Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

selam kızlar dün yoktum.neler yaptınız bakalım....
bu sabaha karşı çok güzel bi rüya gördüm
rüyamda hamileydim
karnımda bebek kıpırdıyordu.öyle güzeldi ki gerçek gibiydi.
sonra doğdu.bi erkek çocuğuydu
emzirdim..
gözlerini açtı çok çok çok güzeldi.
ya biz hep rüyamızda mı göreceğiz bunları.
artık gerçek olsun istiyorum
üf böyle işte.....

canım annemin tabir ettiği kadarıyla biliyorum. hamileysen sıkıntıdır fakat çocuk doğarsa sıkıntın bitecek inş. feraha ereceksin. kız çocuğu kızgın haber, dedikodu der, erkek çocuğu muraddır. inş. muradına ereceksin. ben genelde rüya tabirine bakmayıp anneme sorarım. çünkü tabirlerde iyi de olabilir kötü de olabilir yazınca insan hangisinin olacağını bilemiyor. hayra yormak lazım.

inşallah dediğin gibi olur canım...
hayra yordum bende...
rüyamdaki gibi bi evlat verecek Rabbim hayırlısıyla dedim...
kız erkek farketmez...
hayırlı ve sağlıklı olsun yeter...
inşallah tüm isteyenlerin olur....

bizim de proxseed imiz gelmiş duydukduymadık demeyinsonunda gidip aldım ecz. den ama akşam koca yok kendim içerim artık.....
next cim aynı hataya hepimiz düşüyoruz yeni bişey deneyip iyice ona bel bağlayıp umutlanıyoruz. ama belli mi olur benim preseed le tutar onun soğanla senin yakıyla. her yolu denicez başka çare yok.
boğazım azıcık düzeldi antibiyotik işe yaradı ama hala kadın sesi çıkaramıyorum:)
hamile kalanları unut hemen hemen çabuk unuttun gitti. biz de kalcaz..2 vakte kadar.tedaviyi ertele o zaman bayramla uğraşma bi de......

rüyanın keyfini sürseydin bari:)
olcak olcak az kaldı çoğu gitti azı kaldı.
kız bebek kızgın haber derler. 7 yıl önce bende bi kız bebek doğurmuştum gerçekten çok kızgın bir haber aldım. hiç unutmuyorum o yüzden. erkek de muratmış bak ne güzel.

inşallah güzel şeyler olur canım...sürdüm sürmez miyim?
gözleri maviydi bebeğin...
babaanneye çekmiş dedim
hayırlısı bakalım elbet Rabbim bi yerde bizimde çilemize son verir....

hayrolsunn hayırlara cıksın ınslalh
dun de bana yazarken bı arkadas
ayy nısa ınsallah sıradakı sensındır yazmıs:)) okudunmu bılmıorum
artık calışmaları hızlandır şekerım:))))))

ıkızlerımmm nasıl oldun bakalımm
yaa ben sabahcılığı sevmıorumm zor kalkıorumm
kufrede ede valla:))))
proxeedınız gelmişş hoşgelmıss gelınce ver yanına hemen
zaten suda erıtılıoo hadıı hayrılsolsun vesıle olsunn ınsallh cnm:)))
bızede bugun mufettişler geldı nobetcıydım uyudum uyandm
ovulasyon gunlerımızz cok çalışmam lazım coooook:))))

yok canım okuma fırsatı bulamadım.inşallah içine doğmuştur
çalışıyoruz şekerim çalışmaz mıyız?
gün aşırı
valla cinsel ilişkide ödev gibi oldu bize canın istedi istemedi yok...spermciklerin durumuna göre:78::78:
ilaçlarımızı kullanıyoruz bakalım.....
daha normal deneme sürecinde 1 ayı doldurmadık zaman zaman zaman....

canım hiç öyle düşünme siizn bilgileriniz söyledikleriniz beni acayip rahatlatıyo inş rabbim en hayırlısından bize evlatlarımızı gönderir allahın izniyle bugunleri de unuturuz inş herşey için çok teşk ederim rabbim o güzel gönlünden geçen herşeyi versin sana...

aman sorma umutcuk yaa bende sabah zor kalkıyorum öğleden sonrada mayhoş oluyom yatıyorum genellikle.

müfettiş de erden çıktı daha yeni başladıydık alalala.
senin çok sıkı çalışman lazım bu ay.. top sende şimdilik.
ben haftaya çekindiğim sistometri sonucuna göre bu ay korunmam gerekebilir.eğer ovulasyon sonrası bi tarihe sistoskopi yada başka bi narkozlu tetkik isterlerse korunmam gerekir. olcağı tutar sonra daha çok üzülürüm. aklım fikrim mesanemde yine çok zorlamaya başladı hele bu saatlerde karnım kocaman şişiyor huzursuzluk ve ağrı... boğaz ağrısı falan bi şekilde geçiyor ama bu beni mahvetti mahvetti .dese ki adam gel yarın ameliyat olcan iyileşcen hiç bi şey sormadan yatıcam masaya.mesanemde bir canavar besliyom sanki durup durup bana idrar basıyo içerden oda kanallara ve böbreğe gidiyor gibi hissediyom.yani öle bi basınç oluşuyo karnımda belimde mesanemde . hemde gözle görülür derecede da karnım şişiyo. kocana sorsana idrar reflüsü nasıl belirti verirmiş. üfff valla dünkü gibi ağlıyom verdiği huzursuzluktan dolayı.......

amin canım benim
hepimize versin, hepimiz hak ediyoruz...

cnm sordum sık sık ağrı yanma olurmuş idrar kesesınen bçbreğe reflu olurmuş
böbrekte ağrı sık çişe cıkma ateş bazen kusma olurmuş
cnm benımde mıdem çok kotyken oyleydım ağlıodum bulantısan dusun
hemen gıttım çektırmıstım bak 2 ayı gecti hala cozutuo mıem arada benımde yenıen geömiş mı duye end taptırmam lazımm yaaaa

owww kıslar selam, sohbet koyu maaşallah:)) özledim sizleri ya, bayadır bi ayrı kaldım sizlerden işler çok yoğun açamıyorum hiç (( varmı bakıyım bi gelişme yeni hamişlik haberleri filan? ben hala aynıyım, bugün bi gebelik testi daha yaptım ama negatif( doğal yolla zor gibi valla, kasımda tekrar tüpe başlıyorum bakalım ne olacak halimizz, sizleride koskocaman öpüyorum kader arkadaşlarım benim

Ay ne güzel bir rüya hayır olsun inşallah canım. Bu tür rüyalar bende görürüm ve etkisinden kolay kolay kurtulamam. En kısa zamanda inşallah gerçeğini yaşarsın.

Canım hoşgeldin.
Naıslsın bakalım tüpe başlıyorsun demek hadi hayırlısı olsun tatlım. Bu sefer son olur inşallahh. Hangi hastanede başlayacaksın peki Bende şimdiden araştırma yapmaya başladım hastane konusunda...

godescim, antolia ya karar verdim, sırf bu iş için işten bile çıkıyorum cnmm, kasımdan itibaren çalışmayacağım, artık bebek için son hız tekrar geri başlıyorum tedavilere, allahım inşallah busefer isteğimizi verir :))

hoşgeldınnnn tatlımm neydıı parolamızz bı gın olmazsa bı gın mutlka:)))))

Canım hayırlısı olsun ama bebek için işten çıkmak ne kadar doğru bilmiyorum. Neden diyeceksin aynısını ben tam 1 yıl önce yaptım tüpe başlıyorum diye işten çıktım ve hala evdeyim. AMa etrafıma bir baktım benim dışımda herkes çalışıyordu ve tüpleriyle bebeklerine kavuştular. O zaman şöyle bir düşündüm ya ben hatamı yaptım diye. Şİmdide iş bakıyorum bulamıyorum gönlüme göre ne zaman işe başlarsan o zaman tüp bebeğe başlayacağım. birde böyle deniyeyim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…