Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

öncelikle bu gebeliğinin sağlıkla zamanında sonlanmasını gönülden diliyorum. Ki öyle de olacak! demek kaşıntın oluyo çok garip bak bunu da ilk kez duydum. gebelik beliritleri topiğinde çok garip şeyler okudum ama seninki de bi değişikmiş. başka bi yerin kaşınmadı mı. bazıları burnum yok her yerim falan diyo bence psikolojik onlar.yalnız 10 gün geciktin ve kadın doğumcu keseyi göremedi öle mii;???? senin kız da nazlıymış abowwww. idrara da vermiyo hcg sini çok fena bu fındık kıran....ayyy ne mutlu bi andır o :))))))))) bigün bizde görürüz umarım. allah sağlığımızı versin de.

inan benim de aklımdan günde 100 kez geçiyor gece rüyamda hep aklımda. birbirini anlayan insanların bi arada olması rahatlatıcı . eşler anlmasa da. senin durum tabi daha da zor ama geçecek tekrar olacak merak etme. hemde doğal yoldan:) sen kaçıncı haftada kürtaj oldun? kalbi durmuştu değil mi? depreştirmek gibi olmasın da demkki hayırlısı değilmiş canım iyi ki doğmamış demkki bi sorunu olacakmış. allah korusun o daha zor. benim doğuda çalıştığım yıllarda orda bi kadın 2 yıl üst üste 8 aylık bebeğini kordon dolanmasından kaybetti. düşün kocaman bebek bildiğin. mezar yapıldı ikisine de ... allah bundan sonra hayra çıkarsın canım. beterin beteri var . üzme kendini.

nextcim sen de sabahçı olsaydın öğleden sonraları laflardık ne güzel. yalnız eşine koptum . 3-5 çatlak var ,onları bulmuş koca tr de :))))))))))

ben de eşime diyorum burası kk en azından erkekler yok chat sitelerine giriyomuşum gibi davranma. ondan sonra sustu biraz. baktı ben de rahatladım çok umursamıyo. bizimki 2-3 gün dışarda çalışıyo ya onun derdi ben geldiğimde pc başında olma benle ilgilen . oramı ov, şuramı kaşı ,yok yanımda yat tv izlerken, kendini kral gibi hissetcek yaa derdi o:)
ondan pek kalamıyorum akşamları o varken ,hoş haklıda zaten 3 gün olmuyo. Olduğu zamanlarda da vaktimi kk da geçirmek istemiyorum ama bazen de laf uzuyo işte napim:)
genelde böyle oluyo demekki benim de önce pembe akıntı gelir 12 saat sonra falan regl olurum. ama yerleşme diye hiç umutlanmadım yerleşme daha erken olur diye .....yerleşme deyince aklıma geldi....bi kez benim ovulasyondan sonrakiş 6. gün pembe akıntım oldu hiçç de erken adet olmam.hiç de başıma gelmedi böyle bişey. yerleşme diye düşündüm. ama ilk aylardı korunmadığımız. benim akıl 5 karış havada. tam cahilim. 2 gün sonra sen git 5D li oyuncaklar var yaa alişveriş merkezlerinde ona bin. o da içini dışına çıkarana kadar sallıyo çantanı bile tutman imkansız. ben öyle olduğunu bilmiyodum ama kapıda hamileler girmesin yazıyodu. eşime de dedim bak ya ben hamileysem diye kanama oldu geçti çünkü. o da dediki olsa da o daa minicik bişey nolcak ki:))))) aslında tam da tutunma aşamasında varsa tabi!!! dr kuzene de sordum o da ee zaten minicik bi hücre topu etkiler neden bindin şapşalım dedi((((((( sonra ben adet oldum 1 hafta sonra. bi daha da öle bi şey olmadı. bazen diyorum gerçekten vardı da benim salaklığımdan uçup gittiyse vicdan yapıyorum bilmediğim bişeye bile. şimdi de yine ateşim yükselmiş umutcum ama galiba hasta olcam hiç bu kadar çıkmamıştı ölçmeye başladığımdan beri. yada sabah üşüyerek uyandım ondan vücut ısıyı artırdı. rüyamda elektrik sobası arıyordum sonra buldum yaktım ısınıyodum düşün nasıl üşüdüysem artık:)))))))))

Son düzenleme:
umutcum bak tablo şaşırdı artık iyice düşeceği yere çıkıyo.
bu ay 29 gün da çekebilir benim döngü . çünkü arada bir 29 a uzar.yani daha düşmesi için 4 günü var.pazartesi ye kadar düşmezse tabi faranjit etkilemeyi bırakırsa o zaman bi belki oluşabilir. ama ben biliyom yine yok((((((((((

http://www.fertilityfriend.com/home/372918

Son düzenleme:

ya hamilelikte vajinanın florası çok değişiyormuş ve çok sık mantar olabiliyormuş, ondan kaşınıyormuşum.. ben kendi hesabıma göre 10 gün geciktim sanıyordum ama meğerse o ay geç yumurtlamışım aslında gecikmemişsin dedi doktor, onu da bir önceki muayenede ölçmüştü folliküllerimi oradan hesapladı ay adam baktı yüzüme zaten deli gibi bişey kendi kendine mırıldandı hesap yaptı pat diye ilişkiye girdiğimiz günü söyledi :))) kamera koymuş sapık odamıza idrarda çıkmamış olmasına ben de çok şaşırdım çünkü öncekilerde gecikmeden çıkmıştı..
valla nasıl bir duyguydu anlatamam sana doktor telefon edip söyledi hala sesi kulaklarımda ömür boyu unutamam keşke kaydetmiş olsaydım o konuşmayı.. ayşe hamilesin dedi.. etrafımdaki herkes herşey silindi kitlendim kaldım kekeleye kekeleye gerçekten miiii dedim evet gerçekten şimdi beş dakika sonra da kocan arar beni inanamaz dedi uyuz doktorum.. yok söylerim aramaz diyebildim, sonra da zavallı gibi peki ben şimdi napıcam diyorum adama :))) elbet göreceksiniz o günleri hem de belki bir değil birkaç kez :)))

ayy gayet gusel gıdıo bıde ıkı gun sonra da düşmezse
umut edebılırız artık:))))
sadece faranjitten bu kadar artmaz cnm bendede var faranjıt ama bende yukseltmıo
ateşimi:)))) bekleyeceğiz bakalım
bende doktora gittim bugun kıst gıtmıs şükürler olsun
ben 8aydır dusunuyoruz demiştim klomen başlayalım takıple dedı bılmıokı bızım spermşerd sorun
artık harekette sorun var bıraz onun ıcın olmuo sanırım dedım
burası kucuk yer doktordan değilde yanındakı meraklı yardımcılarından cekınıorum kucuk yer
laf olurdıye.. bu ay bı 11. gun gıtcem diğer aylarda gitmem sanırım cunku o kadınlar cok kastı beni
marklaı meraklı yokmu aha bısey dıolar ıkı hafta oldu gıdelı yaa:)))))
yok annem butun dunya bırlesmıs ben takmasamda sınır etmeye çalısıolar:)))ımtıhan çetin allah sabır versın

sorma cnm yaa bugun gunumuz vardı
hepsınde 1er 2 ser coocuk konu hep coocuk
sunu yaptı bunu yaptıı aaa cee dedi bakıp durdum iç geçırdım
doktorum dıokı burdakı ben ona burası kucuk dıye tuplerı fılasn soylemedım
27. ayımız bu bende 8 aydır dusunuoz deım klomenle takıp yapalım artık dedi
bı bılse 27 aydır ugrasıoz:)))))allah buyuk görür bı gun bızıde ınsallh

evet yaaa o doğum kontrol hapı cok kötüü
zaten kalamıosun bıde korunmuş oluosun:)
umut yok oyle bos bos bekle..doktor karnımdam baktı kıst gıtmıs dedı ama ınsallh
yanlıs görmemiştir zaten versede içmicektım doğ. kont. hapını:))

artık bende oyleyım gecen aylarda 4 gun gecıktım hiç umutlanmıorum fılan
yok cnm nerden olacak dıorum oyle bı garantıcılık geldı bana
.bide sowaya kıza gıt kan yaptır dedık erkenden yaptırdı daha cok uzuldu yaa
kımseyede artık ay hamılesındır dıyemıorum artık kendımede oylee
bı garantıcılık geldı heralde bır hafta gecse ancak test yaparım dıorum:))))

hadi gözün aydın kistin gitmiş. aynen düşündüğüm gibi hadi artık çalışmalara az kaldı dicem ama stres yapmadan çalış artık bu ay.evet iyi yapmışsın sölememekle ama 6 ay falan oldu deseydin.küçük yer artık konuşcak şey çıkar onlara. dr un yanındaki kadınlar hemşireleri mi? onların yanında konuşmama şansın yok mu? ay benim okulda erkekler bile diyo ee sen doğurmıcan mı daha diye. bende geçen sinir oldum fareyim ya ben dedim tersledim baya. sağlık ocağındaki benim hemşire de her ilaç yazdırmaya gittiğimde siz bebek istiyodunuz di mi diyo. takip ediyolar ya ondan soruyo ama bende dedim yok olmuyo diye. aile hekimi de yeni doğurdu. tatlı bi kadın olur olur acele etme diyo.

göreceğiz bende inanmak istiyorum.

next gelmiş de kk ya bile girmiş bense 3 den beri uyuyorum hiç bi iş yapamadım. çok yorgunum spordan da kaslarım tutulmuş. çamaşır makinede kaldı ütü de kaldı((( akşam da kuzey güney var :)

Son düzenleme:

ayy evet o yanındakı meraklı hemsıreler
ya takıp yaptırıorum ya berı 6 ay gecmıs olsun dedım gecen ay 7 demiştim
bu ay 8 oluo o haldee:))))
sorma bu ay bı baktırayım bayagıdır baktırmıorum kaç mm oluo filan sonra daha da gıtmem:))))

[

inan benim de aklımdan günde 100 kez geçiyor gece rüyamda hep aklımda. birbirini anlayan insanların bi arada olması rahatlatıcı . eşler anlmasa da. senin durum tabi daha da zor ama geçecek tekrar olacak merak etme. hemde doğal yoldan:) sen kaçıncı haftada kürtaj oldun? kalbi durmuştu değil mi? depreştirmek gibi olmasın da demkki hayırlısı değilmiş canım iyi ki doğmamış demkki bi sorunu olacakmış. allah korusun o daha zor. benim doğuda çalıştığım yıllarda orda bi kadın 2 yıl üst üste 8 aylık bebeğini kordon dolanmasından kaybetti. düşün kocaman bebek bildiğin. mezar yapıldı ikisine de ... allah bundan sonra hayra çıkarsın canım. beterin beteri var . üzme kendini.

nextcim sen de sabahçı olsaydın öğleden sonraları laflardık ne güzel. yalnız eşine koptum . 3-5 çatlak var ,onları bulmuş koca tr de :))))))))))

ben de eşime diyorum burası kk en azından erkekler yok chat sitelerine giriyomuşum gibi davranma. ondan sonra sustu biraz. baktı ben de rahatladım çok umursamıyo. bizimki 2-3 gün dışarda çalışıyo ya onun derdi ben geldiğimde pc başında olma benle ilgilen . oramı ov, şuramı kaşı ,yok yanımda yat tv izlerken, kendini kral gibi hissetcek yaa derdi o:)
ondan pek kalamıyorum akşamları o varken ,hoş haklıda zaten 3 gün olmuyo. Olduğu zamanlarda da vaktimi kk da geçirmek istemiyorum ama bazen de laf uzuyo işte napim:)

genelde böyle oluyo demekki benim de önce pembe akıntı gelir 12 saat sonra falan regl olurum. ama yerleşme diye hiç umutlanmadım yerleşme daha erken olur diye .....yerleşme deyince aklıma geldi....bi kez benim ovulasyondan sonrakiş 6. gün pembe akıntım oldu hiçç de erken adet olmam.hiç de başıma gelmedi böyle bişey. yerleşme diye düşündüm. ama ilk aylardı korunmadığımız. benim akıl 5 karış havada. tam cahilim. 2 gün sonra sen git 5D li oyuncaklar var yaa alişveriş merkezlerinde ona bin. o da içini dışına çıkarana kadar sallıyo çantanı bile tutman imkansız. ben öyle olduğunu bilmiyodum ama kapıda hamileler girmesin yazıyodu. eşime de dedim bak ya ben hamileysem diye kanama oldu geçti çünkü. o da dediki olsa da o daa minicik bişey nolcak ki:))))) aslında tam da tutunma aşamasında varsa tabi!!! dr kuzene de sordum o da ee zaten minicik bi hücre topu etkiler neden bindin şapşalım dedi((((((( sonra ben adet oldum 1 hafta sonra. bi daha da öle bi şey olmadı. bazen diyorum gerçekten vardı da benim salaklığımdan uçup gittiyse vicdan yapıyorum bilmediğim bişeye bile. şimdi de yine ateşim yükselmiş umutcum ama galiba hasta olcam hiç bu kadar çıkmamıştı ölçmeye başladığımdan beri. yada sabah üşüyerek uyandım ondan vücut ısıyı artırdı. rüyamda elektrik sobası arıyordum sonra buldum yaktım ısınıyodum düşün nasıl üşüdüysem artık:)))))))))[/QUOTE]

yazık ark. üzüldüm hem de 8 aylık ha çok korkunç ben 5 aylıkken başıma geldi normal doğum yaptırdılar bu korunmadığımız 5. ay olcak herşey yarım kalınca daha bi kuvvetli istiyorum ama gerek normal gerek tedaviyle er ya da geç olacak çocuğumuz bugünlerimizi iyi geçirmeye çakışalım diyorum ama genelde unutuyorum arada tekrarlamak gerekiyo mesela bugün okuldan bi kız 4 yaşında çocuğu varmış çocuk epey yaramaz bana senin var mı dedi yok dedim ammmmannn sakın acele etme keyfine bak diyo bi de ben biraz görüntü yönünden şanslıyım 30 oldum ama kimse inanmıyo minyon bi hatunum 23 diyen de var 25 mi diyen de şanslıyım ama yeni mi evlisin diye sordukları zaman bebek meselesi ortaya çıkıyo 5 yılı bitirdik çünkü ben de beni tam tanımayanlara eh yeni sayılır diyorum bi kere daha apt. komşu sordu yeni sayılır dedim kaç diye ısrar etti salak söylemek zorunda kaldım hemen surat değişti pek de yeni denmez artık dedi sonra çocuğu sordu haspam meraklı sana ne dimi of doya doya bi konuşamadım ya eşim yoldaymış bugün spora gidicez 2 gündür gidemedik benim çantayı da hazırla in aşağı diir kendileri daha yemek yemedik karnım zil çalıyo bişiler yeriz artık sonra devam etcem kızlar

kız bunlar seni beğenmiş valla. ee çıtır kızsın ne de olssa. bekar olsan hemen evlendirmeye çalışırlardı. şimdi de hemen doğurtmaya çalışırlar:)))))))

Son düzenleme:

yazık ark. üzüldüm hem de 8 aylık ha çok korkunç ben 5 aylıkken başıma geldi normal doğum yaptırdılar bu korunmadığımız 5. ay olcak herşey yarım kalınca daha bi kuvvetli istiyorum ama gerek normal gerek tedaviyle er ya da geç olacak çocuğumuz bugünlerimizi iyi geçirmeye çakışalım diyorum ama genelde unutuyorum arada tekrarlamak gerekiyo mesela bugün okuldan bi kız 4 yaşında çocuğu varmış çocuk epey yaramaz bana senin var mı dedi yok dedim ammmmannn sakın acele etme keyfine bak diyo bi de ben biraz görüntü yönünden şanslıyım 30 oldum ama kimse inanmıyo minyon bi hatunum 23 diyen de var 25 mi diyen de şanslıyım ama yeni mi evlisin diye sordukları zaman bebek meselesi ortaya çıkıyo 5 yılı bitirdik çünkü ben de beni tam tanımayanlara eh yeni sayılır diyorum bi kere daha apt. komşu sordu yeni sayılır dedim kaç diye ısrar etti salak söylemek zorunda kaldım hemen surat değişti pek de yeni denmez artık dedi sonra çocuğu sordu haspam meraklı sana ne dimi of doya doya bi konuşamadım ya eşim yoldaymış bugün spora gidicez 2 gündür gidemedik benim çantayı da hazırla in aşağı diir kendileri daha yemek yemedik karnım zil çalıyo bişiler yeriz artık sonra devam etcem kızlar[/QUOTE]

sorma banada aynısını yapıoalr burdakılere mayıs gbı dusunuoruz dedım
doğum subata gelsınde doğumıznını full kullnayım dıye dedım bakalım rahatım mayısa kadar sonra baslaralkar zır zır :)))9

kız bunlar seni beğenmiş valla. ee çıtır kızsın ne de olssa. bekar olsan hemen evlendirmeye çalışırlardı. şimdi de hemen doğurtmaya çalışırlar:)))))))

ayy ne bıleyım akayyabıkmdan baslayıp canta dahıl bı suzduler:))
sevmıorum su hemsıre mıleltını yaa esımın yanındad var bıtane
neyskeı o bıraz hanım hanımcık:)))))

next senin başın o komşuyla dertte gibi sen ne yap onu atlat bi daha ki sefere. bende ufak tefek bi hatunum diye bende yaşı göstermiyom ama bilen biliyo tabi. hele eskiden kesin kısır diyolardır bana. ama aslında gerçekten keyfini sürelim çocuksuz son yılımızın:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…