- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.381
selam kızlar dün yoktum.neler yaptınız bakalım....
bu sabaha karşı çok güzel bi rüya gördüm
rüyamda hamileydim
karnımda bebek kıpırdıyordu.öyle güzeldi ki gerçek gibiydi.
sonra doğdu.bi erkek çocuğuydu
emzirdim..
gözlerini açtı çok çok çok güzeldi.
ya biz hep rüyamızda mı göreceğiz bunları.
artık gerçek olsun istiyorum
üf böyle işte.....
canım annemin tabir ettiği kadarıyla biliyorum. hamileysen sıkıntıdır fakat çocuk doğarsa sıkıntın bitecek inş. feraha ereceksin. kız çocuğu kızgın haber, dedikodu der, erkek çocuğu muraddır. inş. muradına ereceksin. ben genelde rüya tabirine bakmayıp anneme sorarım. çünkü tabirlerde iyi de olabilir kötü de olabilir yazınca insan hangisinin olacağını bilemiyor. hayra yormak lazım.
bizim de proxseed imiz gelmiş duydukduymadık demeyinsonunda gidip aldım ecz. den ama akşam koca yok kendim içerim artık.....ben de hala regli sayılırım az az sürünüyoz işte kargom gelmiş kapıya not asmış bulamadık seni diye yarın gider alırım artık ama moralim bozuldu arkadaş denemiş bak rumuzunu unuttum yazarken ama olcak diye garanti yok zaten olanın da hemen oluyo bee bugün yine bi hamile haberi aldım hem de ilk deneme hamilesi çökeyim mi bilemedim bana ne diye avutuyorum kendimi demek hiç problemi olmayınca insan hemen hamile kalıyo hesapladım baktım bi de bayram var yaaa tedaviye başlıcaktım bayrama denk gelirse başlayamayabilirim neyse hayırlısı bakalım bu arada ikizlerim boğazın nasıl benim geçmedi bir türlü:26:
rüyanın keyfini sürseydin bari:)selam kızlar dün yoktum.neler yaptınız bakalım....
rüyamda hamileydim
emzirdim..
üf böyle işte.....
bizim de proxseed imiz gelmiş duydukduymadık demeyinsonunda gidip aldım ecz. den ama akşam koca yok kendim içerim artık.....
next cim aynı hataya hepimiz düşüyoruz yeni bişey deneyip iyice ona bel bağlayıp umutlanıyoruz. ama belli mi olur benim preseed le tutar onun soğanla senin yakıyla. her yolu denicez başka çare yok.
boğazım azıcık düzeldi antibiyotik işe yaradı ama hala kadın sesi çıkaramıyorum:)
hamile kalanları unut hemen hemen çabuk unuttun gitti. biz de kalcaz..2 vakte kadar.tedaviyi ertele o zaman bayramla uğraşma bi de......
rüyanın keyfini sürseydin bari:)
olcak olcak az kaldı çoğu gitti azı kaldı.
kız bebek kızgın haber derler. 7 yıl önce bende bi kız bebek doğurmuştum gerçekten çok kızgın bir haber aldım. hiç unutmuyorum o yüzden. erkek de muratmış bak ne güzel.
hayrolsunn hayırlara cıksın ınslalhselam kızlar dün yoktum.neler yaptınız bakalım....
rüyamda hamileydim
emzirdim..
üf böyle işte.....
bizim de proxseed imiz gelmiş duydukduymadık demeyinsonunda gidip aldım ecz. den ama akşam koca yok kendim içerim artık.....
next cim aynı hataya hepimiz düşüyoruz yeni bişey deneyip iyice ona bel bağlayıp umutlanıyoruz. ama belli mi olur benim preseed le tutar onun soğanla senin yakıyla. her yolu denicez başka çare yok.
boğazım azıcık düzeldi antibiyotik işe yaradı ama hala kadın sesi çıkaramıyorum:)
hamile kalanları unut hemen hemen çabuk unuttun gitti. biz de kalcaz..2 vakte kadar.tedaviyi ertele o zaman bayramla uğraşma bi de......
rüyanın keyfini sürseydin bari:)
olcak olcak az kaldı çoğu gitti azı kaldı.
kız bebek kızgın haber derler. 7 yıl önce bende bi kız bebek doğurmuştum gerçekten çok kızgın bir haber aldım. hiç unutmuyorum o yüzden. erkek de muratmış bak ne güzel.
hayrolsunn hayırlara cıksın ınslalh
dun de bana yazarken bı arkadas
ayy nısa ınsallah sıradakı sensındır yazmıs:)) okudunmu bılmıorum
artık calışmaları hızlandır şekerım:))))))
ıkızlerımmm nasıl oldun bakalımm
yaa ben sabahcılığı sevmıorumm zor kalkıorumm
kufrede ede valla:))))
proxeedınız gelmişş hoşgelmıss gelınce ver yanına hemen
zaten suda erıtılıoo hadıı hayrılsolsun vesıle olsunn ınsallh cnm:)))
bızede bugun mufettişler geldı nobetcıydım uyudum uyandm
ovulasyon gunlerımızz cok çalışmam lazım coooook:))))
bu kadar uğraşıp didinip zorla hamile kalınca eminim çok üzüldün ve umutsuzluğa kapıldın seni anlamaya çalışıyorum ama vardır bunda da bir hayır....
Ya o kalp 8 haftalıkken değilde doğduktan sonra dursaydı?????
Bunu hiç düşünmüyoruz hep kötü tarafından bakıyoruz.
Arkadaşımın başına 2 gün önce gelen olay bana da ders oldu. 11 aylık bebeği kalbindeki sorun yüzünden vefat etti.evde yatağı boş kaldı yavrucağın.....2 gündür ilaçla uyutuyolar ayakta bile duracak hali yok. Anne karnındayken böyle olacağını bilseydi eminim doğurmak istemezdi. şimdi çektiği acıyla kıyaslanamıcak bi durum çünkü düşük yapmak kürtaj olmak.
Belkide hamileliğinin başında böyle olması senin için daha hayırlı olmuştur. Bi sorun oluşmuş ki kalbi durmuş.herkesten duyuyorum ama 2. Yi gayet sağlıklı dünyaya getirenler dolu. Allah bir daha ki sefere hayırlısını versin diye dua eder ve sakin sakin napacağına karar verirsen daha mantıklı hareket edersin.telaşı bırak yaşın daha ne ki.......
şeklinde bilmiş ablalar gibi konuştum tam ama seni o kadar telaşlı ve napacağını bilemez bir halde gördüm ki mecburen ablalık yapayım dedim kusura bakma. Zaten kaan hoca nın hastasıymışsınız yapılacak herşeyi biliyor ve uyguluyorsunuz bence ihtiyacın olan şey biraz internetten gebelikten bebekten kafanı uzak tutmak dr unuzun dediklerini yapmak ve rahatlamak.çok gençsin 35 e kadar 6 tane doğurursun daha hiç takma kafana.
Haaa tabi 6 çok diyosan bişey diyemicem :)))))
ıkızlerımmm nasıl oldun bakalımm
yaa ben sabahcılığı sevmıorumm zor kalkıorumm
kufrede ede valla:))))
proxeedınız gelmişş hoşgelmıss gelınce ver yanına hemen
zaten suda erıtılıoo hadıı hayrılsolsun vesıle olsunn ınsallh cnm:)))
bızede bugun mufettişler geldı nobetcıydım uyudum uyandm
ovulasyon gunlerımızz cok çalışmam lazım coooook:))))
canım hiç öyle düşünme siizn bilgileriniz söyledikleriniz beni acayip rahatlatıyo inş rabbim en hayırlısından bize evlatlarımızı gönderir allahın izniyle bugunleri de unuturuz inş herşey için çok teşk ederim rabbim o güzel gönlünden geçen herşeyi versin sana...
aman sorma umutcuk yaa bende sabah zor kalkıyorum öğleden sonrada mayhoş oluyom yatıyorum genellikle.
müfettiş de erden çıktı daha yeni başladıydık alalala.
senin çok sıkı çalışman lazım bu ay.. top sende şimdilik.
ben haftaya çekindiğim sistometri sonucuna göre bu ay korunmam gerekebilir.eğer ovulasyon sonrası bi tarihe sistoskopi yada başka bi narkozlu tetkik isterlerse korunmam gerekir. olcağı tutar sonra daha çok üzülürüm. aklım fikrim mesanemde yine çok zorlamaya başladı hele bu saatlerde karnım kocaman şişiyor huzursuzluk ve ağrı... boğaz ağrısı falan bi şekilde geçiyor ama bu beni mahvetti mahvetti .dese ki adam gel yarın ameliyat olcan iyileşcen hiç bi şey sormadan yatıcam masaya.mesanemde bir canavar besliyom sanki durup durup bana idrar basıyo içerden oda kanallara ve böbreğe gidiyor gibi hissediyom.yani öle bi basınç oluşuyo karnımda belimde mesanemde . hemde gözle görülür derecede da karnım şişiyo. kocana sorsana idrar reflüsü nasıl belirti verirmiş. üfff valla dünkü gibi ağlıyom verdiği huzursuzluktan dolayı.......
Ay ne güzel bir rüya hayır olsun inşallah canım. Bu tür rüyalar bende görürüm ve etkisinden kolay kolay kurtulamam. En kısa zamanda inşallah gerçeğini yaşarsın.selam kızlar dün yoktum.neler yaptınız bakalım....
rüyamda hamileydim
emzirdim..
üf böyle işte.....
owww kıslar selam, sohbet koyu maaşallah:)) özledim sizleri ya, bayadır bi ayrı kaldım sizlerden işler çok yoğun açamıyorum hiç(( varmı bakıyım bi gelişme yeni hamişlik haberleri filan? ben hala aynıyım, bugün bi gebelik testi daha yaptım ama negatif ( doğal yolla zor gibi valla, kasımda tekrar tüpe başlıyorum bakalım ne olacak halimizz, sizleride koskocaman öpüyorum kader arkadaşlarım benim
Canım hoşgeldin.
Naıslsın bakalım tüpe başlıyorsun demek hadi hayırlısı olsun tatlım. Bu sefer son olur inşallahh. Hangi hastanede başlayacaksın pekiBende şimdiden araştırma yapmaya başladım hastane konusunda...
owww kıslar selam, sohbet koyu maaşallah:)) özledim sizleri ya, bayadır bi ayrı kaldım sizlerden işler çok yoğun açamıyorum hiç(( varmı bakıyım bi gelişme yeni hamişlik haberleri filan? ben hala aynıyım, bugün bi gebelik testi daha yaptım ama negatif ( doğal yolla zor gibi valla, kasımda tekrar tüpe başlıyorum bakalım ne olacak halimizz, sizleride koskocaman öpüyorum kader arkadaşlarım benim
hoşgeldınnnn tatlımm neydıı parolamızz bı gın olmazsa bı gın mutlka:)))))
godescim, antolia ya karar verdim, sırf bu iş için işten bile çıkıyorum cnmm, kasımdan itibaren çalışmayacağım, artık bebek için son hız tekrar geri başlıyorum tedavilere, allahım inşallah busefer isteğimizi verir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?