- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.761
arkadaş hayret bişey dizilerde bile kadınlar tecavüze uğruyor hemen hamile kalıyor.. pes valla..bende oyle ılk aydan hamıle kalıp
sonrada kasım kasım gerılenlre sinir oluyprum ya
ceket atsalar kalırlarmıs ulenn esınızın spermı yetişmese yumurta
bippp kalırsınızz ılk aydan dıyesım gelıo:))))
ahahahah:))
yaa bı bebeğe hamıle klamak ve onu sağlıkla dunbyaya getırmek gercek bı mucıze
cnm senın kızın kendılığınden geldı sağlıcaklada doğacak
nburcan bıtırdıyse gunlerı senınkıelr de bıter cnm allahın ıznıyle:)
kız ayşe....
unuttun sen zannımca ah bi hamile kalsam dediğin günleri.osmanın yanına git gel git gel..
tedavi bi türlü başlamıyordu deliriyordun hatırlaaaaa:84::84:
şimdi miniğimiz seninle sabırsızlık yapma annesi.
güzel güzel mamalr ye süt iç.aynaya bak suya bak.kur'an oku.yusuf suresini oku bol bol.huyuda yüzü de güzel bi bebeğimiz olsun.
sabırsızlık yapma kızarım bak haaa
arkadaş hayret bişey dizilerde bile kadınlar tecavüze uğruyor hemen hamile kalıyor.. pes valla..bende oyle ılk aydan hamıle kalıp
sonrada kasım kasım gerılenlre sinir oluyprum ya
ceket atsalar kalırlarmıs ulenn esınızın spermı yetişmese yumurta
bippp kalırsınızz ılk aydan dıyesım gelıo:))))
ahahahah:))
yaa bı bebeğe hamıle klamak ve onu sağlıkla dunbyaya getırmek gercek bı mucıze
cnm senın kızın kendılığınden geldı sağlıcaklada doğacak
nburcan bıtırdıyse gunlerı senınkıelr de bıter cnm allahın ıznıyle:)
kız ayşe....
unuttun sen zannımca ah bi hamile kalsam dediğin günleri.osmanın yanına git gel git gel..
tedavi bi türlü başlamıyordu deliriyordun hatırlaaaaa:84::84:
şimdi miniğimiz seninle sabırsızlık yapma annesi.
güzel güzel mamalr ye süt iç.aynaya bak suya bak.kur'an oku.yusuf suresini oku bol bol.huyuda yüzü de güzel bi bebeğimiz olsun.
sabırsızlık yapma kızarım bak haaa
daularıma sizin durumuda ekliyorum merak etme. herşey yoluna girecek. yaşın kaçtı nisacım?kızlar dün yazdıklarımı okuduysanız.Kaan Aydos'a mail atmıştım oda bize ilaç yazmış ve yanına çağırmıştı.biz gitmeye karar verdik lakin
aralıktan önce gitme imkanımız yok.bunu tekrardan hocaya yazdım ve ne yapabileceğimizi sordum.oda ilaçlar bitince tahlilinizi yaptırıp sonucunu yollayın.endişe etmeyin siz gelene kadar böyle devam edebiliriz tedaviye demiş.Allah razı olsun ben böyle bi doktora daha önce rastlamadım.geneli önce muayene ücreti istiyor.eşimin hormon seviyesi çok yüksek fsh si 66 küsür düşünün.önce hormon ilacı yazdı bize düşsün diye....duanıza ihtiyacım var arkadaşlar.İnşallah tedavi işe yarar....
ankara da mı yaptırmıştın umut um?esra hanım sadece bı opuma gırmıstı okadar
ayy gıcık mıcık ama bulent beyi sevıorum ben yaa
bakalım bızde ocak gıbı asılamaya geçicez yine başkentte dusunuyoum
aslında bu kez de esra hanımı deneyım dıorum ama bulent bey benım
butun eskı tedavı gecmısını, ilaçlara tepkımı bılıyor dıorum
keske gerek kalmsa yaaa 3 saatlık yola gel gıt yo zor gelıo bana
ayy umarım yaşgünü hediyesi yapar sana.cnm surda ralığa ne kaldıkı bende ocağı beklıorum aşılama yapıcaz dıye
sayılı gun gecıo bı sekılde:)
ıyıyım bende napim beklıyorum bakalım yumurtam çlatladı
sımıde tuttumu tutmadımı oldumu olmadımı
onu beklıyoruz:)
yok ayşecim üçümüzde ocağı bekliyoruz bende ocak da tüp başlıcam.geçer dimi zaman sanki durmuş gibi geliyor bana offf demek ikimiz de ocağı bekliyoruz...
bu topik çok şanslı olacak bu sene. ha bire bebek konuşcaz ay şu kadar kilo ayy aman kız aman ikizler nasıl derken geçecek zaman...bu ay 5 pazaretsı 5 pazar ve 5 cumartesı varmıs
bu 823 yılda bır oluyormus:)))
kıslar hadı bakalım bende bu ay doğdum
bu ay hepımıze sans getırsın:))
ayşacşm biz napalım daha ilk aşamayı gçemedik inşallah sende sabırla sonunu edeceksin.öyle garip bir insan oldum ki önce bütün hamile kadınlara sinir oluyordum hadi o geçti şimdi de haftası benden daha ilerde olanlara sinir oluyorum delirdim artık tamamen
vay vay vay maşallahToplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)
umutbizimolsun, duss, Ayse_URL+, next81 , ST_MANOLYA, nisa34,sweet_baby, rafflesia_zamani,
hoşgeldınızz bugun kalabalığız
next çok güülüyorum bu mesaja allah seni kahretmesin yavrum toplu yerlerde girme şifreni öğrenip tüm sırlarını çözerler vallahi. dayanmayıp girmişsin anlıyorum seni.ben de çok kötüyüm bu aralar . düşündükçe kahroluyom.kızlarrr okuldayım burası kalabalık hızlıca yazıyorum forumumuzda baya kalabalık yazamıyorum çok kötüüü offf kızlar bunalımdayım hemen istiyorum artık şu bebeği yaaa
kizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum ama epey kararsiz kaldim yazsam mi yazmasam mi diye , sonunda yazayim dedim.
benim 3 eylul transferim ( 6.gun tranferiydi ) 10 eylulde baslayan kahverengi kanama ve 12 eylulde yapılan beta testimden sonra artan bir adet ile negatif sonuc vermisti. simdi bugun 11 ekim ve hala adet olmadim , ayyyyyyy cok korkuyorum her an acaba adet oldum mu diye soruyorum , simdi de sizinle paylastim ama inanin kimseye soylemek niyetinde degildim ama sizler en iyi beni anlarsiniz diye paylastim , benim icin dua edin kizlar...
Burculardan konu açılmış Canım bende yayım. Acaba bendemi patavazsızım diye düşündüm ama yoooo değilim
insanın kendine moral verebilmesi çok güzel...kaç yıllık evlisin canım?evet cnm aynen dediğin gıbı bu kızın hiç mı derdı olmaz derlermiş
ayy bılseler bebek bebek bıye ölüp bıttığımı:)
ben cok karamsar olunca kndımı telkın edıorum bazı sozler var benı ferahlatan
'
Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin!
'ısyanlardaydı, bilseydi imtıhanlardaydı'
'işim allaha kaldı dıyorsan olmui bil'
gibi:))
aaa yokk yazmayım unuttun nisacım sana da yazacaktım
yay erkeklerı ıdael evlenılecek erkeklermıs ama kadınları hakkında pek bilgim yok:)))
umut valla bı bomba bıraktın topiğe artık takıpçiniz:)))
canım 2 ıhtımal var benımde tüpten sonrakı ilk adetim 35. gunde gelmişti 28 gunde fılan gelır normalde
kıst fılan oluo sanırım
ama 2. vee bızım en cok ıstediğimizdeeee tüp ilaçalrının etkıı 3 ay devam eder ve bız yıne
bırden fazla yumurtlarız:))) vee tüpten sonrakı ayy en cok doğal gebelıklerın olduğu aydır
şimdi biz olabıldığımızce sakın bekleyelım 36. gunu bulursan neden olmasınn:)))))
21 ıle 35 arası nıormal yaa rgl dongusu:))
yok ayşecim üçümüzde ocağı bekliyoruz bende ocak da tüp başlıcam.
ayşacşm biz napalım daha ilk aşamayı gçemedik inşallah sende sabırla sonunu edeceksin.
daularıma sizin durumuda ekliyorum merak etme. herşey yoluna girecek. yaşın kaçtı nisacım?
ankara da mı yaptırmıştın umut um?
ayy umarım yaşgünü hediyesi yapar sana.
yok ayşecim üçümüzde ocağı bekliyoruz bende ocak da tüp başlıcam.
bu topik çok şanslı olacak bu sene. ha bire bebek konuşcaz ay şu kadar kilo ayy aman kız aman ikizler nasıl derken geçecek zaman...
ayşacşm biz napalım daha ilk aşamayı gçemedik inşallah sende sabırla sonunu edeceksin.
vay vay vay maşallah
next çok güülüyorum bu mesaja allah seni kahretmesin yavrum toplu yerlerde girme şifreni öğrenip tüm sırlarını çözerler vallahi. dayanmayıp girmişsin anlıyorum seni.ben de çok kötüyüm bu aralar . düşündükçe kahroluyom.
eşime de çaktırmıyorum o da çok takıyor biliyorum
pazar günü kahvaltı ediyoz gayet de lay lay lom duk. geldi 9 aylık bi hamile yanında da kızlarıyla yanımıza oturdu. ben görmemiş gibi yaptım ama eşimin yüzü değişti. sora güldük eğlendik atlattık durumu. ama baktım pek bi suratsız mutsuz bi aileydi. kendi kendime dedim bak bende eşimle çok mutluyum gülüp eğlenip mutlu olabiliyoz onlar gibi birbirinden bıkkın görünmüyoruz. aşk var sevgi var yumurta var sperm var rahim var diyorum:))))))
evet benim de normalde 28 gun dongusu ile olurdu , peki sen bu 5 gunu nasil gecirdin yaa kafayi yiycem ayni test gunu beklerken oldugu gibi oldum , hep aklimda hep aklimda...
bugun 30.gunum persembe gunu yaptirsam erken diyorsun degil mi ? ben de cuma gunu izmire gidiyorum dugun var orada . gitmeden test yapayim diyordum ama madem erken olur beklemek lazim o zaman.
yok anacım yaa sabırsızlıktan değil de şu tansiyon işi çıktı ya başıma kaybetmekten çok korkuyorum.. doktorla konuştum 30lu haftalara gelirsen erken doğsa da yaşar dedi şimdi bişey olsan hiç şansı olmayacak ondan mızırdanıyorum...
daularıma sizin durumuda ekliyorum merak etme. herşey yoluna girecek. yaşın kaçtı nisacım?
bugün toplantım vardı yeni geldim ve hemen spora gitmem lazımdı ama hem yorgunum hem kk da takılayım diye gitmedim vicdanım sızlıyor(((((
ve bugün yumurta kistim 19 mm olmuştur. keşke bi sorun olmasaydı da preseed le çalışsaydık. ama bu ay zaten boş geçecek. dr belli olmaz desede. diğer ay açıktan yumurtlarsın bi ondan bi ondan dedi ama belli olmaz aktif olan yumurtalık kapalı tüpün tarafında . allahım yaaaaaa doğalı unutayım ben.
evet benim de normalde 28 gun dongusu ile olurdu , peki sen bu 5 gunu nasil gecirdin yaa kafayi yiycem ayni test gunu beklerken oldugu gibi oldum , hep aklimda hep aklimda...
bugun 30.gunum persembe gunu yaptirsam erken diyorsun degil mi ? ben de cuma gunu izmire gidiyorum dugun var orada . gitmeden test yapayim diyordum ama madem erken olur beklemek lazim o zaman.
arkadaş hayret bişey dizilerde bile kadınlar tecavüze uğruyor hemen hamile kalıyor.. pes valla..
yok anacım yaa sabırsızlıktan değil de şu tansiyon işi çıktı ya başıma kaybetmekten çok korkuyorum.. doktorla konuştum 30lu haftalara gelirsen erken doğsa da yaşar dedi şimdi bişey olsan hiç şansı olmayacak ondan mızırdanıyorum...
ayşecim korkun çok normal ama sürekli dile getirme beyninden çıkarmaya çalış. bak gerçekten insanların korka korka sürekli akıllarına getirdikleri şeyler oluyor. korkma ve cesaretli ol. hiç kötü bişey düşünme. dimdik dur yaaaa kzımı kollarıma alıcam ninni sölicem de. kendine de vücuduna da güven ki hormanların beynin vücudunu o şekilde yönlendirsin.ocak için geri sayım sayacı yapıcam o zaman..
biliyorum aslında size de ayıp ediyorum böyle yaparak ama daha önce bu tansiyon meselesinden kaybım olduğu için sanki hep yitirecekmişim gibi geliyor ve biliyorum ki bu benim son şansım... bir de afedersin mok var gibi herşeyini aldım dizdim karşıma şimdi diyorum ya kaybedersem bunları nasıl toplarım bu eşyalarla aynı evde nasıl yaşarım..
ayy ınsallah ıkızlerım ınsalah doğum gunu hedıyem olur ınatcı sıpamm
ayy gugun atesımde 36.6 olduu bu benle alay edıo kız merdıven gıbı oldu hee:))
35.9
36.3
36.4
36.5
36.5
36.6 eskı saatınde ölçtum 1 saat sonra kalkmadım ama hiç 36.7 cıktı
bugun artmasa vallahı hemsıreler dedıkoducu fılan ama gıtcektım doktora yaa çatlamıomu diye
23 mmlık guzelım yumurta kistemı dondu dıdım:)
sen naptın kusum senın tablo ne dıo bugun.)
ya ben içimde laf saklamam neyse o.seviyosam seviyorum sevmiyorsam sevmiyorum.adamın üzüne söylerim içimden geçeni.ama severim ben yayları...:))
insanın kendine moral verebilmesi çok güzel...kaç yıllık evlisin canım?
hıı öyleler....benim teyze oğlu da yay hatta bnden 6 yıl sonra benim doğum günümde doğdu sıpaama çok iyidir.sessiz sakin,şakacı ev işi falan da yapar böyle gayet mülayim
ılkındede 35.gunde olmustu kan fılan vermıstım 2. denememde yıne
gecıkınce dedım 36 yı gorurusem yaparım test gormedım nıhayetınde:)
sımdı test yapmıorum ben gecıksem bıle yaa dıorum 36 yı görurusem yapıcam:)
ayşecim korkun çok normal ama sürekli dile getirme beyninden çıkarmaya çalış. bak gerçekten insanların korka korka sürekli akıllarına getirdikleri şeyler oluyor. korkma ve cesaretli ol. hiç kötü bişey düşünme. dimdik dur yaaaa kzımı kollarıma alıcam ninni sölicem de. kendine de vücuduna da güven ki hormanların beynin vücudunu o şekilde yönlendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?