Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

slm kızlar dr.a gitmeme gerek kalmadı. dün gece adet oldum. ilaçsız olduğuna mı sevineyim kist olmadığına mı sevineyim bilemedim. tabii düzensizliğim de ayrı bir dert. soğan kürü yapmıştım. vücudumdaki ilaçların etkisinin gitmesi için ondan mı oldu bilmiyorum. soğan küründe 2. 15 güne başlayacağım.Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inş. elimde ovulasyon testi ve pressed var bakalım bu ay bana ne gösterecek. kurban bayramına belli olur artık. görüşmek üzere fıstıklar.

canım e vıtamını c vıtamını selenyum cınko hepsıde antıoksıdan grubunda
ama e vıtamını hucre zarını onarıo yanı dna hasarı filan varsa onarıo
c vıtamınıde kandakı en güçlü antıoksıdan:))))
e vıtamınını esım aradaa alıo cunku depolanıo zaten
l-argınıne ile l- carnıtın aynı sey değil ama vucutta aynı görevi göruo kusumm:))
omrga 3 te bız haftada 1 cok duzenlı balıkçımıza gıdıoz dıye
dısardan almıoz
zaten eşim ıkı tane ıle ancak doyuo cnm:)))))
sımdı koca bı tabak havuc vedım doğrayıp lımonlayıp
oda hıza ıı gelıo.))

ılaydacım oncelıkle düşüğün morfoloji ile ilgılı olduğunu sanmıorum
cunku morfoloji spermın dısardan görunumu ve artık hiç onemsenmıo dıyebılırım
tüp bebekte..yenı trend dna hasarı...yanı spermın ıç yapısı..
morfoloji için uzulme sadece sana tavsiyem bı dahakı denemnı mutlaka IMSI kullanılan bı yerde
dene..cunku spermclerın bas kısmında su dolu kesecıkler oluo v bunu ancak IMSI ıle gorebılıolar
sakın ol uzulme demekkı hamıle kalablıosun ama kromozomsal olarak
anomalı vardı mutlaka kı vucut kabul etmıo dusuk oluo...
tüp bebek ıcın hızında bi önemı yok doğal yolla denıcem dersen ama yapılacak cok sey var.)))

yeni gelen arkadaşımız varmış nisa hoş geldin inşallah hep beraber hamiş kaldığımız günlere de tanık olacaz

hoşbuldum canım....İnşallah hepimiz hamiş olacağız:))

selam kızlarrrr
ben geldimmm...nasılsınız?
okudum tüm yazdıklarınızı ...
şu ovulasyon testinden bende alacağım sanırım....mantıklı geldi acaba sadece nette mi satılıyor.eczanelerde yok mu?
bide şu jeli neden kullanıyorsunuz?rahat bi ilişki için mi:78: yoksa başka sebebi var mı?
ay ne çok soru sordum dimi
:))

merhaba nisa inşallah buradan sirayla hepimiz "olllllllllleeeeeyyyyyyyyy hamileyiiiiim kizlar" diye mujde verecegiz , buna inanmak yuregimi biraz olsun sıkıntıdan uzaklastiriyor , hadi bakalim sira sendedir umarim :)

merhaba nisa inşallah buradan sirayla hepimiz "olllllllllleeeeeyyyyyyyyy hamileyiiiiim kizlar" diye mujde verecegiz , buna inanmak yuregimi biraz olsun sıkıntıdan uzaklastiriyor , hadi bakalim sira sendedir umarim :)

ayyy yazdiktan sonra farkettim :)) nisa degil umutmus yazan , olsun hamile kalan kim olursa olsun cok sevinecegim burasi kesin.

mrhb kızlar nasıslınız çok yoğun vede yorgun bir kadın olaraktan ceeeee diyip kaçacağımm

kızlar benim net beni sinir etmeye başladı yazdım gönder dedim internet düştü bilgisayarı kapatıp yeniden açtım göndermemiş aşağıdaki gülenyüzlarden yapayım diyorum bi yapıyo bi yapmıyo koca yolda geliyo stres oldum durduk yerde yaa açım ve boğazım hala geçmediiii ikizler sen nasıl oldun benim hala batma var okulda sürekli sıca su içtim ilaçta alıyom fayda etmedi daha kocaya telde dedim spora ben gelemem dedim sen git o da sensiz gitmem diyo eee keyfi bilir benim halim yok Allahtan sabahtan yaptıydım yemegimi ocağa bakayım yemek sonrası gelirim kızlar

Günaydın canım. Valla ben aynı olduğum yerde sayıyıoyrum :)) sen nasılsın..

CANIM BEN nasıslımbilmiyorum valla eşimle ilğili sürekli has koşuturmaca içindeyiz birde grip oldum ilaç içiyorum pzts den buyana ama bu gün daha kötüyüm nefes alamıyorummmmm boğazım çok fena ilaçalar hiç işe yaramadı bu gün eşim için has gideceğiz birazdan tekrar gideceğim dr olmuyor böyle

canım eşim a.ü. Kaan aydosun hastasıydı bir dünya ilaç kullandı sonrasında testler zaten bize micro yapıldı tuttu bir tane emriyom oluşmuştu ama nasip olmadı şuanda keçibıynuzu vs bir dünya bitkiyle eşime karışım yaptırdık bende preseed jel ve ovulasyon testi aldım biraz doğal yolla deneyeğiz ben 24 yaşımdayım eşim 29 ama ne bileyim umutsuzluğa kapıldık işte bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken rutin kontrole gittiğimde öğrendim dünya başıma yıkıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…