- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.041
kızlar kk takıntısı bizi esir aldı bi kere onu söyliyim. ben şimdi geldim üstümü değiştirdim hiç bişey yemeden biraz fındık bazem koyup tabağıma kk başına oturdum. aslında önce karnımı doyurmam gerekirdi. deli gibi ütü var spora gitcem daha ama ben napıyorum kk ve uyku dan başımı kaldırıp ev hanımı moduna geçemiyorum.vahhh halimize:)))çalar saatte kanal d deki gibi dr programı mı? umut çok minyon değil uzun boylu benim gördüğüm kadarıyla ama yaşını göstermiyor bence. ben 160 cm 50 kg lik bi hatuncuğum mesela........... oh oh akşam benim koca zaten yok dizi de yok işleri bitirsem de takılsak biraz.yavv bu ateş ölçme de tam bi manyaklık ve takıntılık bi konu. saolsun beni de umut bulaştırdı bu işe:)))))) next senle aynıyız benimde bugün 26. gün bugün. c.tesi gelmesi lazım ama c.tesi gelmezse 2 gün sonra gelir benimki . huyu böyle. ya 27 olur ya 29. geçen ay bi şaştı 26 oldu o da yolculuktan sanırım. yani p.tesi ye kadar bende umutlanacak bi durum yok henüz...evet evet preseed alalım ama ebay dan ... çok uygun oluyo. tabi bi de ben ebay ı çözebilsem.
şimdi de şu mesaj yazma meselesine gelelim. şimdi nextciğim alıntıyla cevapla diyor ya oraya basmayacaksın. onun sağında artı olan bi kutucuk var onu tıklıyosun. alıntı yapmak istediğin tüm mesajların o kutucuğunu tıkladıktan sonra konuya cevap ver dersen hepsini alır. sonrada [/QUOTE= ikizler5;345454] gibi bi ifade mesajın başlama sınırını gösterir. mesaj bitince yine [/QUOTE ] ifadesi olur. bu da bitiş yeri. bu ifadeleri silersen mesaj kutucuğa alınmaz yani bi başında bi sonunda var bu şifreler. bunların içine mesajını yazmayacaksın aralarına yazacaksın. bilmem anlatabildim mi biraz karışık mı oldu nee :26:
dene bi olmazsa yine konuşuruz.
umutum ateş şaşırdı şaşırdı. bence ben bu ay 29 çekeceğim ve bu yüzden ateş daha düşmedi. yarın bile düşmese daha c.tesi pazar var. tabi ki boğaz enfeksiyonu atlatıyorsam yine düşmez. sabah 5 gibi ölçtüm wc ye kalkıp36,7 di. 6.30 da yatakta 36,9 du. saçımı yıkayıp kuruttum 7 gibi 36,5 oldu galiba:S 7.30 da 36,9 oldu. ben hiç durmadan ölçtüm bugün . en son ortalamasını aldım 36,8 çıktı:))))))))) ve şimdi eve gelince ölçtüm 37,4 olmuş. yuh dedim gündüz bile hiç bu kadar yüksek olmamıştı. araba sıcaktı heralde ondan oldu .biraz sonra bidaha bakcam her ne kadar bu ölçümler geçersiz olsada.
ben bugün buralardayım inş. görüşürüz.xoxoxo
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayşecim ben seni evdesin gebelikten dolayı diye düşünüyodum nedense. özel değilse ne iş yapıyodun?tatlım çalışıyorum ben evde olsam hiç sıkılmazdım ama işteyim maalesef((
selam kızlar bende bir kaç gündür giremiyordum adetin doktor 21-22 gününde progesteron tahlili istedi. herhalde. bu ay yumurtalarımın iyi olup olmadığı anlaşılacak. bu testi önceden yaptıranınız var mı kızlar...
ayşecim ben seni evdesin gebelikten dolayı diye düşünüyodum nedense. özel değilse ne iş yapıyodun?
.
ay yok güzelim yaaa nerde... Ben memurum devlet bankasında..
selam kızlar bende bir kaç gündür giremiyordum adetin doktor 21-22 gününde progesteron tahlili istedi. herhalde. bu ay yumurtalarımın iyi olup olmadığı anlaşılacak. bu testi önceden yaptıranınız var mı kızlar...
çooookkk güsellllBU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM!!! NİYE BEN
Brenda yamaç tırmanışı yapmak isteyen genç bir kadındı. Bir gün cesaretini toplayarak bir grup tırmanışına katıldı. Tırmanacakları yere vardıklarında, neredeyse duvar gibi dik, büyük ve kayalık bir yamaç çıktı karsılarına. Tüm korkularına rağmen, Brenda azimliydi. Emniyet kemerini taktı, ipi yakaladı ve kayanın dik yüzüne tırmanmaya başladı. Bir süre tırmandıktan sonra, nefeslenebileceği bir oyuk buldu...
Orada asılı dururken, gruptan yukarıda ipi tutan kişi dalgınlığa düşerek ipi gevşetiverdi. Aniden boşalan ip, hızla Brenda'nın gözüne çarparak lensinin düşmesine neden oldu. Lens çok küçüktü ve bulunması neredeyse imkansızdı. Lens yamacın ortasında bir yerlerde kalmıştı ve Brenda artık bulanık görüyordu.
Ümitsizlik içinde Brenda, lensini bulması için Allah'a dua edebilirdi yalnızca... Ve içten içe düşünüp dua etmeye başladı. "Allah'ım! Sen bu anda buradaki tüm dağları görürsün. Bu dağlar üzerindeki her bir taşı ve yaprağı bildiğin gibi, benim lensimin yerini de biliyorsun. Onu bulmama yardım et."
Patikalardan yürüyerek aşağı indiler. Aşağı indiklerinde, tırmanmak üzere oraya doğru gelen yeni bir grup gördüler. İçlerinden biri "Aranızda lens kaybeden var mı?" diye bağırdı.
Brenda'nın sonradan öğrendiğine göre, lensi bir karınca taşıyordu ve karınca yürüdükçe yavaşça kayanın üzerinde hareket edip parlayan lens kızların dikkatini çekmişti. Eve döndüklerinde Brenda lensini nasıl bulduklarını babasına anlattı. Bir karikatürcü olan babası da ağzıyla lens taşıyan bir karınca resmi çizerek, karıncanın üzerindeki baloncuğa şunları yazdı:
"Allah'ım! Bu nesneyi neden taşıdığımı bilemiyorum. Bunu yiyemem ve neredeyse taşıyamayacağım kadar ağır. Ama istediğin sadece bunu taşımamsa, senin için taşıyacağım..."
"BU YÜKÜ NİYE TAŞIYORUM" demeyin...
amanın next gelmiş:)
bende yemekle uğraşıyorum bugün geç kaldım ama bakıyorum arada.
vaaay umut uzun ince ve küçük gösteriyosun haa genelde uzun boylular yaşlarını gösterir ya dabüyük gösterir bak merak ettim şimdi .ikizler biz senle aynıymışız 1.60 ve 54 kiloyum ben aldığım kiloyu veremedim ama kilom güzel sadece sıkılaşmak istiyorum hazır tarife girmişken bi topikteki kızlar aaa hatırladım ağustos eylül gibi tüp bebe yapacaklar topiğinde kızlar kendilerini tarif etmişler bi bakmışlar ki herkes çillop gibi hatun ben de kendimi anlatayım kahve göz uzun koyu kumral saç. saçım boya olduğu için sürekli ton değiştirir o yüzden pek güvenmemek gerek renge aa bugün fatmagül varmış ama ben pek hoşlaşamadım o diziden aşk ı memnudan sonra beni fatmagül açmadı biraz topik değiştireyim bari girmişken
biz yemegimizi yedik baya geç oldu ama napalım siz de gecikmişiniz
çok sıkıcı ya sen baya yalnız kalıyosun galiba eşin şehir dışına mı çıkıyo iyi bu tempoda ovulasyonu yakalamışsınızbenim koca adam yok yine bugün ben de yalnız olunca yemek falan yapmıyorum. baktım ne yapabilirim biraz patates biber kızarttım kendime bi hevesle tabi geç kaldım. ütü yü de hayatta yapamıcam bugün. 3 makine ütü var 2 nevresim takımı iç çamaşırları tişörtler .bi türlü alışamadım 6.30 da kalkmaya çok uykum geliyo. gündüz 1 saat uyudum ama yetmedi hemen yatasım var. Fatmagül zaten çok sıkıcı bi dizi bence kaldırılsın saçma sapan ve hiç bi sürükleyiciliği yok.
bende kısa dalgalı saçlıyım şu an, saçlarım siyah ama boyamıyorum hiç..tenim buğday sayılır saçıma göre açık tenliyim. gözlerim de siyah:) face in varsa özel mesajla yaz ekliyim seni kızzzzzzzzzz:)
bu arada ateş iyi de nextcim hiç bi belirti yok yine diğer aylarla aynıyım yani(((( senin belirtin olmuşmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?