- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.301
boğaz ağrını al boğaz ağrıma gel canım berbat durumdayım galiba yarın işe gidemeyeceğim doğru sağlık ocağına..................bi laf vardı yaa geçen kim demişti derdim tiker derdini gibi... aynen o durumdayız karşılıklı nextciğim. bir de adet ağrısı başladı şu an 2 tane ağrı kesiciyi yutup yatıyorum hemen.
evet canım öyle olması gerek yada 18+16= 34 olması lazım.
baktım yalnız akldımm cıkayım dedım kusum yaaumutcum çıkmışsın ben de yoruldum biraz uzanayım boğazım da çok kötü of grip oluyorum:44:
o zaman haftaya pazartesi gitmem lazım. benim de dr.um 1 hafta gecikme normal dediği için bekleyeyim diyorum daha benimki 4 gün gecikti. zırt bırt dr.a gitmekten yalama olacam ayy. bıktım artık 2 senedir gitmekten yoruldum. dr.um ço iyi çok tatlı bir bayan ama şu sıralar onu da görmek istemiyorum.bi gün izin alabilirsem sağlık ocağına giderim haftaya yani. sağol canm cvp için.
boğaz ağrını al boğaz ağrıma gel canım berbat durumdayım galiba yarın işe gidemeyeceğim doğru sağlık ocağına..................bi laf vardı yaa geçen kim demişti derdim tiker derdini gibi... aynen o durumdayız karşılıklı nextciğim. bir de adet ağrısı başladı şu an 2 tane ağrı kesiciyi yutup yatıyorum hemen.
evet canım öyle olması gerek yada 18+16= 34 olması lazım.
Tatlım acayip bir salgın var. 2 arkadaşım aynı senin gibi boğazları çok fena hatta birinin bebeişide hasta. Çok dikkat etmek gerek havalar acayip dengesiz yaa...
EN güzeli bir salık ocağına gitte daha fazla ilerlemeden tedbirini al.
Çok geçmiş olsun..
boğazın beyaz mı kırmızı mı ıkızklercım
buradn muaynee edeyım senı:))))))
ben de ben de bu ay preseed leneceğim.kızlar size sorcaktım alıyım mı diye o sıra nete bişi oldu düştü bi daha girmek zorunda kaldım ben de kk ya girmeden önce amaaaan bi de bunu deneyim didim veeeeeee preseed aldım yanın da daaaaaa 5 adet işemeli ovulasyon testi ve 2 adet deeeeee erken gebelik testi bunların hepsi preesedin yanında veriliiii godesin yaptığını da deneyebilirim yakııııııııı komik yaaa godescim yakı viks gibi kokmuyor mu bunu takınca eğer viks gibi kokarsam kocanın iştahı kalır mı zaten bu gün yapak bugün yapmayak diye ilişkinin içine etmiş durumdayızaslında bu ay olmadı diye kızgındım bişi yapmıcaktım ama neyse affettim bebişi
açık söylemek gerekirse umudun hemen hamile kalıp düşüren ark. hiç üzülmedim ama bu işte çok kötü allah sabırlar versin arkadaşına çok zor çok ....regl olmuşsun kötünün iyisi diyelim . ben bu ay da kırmızıları görünce önce dellendim sonra şükrettim en azından yumoş var ve yumurtluyom diye bu da bi nimet bi de Allah ım acısını göstermeyecekse versin inşallah
çok teşekkür ederim godesciğim,
zaten bana da bulaştı okulda çocuklar hastalandı arkasına ben böyle oldum.
şimdi daha kötü oldum baktım olcak gibi değil bi kbb ye görüneyim bari. işe de gidemedim bekliyorum dr 9 da geliyomuş. bu boğaz ağrısı heralde hastalıkların en sinir bozucu olanlarından biri....
next tatlım sen nasıl oldun ,
kesin sana da okuldan bulaştı. ben bitik vaziyetteyim.
yine kendi kendime yazıp duruyom ama bişey sorcam.
benim kör topal ingilizcem bişeyleri karıştırınca ebay üyeliğime bişeyler oldu.
arkadaşıma preseed aldırdım yine ebay dan... ingiltereden aldım hediyeliler sadece abd içi satılıyodu dedi.siz nasıl aldnız o helde.o heralde bulamamış. hem daha çabuk gelir diye düşünmüş. umarım öyle olur. hediyesiz olanını almış 16,5 pount a.
50 tl gibi bişeye denk gelcek heralde. kazıklanmamış değil mi?
umut sen kaça aldın? içinde extra ne var? bir de abd den mi 1 haftada geliyor?o zaman benimki 3-4 güne gelir.
next seninki ne kadar fiyat olarak ? bi de içinde neler var extradan.
yine adet söktürücü verecek aslında. ama ben 1 hafta daha bekleyim öyle gideyim diyorm. nasıl düzelecek bu adet olan düzenimi de bozdu bu ilaçlar. her şeyde vardır bir hayır.sana kolay gelsin canım.Allah yardımcın olsun.
biliyorum canım zaten linkini sen vermiştin bana hatırladın mı? zaten yumoş takibi yapcak dr sanırım bu ay uygun olursa yaparız adetin bitince gel dedi. uygunluk ne demekse artık!!!!!Canım ben hediyesiz olanını almıştım 20 dolara.
Canımm artık muayne olmuşundur herhalde inşallah hemen fayda eder ilaçlar.
Çoooookkk geçmiiş olsunn...
canım boğazım ciğer rengi,
çok kızarık,
henüz beyaz iltihap yok ama ilaç içmezsem devamı o...
yine kendi kendime yazıp duruyom ama bişey sorcam.
benim kör topal ingilizcem bişeyleri karıştırınca ebay üyeliğime bişeyler oldu.
arkadaşıma preseed aldırdım yine ebay dan... ingiltereden aldım hediyeliler sadece abd içi satılıyodu dedi.siz nasıl aldnız o helde.o heralde bulamamış. hem daha çabuk gelir diye düşünmüş. umarım öyle olur. hediyesiz olanını almış 16,5 pount a.
50 tl gibi bişeye denk gelcek heralde. kazıklanmamış değil mi?
umut sen kaça aldın? içinde extra ne var? bir de abd den mi 1 haftada geliyor?o zaman benimki 3-4 güne gelir.
next seninki ne kadar fiyat olarak ? bi de içinde neler var extradan.
yok valla viral de olsa artık orayı öle bi hale getirmişki antibiyotik şart olmuş. dr gösterdi içini kamerayla böle yara resmen kıpkırmızı. çok acıyo ühü ühü .........
canım evet bızde ebaydan alamadık cunku ben kullanmıstım yıne
preseedi ee 2.5 olcak nerdeyse korunmayalı
şifremı unutmusum alamadk ordan
turkıye subesınden aldık bız 90 lıra ıcınde 5 ovulasyon ve 2 gebelık testı
var bugun elıme gecer sanırım
umutcum geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim fındıkım.
iyi fiyatmış seninkide aslında
ben bu wondfo nun gebelik testini aldım 50 li 16 tl ye tanesi 40 mı 50 kuruşmu ne oluyo.
acaba wondfo da öyle ucuz ovulasyon testi yok mu bi bakayım ben.şöyle 100 lü falan alsak hergün hergün yapsak kafayı yesek di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?