- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.021
next kocana sinir olmaya başlıcam galiba az kaldı:))))))
next senin başın o komşuyla dertte gibi sen ne yap onu atlat bi daha ki sefere. bende ufak tefek bi hatunum diye bende yaşı göstermiyom ama bilen biliyo tabi. hele eskiden kesin kısır diyolardır bana. ama aslında gerçekten keyfini sürelim çocuksuz son yılımızın:))))))))
ya umut ateşim faranjitten yükselmez diyosun . 2-3 gün sonra da düşmezse bende şüphelencem haaa. insanoğlu işte ne kadar olmadığını hissetsemde bi umut her zaman var bakalım 2 gün içinde ateş gösterecek. başka bi belirti olması lazım ama mutlaka bi belirti verir bence.
kıssss 3 kez yazmıs bıde baak ııce vurgulamıs
ayy next bacım valla doyamıoz yaa barı bı randevulasalım
gelmeyeceğınden bı saaat oncesne:))))
ya kk nın yavaşlığından 3 kez yazdım yoksa 3 kez sinir olmadım:)))))
evet valla umut ta çok küçük gösteriyo.doğuralım da kızlar bebekle gezelim ne güzel herkes desin ayy kıslara bak erkenden doğurmuşlar:)))))
zaten sizin o dr tam sopalık ... ay ben seni 23-24 sanıyodum. ee sorsaydın bi önce baştan. delüüü
ayy umutcum bak yine adet öncesi mide kazınmalarım başladı gidip bi şeyler hazırlayayım ben.çok acıktım sonra gelicem yine mucksssssssssssss next kaçtı yazık kızcağız koca korkusu:))))))
kızlaaarrrrrrrr,
tükanı kapattım heberiniz ola kimse gelmiyo çünkü.....
kızlar kk takıntısı bizi esir aldı bi kere onu söyliyim. ben şimdi geldim üstümü değiştirdim hiç bişey yemeden biraz fındık bazem koyup tabağıma kk başına oturdum. aslında önce karnımı doyurmam gerekirdi. deli gibi ütü var spora gitcem daha ama ben napıyorum kk ve uyku dan başımı kaldırıp ev hanımı moduna geçemiyorum.vahhh halimize:)))çalar saatte kanal d deki gibi dr programı mı? umut çok minyon değil uzun boylu benim gördüğüm kadarıyla ama yaşını göstermiyor bence. ben 160 cm 50 kg lik bi hatuncuğum mesela........... oh oh akşam benim koca zaten yok dizi de yok işleri bitirsem de takılsak biraz.yavv bu ateş ölçme de tam bi manyaklık ve takıntılık bi konu. saolsun beni de umut bulaştırdı bu işe:)))))) next senle aynıyız benimde bugün 26. gün bugün. c.tesi gelmesi lazım ama c.tesi gelmezse 2 gün sonra gelir benimki . huyu böyle. ya 27 olur ya 29. geçen ay bi şaştı 26 oldu o da yolculuktan sanırım. yani p.tesi ye kadar bende umutlanacak bi durum yok henüz...evet evet preseed alalım ama ebay dan ... çok uygun oluyo. tabi bi de ben ebay ı çözebilsem.kızslar günaydın akşam kaynatmışınız yine ay ben neyleyim okuldan geliyom üst baş değiştir hızlıca salata falan yap valla bu aralar hep hazır yemeklere kaçıyorum onları da sevmem hezır köfte hazır dilimli patates vs kızartma türü şeyler sıf kk ya girebilmek için mesela şimdi sulu yemek yapmak için vaktim var en azından soğanını biberini hazırlayabilirim ama nerde ben buraya takılıyorum sabah uyanıp kocaya kahvaltı hazırlıyorum o gidince kendime bişiler sonra tv karşısında fox daki çalar saati izliyorum o ölmüş bu hastalanmış bi posta duygulanıyorum sonra burası arada ütü bulaşık makinası yerleştirme falan işte vakit yetmiyo bana keşke sabahçı olaydım.bu akşam koca ameliyatçı geç gelir takılırızay ne güzel demek üçümüz de minyon tipliyiz umutcum senin dr komikmiş demek 23-24 sanmıştım oysa 29 muşsun o zaman acele etmekde haklısın ha sinir ya.kızlar siz ateş ölçmede uzman olmuşsunuz ben bak onu hiç yapmadım zaten yeterince kafayı çizmiş durumdayım yok memem şişti mi yok ayağım ağrıyo mu yok akıntımın kıvamı bi de ateşe taksam sürekli stres ama ikizlercim neden olmasın bebeler sürprizi severler ateşin düşmezse bi de düşmesssssseeeee bakalım bekleyip göreceğiz sanırım kızlar peş peşe adet günlerimiz ben bugün 26. gündeyim benim adet döngüm 2 -3 gün değişebiliyo bazen 25 bazen 26 bazen 27 gün de bir oluyorum tedavideyken bi kaç sefer de 30 u bulduydu geri sayım başladı bu ay olmazsa preseeed kullanacam bakalım kızlar ya ben bu siteye 3 yıldır takılıyorum ama alıntım benim sizin gibi olmuyo mesela bi kaç kişinin yazısına birden aynı zamanda cevap yazamıyorum pembe çerçeveyle sınırlanmıyo benim alıntı yaptığım yazı bi el atın bakam nasıl yapcam bakıyom siz bi kaç kişiye aynı yazıda cevap variyorsunuz ben okuyorum aklımda kalan kadar cevaplıyom güzel olmuyo bak mesela biriniz komşumun benden geç kalkmasıyla ilgili bi yazı yazdıydı şimdi onu kopyalama nasıl olcaktı ay anlatabildim mi pek olmadı galiba anladığınız kadar yönlendiri verin beni
umutum ateş şaşırdı şaşırdı. bence ben bu ay 29 çekeceğim ve bu yüzden ateş daha düşmedi. yarın bile düşmese daha c.tesi pazar var. tabi ki boğaz enfeksiyonu atlatıyorsam yine düşmez. sabah 5 gibi ölçtüm wc ye kalkıp36,7 di. 6.30 da yatakta 36,9 du. saçımı yıkayıp kuruttum 7 gibi 36,5 oldu galiba:S 7.30 da 36,9 oldu. ben hiç durmadan ölçtüm bugün . en son ortalamasını aldım 36,8 çıktı:))))))))) ve şimdi eve gelince ölçtüm 37,4 olmuş. yuh dedim gündüz bile hiç bu kadar yüksek olmamıştı. araba sıcaktı heralde ondan oldu .biraz sonra bidaha bakcam her ne kadar bu ölçümler geçersiz olsada.kıslarrrrr napıosunuzz bakalımmm
benım bı kaç gun mısafırım olacak yatılı gelemeyebılırım
ama arada gırıp bakcam merak edıorum ıkzılerın tablosunu yarınada düşmezse
bakalım umutlanırız:))))
nextcim bende oyle bırazdan mısaırler gelıo ben burdayım:))))))
ama keske kk da daha hızlı gıtse msjlar daha ıyı olacak
öperım hepınızı:)))))))))
uyumayı dene ayşecim. süt iç ayran iç az sesli tv aç uzan belki uyursun. ben evde olunca paso uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?