Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

merhaba , yumurtlama icin nasil bir cihaz aldin ? ne kadar ve nereden ? tesekkurler..

Merhaba canım cihazı ebaydan aldım. Clearblue digital ovulasyon cihazı. Yumurta takibi çok kolay oluyor böyle. Ebayda 110 dolar çivarında. Burdada satanlar var kendi sitesi 439 tl. Ama gittigidiyordada satıyorlar ordanda bakabilrsin.

cevap yazıyosun diye altta görmüyorum ben seni o zaman. yok pazartesi gelmezse bende şüphelenirim çünkü 29 u hiç geçmez benim. o zaman bi gariplik var demektir. ff geçen ayı baz alıyor ama ben geçen ay çok nadir olarak 26 çektim.

duygusallığın bebekten dolayı mı oldu? biz kadınlar zaten duygusalız herşeye duygulanırız. ama eşini sevmen ve birbirinize olan desteğiniz herşeyden önemli. o da olmayınca tutunacak bir dalın olmuyor çünkü. ben bu ara aile özlemi çekiyorum ondan gözlerim doluyor hemen adet öncesi sendromu işte.......

ne güzel avutmuşsun valla kendini. Çok şükür gerçektende eşlerimiz yanımızda sevdiğimiz adamlarla evliyiz. Eminimki bizim nazlılarda böyle bir mutlu ailenin içinde olmak isteyecektir ve eninde sonunda gelecektir.

ayy sormayın kıslar bı sıtede okudum
kadının bırı kocasını ınternette chat yaparken yaklamıs
dıomuskı travestıler de arayabılır benı
değişikli yapabılırız
bıde adam çıplak pozlarını koymus fılan organının cesıtlı resımlerını
çeşitlı pzolarda
ayy ara ara aklıma gelıo sureklı cok sukur dıorum yaa
kadınıevden kovmus kıslarla rahat takılamıorum dıye
cok sukur bunada sukru
sadece sabırsızlığımızdan uzuluuyoruz kımlerın olmadıkı
ne mucızeler olduu
bızmı anne olamayacağız allahın ıznıyle olacağız bızde kıslar goreceksınız:)))))

umut kız

ff ovulasyona göre bugün diyor geçen aya göre değil
ben biraz önce yanlış düşünmüşüm.senin dediğini şimdi anladım yani jeton yeni düştü.
belkide 15 de çatladı. DPO 16 da sürse iki şekildede p.tesi olmam lazım.

Ayy tatlım o ne öyle yaa manyak adama bak. O zaman boşansın ne halt yiyorsa yesin.
ÇOk şükür diyelim tabi ne diyelim. Evlerden uzak olsun valla öyle tipler.
Tabikide anne olacağız ben çok inanıyorum... En kötü anımda bile hiç umudum bitmez..

Hoşbulduk tatlım
Keyfim pek yok ekim topiğinden arkadaşlarım teker teker bebeklerini kucaklarına alıyor onlar adına çok seviniyorum ama kendi adıma kahroluyorum

bız de teker teker doğuracağız kuzum
bebısın cennetten kardeslerını yollayacak sana
tum kalbımle ınanıyorum
allah sevdiği kulu sınarmıs
sınanıyoruz işte cnm sabır
allah sabredenlerledır...

Hoşbulduk tatlım
Keyfim pek yok ekim topiğinden arkadaşlarım teker teker bebeklerini kucaklarına alıyor onlar adına çok seviniyorum ama kendi adıma kahroluyorum

Ayyy canım benim seni çok iyi anlıyorum tabiki. Aynı şeyi bizlerde yaşıyoruz. Benimde aşılama topiğim vardı. herkes hamile anne olanlarda var aramızda ama herşey kısmet işe. Herşeyi bir doğru zamanı var dmekki bizimki henüz gelmedi canım. Bizde sabırla bekleyeceğiz elden başka bişey gelmiyor. Ama lütfen hiçbir zaman inancını kaybetme.

evet cıcım bende aynen aynı seyı soyledım
bakalım pazartesıye kadar bekleyelım
su enfeksıyon demeseydın ben bıraaz kımıldanmaya başlayacaktım
umuttan yana:)))))

ayy daha neler neler cnm benım haturlayabıldıkelrım bunlar
kadında sevıo kocasını naapsınn
sevıorum dıo kabullenemıorum dıo
yanı cok sanslıoyız onun ıcın canım
bende umudumu kaybettiğim yada azaldığı anlarda
hep suan gebe olup da cok ugrasan arkadaslarımızın gecmıs yazılarını okuorum
onlarda aynen bızım gıbı hıssetmıs ama anne oldular
demekkı bızım ıcın cok uzak değil o gunlr:)))))

AY canım bende snein gibiyim. Ne zaman "hiç anne olamayacakmıyım ben" diye düşünsem hamile yada anne olan arkadaşlarımı düşünüyorum ve onlarda bir zamanlar benim gibi düşünüyordu fakat şuan bebeklerine kavuştular diye düşünüyorum ve bende onlar gibi olacağımı düşünüp hemen kendimi toparlıyorum.
Ne çok düşünüyorum kelimeisni kullanmışım

vallahi kimakıl ettiyse iyi kazanıyodur
şu üyeleri çalsak da kkk mı kursak (küçük kadınlar kulübü) kıslar
ama bu işlerden de hiç anlamam ki:)))))

evet canım tekerleme gıbı olmus:))))
ıyı edıosun tatlım sonucta herkes bı konuda muhakkak kı ımtıhan edılıyor
bı arkadasımız vardı oğlu vardı 5 yasında ayy ne kadars anslı hemen hamıle kalmıs dıodum
meğer oğlu daha yuruyemıomus bıle.defalarca beyın ameliyatı gecırmıs vs..
yanıı bazen bız dısardan gördukelrımızle değerllendırıoruz hersey
benı gorende emınım dıodur kı ne kadar sanslı ama bılmez kı ben ıcımde neler yasıorum
bebği olan bı arkafas var resmen bana senı kıskanıorum valla dıo
bende ıcımden dıorum bende senı kıskanıorum bı bılsen neler yasıorum
bende bı bılsem o neler yasıo:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…