Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

boğazın beyaz mı kırmızı mı ıkızklercım
buradn muaynee edeyım senı:))))))

umutcum çıkmışsın ben de yoruldum biraz uzanayım boğazım da çok kötü of grip oluyorum:44:
baktım yalnız akldımm cıkayım dedım kusum yaa
bol bol sıvı tuket canın ıstemsede bıde boğaz agrısı ıcın
adacayını yap bı kısmını ıc diğer kısmınıda gargara olarak kullan cnm rahatlarsın:)))

evet cnm okadar sık gtımene gerek yok
normal bu gecıkmeler 3 aydan sonra duzelır merat etme:))

Tatlım acayip bir salgın var. 2 arkadaşım aynı senin gibi boğazları çok fena hatta birinin bebeişide hasta. Çok dikkat etmek gerek havalar acayip dengesiz yaa...
EN güzeli bir salık ocağına gitte daha fazla ilerlemeden tedbirini al.
Çok geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim godesciğim,
zaten bana da bulaştı okulda çocuklar hastalandı arkasına ben böyle oldum.
şimdi daha kötü oldum baktım olcak gibi değil bi kbb ye görüneyim bari. işe de gidemedim bekliyorum dr 9 da geliyomuş. bu boğaz ağrısı heralde hastalıkların en sinir bozucu olanlarından biri....

next tatlım sen nasıl oldun ,
kesin sana da okuldan bulaştı. ben bitik vaziyetteyim.

ben de ben de bu ay preseed leneceğim.
hamile kalsak da şu cinselliği biraz özlesek yaaaa
biraz daha böle görev gibi yaparsak tamamen soğuyacağız diye korkuyorum bu işten.

bende bu ay yine hiç bişey yapmıcam diye sinir harbi yaşadım ama yine dediğin gibi hadi bebişi affettim. tabi kocamı ovulasyonda yakalayacak mıyım en büyük sıkıntı o.

şu dr lar gelmezse ben boğazımdan 9 doğuracam heralde bu nasıl bir acı nasıl bir yanmadır anlamadım . dayanılır gibi değil ya. sanki 100 tane iğne orda duruyo tükrüğümü yutarken tükrüğe yol vermek için boğazıma saplanıyo. burnumdan nefes de alamıyorum zaten ağzı açık kaldım böle bilgisayar başında. allah beterinden saklasın . alalalaaaaaa

Son düzenleme:
yine kendi kendime yazıp duruyom ama bişey sorcam.
benim kör topal ingilizcem bişeyleri karıştırınca ebay üyeliğime bişeyler oldu.
arkadaşıma preseed aldırdım yine ebay dan... ingiltereden aldım hediyeliler sadece abd içi satılıyodu dedi.siz nasıl aldnız o helde.o heralde bulamamış. hem daha çabuk gelir diye düşünmüş. umarım öyle olur. hediyesiz olanını almış 16,5 pount a.
50 tl gibi bişeye denk gelcek heralde. kazıklanmamış değil mi?

umut sen kaça aldın? içinde extra ne var? bir de abd den mi 1 haftada geliyor?o zaman benimki 3-4 güne gelir.

next seninki ne kadar fiyat olarak ? bi de içinde neler var extradan.

Son düzenleme:

Canımm artık muayne olmuşundur herhalde inşallah hemen fayda eder ilaçlar.
Çoooookkk geçmiiş olsunn...

Canım ben hediyesiz olanını almıştım 20 dolara.

mrb miray bhcg baktırdın mı belli olmaz ben tüp bebek sayfalarının birine yazarken tüpü tutmayan bi arkadaş tüp sonrası adet gördü bi daha görmedi sonra bi gitti ki hamile kalmış kendiliğinden adı jasting miiydi neydi

Canım ben hediyesiz olanını almıştım 20 dolara.
biliyorum canım zaten linkini sen vermiştin bana hatırladın mı? zaten yumoş takibi yapcak dr sanırım bu ay uygun olursa yaparız adetin bitince gel dedi. uygunluk ne demekse artık!!!!!
Canımm artık muayne olmuşundur herhalde inşallah hemen fayda eder ilaçlar.
Çoooookkk geçmiiş olsunn...

çok mersi canım benim .
oldum oldum. boğazın kötü durumda, faranjiti aşmış, sinüzit başlamış, alerjin tavan yapmış dedi.iyiki de kbb ye gitmişim. antibiyotik ve bilimum gargara A-ferin aldım geldim ama pek fenayım yatacam biraz.
alerjimde başlamasaydı zaten darılırdım ... sonbahar dedi mi hiç bekletmez. alerjide tetikliyo hepsini işte .......

Son düzenleme:

canım evet bızde ebaydan alamadık cunku ben kullanmıstım yıne
preseedi ee 2.5 olcak nerdeyse korunmayalı
şifremı unutmusum alamadk ordan
turkıye subesınden aldık bız 90 lıra ıcınde 5 ovulasyon ve 2 gebelık testı
var bugun elıme gecer sanırım

yok valla viral de olsa artık orayı öle bi hale getirmişki antibiyotik şart olmuş. dr gösterdi içini kamerayla böle yara resmen kıpkırmızı. çok acıyo ühü ühü .........

yok valla viral de olsa artık orayı öle bi hale getirmişki antibiyotik şart olmuş. dr gösterdi içini kamerayla böle yara resmen kıpkırmızı. çok acıyo ühü ühü .........

senın ortaya karısık olmus cnm yaa faranjıt zaten kucuk bı enfeksıyonla bıle
azıo hemen hazır:))
adacayı iç bol bol cnm ılıdığındada kalanı gargarasını yap
cok geçmiş olsun:))

umutcum geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim fındıkım.
iyi fiyatmış seninkide aslında
ben bu wondfo nun gebelik testini aldım 50 li 16 tl ye tanesi 40 mı 50 kuruşmu ne oluyo.
acaba wondfo da öyle ucuz ovulasyon testi yok mu bi bakayım ben.şöyle 100 lü falan alsak hergün hergün yapsak kafayı yesek di mi

kusum benı cısımı 4 saat tutmak cok kasıo yaa
valla sırf onun ıcın sımdı yarın yada perş. doktora gıtcem zaten
kaç mm se ben tahmın ederım hangı gun olcek:)))
sende ayda bır bıle gıtsen gerek kalmaz cunku sneınkı de cok duzenlı
ve aynen benımkı gıbı bı ay daha erken diğer ay daha geç oluo:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…