- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.001
öncelikle bu gebeliğinin sağlıkla zamanında sonlanmasını gönülden diliyorum. Ki öyle de olacak! demek kaşıntın oluyo çok garip bak bunu da ilk kez duydum. gebelik beliritleri topiğinde çok garip şeyler okudum ama seninki de bi değişikmiş. başka bi yerin kaşınmadı mı. bazıları burnum yok her yerim falan diyo bence psikolojik onlar.yalnız 10 gün geciktin ve kadın doğumcu keseyi göremedi öle mii;???? senin kız da nazlıymış abowwww. idrara da vermiyo hcg sini çok fena bu fındık kıran....ayyy ne mutlu bi andır o :))))))))) bigün bizde görürüz umarım. allah sağlığımızı versin de.:))) tecrübeliyim ben 3. gebeliğim benim allah sonunu diğerlerine benzetmesin.. benimkilerin hepsinde çok garip ama deli gibi kaşıntım oldu genital bölgemde önce ordan şüphelendim, zaten geciktim de bir de baş dönmesi ve nasıl ellerim titredi anlatamam.. iş yeri hekimine gidiyorum tiroid diyor, bir hemşireye gidiyorum şeker diyor ya geciktim diyorum strestendir diyorlar.. sonra test aldım idrarda baktım yok.. iki gün geçti yine baktım yok.. 10 gün gecikince kadın doğumcuya gittim muayene edince anlar diye ümitleniyorum baktı normal ama bir de test yapalım dedi o testte çıktı işte :)))
cümlemi tamamlayayım:) diyo ki kendi gibi çatlak 3-5 kişi var koca türkiyede onları bulmuş vay sende böyle mi ben de böylemi ama öyle değil işteb,i anlasa ben kendimin lanetli olmadığını yaşadıklarımın doğal bi süreç olduğunu görüyorum ve konuşup rahatlıyorum yoksa çalıştığım okulda benimle bir hamile klaıp doğurmuş 2 öğretmen var 2 gün önce biri geldi burada görmesem millet günü gelmiş bebeğini bile kaybede biliyo sükretmesini bilemicem (okuluma yeni geldiğim için bilmiyolar benim olayı) konuşuyoduk bebeği de kucağında çok kötü oldum benimki yaşasaydı ondan 15 gün küçük olacaktı offff yine efkar geldi gelme git efkar rahat bırak beni hoşşşşşşt ay bebeksiz cümlem yok ya manyak mıyım neyim : evet kızlar buluşalım umut sen gelince haber ver şöle güzelce laflarız zamanlar yetmiyo denk gelemiyoruz akşam kocam gelir gelmez kapatmak zorunda kaldım
inan benim de aklımdan günde 100 kez geçiyor gece rüyamda hep aklımda. birbirini anlayan insanların bi arada olması rahatlatıcı . eşler anlmasa da. senin durum tabi daha da zor ama geçecek tekrar olacak merak etme. hemde doğal yoldan:) sen kaçıncı haftada kürtaj oldun? kalbi durmuştu değil mi? depreştirmek gibi olmasın da demkki hayırlısı değilmiş canım iyi ki doğmamış demkki bi sorunu olacakmış. allah korusun o daha zor. benim doğuda çalıştığım yıllarda orda bi kadın 2 yıl üst üste 8 aylık bebeğini kordon dolanmasından kaybetti. düşün kocaman bebek bildiğin. mezar yapıldı ikisine de ... allah bundan sonra hayra çıkarsın canım. beterin beteri var . üzme kendini.
nextcim sen de sabahçı olsaydın öğleden sonraları laflardık ne güzel. yalnız eşine koptum . 3-5 çatlak var ,onları bulmuş koca tr de :))))))))))
ben de eşime diyorum burası kk en azından erkekler yok chat sitelerine giriyomuşum gibi davranma. ondan sonra sustu biraz. baktı ben de rahatladım çok umursamıyo. bizimki 2-3 gün dışarda çalışıyo ya onun derdi ben geldiğimde pc başında olma benle ilgilen . oramı ov, şuramı kaşı ,yok yanımda yat tv izlerken, kendini kral gibi hissetcek yaa derdi o:)
ondan pek kalamıyorum akşamları o varken ,hoş haklıda zaten 3 gün olmuyo. Olduğu zamanlarda da vaktimi kk da geçirmek istemiyorum ama bazen de laf uzuyo işte napim:)
genelde böyle oluyo demekki benim de önce pembe akıntı gelir 12 saat sonra falan regl olurum. ama yerleşme diye hiç umutlanmadım yerleşme daha erken olur diye .....yerleşme deyince aklıma geldi....bi kez benim ovulasyondan sonrakiş 6. gün pembe akıntım oldu hiçç de erken adet olmam.hiç de başıma gelmedi böyle bişey. yerleşme diye düşündüm. ama ilk aylardı korunmadığımız. benim akıl 5 karış havada. tam cahilim. 2 gün sonra sen git 5D li oyuncaklar var yaa alişveriş merkezlerinde ona bin. o da içini dışına çıkarana kadar sallıyo çantanı bile tutman imkansız. ben öyle olduğunu bilmiyodum ama kapıda hamileler girmesin yazıyodu. eşime de dedim bak ya ben hamileysem diye kanama oldu geçti çünkü. o da dediki olsa da o daa minicik bişey nolcak ki:))))) aslında tam da tutunma aşamasında varsa tabi!!! dr kuzene de sordum o da ee zaten minicik bi hücre topu etkiler neden bindin şapşalım dediumut bu konuda benziyormuşuz bende de adet olmadan önce kahve ya da pembe lekelenme oluradet olana kadar umudumu yitirmenmgerçekten de umut edebilmek ne güzwel ben bi kaç ay ferklı zamanlarda doğum kontrol kullanmak zorunda kalmıştım kist yüzünden şükür bu günlerimize gebe kaldığım ay da olmuştu ama o ay tüp bebeğe gidicem diye sevinmiştim adet oldum diye Alllahım tekrar sağlıklısından nasip et hepimize
Son düzenleme: