Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

gecmis olsun umarim bir an once cikar hasteneden kizkardesin , ben de igneler sirasinda asiri ates olmustu ama siskinlik olmadi , sanirim bu durum tedaviye engel olabiliyormus , ama tam bilemiyorum ,umarim bir an once cikar .

kuzumm yaa kaç tane folıkül toplandı kı
ohhs oldu kuzum
neyse cnm gebelığe engel değil
bak ayse aydın var anne anne oluorum kıtabının yazarı
oda ıkızlerıne hamıle akldığınla tuple,ohhs olmus ama epey has. yatmış
ama bebışler hem de ıkısıde tutunmus
uzulme kuzum ınsallh bebişlerı onunla olur
ayy ben nıye beebıslerı dedımkı tem embrıo idi:))))
belkı bolunur tek yumurta ıkızı olur neden olmasın:)9
cok geçmiş olsun cnm benım

tama ozaman kusum diğer ay acık taraftan yaa
ben kaçrımak ıstemıorum o ayı bana noluosa:)))
tamam kusum çalışmalar devam edecekse ok:)))))
ya benım atesım en bastan dusuk bu ay ben hiç ov. öncesınde
35 ler gormezdım sanırım 7.30 dan 6.30 a aldım ateş ölçme satlerını cunku o saatte kalkıorum
yoksa yumurta cok guzel gelışmişti yaa yarın artık dahada artmazsa bu aydan nı nane olmaz benım:))))

Son düzenleme:
gecmis olsun umarim bir an once cikar hasteneden kizkardesin , ben de igneler sirasinda asiri ates olmustu ama siskinlik olmadi , sanirim bu durum tedaviye engel olabiliyormus , ama tam bilemiyorum ,umarim bir an once cikar .
sağol canım kan değlerine bakılacak değerler normale dönünce çıkacak

canım dr esra hanımdı (sende tanırısn )çıkarken yakaladık çok ilğilendi muayene etti ben sordum bu durumu neden transferden önce fark etmediniz diye sonra gelişmiş korkmayın tutunmaya zararı olacak bir durum değil dediii hamileyken bile gelişe bilir ohss dediii kız umutummm sağlıklı olsun ikiz olsun ben bakakrım o sıpalara

bebeğim 31 taneydi folükül

Son düzenleme:

cnm transfer anında olsa rahımde sıvı görurlerdı cok rahat
cok asırı olduğunu dusunmuyorum zaten her tup bebek denemesınde
ucundan kıyından ohhs oluyoruz bıraz
kardesın bol bol proteın ağırlıklı beslensın dayayın proteınlerı
allahın ıznıyle bişeycik olmaz:))
ayy valla nıyeyse beebklerı dedım:)))ınsallah kuzum neden olmasın
eslem07 nın 4 hucrelı donmus embriyosu bolundu ve ıkızlerını
doğurdu gecen hafta:)))

sağol bebeğim iyi geldi yazdıkların canım inşşş hayırlısyla
kardeşiminki 8 hücreli 1 kaliteydiii esra hanım çok güzel embiryo diye anlat anlat bir hal olduuu

sağol bebeğim iyi geldi yazdıkların canım inşşş hayırlısyla
kardeşiminki 8 hücreli 1 kaliteydiii esra hanım çok güzel embiryo diye anlat anlat bir hal olduuu

ay guzel olmayınca valla patt diye soyluyorlar
benım son denemede bulent bey bana kalsa bu embryoyu transfer etmem
berbat demişti:)))))))
yanı oyle demısse gercekten oyledır
ama tek embryonun sansıda %35 olmazsa bıle hiiç uzulmesın
cok sayıda embriyosu olan kadınların tüp de basarı cok daha yuksek ve donmusu var
benım oyle olsaydı 10 gunluk sureyı cok rahat gecırrdım cunku
donmuslarda da sans cok yuksek oluo rahm kasılmadığı ıcın
rahat olsun her turlu:))))))

ya bülent bey enteresan adam biliyorsun işteee her an her şi söyleyebilir esra hanım daha temkinli (ben kadın doğumcu olarak tek bebeğendiğim kadın dr esra hanım )biliyormusun umtucuğum kız kardeşimle birlite opuya giren 7 kişi daha vardı:44::44::44: birtanesinde 2 folükül vardıı allahın işin 2 folükülüde dölendi(önceki tedvaisinde iki yumoşdan hiç dölenmemiş) ve 2 side tarnsfer edildii ve diğer kadınların hepsininkide 1.2 kaliteee ve 3 er 5 tane dondurlmuşları vardı ama onlar yaaa şu kadar yumurtadan 2.3 embiyo dondu diye üzülüyorlardı bende onlara kendimden söz ettim ne kadar uğraştığımdan ve sonuçolarak bazan tek embiryomun bile kalmadığından söz ettim ne kadar şanslı olduklarını anlattımmmm umarım şanslarını farıkına varmışlardır:44::44:

kurumuyo canım bilmiyorum benim uyuz bünyeden heralde.benim tüpte bu enfeksiyondan kapandı zaten. mantar değil dr muhtemelen cinsel yolla bulaşan klamidya gibi bişeydir dedi.
yeterim çok anlamadım ne olduğunu ama inşallah hayırlı sonuç alırsınız . sana kolay gelsin .güsel haberleri bekliyoruz.
merhaba ikizler , anladigim kadari ile enf. var sende , bende de oyle bir sıkıntı var ama gecen ay tup bebek denedim ve dr muayenelerde boyle bir tespitte bulunmadi ama benim de akintim var , acaba bu enf. gebelige engel midir ??
canım benim tüp dr u da umursamadı ama bu gittiğim dr tüp bebek yapsanız bile tedavi edelim ki düşük neyim olmasın tüp de olsa enfeksiyonsuz gir ki başarı şansı artsın dedi. bendeki beyaz el kremi gibi çok yoğun olmayan bi akıntı. belki tedavi sırasında doğal bile olabilir dedi. rahimin bi tarafında sertleşme olmuş enfeksiyondan diyo

canım yaaa allahtan umut kesilmez yükselmesede iyi düşün. evet bende diğer ayı kaçırmak istemiyorum:))))))))

ben bu ay preseed kullansam mı ona karar verek:))))))))

sağol canım allah razı olsun

merhaba yeter,
çok geçmiş olsun.
geçen yıl ben de ohss olmuştum canım 5 gün kadar yattım hastanede. serum ve kan sulandırı kullandırıp bol bol yürümeni
istiyorlar ki fazla sıvıyı vücuttan atasın.
inşallah çabuk atlatır.

nasılsınız?
yetercim çok geçmiş olsun canım.Rabbim acil şifalar ve hayırlı haberler versin inşallah....

kızlar dün yazdıklarımı okuduysanız.Kaan Aydos'a mail atmıştım oda bize ilaç yazmış ve yanına çağırmıştı.biz gitmeye karar verdik lakin
aralıktan önce gitme imkanımız yok.bunu tekrardan hocaya yazdım ve ne yapabileceğimizi sordum.oda ilaçlar bitince tahlilinizi yaptırıp sonucunu yollayın.endişe etmeyin siz gelene kadar böyle devam edebiliriz tedaviye demiş.Allah razı olsun ben böyle bi doktora daha önce rastlamadım.geneli önce muayene ücreti istiyor.eşimin hormon seviyesi çok yüksek fsh si 66 küsür düşünün.önce hormon ilacı yazdı bize düşsün diye....duanıza ihtiyacım var arkadaşlar.İnşallah tedavi işe yarar....

Son düzenleme:

esra hanım sadece bı opuma gırmıstı okadar
ayy gıcık mıcık ama bulent beyi sevıorum ben yaa
bakalım bızde ocak gıbı asılamaya geçicez yine başkentte dusunuyoum
aslında bu kez de esra hanımı deneyım dıorum ama bulent bey benım
butun eskı tedavı gecmısını, ilaçlara tepkımı bılıyor dıorum
keske gerek kalmsa yaaa 3 saatlık yola gel gıt yo zor gelıo bana

canım hemen cvp yazmısmı ne guzel
ii ozaman cnm en azından hormonları yoluna koyarsınız ozamana kadar
bı yerden basladınız yıınede..

evet canım hemen cevap yazmış.bende çok şaşırdım.antibiyotik bitince tahlil yaptıracağız.bakalım hayırlısı....
sen nasılsın iyi misin?

cnm surda ralığa ne kaldıkı bende ocağı beklıorum aşılama yapıcaz dıye
sayılı gun gecıo bı sekılde:)
ıyıyım bende napim beklıyorum bakalım yumurtam çlatladı
sımıde tuttumu tutmadımı oldumu olmadımı
onu beklıyoruz:)

geçer dimi zaman sanki durmuş gibi geliyor bana offf demek ikimiz de ocağı bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…