .kendimi dinlersem onlarca bulabilirim. dedim ya ateşim de faranjitten. ben bi gün hamile kalsam belirtileri de ondan bundan diye görmem zaten . olumsuz bakıyorum yaa belki ondan. ama böle midem falan bulanırsa bilemem tabi

aman yaaa 6. 30 da kalkıyorum yaa hemen uykum geliyo. yavaş yavaş yatağa konayım ben. tükkanı açık bırakmayın gariii hadi bakem öpüyorum sizi ayşecim kızına iyi bak fazla yeme tansiyonu kafaya takma. umut sende bebek rüyaları gör ben yine 2-3 gündür ha bire bebek ve düşük falan görüyorum hayır olsun xoxoxo

tabıı cnm hep o diğer sıkk var zatenn
yaa dıorum bellı de olmaz belkı de var:)))))
hatta brnım regllerım once kahve yada pembe lekeyle başlar sonra akşama doğru sokulur
ben her dafsında hiç usanmadan onu yerleşme kanamsı zannederım umutla beklerım:))
umut edebılmek de gusel değilmi ama ya o omudumuz o olmasaydı:))))

bende yatayım artıkınn
ayy ben gorum dun bı suru coocuk evden cıkarmya çalısıodum ama benım değillerdı
gitmıolardı hayır olsun ınsallah bı cok hamıle haberı alıcam demekki:))))))
aysecımm gelmişşş sanada kızınla tatlı ruyalarr ayşemm:))))9
ıyı gecelerrr

inşallah be güzelim sonumuz benzesin :)) eşimde sayı 40 milyon civarıydı morfoloji %2 hereketli de %5 gibi bişeydi.. doktor sırf bu hareket meselesi şansını %50 düşürüyor demişti üstüne benim dertleri ekledi doğal gebelik için 2 ayda 1 %3 şansın var demişti..
hamile olduğumu ben de anladım sanki ama salak gibi ümitlenmek istemedim ki daha çok üzüntü olmasın sonradan.. herkese de söylüyorum bende gecikme var belirtilerim var diye kimse de yakıştırıp da bir test yaptır demedi bana ((

ALLAH gönlünüze göre versin cicim..

hep aynı işte salak gibi kalmamak için ümitlenmiyoruz sen nasıl anlamıştın çok severim gebelik hikayelerini:)

hep aynı işte salak gibi kalmamak için ümitlenmiyoruz sen nasıl anlamıştın çok severim gebelik hikayelerini:)

:))) tecrübeliyim ben 3. gebeliğim benim allah sonunu diğerlerine benzetmesin.. benimkilerin hepsinde çok garip ama deli gibi kaşıntım oldu genital bölgemde önce ordan şüphelendim, zaten geciktim de bir de baş dönmesi ve nasıl ellerim titredi anlatamam.. iş yeri hekimine gidiyorum tiroid diyor, bir hemşireye gidiyorum şeker diyor ya geciktim diyorum strestendir diyorlar.. sonra test aldım idrarda baktım yok.. iki gün geçti yine baktım yok.. 10 gün gecikince kadın doğumcuya gittim muayene edince anlar diye ümitleniyorum baktı normal ama bir de test yapalım dedi o testte çıktı işte :)))

cümlemi tamamlayayım:) diyo ki kendi gibi çatlak 3-5 kişi var koca türkiyede onları bulmuş vay sende böyle mi ben de böylemi ama öyle değil işte b,i anlasa ben kendimin lanetli olmadığını yaşadıklarımın doğal bi süreç olduğunu görüyorum ve konuşup rahatlıyorum yoksa çalıştığım okulda benimle bir hamile klaıp doğurmuş 2 öğretmen var 2 gün önce biri geldi burada görmesem millet günü gelmiş bebeğini bile kaybede biliyo sükretmesini bilemicem (okuluma yeni geldiğim için bilmiyolar benim olayı) konuşuyoduk bebeği de kucağında çok kötü oldum benimki yaşasaydı ondan 15 gün küçük olacaktı offff yine efkar geldi gelme git efkar rahat bırak beni hoşşşşşşt ay bebeksiz cümlem yok ya manyak mıyım neyim: evet kızlar buluşalım umut sen gelince haber ver şöle güzelce laflarız zamanlar yetmiyo denk gelemiyoruz akşam kocam gelir gelmez kapatmak zorunda kaldım

umut bu konuda benziyormuşuz bende de adet olmadan önce kahve ya da pembe lekelenme oluradet olana kadar umudumu yitirmenmgerçekten de umut edebilmek ne güzwel ben bi kaç ay ferklı zamanlarda doğum kontrol kullanmak zorunda kalmıştım kist yüzünden şükür bu günlerimize gebe kaldığım ay da olmuştu ama o ay tüp bebeğe gidicem diye sevinmiştim adet oldum diye Alllahım tekrar sağlıklısından nasip et hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…