- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.341
umutt
yatamadım daha
proxseed de selenyum var yaa e vit ile aynı görevi görüyormuş. evicap 400 çok gelmiyo mu proxseed le birlikte. kız kocalarımızın karaciğerini yemeyelim durup dururken.
omega-3 ü de hergün içmesin di mi !!!
bu arada L arginine hız içinmiş sizin almanız gerekimez mi onu dışardan.hatta bizim hız fena değil ya ben vazgeçtim ama bence sizin almanız şart.
ARKADAŞLAR proxseed KULLANANLAR Bİ FAYDASINI GÖRDÜMÜ BENİM EŞİM 3 AY BİR FİİL GÜNDE İKİ DEFA KULLANDI SONRASINDA TÜP BEBEK İÇİN SPERMİOGRAM TESTİ YAPILINCA MORFOLOJIDE SAYIDA HIZDA Bİ DEĞİŞİKLİK OLMAMIŞTI SAYI YİNE İYİ FAKAT HIZ VE MORFOLOJİ İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ BİŞİ VARMI BEBEĞİMİ KAYBETTİM ÇOK MUTSUZUM ELİMDEN HİÇ BİŞİ GELMİYO NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM NE YAPTIYSAM DEĞİŞTİREMİYORUZ DÜZELMİYO BU MORFOLOJI NASIL YÜKSELİR BİLEN DUYAN VARSA YARDIM ETSİN LÜTFEN MORFOLOJİ SIFIR
yeni gelen arkadaşımız varmış nisa hoş geldin inşallah hep beraber hamiş kaldığımız günlere de tanık olacaz
ıyıyız cnm sen napıosunn
valla kıslar sanslısınız benım soyle bır ozellığım var gırdiğim topiktekı
herkes hamıle kalır benım :)))))
diğer girdiğim topklerde hep oyle oldu bı tek ben kaldım
ınsallh bana gelmıstır sıra bu kez:)
merhaba nisa inşallah buradan sirayla hepimiz "olllllllllleeeeeyyyyyyyyy hamileyiiiiim kizlar" diye mujde verecegiz , buna inanmak yuregimi biraz olsun sıkıntıdan uzaklastiriyor , hadi bakalim sira sendedir umarim :)
ayyy yazdiktan sonra farkettim :)) nisa degil umutmus yazan , olsun hamile kalan kim olursa olsun cok sevinecegim burasi kesin.
içimde acayip bi sıkıntı var. allah hayra çıkarsın...........
iyi geceler şekerler...
kızlar günaydın nasılsınız
Günaydın canım. Valla ben aynı olduğum yerde sayıyıoyrum :)) sen nasılsın..
canım proxseed herkeste işe yaramıyor diye duymuştum demekki olabiliyor. Ama morfoloji için e vitamini öneriliyor. Evicap 400 yada solgar dan alabilirsin ama 400 ıu yu 3 aydan fazla kullanmayın . Karaciğeri yoruyormuş. 4. 5. Ve 6. Aylar 200 ıu ve 100 ıu ya düşürün kademeli olarak. Dr size proxseed dışında bişey önermedi mi?
Ama umutbizimolsun un eşi proxseed den fayda gördü sanırım ve daha bir çok kişi.hız için de l arginine iyiymiş onuda solgar dan alabilirsin. Keçi boynuzu da şart tabi. Bunları deneyin bi de bakalım. Umut da görünce sana cevap yazar.
Bebeğini nasıl kaybettin ? Tüp le mi olmuştu? çok geçmiş olsun umutsuzluğa kapıldıkça herşey daha kötüye gidiyor dur bi sakin ol ondan sonra yavaş yavaş herşeyin çözümü gelir. önce sakinleş...bende 15 aydır bekliyorum yaşımda ileri ama napalım olmuyosa olduracağız.bir çözümünü bulacağız diye düşün allahın izniyle tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?