Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

ay valla cinselliği de poka çevirdik de napalım koskoca bir ay beklemek gerekişuo yakı da alıcam anasını satiim hadi yapmadık demeyiz yakıya da peki :)
Kızlar bişey soracağım şimdi ben 18. gün yumurtaladım. Bu ay geç yumurtaladım şimdi ben regli günümü 18+14 diyemi hesaplayacağım yani 32. gün mü olacak reglim bir bilgisi olan varmı.
güzel soru bilemedim:)

next tatlım sen nasıl oldun ,
kesin sana da okuldan bulaştı. ben bitik vaziyetteyim.[/QUOTE]
aynen boğazım devam ediyo vitamin c kullanıyom bi de eşim bişi daha verdi de ben sorgulamadan kullanıyom aklım fikrim bebe de olduğundan biraz donuk zewkelıyım
evet hapşırıp tıksıran çocuklardan bulaştı insanın yüzüne yüzüne öğretmeeeeniiiim derken tıksırıyolar:)

umutcum sen neden evdesin bugün dersin mi yok?
ayrıca proxseed aldım bugün yani akşama gelicek:)))))))yaşasın.
bununla birlikte L-arginine de alsak mı bi söleyiver dr hanımcım.
bir de evicap yerine solgar dan alsak e vitaminini dah iyi olmaz mı sence? ben balık yağını da solgar aldım.

kız next ne sesiz sessiz sotede yatıyon kız :))

ayy bıd ıtırf edeceğim ilşki sayısını azaltmak için gıdıorum tam ısabetlı atıs olsun dıye:))
preseedi de sekerım ovulasyon gunlerınde kullanmak gerekıo
cunku asıdık olan servıksı bazık yapıo enfeksıoyan açık hale gelıoz bu halde
onun ıcın tam yumurtlama oncesı ve o gun olmak uzere 3 gun uste uste kullanıp bırakmak gerekıo
seker:)

nextcim
olsun olsun hastanın günahı olmaz bugün de paspal oluver hergün çok güzel olunmaz di mi ama....... bende öyle fena görünüyorum ki surat dağılmış ses yok. yarın nasıl gideceğim okula bilmem inş biraz toparlanırım rapor da almadım salak gibi.

evett şekerım bugun off gunum:)))hıhoyt:)))
ufure ufure uyudum:)kapıcı geldı uıyandım kapıya not yazayım bıdaha
bugun kapıyı çalmayın dıye:)))))
soruların gelınce sekerım
bızım proxeed in ıcınde hepsı var l-carnıtın ve l-argınıne sperm yapımı ıcın
cok faydalı ayrı olarak almıoruz ama eğer ayrı ayrı alacaksan
bılındık bı marka almak en guzelı e vıtamını normal alabılırsın ya solgar olması sart değil
ayrı ayrı alacaksan kusum l-carnitin de al
çaktırmadan evde kabak çekırdeği bulundur ıcınde l-argınıne var:)
ceviz ve badem antep fıst. da olsun ama eşin bunun ıcın yedırdığını bılmesın
sen çayın yanına getırmiş ol:))
bırde şekerlerr sutlu tatlı yapıp ustune bol tarcın dokun buda sızın ıcın:)))))))

Son düzenleme:
ama ben hepınıze kıslar proxeed önerıorum
tek tek onca seyı alacağınıza bırazx pahalı ama zaten surda tedavıye ne kaldıkı
yoksa sperme yardımcı olan madelerı yazacak lursam
kore gınsengı, sarı kantaron, panax ,
l-carnitin,l-argınıne,folık asıt
selenyum çinko
bunların fazlası var proxeed de
bızım ıcınde ben havuç ve ıncır yemeye çalısıorum
ozel bı çabam yok ama evde bulunduruorum:)

proxseed e baktı güya eczacı L arginine yok dedi ondan alayım dedim .içinde varsa neden alcam ki.
benim kocam yazık o konuda huysuz değil ne verirsen yer içer sperm için deyince huysuzlanmaz. ben onun için söylüyorum. o da yiyiyor hergün badem ceviz fındık vb.sadece şehir dışına gidince aksatıyor ona kızıyorum burda olsa ben halledecem de .........

ben 3 ay devam edicem proxseed e en az. tüpe kadar. ama günde 1 içsek işe yaramaz mı bizim spermler biraz hallice yaaa

ama bende arginmax women mi öyle bi vitamin varmış kim diyodu onu mu alsam diye düşünüyorum.

ben de baktım sımdı evet l-argınıne yokmus:)
ama l-carnıtın de aynı görevi görüyor onun ıcın
aynı tarzda ıkı seyı koymamısalrdır heralde:))
olsun kusum ya olacak bak durumumuz hiç umutsuz vaka gıbı değil
sperm var yumurta var yanii ben ılla doğal olsun dıyede dusunmuorum
olmazsa napayım asılama olur tüp olur
kucağına alınca butun çektıkelrını unutuomus ınsan oyle dıo
tüple anne olanlar:)

olur olur gunde 1 de olur cnm dediğin gıbı
zaten spermler normal parametrelerde gözukuo
onu bende dusunmustum esım yıne arastırdı
bılındık bı marka değil alıosan solgardan al dedı
bı tane aldım ıcınde kalsıyum vardı içemedım mıdemı mahvettı:))
aa preseeeim geldii sağlık ocağına vermıstık kociş geldı getırdı
öptumm kus ben cıkayım adam acıkmıstır bnde daha kahvaltı yapmadım:)

ben L arginine de alayım bari olmuşken tam olsun:)
yok valla bende artık illa doğal olsun diye düşünmüyorum yinede gönlümden öyle geçsede.
dün dedim ya tüp ü öne alasım geldi diye.
zaten doğal olacağından ümidim kalmadı pek.
tüp e kadar spermleri düzeltelim ki iyice şansımız artsın diye uğraşıyorum.
tabi benim yüzümden olmazsa ona ne yapacağım bi fikrim yok henüz((((((

solgardan hangisini aldın OMNIUM mu?preseed in hayırlı haberlere vesile olsun inşallah umudum:)

Son düzenleme:

cnm pharmaton almısım:))))
solgardan multıvıtamın yokmus
oylee kusum olursa ne alaa
ama olmazsa caresıne bakarız alalh dert vermişse dermanınıda vermiş
ayy amınn cnm ınsallh hepımzıe uğur getırdın preseed:))

canım solgar yeni çıkarmış bunu multi multi vitamin OMNIUM ama women i men i yok .
kocanı gönderdinmi sen bakayım??
kalk kız çabuk sonra gel:))
en azından tüp e kadar elimden geleni yapmadım demem. içim rahat giderim . ben doğal olsun diye herşeyi denedim yeteri kadar da bekledim derim. ocak da stard verirken .......

umutt
yatamadım daha
proxseed de selenyum var yaa e vit ile aynı görevi görüyormuş. evicap 400 çok gelmiyo mu proxseed le birlikte. kız kocalarımızın karaciğerini yemeyelim durup dururken.
omega-3 ü de hergün içmesin di mi !!!
bu arada L arginine hız içinmiş sizin almanız gerekimez mi onu dışardan.hatta bizim hız fena değil ya ben vazgeçtim ama bence sizin almanız şart.

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR proxseed KULLANANLAR Bİ FAYDASINI GÖRDÜMÜ BENİM EŞİM 3 AY BİR FİİL GÜNDE İKİ DEFA KULLANDI SONRASINDA TÜP BEBEK İÇİN SPERMİOGRAM TESTİ YAPILINCA MORFOLOJIDE SAYIDA HIZDA Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞTI SAYI YİNE İYİ FAKAT HIZ VE MORFOLOJİ İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ BİŞİ VARMI BEBEĞİMİ KAYBETTİM ÇOK MUTSUZUM ELİMDEN HİÇ BİŞİ GELMİYO NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM NE YAPTIYSAM DEĞİŞTİREMİYORUZ DÜZELMİYO BU MORFOLOJI NASIL YÜKSELİR BİLEN DUYAN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN MORFOLOJİ SIFIR

canım proxseed herkeste işe yaramıyor diye duymuştum demekki olabiliyor. ama morfoloji için e vitamini öneriliyor. evicap 400 yada solgar dan alabilirsin ama 400 IU yu 3 aydan fazla kullanmayın . karaciğeri yoruyormuş. 4. 5. ve 6. aylar 200 IU ve 100 IU ya düşürün kademeli olarak. dr size proxseed dışında bişey önermedi mi?
ama umutbizimolsun un eşi proxseed den fayda gördü sanırım ve daha bir çok kişi.hız için de L arginine iyiymiş onuda solgar dan alabilirsin. keçi boynuzu da şart tabi. bunları deneyin bi de bakalım. umut da görünce sana cevap yazar.
bebeğini nasıl kaybettin ? tüp le mi olmuştu? çok geçmiş olsun umutsuzluğa kapıldıkça herşey daha kötüye gidiyor dur bi sakin ol ondan sonra yavaş yavaş herşeyin çözümü gelir. önce sakinleş...bende 15 aydır bekliyorum yaşımda ileri ama napalım olmuyosa olduracağız.bir çözümünü bulacağız diye düşün allahın izniyle tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…