Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

next canım ebayda preseed 22 dolar çivarında ben ordan aldım. Çok çok daha uyuna geliyor ve 1 hafta içindede elinde oluyor. Tavsiye ederim.

merhaba , ben de araniza katilmak isterim , tabii kabul ederseniz :)) benim hikayem soyle : 31 yasindayim, 8 yillik evliyim ve 2 senedir bebek ozlemi cekiyoruz, 3 defa asilama yapildi, 3 eylülde de blastosist ile tup bebek denemesi yapildi sonuc negatif. sebepsiz infertilite diyorlar , hersey normalmis , bence sebebini bilemedikleri herseye normal diyip isin icinden cikiyorlar.
su anda 2. deneme icin guc ve umut toplamam lazim, yani sizlere ihtiyacim var , etrafimdaki insanlarla konusmak istemiyorum, bana aciyorlar gibi geliyor. ama bu ozlemi ceken insanlari beni daha iyi anlayabilecegini hissediyorum.

hepimize Allah en kisa surede saglikli ve hayirli evlatlar verir insallah.

ikizler sana özelden msj attım inş yapabilmişimdir

evet canım sıkılıyorum bazen. aslında kafamı da dinliyorum ama bazen yeter artık bekarmıyım evlimiyim oluyorum. ovulasyonu yakalıcaz diye havada 40 takla atıyoruz.sürekli geziyo adam ege de . eşimin çalıştığı şirket iflasın eşiğine gelince bari işsiz kalmayayım diye bu işe geçti. eski marka yabancıydı şartlar daha iyiydi ama tutunamadı işe tr de. şimdiki türk ,ama sağlam köklü bi firma diye kabul ettik ama daha uzun bi süre böyle olucak bilmiyorum nasıl katlanıcaz.hamile kalsam yalnız nasıl geçirecem? şimdi bu ay bebek olsa bile 9 aylık olana kadar eşim olmayacak. aslında durum çok zor. üff bunları düşününce doğurasım kaçıyo zaten. bari ikiz falan doğursam da şirket bize acıyıp buraya alsa nextciğim benim diskalifiye olmama da günler yada saatler var. adet belirtilerim var . ateşe gelince ben ayakta da olsa boğaz enfeksiyonu geçiriyorum galiba. çünkü bugün resmen ateşim çıktı 37,5 a. kendimi ateşli yorgun hasta hissetmeye başladım. yinede gidip bi idrar testi yaptım bişey yok zaten. benden ben umutsuzum . sizi bilemem.
yani ben ümitlenip yıkılmaktan nefret ediyorum o zaman bebek fikrinden bile soğuyorum.o yüzden ümitlenmiyorum hiç bi zaman. dediğin gibi napalım laboratuvar da oluversin di mi ama. çok fark etmez.:)

özelden mesajın geldi bende çok girmiyorum face artık. eskiden çok takılırdım.
evet godesciğim bi yerde umut var ama ben çok karamsarım sürekli olumsuz bakıyorum. ateşimin farenjitten dolayı düşmediğini düşünüyorum hatta git gide çıkıyor yani küçük bir enfeksiyon geçiriyorum...keşke bende umutlanabilsem .adet belirtilerim başladı bile zaten. tek umutlandığım şey hsg çektirdim bir de dostinex kullandım yani onların etkisi olursa belki bi ihtimal. yoksa ateş beni bağlamıyor bence şu an.

umut11 hoşgeldin. tam yerindesin. burda birbirimizin acısını alıyoruz diyelim.haklısın bencede sebepsiz infertilite yoktur sebebi bulunamayan infertilite vardır. ve tıp hala biçok şeyi olduğu gibi bunu da çözemedi. umutsuz da olmamak lazım . ben bu ay için çok umutlu olmasamda bir gün hamile kalacağıma inanıyorum.

bu arada kıslar geçersiz ateş tablomu da ekliyeyim(((((

372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

canımm nbrrr benım mısafırlerım gitti:))))
daha kalackalrdı ama gıttıler
baktım atesıne cnm eğer enfeksıyon varsa dediğin gibi cok anlamlı olmaz atese gore yorum yapmak
bakalım bi kaç gune regl gelmezse umutlanırız ozaman:))))
benımde kkdan bı arkadasım bugun doğum yaptı aradım bebeğin sesı gelıo
arkadan cok duygulandım yaa cok gusel bır duygudur emınım
bız de görcekmıyız o gunlerı ya rabbım dedım
elbette bı gun olacak alalhın ıznıyle ama sabırsızlanıyoruz iştee:)))

hoşgeldın umut
hepımız senınle aynı durumdayız
ve dediğin gıbı ancak bırıbırımızı bız anlarız
sebepsız dedıklerınde genelde sorun spermde oluyor
sana tavsıyem esının spermlerıne destek ver
yanii evicap ve keçiboynuzu içir bı sure beslensın spermler
bıde dna haasarına bakıldımı spermlerın
umarım cok bekletmez mınıgın senı:)))

gösterım o zaman kendımı şekerımm
ozelıne msj atıyorum:))))

next canım ebayda preseed 22 dolar çivarında ben ordan aldım. Çok çok daha uyuna geliyor ve 1 hafta içindede elinde oluyor. Tavsiye ederim.

godess kıs arada cee
desene aşkolsunn özlettın kendını:))))
bende ebaydan alacaktım reglım yenı bitti
ama bı turlu şifremı hatrlayamdım
turkıye subesınden aldık 90 kusur lr
umarım ovulasyondan once elımde olur
senden nbr bakalım:))))

ayşeee nbrr nasılsınız bakalımmm
benım arkadasım vardı ya mıranda benım eskı topiğe gelıodu
o doğum yaptıı bugun ayy bebeğin sesı gelıodu arkadan
ben başladım ağlamaya:)))

Tatlım hergün okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum yaaa.
En güzeli ebay gerçektende canım ya burda insanı soyuyorlar ve çok kızıyorum. Hadi hayırlısı olsun tatlım. Bende kaç gündür yumurtlamayı bekliyorum yok yok çıldırmak üzereydim bugün 18. gün hatta bugün doktora gidecektim ama sabah cihaza bir baktım yumurtluyorsun dedi öyle sevindimki. Sanki hemen hamile kalacakmşım gibi
Bende doğal yolla deneiyom işte baktım yumurtluyom hemen yakıyı yapıştırdım belime jeli çıkardım ortaya ve çalışmalara başladım. Bakalım bu ayda kırımızı kart görecekmiyim.

ayşeee nbrr nasılsınız bakalımmm
benım arkadasım vardı ya mıranda benım eskı topiğe gelıodu
o doğum yaptıı bugun ayy bebeğin sesı gelıodu arkadan
ben başladım ağlamaya:)))

aaaa ne çabuk geçiyor zaman ne güzel darısı başımıza canım yaaa.. böyle bişeyler olunca dönüp bakıyorum ne günler geçmiş üstelik de ne çabuk geçmiş ama ileri doğru bakıyorum da sanki hiç gitmiyor, duruyor zaman sanki benim doğuracağım günler hiç gelmeyecek gibi... oysa ki bebeğimin ağzını sileceğim mendile kadar herşeyimi hazırladım, korkuyla endişeyle bekliyorum..üfff yine kasvet çöktü üstüme...

umarım bur topikte de tek tek bebeklerimizin sensini duyar duygulanırız umutcum.... bende seni görünce şaşırdım beklemiyodum.bu arada resmen ateşim var benim

Son düzenleme:
bekle bekle sıkıldım başka topiklere takılıyodum
burdayım şekerim
nasılsın hadi misafirler gitmiş gözün aydın

Son düzenleme:
bende bu ay 11. gun fılan bı gıtcem yumurta
kaç mm fılan dıye..bende cok sevınıorum cnm yumurtlamak bıle
cok guseş sukurler olsun bı gun mutlakaolacak ama
bekletcek sıpalar:))))))

senıde o gunlerını goruruz yaıkında canımm
senın cadıda basar yaygarayı bıgun
sayoı gun cabuk gecer
bızede dua et olurmu canım kızınla:)

ıyıyım kusumm yagmur yağıo burda soğudu hava bıraz
melankolıye bağladım bı ara sonra toparladım:)9
se nasıl oldun atesın nasıl
regl belırtılerın varmı sancı fılan

burası bile baya soğudu dün yaz havası vardı bugün döndü birden.
bende ruhen iyi değilim eşim gelcekti bugün gelemedi cumaları yalnız olmak çok kötü. ailem de burda değil yalnız hissettim biraz annemi özledim vb. regl öncesi duygusal durumlar yani.
adet belirtisi olarak genelde öyle ağrım falan olmaz önceden. ben yarın olurum gibi geliyo. zaten yarın olmazsa p.tesi tık gecikmez. ama buna da şükür en azından yumurta var senin de dediğin gibi
sivilcem falan çıkmış adet belirtisi olarak biraz da karnım şişiyo işte o da belirtidir bende.

merhaba , yumurtlama icin nasil bir cihaz aldin ? ne kadar ve nereden ? tesekkurler..

bende bıraz duygulandım fılan nıyeyse
yagmur yağıyordu ondan heralde
bı bagıra bagıra ağlayasım geldı fılan
sonra kocama sarıldım o gelınce barı dedım sevdiğim adamla evlıyım
bunada sukur dedım ıkımızde sağlıklıyız dedım
yumurta var spern bar olmazsa yenıden denıcez tup dıdım
epey bı avuttum kendımı naapayım canım yaa
ınsallh olmazsın cnm ffye gore regl gunun bugn ama bazen 16 gunde surebılıo luteal faz
onun ıcın pazartesı hala gelmemız olursa vallhı umutlancam sımdı bısı demıorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…