Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

Çok haklısın tatlım yaa. Allah hayırlı sağılıklı evlatlar versin inşallah. zamanı geldiğide zaten biz istemesekde olacak. O yüzden kendimizi yıpratmaya değmez..

........................ tekrar olmuş pardon kızlar.

Son düzenleme:
bugün okulda aynı şey oldu oh valla çocukçoluk yok sen eve git uyu dinlen ne güzel diyolar. istemiyosanız yapmasaydınız kardeşim dedim hatta bende. sanki biz keyfimizden çocuksuzuz allalaaaa yaaa. kimse lafını ederken düşünmüyo hem herkes hayırlısını istesin geçen yazmıştım yine yazayım.4. ayında hamile kaldı kız ve 3. aydan sonra dr a gidiyodu neden olmadı diye. şimdi kızı 10 aylık ve kalbi delik yaşamaz diyorlar. geç olsun güç olmasın takmayalım kafaya başarabilirsek tabi.
bu arada utanarak bişey itiraf etcem ben ferihayı izliyorum. birazdan başlıcak :)

Umutcum güzel bir söz vardır " sorma benim derdimi derdim titer derdini "

Ay ben kaçırmışım okumamıştım çok üzüldüm. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ya.
Bu arada bende feriha izlemek istiyom ama kocam film izliyor bende cepten bakacam galiba

benım kocam hiç sevmıo onuuu
gecnclık dızısı dıo bende o hpomurdanıznca keyfı kalmıo ızlmenın
kızzz 300 dakıak sonraa sılık mı cıktı testın
hıc demıoda baska topkten okuorum:)))))))

bak kocamın olmaması bir tek feriha ya yaradı görüyo musun:)
sobelendim umuta.
ama ateşçi kızlara da danışayım dedim iyi etmemiş miyim. onlar tez yazmış da bu konuda:)))))

Ay ben kaçırmışım okumamıştım çok üzüldüm. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ya.
Bu arada bende feriha izlemek istiyom ama kocam film izliyor bende cepten bakacam galiba

Ay bende cepten bakayım bareee aklıma gelmemişti.
Hem cepten bakarsam biizimki farketmez bu salak diziyi nasıl izliyorsun diyor ( hemen hemen bütün türk dizileri onun için kötü )

Umutcum güzel bir söz vardır " sorma benim derdimi derdim titer derdini "
cok guselmıs canımm
sevdım bu sozu:)))9
sobelendim umuta.
ama ateşçi kızlara da danışayım dedim iyi etmemiş miyim. onlar tez yazmış da bu konuda:)))))

ayyy evet ıı etmıssın kusum bıde onların yorumuna bakım dedım
ayy o benım ılk gırdığım topik bılıomusun
cok uzun zaman yazıstık
dediğin gıbı artık tez yazacak hale geldık ben bıraz garantıcı davranıorum
yaa sonra uzulmeyelım dıye sanırım onlar hmen hamıle ılan etmıs senı:)))))

Ay bende cepten bakayım bareee aklıma gelmemişti.
Hem cepten bakarsam biizimki farketmez bu salak diziyi nasıl izliyorsun diyor ( hemen hemen bütün türk dizileri onun için kötü )

tabi tatlım yaa bende öyle yapıyom. Eşimde sevmez dizileri. İşin kötüsü hem film izliyor hemde cebimi almış oyun oynuyor ver telefonumu dedim ne yapcan diyor :))) dizi izleyecem dedim bana akıl veriyor yeni bölüm 9 da başlamıyormu daha var diyor....Telefonumu bile zor alıyorum adamın elinden

benimki de dizi izlememe gıcık oluyor kuzey güney de zaten evde olmuyor da feriha yı genelde izletmez bu kadar salak bi diziyi nasıl izler benim karım diyo:)))) biz de arkadaşlarla feriha günü yapıyoruz bazen toplanıyoruz o zaman kızamıyo:))

sobelendim umuta.

Ay ikinci çizgimi çıktı inanmıyorum yaa. bende baktım merak ettim o topiğe
yakaladık seni :)))
Ay hadi inşallahhh yaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…