- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.401
şekerlerr ben kaçar iş var güç var malum:)))))))
öptümm hepınızııı şekerlerr
cnm sordum sık sık ağrı yanma olurmuş idrar kesesınen bçbreğe reflu olurmuş
böbrekte ağrı sık çişe cıkma ateş bazen kusma olurmuş
cnm benımde mıdem çok kotyken oyleydım ağlıodum bulantısan dusun
hemen gıttım çektırmıstım bak 2 ayı gecti hala cozutuo mıem arada benımde yenıen geömiş mı duye end taptırmam lazımm yaaaa
soway hoşgeldin. hadi hayırlı olsun inşallah bu son tüp denemen olur. sanırım 2. olacak hatırladığım kadarıyla. arada gir haberlerini ver hata hergün gel:)owww kıslar selam, sohbet koyu maaşallah:)) özledim sizleri ya, bayadır bi ayrı kaldım sizlerden işler çok yoğun açamıyorum hiç(( varmı bakıyım bi gelişme yeni hamişlik haberleri filan? ben hala aynıyım, bugün bi gebelik testi daha yaptım ama negatif ( doğal yolla zor gibi valla, kasımda tekrar tüpe başlıyorum bakalım ne olacak halimizz, sizleride koskocaman öpüyorum kader arkadaşlarım benim
herkese selammmmmmmm
Kocaman öpüyorum
bizim de proxseed imiz gelmiş duydukduymadık demeyinsonunda gidip aldım ecz. den ama akşam koca yok kendim içerim artık.....
next cim aynı hataya hepimiz düşüyoruz yeni bişey deneyip iyice ona bel bağlayıp umutlanıyoruz. ama belli mi olur benim preseed le tutar onun soğanla senin yakıyla. her yolu denicez başka çare yok.
boğazım azıcık düzeldi antibiyotik işe yaradı ama hala kadın sesi çıkaramıyorum:)
hamile kalanları unut hemen hemen çabuk unuttun gitti. biz de kalcaz..2 vakte kadar.tedaviyi ertele o zaman bayramla uğraşma bi de......
QUOTE]
proxseed iniz hayırlara vessile olsun ikizlerim sen içme kocanı bul ona içir sen başka şeyler yapboğazım hala berbat konuşurken öksürük tutuyo bütün gün elimde sıcak suyla geziyom bitki çayları yapıcam kendime o iyi eder belki çiş durumun çok gıcık inşallah hemen düzelir bi ay öncesi ben de biraz kaçırıyodum eğilirken kendi kendine düzeldi maaşallah
hamiş mamiş yok ama yakında olacak bizi izlemeye devam etowww kıslar selam, sohbet koyu maaşallah:)) özledim sizleri ya, bayadır bi ayrı kaldım sizlerden işler çok yoğun açamıyorum hiç(( varmı bakıyım bi gelişme yeni hamişlik haberleri filan? ben hala aynıyım, bugün bi gebelik testi daha yaptım ama negatif ( doğal yolla zor gibi valla, kasımda tekrar tüpe başlıyorum bakalım ne olacak halimizz, sizleride koskocaman öpüyorum kader arkadaşlarım benim ben de bu ay doğaldan preseedle denicem olmazsa bayram sonu tüp ya da aşı ya da her neyse o
biz de seni öptükherkese selammmmmmmm
Kocaman öpüyorum
soway hoşgeldin. hadi hayırlı olsun inşallah bu son tüp denemen olur. sanırım 2. olacak hatırladığım kadarıyla. arada gir haberlerini ver hata hergün gel:)
selam godes hoşgeldin.
evet her gün gel
benim koca gelmek üzere kızlar öptüm sizi bi yandan da yemek yapıyorum artık nası bi yemekse aşçısı net başından kalkamıyo
next sobeledimmmmım seniiiii:))))))))
napıosun yemek yapıosun sanırım pc nasında değilsin
bende preseedle denıorum bu ay ılk defa amelıyattan sonra bakalım işe yarayacakmı:))
evt canım mutfaktayım yemeği karıştırıyodum oldu sayılır en hızlısından bu kadar oluyo burası bende alışkanlık yaptı girmesem olmuyo ama yemek de lazım işte ikisini de yarım yamalak yapıyorum sen çalışmalara başlamak üzeresin haydi ilk haberi senden alırız inşallah of olsun artık umutcum ya dimi
ayy ıkızler bu arada dun kuzey guneye dadandımm:)))))
adam ıkıde cılbanıo:)))bızım herüff değiştirıo kanalı:)))
halbukı ben zaten beğenmem sarısın renklı gozlu heel kıvancı hıç beğenmem
bılır oda ama adamın vucut fılan olunca kıskanıo sanırsam:)
zaten sadece reklam aralrında baktım solomondan kalan zamanlarda
aa bu arada bılıomusun kıvanc benım hemserım:)))))
adam kıskanılmıcak gibi değil anacım. görmüyo musun vücudu!!! bi de karizma koymuşlar adama vallahi ben de hiç sevmem sarışın illa kumral olcak derim ama bu başka bişey olmuş:)))))))) bence kuzey güney çok tutacak kaçırma.
bende bugün yalnızım içim daralmakta yie ... bak ovulasyon haftası kocam 4 gün yoktu regl oldum ya sadece 1 gün gitti . zaten yapmıcam da idrar sorunu geçene kadar çalışma yok. zaten çok ağrı oluyo yapamıyorum. allahım adama da ne dicem(((
bizde tam tersi koca kuzey güneyci ben muhteşemciyim ama dün akşam 10 da sızdım bogaz beni mahvetti ya herif amma zayıflamış ya çok gençleşmiş ama bayaa yakışıklı bence benim koca da kıskanmıyorum göbekli de olsam kıvanç mıvanç tanımam edasında ama ben anlıyorum adamın vucuduna gıcık oluyo
benim koca göbüş kocam baya kıskanıyodur ama ben çok çaktırmıyorum beğendiğimi:))))))bizde tam tersi koca kuzey güneyci ben muhteşemciyim ama dün akşam 10 da sızdım bogaz beni mahvetti ya herif amma zayıflamış ya çok gençleşmiş ama bayaa yakışıklı bence benim koca da kıskanmıyorum göbekli de olsam kıvanç mıvanç tanımam edasında ama ben anlıyorum adamın vucuduna gıcık oluyo
ben ocakta tüp yapcaz dedim adama. ama bu gittiğimde sorayım iyi söyledin. üniverste hastanesi olunca işler çok yavaş yürüyo. çok kalabalık.bir daha tetkik verirse yine öle 2-3 hafta sonraya dışarda yaptırmayı düşünüyorum. çünkü psikolojim bozuldu artık.ayy kuzum sorma benım esımı öperken bıle midem bulanıodu yaa
ne pis bısey bu bulantı valla hepsı ust uste gelıo gelınce
ama sonrada bırden ferahlık gelıo bence sen dede oyle olacak cnm
su yaptırman gereken ne varsa cabucak yaptır ıyıleşme surecı başlasın
bıde doktoruna sorsana dıyelımkı bu ay hadı korundunuz ma diğer ay hamıle kaldın
vucut onerıomuymus kendı kendıne bana dr um oyle demıstı
vucutta bı rahatsızlık varsa gebe kalındığında,bebeğe saldırıp bırakıolarmıs orayı
bbı sorsana bakalım:)
ayy yok yaa ben hala begenemıorum kuzeyi de konusmasıda tam bı adanalı olmus
maço:)))))
benim koca göbüş kocam baya kıskanıyodur ama ben çok çaktırmıyorum beğendiğimi:))))))
ben ocakta tüp yapcaz dedim adama. ama bu gittiğimde sorayım iyi söyledin. üniverste hastanesi olunca işler çok yavaş yürüyo. çok kalabalık.bir daha tetkik verirse yine öle 2-3 hafta sonraya dışarda yaptırmayı düşünüyorum. çünkü psikolojim bozuldu artık.
umut yaaa bu günleri unutup görcez mi bebeklerimizle sağlıklı günlerimizi. yazın burda bebişlerle buluşalım ne güzel olur..
Ay ne güzel bir rüya hayır olsun inşallah canım. Bu tür rüyalar bende görürüm ve etkisinden kolay kolay kurtulamam. En kısa zamanda inşallah gerçeğini yaşarsın.
vayyy senin koca epey kıskanmış adamı desene ikizler gibi ben de kıvancı beğendiğimi çaktırmıyorum benim izlememe nedenin acıklı olması tahamül edemiyorumayy benımkıde spor yapıo vucut yapıo guya ama nedense bı gıcık oluo
o adama hatta ben orayı acınca dıokı
bende bı fashıon tv ye bakayım bakalım dıo:))))))
ben cok sevıorum tarıhı kıtaplarıda dızılerıde
kıtabı daha surukleyıci ve ınanılmaz seyler var tvde bahsedemeyecekleri
ayrıntılar var:)))o hadımların fılan haremdekı kızlarla yasadıkları falan fılan mutlaka alıp okuyun
ben 3 gunde bıtırdım koca kıtabı:)))))
benim koca göbüş kocam baya kıskanıyodur ama ben çok çaktırmıyorum beğendiğimi:))))))
ben ocakta tüp yapcaz dedim adama. ama bu gittiğimde sorayım iyi söyledin. üniverste hastanesi olunca işler çok yavaş yürüyo. çok kalabalık.bir daha tetkik verirse yine öle 2-3 hafta sonraya dışarda yaptırmayı düşünüyorum. çünkü psikolojim bozuldu artık.
umut yaaa bu günleri unutup görcez mi bebeklerimizle sağlıklı günlerimizi. yazın burda bebişlerle buluşalım ne güzel olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?