Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

cnm bız ocakta 3 yılı doldurcaz bakalım daha ne kadar beklıcez
sen nekadarlık evlısın cnm

3 buçuk yıl oldu canım.biz hiç korunmadk.bakalım nasibimiz ne zaman.bu akşam bi yere gideceğiz eşimle.onların 12 yıl çocuğu olmamış.akrabaları adamla dalga geçiyormuş sende erkek misin diye?sonra ikizleri oldmuş.erkek ikiside...İnşallah onlar kadar beklemeyiz ama önce Rabbimin ol demesi lazım....

aslinda bugun test yapsam mi diyordum ama direct kan testi ama yok sizinle konusunda biraz daha beklemeye karar verdim :))

25 yaşında olman büyük avantaj sakın moralini bozma 30 a kadar 3 tane yaparsın.......
hayır yaaa unutmaaa.. unutmaya kalktığında beni hatırla..
ama ayşe senin sorunun benziyomuydu ki bana.ben tüp bebekle de olsa üzülmem tabi ama işte çok istiyom artık.

Son düzenleme:

yok kııız ayak dikmek toptan yalanmış beni biliyosun hemen kalkıp duş aldıydım bide...
601 grammış teyzesi :)))

yaa bu dalgayi da kercekten anlamiyorum ne alakasi var erkek olmakla yaa ?? bunu soyleyenler dollenme olayini kesinlikle bilmeyen insanlar , bizim gibi olayin her asamasini bilince , dalga gecilecek birsey degil hatta erkeklikle ilgili hiiic degil diyorum .

aslinda bugun test yapsam mi diyordum ama direct kan testi ama yok sizinle konusunda biraz daha beklemeye karar verdim :))
10 günü tamamlayıp kanda baktır bence..
25 yaşında olman büyük avantaj sakın moralini bozma 30 a kadar 3 tane yaparsın.......

ama ayşe senin sorunun benziyomuydu ki bana.ben tüp bebekle de olsa üzülmem tabi ama işte çok istiyom artık.

e benziyo gibi endodan dolayı 1 ay var 1 ay yok bende yumurta.. tüple de olsa ne fark eder tabiki üzülmezsin de tüpe kadar da ohoooo kasım vaaar aralık vaaaar...

ha bir de deliliğimin bu yönü de var :))) bişey olursa sen kötü düşündüğün için olacak diye de yiyorum kendimi.. ööööfff kendi manyaklığımdan kendim sıkıldım valla...

hormonlar anam hormonlar olur böyle sıkma canını...
senin kedi noldu duruyo mu hala?
ben tavşan aldım negatifi görünce öldü yaa...çok ağladım

bı ara uye olayım orayada yaa ama bırının davetmı etmesı gerekıo napıo
ben neyden panık oldum bılıomusun bu ay ılkk defa 1 saat erken olcuyorum
her bır saat de o.1 lık dusus yapıo
ona alışamadım ama bugun eskı saatımde olctum 36.7 cıktı rahatladımekı sen benım bu 6 gunluk
ısıyı gırıp senın tabloya sonra sılsen oluomu oyle cızgıyı bı görsek:)

ay benim halimi görsen su an ikizim dumur olurdun zaten müdür yakaladı sayfamı:18: deşifre olduk
kız hala duruyo çık ordan çık okula rezil olacan :)))))))))
ha bir de deliliğimin bu yönü de var :))) bişey olursa sen kötü düşündüğün için olacak diye de yiyorum kendimi.. ööööfff kendi manyaklığımdan kendim sıkıldım valla...
evet ayşa artık akıllı bi anne ol ve takıntılardan kurtul ki kızımız da rahatlasın .onu ne kadar geriyosun içerde bak babasını daha çok sever haaaaaaaaa. ay şimdi sen buna da takılma:))))))
yok kııız ayak dikmek toptan yalanmış beni biliyosun hemen kalkıp duş aldıydım bide...
601 grammış teyzesi :)))
yalan yalan hep duydum ne yastık ne bişey hatta yarısı içeri yarısı dışarı gitmiş spremlerin.hem de sorunlu erkekmiş. kısmet işte.
10 günü tamamlayıp kanda baktır bence..

e benziyo gibi endodan dolayı 1 ay var 1 ay yok bende yumurta.. tüple de olsa ne fark eder tabiki üzülmezsin de tüpe kadar da ohoooo kasım vaaar aralık vaaaar...
ayy inşallah benzeriz daha sonra da........

hormonlar anam hormonlar olur böyle sıkma canını...
senin kedi noldu duruyo mu hala?
ben tavşan aldım negatifi görünce öldü yaa...çok ağladım

duruyor duruyor veremem ben onu kıyamam yani.. bugün yine toksoplazma baktırdım şükür negatif.. bebekle de iyi geçinirse vermem kalır ama bebeğe zarar verecek olursa kendisi bilir..insan çok bağlanıyor üzülürsün tabi kolay mı o da can..

doktorumda aynını söylüyor.genç olmanız çok büyük avantaj diyor.İnşallah bakalım...

valla canım insanlar anlamıyolar.biz durumumuzu akrabalarımızdan bu yüzden saklıyoruz.bakalım ne kadar saklayabilirsek.sanki insanın kendi elindeki bi durum.Allaha şirk koşuyorlar haberleri yok.

ben kendımı oyalıorum cnm spora başladım mesela
bıde sunu fatkettım yakın bı zamana mesela bu aya odaklanınca cok stres oluosun
mesela ben sımdı hiç doğal olmıcak gıbı dusunuorum kosede umut duruo tabı azcık:)
hep ocağa odaklanıorum tedavıye başlıcaz dıye sen de oyle yap
aradakı zamanda daha rahat ouosun
kıtap okumayı seversen cok gusel onerılerım olabılır:))9

hee benim kocada da sorun vardı zaten.. yıllarca yalandan cambaza çevirdiler bizi :)))
tamam yaaa takmamaya çalışıcam yani daha az takıcam en azından:)) babasını falan sevemez efendim ben onu babasından daha çok istedim bi kerem :)))
neyse ben gidiyoruuum mesai bitmek üzere..
öptüm sizi görüşürüüüüz:80:

kısss nısa alllah senı napmasınn cıtırsın sen ayoll:)))
kııızz ıkızlerr bız nerey vurak kafamızı:))
ayy hiiiç takılmaa ayoll kaancığım sızı bı yola koyar merak etme .)))

verme bencede.bi şey olmaz.kıskanmazsa zarar vermez.ama şimdiden konuş kedinle onlar anlar :))
tavşan sahip bilmez derler ama bnm bonbonum beni biliyodu.kalabalıkta hoopp kucağıma atlıyordu.

evet gecenlerde elime " Aklindan bir sayi tut " gecmisti cerezlik kitaplardan polisiye turu valla cok iyi oyaladi hemen okudum bi solukta, senin onerilerine de acigim, neler mesela ?

verme bencede.bi şey olmaz.kıskanmazsa zarar vermez.ama şimdiden konuş kedinle onlar anlar :))
tavşan sahip bilmez derler ama bnm bonbonum beni biliyodu.kalabalıkta hoopp kucağıma atlıyordu.

ayy kuzum benımde poklu bı papağanım var
elımede kucağımada alamıyorum yaa gagalıo yaramaz:)))))

evet gecenlerde elime " Aklindan bir sayi tut " gecmisti cerezlik kitaplardan polisiye turu valla cok iyi oyaladi hemen okudum bi solukta, senin onerilerine de acigim, neler mesela ?

1. moskof carıye hurrem gunde bıter garantılı
2. ejderha dovemelı kız
3. kıraze
4. arı kovanına çomak sokan kız
5. ateşle oynayan kız
6 katre-i matem
7 ucurtma avcıcı ağlama garantılı
8 bın muhtesem gunes aynen oda

onu bende okudum..ilk kitabı olmasına rağmen çookkk iyi idi.şimdi ahmet ümit kuklayı okuyorum.iyi gibi bakalım.ha bide bu ara bitirdiğim elif şafak iskender tavsiye ederim.elif şafak aşk'ın yeri başka tabiii.....
kısss nısa alllah senı napmasınn cıtırsın sen ayoll:)))
kııızz ıkızlerr bız nerey vurak kafamızı:))
ayy hiiiç takılmaa ayoll kaancığım sızı bı yola koyar merak etme .)))
öyle miyim :)) ablam mısınız yoksa siz ? evet yaş konusunda dediğim gibi doktorumda çok umutlu.

görüşürüz canım...

ayy kuzum benımde poklu bı papağanım var
elımede kucağımada alamıyorum yaa gagalıo yaramaz:)))))

kuşlar dokundurmuyo yaa.benimde 2 tane kuşum var.ısırıp duruyolar.hele kız olan kocasını elletmiyo.sadece koca onda var sankimonlarıda doktora götürcem 2 yıldır tek 1 yumurtaları olmadı.benim evde mi bişey var diye düşünüyorum bazen.okutsa mı napsam:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…