Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

saol canım kocanın da başını ağrıtıyoz taa burdan:) tövbe tövbe diyordur adam eve geldik hala iş...
ağrım sık işemem hatta işeyememe desek daha doğru olur bunlar var ama ateş kusma yok demekki benimi erken safhada. al teşhisi bile koydum ben. bakalım bilebilcem mi!!!

mide sorunları da çok sinir bozucu .hiç bi hastalık kolay değil tabi de. hoş herkes çektiğini bilir. allah ikimizin de şifasını versede bir an önce.
ondan sonra rahat rahat doğursak. kendi adıma pek umutlu değilim ama seni mide sorununu çözecekler tamamen diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
soway hoşgeldin. hadi hayırlı olsun inşallah bu son tüp denemen olur. sanırım 2. olacak hatırladığım kadarıyla. arada gir haberlerini ver hata hergün gel:)
herkese selammmmmmmm
Kocaman öpüyorum

selam godes hoşgeldin.

next sobeledimmmmım seniiiii:))))))))
napıosun yemek yapıosun sanırım pc nasında değilsin
bende preseedle denıorum bu ay ılk defa amelıyattan sonra bakalım işe yarayacakmı:))

ayy ıkızler bu arada dun kuzey guneye dadandımm:)))))
adam ıkıde cılbanıo:)))bızım herüff değiştirıo kanalı:)))
halbukı ben zaten beğenmem sarısın renklı gozlu heel kıvancı hıç beğenmem
bılır oda ama adamın vucut fılan olunca kıskanıo sanırsam:)
zaten sadece reklam aralrında baktım solomondan kalan zamanlarda
aa bu arada bılıomusun kıvanc benım hemserım:)))))

next sobeledimmmmım seniiiii:))))))))
napıosun yemek yapıosun sanırım pc nasında değilsin
bende preseedle denıorum bu ay ılk defa amelıyattan sonra bakalım işe yarayacakmı:))

evt canım mutfaktayım yemeği karıştırıyodum oldu sayılır en hızlısından bu kadar oluyo burası bende alışkanlık yaptı girmesem olmuyo ama yemek de lazım işte ikisini de yarım yamalak yapıyorum sen çalışmalara başlamak üzeresin haydi ilk haberi senden alırız inşallah of olsun artık umutcum ya dimi

adam kıskanılmıcak gibi değil anacım. görmüyo musun vücudu!!! bi de karizma koymuşlar adama vallahi ben de hiç sevmem sarışın illa kumral olcak derim ama bu başka bişey olmuş:)))))))) bence kuzey güney çok tutacak kaçırma.

bende bugün yalnızım içim daralmakta yie ... bak ovulasyon haftası kocam 4 gün yoktu regl oldum ya sadece 1 gün gitti . zaten yapmıcam da idrar sorunu geçene kadar çalışma yok. zaten çok ağrı oluyo yapamıyorum. allahım adama da ne dicem (((

Son düzenleme:

valla cnm artık bırılerınden beklıorum bu gusel haberı
ama kımden gelcek bakalım
cunku hiçbırımızınkı ımkansız değil bakıorum değerler
durumlar hiç ımkansız değil bızden daha ımkansız
dediklerımız bıle kalıo allahn ıznıyle bızde kalıcaz:))))))ben cok ınanıorum
helekı senın rahmın gebelığı bılıo
eskıler bıle düşüğün bı ayagı ıcerde demısler
bana senınkı hepımızden once olcek gıbı gelıo:)))
sorma kusum başladıkk yaa dun gıttım 23 mm olmus yumurta kapıya
kadar gelmıs yanii.)))))))çatlamıs bıle olabılır bugun:)))))

bizde tam tersi koca kuzey güneyci ben muhteşemciyim ama dün akşam 10 da sızdım bogaz beni mahvetti ya herif amma zayıflamış ya çok gençleşmiş ama bayaa yakışıklı bence benim koca da kıskanmıyorum göbekli de olsam kıvanç mıvanç tanımam edasında ama ben anlıyorum adamın vucuduna gıcık oluyo

ayy kuzum sorma benım esımı öperken bıle midem bulanıodu yaa
ne pis bısey bu bulantı valla hepsı ust uste gelıo gelınce
ama sonrada bırden ferahlık gelıo bence sen dede oyle olacak cnm
su yaptırman gereken ne varsa cabucak yaptır ıyıleşme surecı başlasın
bıde doktoruna sorsana dıyelımkı bu ay hadı korundunuz ma diğer ay hamıle kaldın
vucut onerıomuymus kendı kendıne bana dr um oyle demıstı
vucutta bı rahatsızlık varsa gebe kalındığında,bebeğe saldırıp bırakıolarmıs orayı
bbı sorsana bakalım:)
ayy yok yaa ben hala begenemıorum kuzeyi de konusmasıda tam bı adanalı olmus
maço:)))))

ayy benımkıde spor yapıo vucut yapıo guya ama nedense bı gıcık oluo
o adama hatta ben orayı acınca dıokı
bende bı fashıon tv ye bakayım bakalım dıo:))))))
ben cok sevıorum tarıhı kıtaplarıda dızılerıde
kıtabı daha surukleyıci ve ınanılmaz seyler var tvde bahsedemeyecekleri
ayrıntılar var:)))o hadımların fılan haremdekı kızlarla yasadıkları falan fılan mutlaka alıp okuyun
ben 3 gunde bıtırdım koca kıtabı:)))))

benim koca göbüş kocam baya kıskanıyodur ama ben çok çaktırmıyorum beğendiğimi:))))))
ben ocakta tüp yapcaz dedim adama. ama bu gittiğimde sorayım iyi söyledin. üniverste hastanesi olunca işler çok yavaş yürüyo. çok kalabalık.bir daha tetkik verirse yine öle 2-3 hafta sonraya dışarda yaptırmayı düşünüyorum. çünkü psikolojim bozuldu artık.
umut yaaa bu günleri unutup görcez mi bebeklerimizle sağlıklı günlerimizi. yazın burda bebişlerle buluşalım ne güzel olur..

Son düzenleme:

ayy gorecez tabıkıı cnm yaa bak hiç umutsuz bı arkadsımız vardı
habıre kıst yapısıklık bıseyler cıkıodu snkı lanetlıymıs gıbı tobe tob
ama kendılığınen kaldıı bazen ölmek ıstıorum ben hiç anne olamıcam heralde dıodu
ama doğurmak uzere şimdii
bızımde olacak bızım hele daha muhtemel olması tııbbı acıdan bakılınca
yazın ınsallah ya koca göbüşermızle yada kucağımızda bebişlerımızle bulusalım
bz ıkı hafta kadar kalıoz ızmıre gelınce nekt sen bel daha ızmırde km varsa:)))))))

vayyy senin koca epey kıskanmış adamı desene ikizler gibi ben de kıvancı beğendiğimi çaktırmıyorum benim izlememe nedenin acıklı olması tahamül edemiyorum

evt ikizlerim umutun yerine ben cevaplayayım yaza bebişlerle beraber buluşucaz manyak güzel olur infertil ailelerin bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…