- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.101
vallahi kimakıl ettiyse iyi kazanıyodur
şu üyeleri çalsak da kkk mı kursak (küçük kadınlar kulübü) kıslar
ama bu işlerden de hiç anlamam ki:)))))
evet canım tekerleme gıbı olmus:))))
ıyı edıosun tatlım sonucta herkes bı konuda muhakkak kı ımtıhan edılıyor
bı arkadasımız vardı oğlu vardı 5 yasında ayy ne kadars anslı hemen hamıle kalmıs dıodum
meğer oğlu daha yuruyemıomus bıle.defalarca beyın ameliyatı gecırmıs vs..
yanıı bazen bız dısardan gördukelrımızle değerllendırıoruz hersey
benı gorende emınım dıodur kı ne kadar sanslı ama bılmez kı ben ıcımde neler yasıorum
bebği olan bı arkafas var resmen bana senı kıskanıorum valla dıo
bende ıcımden dıorum bende senı kıskanıorum bı bılsen neler yasıorum
bende bı bılsem o neler yasıo:)))))))
vallahi kimakıl ettiyse iyi kazanıyodur
şu üyeleri çalsak da kkk mı kursak (küçük kadınlar kulübü) kıslar
ama bu işlerden de hiç anlamam ki:)))))
bı arkadasımız vardı oğlu vardı 5 yasında ayy ne kadars anslı hemen hamıle kalmıs dıodum
benı gorende emınım dıodur kı ne kadar sanslı ama bılmez kı ben ıcımde neler yasıorum
godescım bız cıf cıft yazmısız msjları hele benımkı
3 olmus hee gıtmedı napımmm
yenıle dıyınce ucmus:))))
bugün okulda aynı şey oldu oh valla çocukçoluk yok sen eve git uyu dinlen ne güzel diyolar. istemiyosanız yapmasaydınız kardeşim dedim hatta bende. sanki biz keyfimizden çocuksuzuz allalaaaa yaaa. kimse lafını ederken düşünmüyohem herkes hayırlısını istesin geçen yazmıştım yine yazayım.4. ayında hamile kaldı kız ve 3. aydan sonra dr a gidiyodu neden olmadı diye. şimdi kızı 10 aylık ve kalbi delik yaşamaz diyorlar. geç olsun güç olmasın takmayalım kafaya başarabilirsek tabi.
bu arada utanarak bişey itiraf etcem ben ferihayı izliyorum. birazdan başlıcak :)
bugün okulda aynı şey oldu oh valla çocukçoluk yok sen eve git uyu dinlen ne güzel diyolar. istemiyosanız yapmasaydınız kardeşim dedim hatta bende. sanki biz keyfimizden çocuksuzuz allalaaaa yaaa. kimse lafını ederken düşünmüyohem herkes hayırlısını istesin geçen yazmıştım yine yazayım.4. ayında hamile kaldı kız ve 3. aydan sonra dr a gidiyodu neden olmadı diye. şimdi kızı 10 aylık ve kalbi delik yaşamaz diyorlar. geç olsun güç olmasın takmayalım kafaya başarabilirsek tabi.
bu arada utanarak bişey itiraf etcem ben ferihayı izliyorum. birazdan başlıcak :)
Ay ben kaçırmışım okumamıştım çok üzüldüm. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ya.
Bu arada bende feriha izlemek istiyom ama kocam film izliyor bende cepten bakacam galiba
cok guselmıs canımmUmutcum güzel bir söz vardır" sorma benim derdimi derdim titer derdini "
bak kocamın olmaması bir tek feriha ya yaradı görüyo musun:)
sobelendim umuta.
ama ateşçi kızlara da danışayım dedim iyi etmemiş miyim. onlar tez yazmış da bu konuda:)))))
Ay bende cepten bakayım bareee aklıma gelmemişti.
Hem cepten bakarsam biizimki farketmez bu salak diziyi nasıl izliyorsun diyor ( hemen hemen bütün türk dizileri onun için kötü )
Bence o 2. çizgi hemen çımıştır sen 5 saat sonra bakmışsındır
bak kocamın olmaması bir tek feriha ya yaradı görüyo musun:)
sobelendim umuta.
ama ateşçi kızlara da danışayım dedim iyi etmemiş miyim. onlar tez yazmış da bu konuda:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?