- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.361
ılaydacım oncelıkle düşüğün morfoloji ile ilgılı olduğunu sanmıorum
cunku morfoloji spermın dısardan görunumu ve artık hiç onemsenmıo dıyebılırım
tüp bebekte..yenı trend dna hasarı...yanı spermın ıç yapısı..
Morfoloji için uzulme sadece sana tavsiyem bı dahakı denemnı mutlaka ımsı kullanılan bı yerde
dene..cunku spermclerın bas kısmında su dolu kesecıkler oluo v bunu ancak ımsı ıle gorebılıolar
sakın ol uzulme demekkı hamıle kalablıosun ama kromozomsal olarak
anomalı vardı mutlaka kı vucut kabul etmıo dusuk oluo...
Tüp bebek ıcın hızında bi önemı yok doğal yolla denıcem dersen ama yapılacak cok sey var.)))
kanda pıhtılaşma varmı dıye bakılırcanım düşük sonrası alınan materyal genetiğe gönderildi bebekle alakalı herhangi bi sorun yokmuş şimdi benimle eşimin kanda kromozom testi yapılacak bakalım eşimin sperm dna sına bakıldı hasarsız çıktı sadece morfolojı ve hızda sorun varmış dediklerine göre bize mikroenjeksiyon yapıldı bakalım doğal yolla olması için çok dua ediyorum çünkü bu tüp bebek tedavisi ve süreci beni inanılmaz yıprattı umaraım bi an önce bebişlerimizi alırız kucağımıza
ıkı ıhtımla var ya sokulemıomerhabalar
fikrinizi almak istiyorum..
en son 9 eylülde adet gördüm
2 gün önce cok az kahverengi bir kanamam oldu ama cok az ve hafif bel ağrısı
dün tek damla bir kahverengi kanama
bugun bir sey yok
bu ne olabilir acaba?
canım eşim a.ü. Kaan aydosun hastasıydı bir dünya ilaç kullandı sonrasında testler zaten bize micro yapıldı tuttu bir tane emriyom oluşmuştu ama nasip olmadı şuanda keçibıynuzu vs bir dünya bitkiyle eşime karışım yaptırdık bende preseed jel ve ovulasyon testi aldım biraz doğal yolla deneyeğiz ben 24 yaşımdayım eşim 29 ama ne bileyim umutsuzluğa kapıldık işte bebeğimin kalbi durdu 8 haftalıkken rutin kontrole gittiğimde öğrendim dünya başıma yıkıldı...
ıkızlercım nasıl oldun kusum
bende dun nefes fılımın son sahnesıni ızledım
aman allahım ben yıen hüngur fosur
bı karede dedıkı yuaınındakı subaya benım yuzumden bebeğimiz olmuyordu
esımden ozur dılediğimi soyle dedi
ayy ben gittim iice:))))neysekı esım uyuodu
bugun dra gıttım yumos buyumus catlamak uzereymıs
ıyıkı gıtmısım cunku hiç çalışmadık bugune kadar erken dıye
zaten bıım böcukler yavas ancak ulaşırlar.))))
sorma umut yaa hiç iyi değilim ilaçların yan etkisinden de kafam basmıyor hiç bişeye
.bir sakarlık salaklık üstümde kendimi öldürmeden eve gelebildim yaa önemli olan o. adam bakkalda sigarayı adama uzatacağına bana uzatıyo yanlışlıkla bende alıyorum adam da şaşkın şaşkın bakıyo ben istedim adam ona verdi o da aldı demekki o da bu sigaradan içiyo demiştir. falan filan.bakalım evde de dikkat edim her an bi şapşallık yapabilirim. sütleri ekmekliğe ekmekleri süt rafına falan koyuyom o derece. gece de yine uyumadım pek. sürekli sistometri çektirdim rüyamda. teşhis koydurmaya çalışıyodum. başaramadan çişim geliyodu yine mi çiş yine mi çiş diye diye kalkıp kalkıp yattım. yani benden bu gün paydos.
ay ay iyiki izlememişim zaten şu ölen bebiş yüzünden psikolojim bozuk her an yaygarayı basabilirim.
yumurtan erken mi çatlayacak acaba daha kaçıncı gündesin ki? hemen taze sperm üretmeniz lazım'' her gün başka bir alemde ,hergün başka bir şekilde'' gününüzü gün edin yani ohh ohhhhhhhh
onlar yavaş falan gitmez yumurtanın çekimine kapılırlar meraklanma sen:)
:))))))))))))))
arı seni bu havada nerde nasıl bulmuş :)
iyi iyi arı sokması iyidir bebiş arı gibi çalışkan olur bu gece olcak yaaaaa
iyi tarafından bak. allah önce sağlık versin .........
var var sürekli gelen bakan giden:)))))
yaa bu içimdeki sıkıntı nolcak napsam gitmiyor.
antibiyotik mi yaptı nedir?
reglın bıttıyse namaz kıl abdest alıp dıcem ama yok daha bıtmemıstır
ezbere dua okuyabılırsın cnm o bıraz ferahlatır antıbıyotık yapabılır evet cnm
amannn nerde bitecek artık günlerce süründürür az az gelir kahverengi kahverengi .... kalktım işe verdim kendimi böyle hasta psikolojisi çok fena yaptı beni ilaçlar biraz işe yaradı daha iyiyim bugün.sulu köfte yaptım . kocacım da gelcek bugün yine evine. idrar sorunumu geçirsinlerde bebek falan 2. sıraya düştü bende(((((
merhaba kızlar
uzun zamandır ugrayamadım. umarım herkes iyidir
ben preseed ve ovulasyon testleriyle denedim bu ay ama malesef yine olmadı((
hayırlısı olsun diyorum ama cok da üzülüyorum elimde diil....
eşim gelşdı canlar ben kaçar:)))9
evet cnm benım mıdem cok kötu olduğunda da ben oyoe demıstımmamannn nerde bitecek artık günlerce süründürür az az gelir kahverengi kahverengi .... kalktım işe verdim kendimi böyle hasta psikolojisi çok fena yaptı beni ilaçlar biraz işe yaradı daha iyiyim bugün.sulu köfte yaptım . kocacım da gelcek bugün yine evine. idrar sorunumu geçirsinlerde bebek falan 2. sıraya düştü bende(((((
umtcum yumoş büyümüş kocan da gelmiş haydi haırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?