Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

olmuştur inşallah canım...
ne olursa olsun umudu kaybetmek yok...
inşallah aşılamaya falan gerek kalmaz...

geçer dimi zaman sanki durmuş gibi geliyor bana offf demek ikimiz de ocağı bekliyoruz...

gecer cnm gecmez mi ben
gecen yıl ne zaman bebeğim olacak rabbım bana bı ısaret v er dediğimde
dugunumu gordum
dugunumde ocakta olmustu
bende hemen o aralar tup denemıstım olacağını
sanıodum
gelecek o cak olamaz heralde cok uzun zaman var demıstım
baak bu yıl ocak gelecek nerdeyse ne cabuk gecıo aslında:)

bu ay 5 pazaretsı 5 pazar ve 5 cumartesı varmıs
bu 823 yılda bır oluyormus:)))
kıslar hadı bakalım bende bu ay doğdum
bu ay hepımıze sans getırsın:))

öyle garip bir insan oldum ki önce bütün hamile kadınlara sinir oluyordum hadi o geçti şimdi de haftası benden daha ilerde olanlara sinir oluyorum delirdim artık tamamen

öyle garip bir insan oldum ki önce bütün hamile kadınlara sinir oluyordum hadi o geçti şimdi de haftası benden daha ilerde olanlara sinir oluyorum delirdim artık tamamen

bende oyle ılk aydan hamıle kalıp
sonrada kasım kasım gerılenlre sinir oluyprum ya
ceket atsalar kalırlarmıs ulenn esınızın spermı yetişmese yumurta
bippp kalırsınızz ılk aydan dıyesım gelıo:))))
ahahahah:))
yaa bı bebeğe hamıle klamak ve onu sağlıkla dunbyaya getırmek gercek bı mucıze
cnm senın kızın kendılığınden geldı sağlıcaklada doğacak
nburcan bıtırdıyse gunlerı senınkıelr de bıter cnm allahın ıznıyle:)

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

umutbizimolsun, duss, Ayse_URL+, next81 , ST_MANOLYA, nisa34,sweet_baby, rafflesia_zamani,
hoşgeldınızz bugun kalabalığız

umutbizimolsun, duss, Ayse_URL+, next81 , ST_MANOLYA, nisa34,sweet_baby, rafflesia_zamani,

kız ayşe....
unuttun sen zannımca ah bi hamile kalsam dediğin günleri.osmanın yanına git gel git gel..
tedavi bi türlü başlamıyordu deliriyordun hatırlaaaaa:84::84:
şimdi miniğimiz seninle sabırsızlık yapma annesi.
güzel güzel mamalr ye süt iç.aynaya bak suya bak.kur'an oku.yusuf suresini oku bol bol.huyuda yüzü de güzel bi bebeğimiz olsun.
sabırsızlık yapma kızarım bak haaa

kızlarrr okuldayım burası kalabalık hızlıca yazıyorum forumumuzda baya kalabalık yazamıyorum çok kötüüü offf kızlar bunalımdayım hemen istiyorum artık şu bebeği yaaa

inşallah bu ay , hepimiz bekledigimiz bebeklere kavusuruz , bitsin bu hasret en kisa zamanda :))

inşallah canım...

bu ay 5 pazaretsı 5 pazar ve 5 cumartesı varmıs
bu 823 yılda bır oluyormus:)))
kıslar hadı bakalım bende bu ay doğdum
bu ay hepımıze sans getırsın:))

her şeyde şans ara olduk...
umut fakirin ekmeği...
senin doğum günün şans getirir belki...terazi burcu musun kız?

kızlarrr okuldayım burası kalabalık hızlıca yazıyorum forumumuzda baya kalabalık yazamıyorum çok kötüüü offf kızlar bunalımdayım hemen istiyorum artık şu bebeği yaaa

sorma cnm hepımız sabırsızlık yapıyoruz ama bızım ımtıhanımızda sabretmekmıs
sabrı öğrenmekmiş meğer,ben artık saldım gittim
hanı bız daha bekarkeb derlerdı yaa kaçan kovalanır
ben kacıcam bakalım kovalayacakmı:))

inşallah canım...

her şeyde şans ara olduk...
umut fakirin ekmeği...
senin doğum günün şans getirir belki...terazi burcu musun kız?

evet terazıyım cnm dengelımıyım dengesızmıyım bılmıorum ama:)
ama neşelıyım bı bakan derkı yuzume polyannanın turkıye subesı:)
senın burcun ne cnm

evet terazıyım cnm dengelımıyım dengesızmıyım bılmıorum ama:)
ama neşelıyım bı bakan derkı yuzume polyannanın turkıye subesı:)
senın burcun ne cnm

ne kadar dertli de olsan çaktırmazsın bilirim en yakın dostlarımdan biri terazi burcu.18 ekim doğumlu.
benim burcum yay.patavatsız,pervasızın tekiyim.ama seviyorum burcumu.başka biri olsam çekemezdim kendimi.

ne kadar dertli de olsan çaktırmazsın bilirim en yakın dostlarımdan biri terazi burcu.18 ekim doğumlu.
benim burcum yay.patavatsız,pervasızın tekiyim.ama seviyorum burcumu.başka biri olsam çekemezdim kendimi.

Burculardan konu açılmış Canım bende yayım. Acaba bendemi patavazsızım diye düşündüm ama yoooo değilim

evet cnm aynen dediğin gıbı bu kızın hiç mı derdı olmaz derlermiş
ayy bılseler bebek bebek bıye ölüp bıttığımı:)
ben cok karamsar olunca kndımı telkın edıorum bazı sozler var benı ferahlatan
'
Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin!
'ısyanlardaydı, bilseydi imtıhanlardaydı'
'işim allaha kaldı dıyorsan olmui bil'
gibi:))

kizlar sizinle bisey paylasmak istiyorum ama epey kararsiz kaldim yazsam mi yazmasam mi diye , sonunda yazayim dedim.
benim 3 eylul transferim ( 6.gun tranferiydi ) 10 eylulde baslayan kahverengi kanama ve 12 eylulde yapılan beta testimden sonra artan bir adet ile negatif sonuc vermisti. simdi bugun 11 ekim ve hala adet olmadim , ayyyyyyy cok korkuyorum her an acaba adet oldum mu diye soruyorum , simdi de sizinle paylastim ama inanin kimseye soylemek niyetinde degildim ama sizler en iyi beni anlarsiniz diye paylastim , benim icin dua edin kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…