- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.321
ay valla cinselliği de poka çevirdik de napalım koskoca bir ay beklemek gerekişuo yakı da alıcam anasını satiim hadi yapmadık demeyiz yakıya da peki :)Ay canım ne iyi yapmışsın valla hem jeli hemde ovulasyon testini almakla. En azından doğru zamanları değerlendirmiş olursun. Bu arada bu yakı denen şey benim aldığım hiçmi hiç kokmuyor. Yani bildiğin bant gibi. Sadece yakıyor o kadar ama oda dayanılmayacak gibi değil azıcık. Yani tedirgin olma kokarmı diye :)))
İnşallah vesile olur tatlım bu yaptıklarımız.
Ttalım bizde aynı durumdayız bugün yapalım bugün yapmayalım modu tam anlamıyla işgençe. Eşim soruyor cihaz ne diyor bende diyorum 3. çizgi hadi o zaman bebek çalışması yapalımaynen bu duurmdayız. Birde diyorlar aklınızdan çıkarın bebek olayını nasıl çıkaracağız bizim gibilerin böyle bir şansı varmıki...
güzel soru bilemedim:)Kızlar bişey soracağım şimdi ben 18. gün yumurtaladım. Bu ay geç yumurtaladım şimdi ben regli günümü 18+14 diyemi hesaplayacağım yani 32. gün mü olacak reglim bir bilgisi olan varmı.
boğaz ağrını al boğaz ağrıma gel canım berbat durumdayım galiba yarın işe gidemeyeceğim doğru sağlık ocağına..................bi laf vardı yaa geçen kim demişti derdim tiker derdini gibi... aynen o durumdayız karşılıklı nextciğim. bir de adet ağrısı başladı şu an 2 tane ağrı kesiciyi yutup yatıyorum hemen.
evet canım öyle olması gerek yada 18+16= 34 olması lazım.
ben de ben de bu ay preseed leneceğim.
hamile kalsak da şu cinselliği biraz özlesek yaaaa
biraz daha böle görev gibi yaparsak tamamen soğuyacağız diye korkuyorum bu işten.
canım ben ebayla falan uğraşmadım ingilizcenm lisedeki hazırlıktan kalma uğraşmak lazım gitti gidiyordan aldım 90 lira içinde 5 adet ovulasyon 2 adet erken gebelik testi var pahalımı bilmiyom zaten akşam boğazım ağrıyodu uğraşamadım aldım gitti
offff daha pijamalarlayım 12 de çıkmam gerek hala netteyim ve paspalım ve boğazım ağrıyo hadi kızlar bana müsade akşama görüşürük
umutcum sen neden evdesin bugün dersin mi yok?
ayrıca proxseed aldım bugün yani akşama gelicek:)))))))yaşasın.
bununla birlikte L-arginine de alsak mı bi söleyiver dr hanımcım.
bir de evicap yerine solgar dan alsak e vitaminini dah iyi olmaz mı sence? ben balık yağını da solgar aldım.
kız next ne sesiz sessiz sotede yatıyon kız :))
ay valla cinselliği de poka çevirdik de napalım koskoca bir ay beklemek gerekişuo yakı da alıcam anasını satiim hadi yapmadık demeyiz yakıya da peki :)
güzel soru bilemedim:)
ben de ben de bu ay preseed leneceğim.
hamile kalsak da şu cinselliği biraz özlesek yaaaa
biraz daha böle görev gibi yaparsak tamamen soğuyacağız diye korkuyorum bu işten.
canım ben ebayla falan uğraşmadım ingilizcenm lisedeki hazırlıktan kalma uğraşmak lazım gitti gidiyordan aldım 90 lira içinde 5 adet ovulasyon 2 adet erken gebelik testi var pahalımı bilmiyom zaten akşam boğazım ağrıyodu uğraşamadım aldım gitti
offff daha pijamalarlayım 12 de çıkmam gerek hala netteyim ve paspalım ve boğazım ağrıyo hadi kızlar bana müsade akşama görüşürük
geçmiş olsunn kusum sanada nazar oldu bak hepımız guzelız dedık:)))))
evett şekerım bugun off gunum:)))hıhoyt:)))
ufure ufure uyudum:)kapıcı geldı uıyandım kapıya not yazayım bıdaha
bugun kapıyı çalmayın dıye:)))))
soruların gelınce sekerım
bızım proxeed in ıcınde hepsı var l-carnıtın ve l-argınıne sperm yapımı ıcın
cok faydalı ayrı olarak almıoruz ama eğer ayrı ayrı alacaksan
bılındık bı marka almak en guzelı e vıtamını normal alabılırsın ya solgar olması sart değil
ayrı ayrı alacaksan kusum l-carnitin de al
çaktırmadan evde kabak çekırdeği bulundur ıcınde l-argınıne var:)
ceviz ve badem antep fıst. da olsun ama eşin bunun ıcın yedırdığını bılmesın
sen çayın yanına getırmiş ol:))
bırde şekerlerr sutlu tatlı yapıp ustune bol tarcın dokun buda sızın ıcın:)))))))
proxseed e baktı güya eczacı L arginine yok dedi ondan alayım dedim .içinde varsa neden alcam ki.
benim kocam yazık o konuda huysuz değil ne verirsen yer içer sperm için deyince huysuzlanmaz. ben onun için söylüyorum. o da yiyiyor hergün badem ceviz fındık vb.sadece şehir dışına gidince aksatıyor ona kızıyorum burda olsa ben halledecem de .........
ben 3 ay devam edicem proxseed e en az. tüpe kadar. ama günde 1 içsek işe yaramaz mı bizim spermler biraz hallice yaaa
ama bende arginmax women mi öyle bi vitamin varmış kim diyodu onu mu alsam diye düşünüyorum.
ben L arginine de alayım bari olmuşken tam olsun:)ben de baktım sımdı evet l-argınıne yokmus:)
ama l-carnıtın de aynı görevi görüyor onun ıcın
aynı tarzda ıkı seyı koymamısalrdır heralde:))
olsun kusum ya olacak bak durumumuz hiç umutsuz vaka gıbı değil
sperm var yumurta var yanii ben ılla doğal olsun dıyede dusunmuorum
olmazsa napayım asılama olur tüp olur
kucağına alınca butun çektıkelrını unutuomus ınsan oyle dıo
tüple anne olanlar:)
olur olur gunde 1 de olur cnm dediğin gıbı
zaten spermler normal parametrelerde gözukuo
onu bende dusunmustum esım yıne arastırdı
bılındık bı marka değil alıosan solgardan al dedı
bı tane aldım ıcınde kalsıyum vardı içemedım mıdemı mahvettı:))
aa preseeeim geldii sağlık ocağına vermıstık kociş geldı getırdı ptumm kus ben cıkayım adam acıkmıstır bnde daha kahvaltı yapmadım:)
ben L arginine de alayım bari olmuşken tam olsun:)
yok valla bende artık illa doğal olsun diye düşünmüyorum yinede gönlümden öyle geçsede.
dün dedim ya tüp ü öne alasım geldi diye.
zaten doğal olacağından ümidim kalmadı pek.
tüp e kadar spermleri düzeltelim ki iyice şansımız artsın diye uğraşıyorum.
tabi benim yüzümden olmazsa ona ne yapacağım bi fikrim yok henüz((((((
solgardan hangisini aldın OMNIUM mu?preseed in hayırlı haberlere vesile olsun inşallah umudum:)
cnm pharmaton almısım:))))
solgardan multıvıtamın yokmus
oylee kusum olursa ne alaa
ama olmazsa caresıne bakarız alalh dert vermişse dermanınıda vermiş
ayy amınn cnm ınsallh hepımzıe uğur getırdın preseed:))
godessssssss bilgisayarı açık mı bırakıp gittin yoksa?
ARKADAŞLAR proxseed KULLANANLAR Bİ FAYDASINI GÖRDÜMÜ BENİM EŞİM 3 AY BİR FİİL GÜNDE İKİ DEFA KULLANDI SONRASINDA TÜP BEBEK İÇİN SPERMİOGRAM TESTİ YAPILINCA MORFOLOJIDE SAYIDA HIZDA Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞTI SAYI YİNE İYİ FAKAT HIZ VE MORFOLOJİ İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ BİŞİ VARMI BEBEĞİMİ KAYBETTİM ÇOK MUTSUZUM ELİMDEN HİÇ BİŞİ GELMİYO NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM NE YAPTIYSAM DEĞİŞTİREMİYORUZ DÜZELMİYO BU MORFOLOJI NASIL YÜKSELİR BİLEN DUYAN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN MORFOLOJİ SIFIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?